14 Ιανουαρίου 2017

Δάφνη: Για μια θέση ύπνου στο δρόμο ή αποφάγια στα σκουπίδια σε συμπλοκή μεταξύ αστέγων, η δολοφονία του 73άχρονου


Δάφνη: Για μια θέση ύπνου στο δρόμο ή αποφάγια στα σκουπίδια σε συμπλοκή μεταξύ αστέγων, η δολοφονία του 73άχρονου

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του άνδρα που εντοπίσθηκε δολοφονημένος σε κάδο απορριμμάτων στη Δάφνη. Εκτιμήσεις των Αστυνομικών της Ασφάλειας παραπέμπουν σε καβγά μεταξύ αστέγων, είτε για μια θέση ύπνου στο δρόμο ή αποφάγια στα σκουπίδια.

Με το ΔΑΤ που εντοπίσθηκε σε σακούλα δίπλα στον νεκρό άνδρα μέσα στον κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου στη Δάφνη, όπου εντοπίσθηκε από υπάλληλο της καθαριότητας, το πτώμα του 73αχρονου άνδρα και τα δακτυλικά αποτυπώματα του, έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Συμφωνα με τα στοιχεία του ΔΑΤ πρόκειται για το Ν.Δ γεννημένος το 1944 στην Αθήνα Αττικής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής επιχειρούν να εντοπίσουν τυχόν συγγενείς του, ενω αναζητούν πληροφορίες για το θύμα και τις «συνήθειες» του,  απο κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής που «εβλεπαν» τον 73άχρονο, ώστε να προσδιορισουν το χώρο της δολοφονίας του και να εστιάσουν κύκλο υπόπτων.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, το πτώμα του άνδρα, έφερε σημάδια στραγγαλισμού, και κακώσεις κεφαλής. Διακριβώθηκε ότι ο υπνόσακος μέσα στον οποίο τον ειχαν τυλιγμένο, του ανήκει, κι εκτιμάται ότι η δολοφονία του διαπράχθηκε ενώ κοιμόταν σε εσωτερικό χώρο- πριν 20περίπου ημέρες. Όταν λόγω αποσύνθεση η δυσοσμία ήταν έντονη, μετέφεραν και απέρριψαν το πτώμα στον κάδο, μαζί με τον υπνόσακό του και τις κουβέρτες.
Οι έρευνες των Αστυνομικών της Ασφάλειας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της δολοφονίας του 73αχρονου.