Σκηνικό πολέμου έλαβε χώρα όπως φαίνεται στο Εβρο κατά την αρπαγή των στρατιωτών μας. Μαρτυρίες κατοίκων, κάνουν λόγο για ένοπλη αντιπαράθεση, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως έπεσαν και πυροβολισμοί.
Οπως καταλαβαίνετε, επίσημη ανακοίνωση από το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ δεν υπάρχει. Εμείς μεταφέρουμε την είδηση με πάσα επιφύλαξη, όμως δεν είναι και ένα τόσο ακραίο σενάριο.
Μην ξεχνάμε, πως ομιλούμε ξεκάθαρα για μια καταδρομική επιχείρηση και σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα υπάρχει εμπλοκή. Το τι πραγματικά συνέβη θα το μάθουμε σίγουρα, καθώς τίποτα πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Από πότε πεζός περίπολος με υπολοχαγό και λοχία; Ούτε αυτοκίνητο υπήρξε, ούτε σήμα GPS. Αν υπάρχει ας βγουν να το δείξουν. Κανονικά από το φυλάκιο τους βούτηξαν. Ας σοβαρευτούν λοιπόν κάποιοι, διότι πλέον δεν… τρώμε κουτόχορτο.
Έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει η σύλληψη και η αιχμαλώτιση Ελλήνων στρατιωτικών; Έχουμε αντιληφθεί ότι συνέβη ένα σοβαρό στρατιωτικό επεισόδιο και χάσαμε δύο Έλληνες στρατιωτικούς;
Η πορεία των δύο στρατιωτικών μας-αν ήταν περίπολος- που συνελήφθησαν από Τούρκους, σύμφωνα με όσα προβλέπονται είναι καταγεγραμμένη από GPS.
Υπάρχει αυτό το στίγμα του GPS;
Γιατί αν δεν υπάρχει τότε πάμε στο σενάριo αυτό που θέλει τον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό μας να μην ήταν περίπολο, αλλά Αρχιφύλακας και Υπαρχιφύλακας φυλακίου στις Καστανιές και από κει και πέρα περνάμε στο χειρότερο σενάριο να ακινητοποίησαν ολόκληρο το φυλάκιο…
Τα υπόλοιπα δεν θέλουμε καν να τα σκεφτόμαστε.
Να δείξουν άμεσα το σήμα GPS και μετά να δικαιολογήσουν γιατί είπαν ότι η αιχμαλώτιση έγινε εντός τουρκικού εδάφους. Που δεν ισχύει.
Υπήρχε αυτοκίνητο της περιπόλου; Κάτι μας λέει πως όχι…
Η όλη κίνηση των Τούρκων ήταν και προμελετημένη και προσχεδιασμένη μεταφέροντας εμπειροπόλεμες δυνάμεις από τη ΝΑ Τουρκία…
Ηδη επιβεβαιώνεται η δράση πολυάριθμης τουρκικής ομάδας.
Η Αγκυρα με την επιχείρηση αυτή, έκανε τους Τούρκους να ξεχάσουν τους νεκρούς στο Αφρίν. Ηδη ο Ερντογάν μετράει καθημερινά δεκάδες φέρετρα, η οργή ξεχειλίζει και με αυτή την κίνηση, απλά κερδίζει χρόνο, στο εσωτερικό. Γιατί στα ελληνοτουρκικά πήρε και παίρνει αυτό που θέλει, δυστυχώς… 


Το άγχος και ο πανικός της Κυβέρνησης είναι έκδηλος. Μίλησαν για «απολύτως τυπικό» θέμα το οποίο όχι απλά δεν λύθηκε αλλά δεν ξέρουμε πότε και αν θα λυθεί.
Επίπλέον, το όλο σκηνικό είναι δομημένο στα πλάισια των λεγόμενων ΨΕΠ, δηλαδή των Ψυχολογικών Επιχείρησεων. 
Οι Τούρκοι θα κάνουν θέαμα τους Αξιωματικούς για σπάσιμο του Ηθικού στον Έβρο, ένα σημείο που δεν μπορούν να περάσουν ποτέ και το γνωρίζουν καλά αυτό. 
Καμία παραίτηση κύριοι γι’ αυτές τις εικόνες;



.
pentapostagma.gr

" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα