09 Αυγούστου 2022

Τραμπ: «Το FBI εισέβαλλε στο σπίτι μου – ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ώρες για το έθνος μας- Δεν θέλουν να με δούνε ξανά Πρόεδρο ΗΠΑ»


   09-8-2022  22:21μμ
 
Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε Αμερικανό πρόεδρο...

Οργή από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών προκάλεσε η αιφνιδιαστική επιχείρηση των πρακτόρων του FBI που μπήκαν την Τρίτη στην έπαυλη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στη Φλόριντα.

Η έρευνα στο Μαρ-α-Λάγκο, για την οποία ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι δεν τη γνώριζε εκ των προτέρων, εκνεύρισε τον πρώην πρόεδρο που βλέπει πίσω από το νομικό πρόσχημα της κακοδιαχείρισης (πιθανώς απόρρητων) εγγράφων μια απόπειρα να υπονομευτεί η πιθανότητα να επιστρέψει στην προεδρία το 2024.

Οι Δημοκρατικοί, όπως η Νάνσι Πελόζι, επιμένουν ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να εξαιρείται από τον νόμο. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!!!

Οι πράκτορες του FBI έφτασαν στο Μαρ-α-Λάγκο το πρωί της Δευτέρας και επέδειξαν στους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, που φυλάσσουν τον πρόεδρο, το ένταλμα για την έρευνα.

Κατά τα λεγόμενα του Τραμπ οι πράκτορες «εισέβαλαν στο σπίτι και το κατέλαβαν» αναζητώντας στοιχεία για το πώς ο Τράμπ χειριζόταν τα έγγραφά του.

«Σκοτεινές ώρες για το έθνος μας», τόνισε σε δήλωσή του και επισήμανε ότι πρώτη φορά συνέβη αυτό σε πρόεδρο των ΗΠΑ, κάτι που ισχύει!!!

scr

el.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Μανιάκοι Καστοριάς – Και δεύτερος ξαφνικός θάνατος στο ξεκίνημα της εβδομάδος -πέθανε 66χρονος

Θλίψη στο Μανιάκοι - Πέθανε 69χρονος
9-8-2022 15:45μμ

Σε ηλικία  μόλις 66 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο Γερμανός Βλαχόπουλος. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μανιάκων. 

θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια

 

Καστοριά: Σε ηλικία 76 χρόνων "έφυγε" Ξαφνικά από τη ζωή ο προ 3 ετών δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος

N.Wolf: «Γι’ αυτό προκαλούν παρενέργειες τα mRNA εμβόλια – Η Pfizer ήξερε ότι η πρωτεΐνη ακίδα πάει παντού»



N.Wolf: «Γι’ αυτό προκαλούν παρενέργειες τα mRNA εμβόλια – Η Pfizer ήξερε ότι η πρωτεΐνη ακίδα πάει παντού»

Σοβαρές αποκαλύψεις για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πού πάει η πρωτεΐνη ακίδα; Πού πάει η ένεση;

Η αναφορά που βασίζεται σ’ αυτά τα εσωτερικά έγγραφα τα οποία ο FDA ήθελε να αποκρύψει για 75 χρόνια δείχνει που πηγαίνει. Κι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό επειδή η είδηση είναι ότι υπάρχει μια μελέτη που έκανε η Pfizer σε αρουραίους Wistar Han και άλλα θηλαστικά, η οποία δείχνει ότι τα υλικά διασκορπίστηκαν σε όλα τους τα όργανα!

Αυτό πηγαίνει σ’ ολόκληρο το σώμα σας, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, διαθέτει έναν θρομβογόνο μηχανισμό και παραμένει εκεί.

Αυτά υπάρχουν σε έγγραφα της ίδιας της Pfizer!

Και υπάρχει μια πολύ επιμελημένη αναφορά επίσης ”για την έκφραση της κωδικοποίησης της λουσιφεράσης στο (εμβόλιο της) Moderna!!!!”

Γνωρίζουν την αλήθεια και λένε ψέματα»!