Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Aυτο είναι το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει την "δημοσιογραφική" αναξιοπιστία της Τατιάνας Στεφανίδου και τη έλλειψη αντικειμενικότητας


newego_LARGE_t_1401_106235960                              .


Πηγή φωτό- βίντεο makeleio.gr Δεκάδες παράνομοι - (εισβολείς) μετανάστες έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι την Λακωνία με θαλαμηγό! - Ότι θέλουν κάνουν οι αλλοδαποί στο Αιγαίο


 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ξεφραγο αμπελι η Ελλαδα με τον Τσίπρα και την αμελητέα αλλα άκρως επικίνδυνη ποσότητα ΚαμμένωνTranslate this page: EN FR DE ES RU AR

Το διάπλου του Αιγαίου σε θαλαμηγό πραγματοποίησαν ανενόχλητοι 38 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι τελικά κατέληξαν στα ακτές της Λακωνίας χωρίς κανείς από τις αρχές να αντιληφθεί την παρουσία τους.
Αυτή έγινε αντιληπτή μόνο αφότου τηλεφώνησαν  στον διεθνή αριθμό 112 και προσποιούμενοι ότι υπήρχε βλάβη στο σκάφος απαίτησαν  να έρθει σκάφος του ΛΣ για τους παραλάβει!
Το ΛΣ υπακούοντας στις εντολές τους έστειλε δύο πλωτά αλλά τελικά οι 38 Πακιστανοί και Αφγανοί εντοπίστηκαν από παραπλέον φορτηγό σκάφος και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Γερολιμένα.

Οι παράνομοι ( εισβολείς) μετανάστες, θα φιλοξενηθούν φυσικά προσωρινά σε κτίριο της περιοχής μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι προκειμένου να μετακινηθούν σε περιοχή της επιλογής τους.

Μπλόκα αγροτών –Ο κόσμος τόχει τούμπανο ο Μπούτας και οι κατα τόπους Μπούτες κρυφό καμάρι

του Μανώλη Μάνου *

 

  Και αφού ταλαιπωρίσουν αδίκα  τον κόσμο στο τέλος οι αγρότες του Μπούτα ΚΚΕ αλλα και των Μπούτα της κάθε περιοχής,- γιατι αρκετές περιοχές έχουν τον Μπούτα τους,  θα πιούν τσίπουρο  με τον Τσίπρα. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι, απο πέρσι που στο τέλος έφυγαν σαν "μαδιμένες και εν πολλοίς συνουσιασμένες"  κότες ; απο τα μπλόκα...τα μπλοκα τα συκέ.

Στην γλώσσα του λαού, και των αγροτών: "Εφυγαν σαν χεσμένοι"

 

Μπλόκα αγροτών – Μπούτας: Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ....Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά τους εμφανίζονται οι αγρότες. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Τα τρακτέρ βγήκαν και πάλι στις εθνικές οδούς κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.Χωρίς στο τέλος να έχουμε κανένα αποτέσμα παρά αυτο της χρεωσης των εξόδων των ΜΑΤ που θα τους φυλάγουν για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ σε μια συκε "παράσταση"
*Ο Μανώλης Μάνου είναι εκτός απο δημοσιογράφος
και πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού


Πηγή φωτογραφίας:bomb news 


Τώρα ΡΗΤΗ εντολή Τραμπ σε ΔΝΤ: «Να σβήσετε ΑΜΕΣΩΣ το χρέος της Ελλάδας»
Η πρωτοφανής αυτή εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει σάλο κυρίως όταν δημοσιοποιηθεί επίσημα και στο κοινό. Πράγμα που μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες… 


 

 

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ…

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΡΑΜΠ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ολυμπία, πριν από λίγο ανακοινώθηκαν στον κλειστό κύκλο των μελών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα αποτελέσματα της έκθεσης αναφορικά με την συμμετοχή του ταμείου στο Ελληνικό πρόγραμμα.
Η έκθεση αυτή χαρακτηρίζει τελεσίδικα το Ελληνικό χρέος ως μη βιώσιμο! Άρα θεωρεί το Ελληνικό χρέος ως οριστικό αποτρεπτικό παράγοντα για την συμμετοχή του Δ.Ν.Τ.
Για πρώτη φορά του ταμείο ζητά ανατροπή της δομής του χρέους, σεβόμενο τις ευρωπαϊκές αποφάσεις που απαγορεύουν το ονομαστικό κούρεμα. Θέτει μάλιστα τελεσίγραφο την άμεση τακτοποίησή του πριν από τις γερμανικές εκλογές!

Δηλαδή το ταμείο δέχεται ότι το ονομαστικό κούρεμα δεν είναι εφικτό και απαιτεί την αναδιάρθρωση του χρέους μέσω επιμήκυνσης, αναστολής, ακόμα και ρήτρας ανάπτυξης στην αποπληρωμή του, ζητώντας αυτό να γίνει άμεσα, αδιαφορώντας πλήρως για την ημερομηνία των γερμανικών εκλογών και τις ενστάσεις που συστηματικά ήγειρε η γερμανική πλευρά ώστε να αποφύγει μία τέτοια απόφαση. Και αυτό είναι καθαρά δάκτυλος Τραμπ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αμερικανός εκπρόσωπος του ταμείου έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη, ελέω της γραμμής που υποχρεώθηκε να εκτελέσει από τον νέο Πρόεδρο. Αυτή η εξέλιξη συνιστά ευθεία ρήξη της νέας αμερικανικής ηγεσίας με την Γερμανία.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο εξηγεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με την Ανγκελα Μέρκελ! Αντίθετα, η επιθετική ρητορική ενσαρκώνεται στην πράξη σε αυτή την έκθεση που θέτει την Γερμανία προ των ευθυνών της αλλά και το ΔΝΤ να θέτει σε τελείως άλλη διάσταση τις απαιτήσεις του τοποθετώντας στην κορυφή το θέμα του χρέους και βάζοντας εντελώς σε δεύτερη μοίρα τις σχιζοφρενικές απαιτήσεις που προέβαλε για να εξυπηρετήσει την Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας.

 
Η πρωτοφανής αυτή εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει σάλο κυρίως όταν δημοσιοποιηθεί επίσημα και στο κοινό. Πράγμα που μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες…