20 Μαΐου 2018

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ "ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ" ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Κωνσταντίνος Κώστας Λάττας

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΖΕΙ ΜΕ ΛΟΣΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ

Χαμός πλαστών πτυχίων εργαζομένων στο Δημόσιο -Δείτε τι εντόπισε ο έλεγχος (παραδείγματα)



Μια σειρά από νέες σκανδαλώσεις περιπτώσεις πλαστογράφησης τίτλων σπουδών του Δημοσίου φέρνει στο φως ο ειδικός γενικός γραμματέας επιθεώρησης δημόσιας διοίκησης. Μιλώντας σε ρεπορτάζ του ΑLPHA αποκάλυψε ότι έχουν βρεθεί 1.968 περιπτώσεις στο ευρύτερο δημόσιο με πλαστά πτυχία. Μεταξύ αυτών:
Δ/ντης δημόσιας υπηρεσίας με προυπηρεσία 17 ετών βρισκόταν στη θέση αυτή με πλαστά δικαιολογητικά.
Δικηγόρος άνευ αληθινού πτυχίου, εγγεγραμμένη μάλιστα σε Δικηγορικό Σύλλογο, ζήτησε να διοριστεί σε νομική υπηρεσία του Δημοσίου
Γιατροί με πλαστά πτυχία από Ιταλία, έκαναν επεμβάσεις σε ασθενείς.
Άλλοι γιατροί πάλι χειρουργούσαν με απολυτήριο λυκείου.
Πολλές όμως από αυτές τις περιπτώσεις δεν ήρθαν έγκαιρα στο φως, καθώς μπήκαν για πολλά χρόνια στο… συρτάρι. Συγκεκριμένα, υπάρχουν καταγγελίες για 5 σοβαρές υποθέσεις που κατέληξαν στο… «αρχείο».

autodioikisi.gr

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

"Πατριωτικά κόμματα", "Απόστρατοι" και "Πανεπιστημιακοί": Οι νέες(;) εφεδρείες του συστήματος. Μελέτη Περίπτωσης (case study): "Φαήλος Κρανιδιώτης"και "Κυριάκος Βελόπουλος".




Όσο περνάει ο καιρός και το σύστημα ανησυχεί για έξαρση του πατριωτικού φρονήματος, τόσο θα ανασύρει αυτές τις εφεδρείες από την αποστρατεία τους. 
 
Ξαφνικά, θα βρίσκονται να έχουν ηγετικό ρόλο σαν κάποιο χέρι να οργάνωσε την τοποθέτησή τους σε ένα βάθρο και θα αποπειραθούν να ποδηγετήσουν τους ανυποψίαστους.
 
 
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που δύο εκ των… πυλώνων του μελλοντικού «εθνοσωτήριου» μορφώματος εκδηλώθηκαν υπέρ των σφαγέων του Ισραήλ, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 
Εξετάσεις δίνουν στους παγκόσμιους αφέντες, τα συμφέροντα των οποίων υπηρετούν! 
Απομονώστε τους!
 
 
Η επιτυχία ή η αποτυχία του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... δηλαδή του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, θα φανεί από την αντίσταση του λαού αν γυρίσει την πλάτη σε κόμματα, κομματίδια, και "πατριώτες" που φορούν μάσκες "σωτήρων". 

ΠΟΛΥΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ"= ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!
Προσωπικά, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ!
 
Και το θετικό είναι, πως ... στερεύει το Σύστημα από εφεδρείες και ... θ' αρχίσει να βγάζει ... ΠΟΛΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ. 


Καλλιόπη Σουφλή




Ένα σημαντικό ζήτημα το οποίο έχουμε επισημάνει εδώ και πολλά χρόνια αφορά τις εφεδρείες που φροντίζει να διατηρεί το σύστημα, εξασφαλίζοντας στα πιόνια του μια άνετη ζωή σε μια πανεπιστημιακή έδρα, από όπου τα ανασύρει όταν πρόκειται να εκτελέσουν την αποστολή τους.
 
 
Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό δεν περιορίζεται μόνο στον πανεπιστημιακό και ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο. 
 
Παρατηρείται και στον χώρο των ενστόλων, όπου το σύστημα φροντίζει να έχει τα πιόνια του, τους εξασφαλίζει την προβολή τους αλλά και ακαδημαϊκές περγαμηνές και τίτλους προκειμένου να ενισχυθεί το προφίλ τους, και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τα αξιοποιήσει.
 
 
 
Όσο περνάει ο καιρός και το σύστημα ανησυχεί για έξαρση του πατριωτικού φρονήματος, τόσο θα ανασύρει αυτές τις εφεδρείες από την αποστρατεία τους. 
 
Ξαφνικά, θα βρίσκονται να έχουν ηγετικό ρόλο σαν κάποιο χέρι να οργάνωσε την τοποθέτησή τους σε ένα βάθρο και θα αποπειραθούν να ποδηγετήσουν τους ανυποψίαστους.
 
 
 
 
Εφιστούμε την προσοχή σε αυτά τα φαινόμενα και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να υπενθυμίσουμε τα λόγια μας στους αφελείς.





1η Μελέτη Περίπτωσης  (case study): "Φαήλος Κρανιδιώτης"



Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, 

με αφορμή τα πολύνεκρα επεισόδια για την μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Χαμάς, ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση και ψυχοπαίδι του Ερντογάν, με ασπίδα γυναικόπαιδα, προσπάθησε να καταλύσει τα σύνορα του Ισραήλ.
Η ευθύνη για τα θύματα ανήκει στην ηγεσία της Χαμάς που διακηρύσσει πως «θα περάσουμε και θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Εβραίων».

Η Νέα Δεξιά 


επαναλαμβάνει την θέση της πως πρέπει να μεταφερθεί και η Ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και πως πρέπει να εμβαθύνουμε τις σχέσεις συμμαχίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, καθώς αυτό επιβάλλουν τα κοινά μας εθνικά συμφέροντα». .





2η Μελέτη Περίπτωσης (case study): Κυριάκος Βελόπουλος
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να παίρνω το μέρος κάποιου με συναίσθημα και όχι με λογική!Στις διεθνείς σχέσεις οι ηγέτες προτάσσουν την λογική έγραψε ο Θουκυδίδης!Αναφέρομαι στην κόντρα Ισραήλ -Παλαιστίνης !Κάποια στιγμή να δούμε το Εθνικό συμφέρον ως χώρα που είναι Ισραήλ @ellinikilisi


Σχόλια:
Σχόλιο 1ο (από εδώ):
 
Αυτή η ιστορία με τον λεγόμενο… «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», που πρόκειται να δημιουργηθεί προσεχώς από τα διάφορα ρετάλια της ελαφροδεξιάς, έχει μεγάλο βάθος!
 
Και πολλούς και ισχυρούς διεθνείς προστάτες!
 
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που δύο εκ των… πυλώνων του μελλοντικού «εθνοσωτήριου» μορφώματος εκδηλώθηκαν υπέρ των σφαγέων του Ισραήλ, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Εξετάσεις δίνουν στους παγκόσμιους αφέντες, τα συμφέροντα των οποίων υπηρετούν! Απομονώστε τους!

Σχόλιο 2ο (οΠαιδαγωγός):
 
Όσο η Νέα Τάξη διαπιστώνει το ρεύμα των Ελλήνων προς τον πατριωτισμό-εθνικισμό (παρά την απίστευτη προπαγάνδα τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και στα σχολεία τα τελευταία 30 χρόνια), 
τόσο θα επιστρατεύει κάθε είδους υπηρέτες της για να δημιουργήσουν "πατριωτικά" κόμματα.
Ένστολοι που για δεκαετίες παρακαλούσαν πολιτικούς για να πιάσουν μια βολική μετάθεση ή μια καλή θέση (γι αυτό και ως στρατιωτικοί ικανοποιούσαν και οι ίδιοι ότι ρουσφέτια τους ζητούσαν), δεν έχουν καμία αξιοπρέπεια και τίποτε δεν πρέπει να περιμένουμε από αυτούς.
 
Κάθε είδους λαμόγια, "πουλάνε" πατριωτισμό για να υφαρπάξουν τις ψήφους μας.

Γεμίσαμε πατριώτες και "καλούς χριστιανούς". 
 
Αντίστοιχα κάποιοι θρησκευτικοί σύλλογοι, παριστάνουν ότι ΔΕΝ βλέπουν την προδοσία πίστεως και κάθε φορά, τις κρίσιμες στιγμές, ασχολούνται με ανεπίκαιρα θέματα 
 
Ας καταλάβουν ότι κάποιοι ΔΕΝ τρώμε κουτόχορτο. Αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθούν και τα ¨προβατάκια" τους. 
 
Και μετά θα συνεχίζουν να "γλείφουν" την εξουσία για να εξασφαλίσουν κονδύλια για να καλύψουν τον ΕΝΦΙΑ για τις εγκαταστάσεις τους.
 
 
ΥΓ. Στη μνήμη μας παραμένει η αυθόρμητη ερώτηση ενός παραβρισκομένου προς τους εκπροσώπους ενός νέου (άλλου) κόμματος στο Βόλο (που αυτοπαρουσιαζόταν ως πατριωτικό και κυρίως ορθόδοξο):
 
"Τι γνώμη έχετε για τον Οικουμενισμό;"
 
Η απάντηση του "Προέδρου":
 
"Τι είναι Οικουμενισμός;"
 
Ο ανυποψίαστος πιστός απαντά: "Καλά, δεν ξέρετε ποιοι μητροπολίτες είναι οικουμενιστές, να πχ ..."
για να τον διακόψει αμέσως ο "Πρόεδρος":
 
-"Μη λες ονόματα, μη λες ονόματα"!
 
Τέτοιο "θάρρος"...!

Μετά επενέβησαν κάποιοι πιο έξυπνοι από το πάνελ ρωτώντας ρητορικά: "μα, είμαστε εμείς οικουμενιστές;"
 
Ε λοιπόν ΝΑΙ
 
 
Αφού με σκοπιμότητα παριστάνετε ότι ΔΕΝ γνωρίζετε τι συμβαίνει και ΔΕΝ αντιδράτε στην αίρεση ΕΙΣΤΕ συμμέτοχοι και συνυπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν. Δεν σας εμπιστευόμαστε.



Σχόλιο 3ο (οΠαιδαγωγός):
 
Αυθόρμητα φυσικά προκύπτει το ερώτημα: Και τι να ψηφίσουμε;
 
Το ερώτημα είναι λάθος. Όποιον και αν ψηφίσεις μία φορά στα 4 χρόνια, ελάχιστα θα αλλάξουν. 
 
Η εξουσία φθείρει και άνθρωποι με πραγματικά αγνά ελατήρια πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση. Κανείς τους δεν θα εμπλακεί σε κομματικές δομές που ο μόνος τρόπος να "ανέλθεις" είναι να τραβήξεις τις καρέκλες των πιο ικανών.
 
Αντί λοιπόν να αναμένουμε τον "Μεσσία" που θα μας σώσει, ας αναλάβουμε προσωπικά τις ευθύνες μας, ας αντιδρούμε άμεσα οι ίδιοι σε ΚΑΘΕ προδοσία, σε ΚΑΘΕ λάθος. 
 
Αν δεν μας δουν οργισμένους έξω από τα γραφεία τους, αν δεν ακούσουν την ανάσα μας έξω από την πόρτα τους, ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσει το ξεπούλημα.  
Τόσο στην πολιτική όσο και στην εκκλησία μας.
 


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

https://attikanea.blogspot.gr

Πηγή

Γρήγορη ανάρρωση εύχεται στον Μπουτάρη η Εβραϊκή πρεσβεία των στην Αθήνα




Ανάρτηση στο τουίτερ, Φωτογραφία: eurokinissi
Ανάρτηση στο τουίτερ, Φωτογραφία: eurokinissi

«Τον αποτροπιασμό της και την απόλυτη καταδίκη της για τον ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη» εξέφρασε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.
Με ανάρτησή της στο τουίτερ η πρεσβεία του Ισραήλ τονίζει «Ευχόμαστε στον κ. Μπουτάρη περαστικά και γρήγορη ανάρρωση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενας απο τους λόγους που ξυλοφορτώθηκε ο Μπουτάρης - ( ΒΙΝΤΕΟ)- Μπουτάρης: Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες ο Κεμάλ

.




Τούρκικα MME: «Έδειραν τον Μπουτάρη γιατί αγαπά τους Τούρκους και τον Ατατούρκ»



Η επίθεση και ο ξυλοδαρμός του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη πρόσφερε την ευκαιρία στα ΜΜΕ της γειτονικής Τουρκίας, σε μία περίοδο που ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, να αναπαράγουν τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Σε μία ημέρα που η Τουρκία εμφανίζεται παγκοσμίως υπόλογη για τα εγκλήματα που διετέλεσε απέναντι στον μαρτυρικό λαό των Ποντίων, τα τουρκικά ΜΜΕ βρήκαν «πάτημα» να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας το σκηνικό ντροπής που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον Δήμαρχο της πόλης και με αφορμή τη γιορτή για τη Γενοκτονία.

Η «Hurriyet» στην ηλεκτρονική της έκδοση, έχει «ανεβάσει» στα πρώτα θέματα τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «είναι γνωστός για τις θετικές του απόψεις αναφορικά με τους Τούρκους και τον Ατατούρκ», ενώ τον φώναζαν «αδελφέ».

Το τουρκικό Μέσο ανέφερε στο ρεπορτάζ ότι οι «φανατικοί Έλληνες» που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη, του φώναζαν ότι μίλησε θετικά για τους Τούρκους και τον Ατατούρκ και απαίτησαν να αποχωρήσει.

Ακολούθως περιέγραψαν τα γεγονότα και την επίθεση και προσθέτουν: «Ο Μπουτάρης είχε προτείνει να μετονομαστεί σε οδός Ατατούρκ ο δρόμος που γεννήθηκε« ο Τούρκος ηγέτης, υπενθυμίζοντας τη φράση του δημάρχου «οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας».


 
tilestwra.com

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ "ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ" ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ : Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΕΡΤ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΗ ΣΤΗΡΙΓΜΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ertΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ "ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ" ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΑΝΕΦΕΡΕ ΨΕΥΔΩΣ  ΟΤΙ : Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ  ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ







Eπίθεση με καδρόνια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στo Kερατσίνι - Φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη [βίντεο]

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Οπως έγινε γνωστό, ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση και μετά προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι, για να φυγαδευθεί τελικά με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του.
«Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες», ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ertopen η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον κ. Καμμένο με γροθιές, αλλά και με καδρόνια.
Oι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τον προστατέψουν αλλά δέχθηκαν  και αυτοί χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους.  Τότε εμφανίστηκε άλλο μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία και φυγαδεύτηκε τελικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Λίγο αργότερα, οι άνδρες της προσωπικής φρουράς επέστρεψαν στο σημείο για να πάρουν το συνοδευτικό αυτοκίνητο, μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, δέχθηκαν και πάλι επίθεση από διαδηλωτές που έσπασαν ένα τζάμι στο αυτοκίνητο.
Ο κ. Καμμένος μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από προτροπή των γιατρών. Υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι, η οποία ήταν «καθαρή», ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.
«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε», τόνισε σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος φέρεται είπε σε συνεργάτη του ότι θα καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εγκάθετοι προβοκάτορες πίσω από την επίθεση
Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για εγκάθετους προβοκάτορες που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με τέτοιους είδους ενέργειες.
«Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Την απερίφραση καταδίκη του για την επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Νέα Δημοκρατία: Εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας
Την επίθεση στον Πάνο Καμμένο καταδίκασε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για απαράδεκτο γεγονός.
«Δυστυχώς», σημειώνει, «εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι' αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους».
ΠΑΣΟΚ: «Ελπίζουμε να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του»
Την επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταδίκασε και το ΠΑΣΟΚ καλώντας τον, όμως, με αφορμή τις πρόσφατες του δηλώσεις περί λιντσαρίσματος, να αντιληφθεί και την ευθύνη των λόγων του.
«Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του», αναφέρει με νόημα η Χαριλάου Τρικούπη.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επεσήμαιναν την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πατριωτικού  δημοκρατικού μετώπου «απέναντι στη μαύρη συμμαχία».
«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και "δημοσιογράφων", ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά.

Πηγή πληροφόρησης : | iefimerida.gr


 http://fyllokaiftero1.blogspot.gr 

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεννηματά με Μπουτάρη: Ακροδεξιοί και "αγανακτισμένοι" οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες


 Ακροδεξιοί και "αγανακτισμένοι", οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε σήμερα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

«Είμαστε όλοι μαζί με τον Γιάννη Μπουτάρη. Με τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό. Είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που καπηλεύονται τους αγώνες των Ποντίων και των κινημάτων και λειτουργούν ως προβοκάτορες. Είμαστε απέναντι σε αυτούς που με τη βία θέλουν να επιβληθούν.

Ακροδεξιοί και "αγανακτισμένοι", οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες. Ο φασισμός δεν θα περάσει», είναι τα λόγια που είπε στον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης η κα. Γεννηματά.

 http://fyllokaiftero1.blogspot.gr


«Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»: Λογικό και αληθινο σχόλιο του δημάρχου Άργους για την επίθεση στον Μπουτάρη

Ο Δημήτρης Καμπόσος

Πηγή φωτο: Paratiritis-news.com

Ο Δημήτρης Καμπόσος για την ανάπλαση του κέντρου στο Άργος (ηχητικό)



Ένα σχόλιο  αντίθετο  της θέσης που έχει πάρει "σύσσωμος" ο  ένοχος πολιτικός κόσμος των μνημονιακών προδοτών και των γενοκτόνων του λαού,  για την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπόσος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο από την επίθεση, από σελίδα, μάλιστα, όπου είχαν γραφεί δεκάδες  λογικά αυτονόητα σχόλια και σημείωσε: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ανάρτηση του δημάρχου έλαβε πληθώρα από Like, ανάμεσα των οποίων και εκείνα δημοτικών συμβούλων.Αλλά και χιλιάδες like
του λαού


Η ανάρτηση του δημάρχου:






 http://fyllokaiftero1.blogspot.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ "Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ" Ο ΚΑΜΙΝΗΣ! ΚΑΛΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ







Το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηναίων
Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας συγκαλεί εκτάκτως αύριο ο Γιώργος Καμίνης με μοναδικό θέμα συζήτησης τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Επαμεινώνδα Λαμπρακάκη τη σύγκληση του συμβουλίου, που θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 21 Μαΐου, στις 17.00, στο Δημαρχείο της Αθήνας.
Υπενθυμίζουμε
«Αληθινό πατριώτη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκφράζοντας τη στήριξή του σε αυτόν, έπειτα από την κριτική που δέχτηκε με αφορμή την παρέμβαση που έκανε για το Σκοπιανό.

Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ. Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης», έγραψε ο κ. Καμίνης στο λογαριασμό του στο twitter.

Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ.Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, αφού τόνισε την ανάγκη να βρεθεί πώς θα ονομάζονται οι κάτοικοι της γειτονικής χώρας, σημείωσε ότι πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας.

«Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγη

  http://fyllokaiftero1.blogspot.gr

Ο "ΧΑΡΑΤΣΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού

Για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη. Δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού που αναζητά προσχήματα, του φασισμού που κρύβεται πίσω από ιστορικές επετείους,αθλητικά γεγονότα,το θρησκευτικό αίσθημα κοκ.Πρόκειται για τη χειρότερη εκδοχή φασισμού
Βγες χωρίς χωροφυλακες να δούμε κάτι λιγο
Έλα και εσύ έτσι απρόσκλητος σε καμία συγκέντρωση χωρίς ΜΑΤ να δεις και τη "δικιά σου Θεσσαλονίκη"....
Η δική σου Θεσσαλονίκη είναι αυτή που πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ
Ήρθε το σκατο στην καλτσα κουφάλα, ε;;; Έτσι ρε ξεφτίλες....να τρέμετε να κυκλοφορείτε. 10.000.000 φασίστες θα σας κυνηγάνε. Τώρα αρχίζουν τα γλέντια σας. Ότι σπειρατε θα θερισετε. Φιλάκια
Η επιλεκτική αντίληψη μαρτυρά φοβικά σύνδρομα.
Ενώ με παρελάσεις gay pride την αναγνωρίζετε ε;
Παραδόξως όλο και αυξάνονται οι "φασίστες"πάντως από μόνοι τους δεν γίνονται κάποιος τους κάνει.
ΤΡΕΜΕΙΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΑΑΑΑ ΕΤΣΙ..... Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΤΩΝ 800.000 € ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΚΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΛΗΤΗ

Απάντηση στο χρήστη @EVenizelos








" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα