03 Δεκεμβρίου 2017

Η Εφορία (δηλαδή το διεφθαρμένο κράτος) της πήρε το σπίτι για χρέος 3.000 ευρώ


Η Εφορία (δηλαδή το διεφθαρμένο κράτος) της πήρε το σπίτι για χρέος 3.000 ευρώ
Διαβάστε για να δείτε τι θα σας συμβεί όσο ανέχεστε με σταυρωμένα χέρια να σας ταπεινώνουν!



ΠΗΓΗ http://kourdistoportocali.com


Καστοριά έπεσε το περίφημο γεφύρι της ΠΟΡΙΑΣ







Καιρός ΤΩΡΑ: Κατέρρευσε γέφυρα στην Καστοριά εξαιτίας της κακοκαιρίας (pics+vids)

 

Καταστράφηκε το γεφύρι της Ποριάς

 Καστοριά: Σοβαρές ζημιές υπέστη το γεφύρι της Ποριάς στην Καστοριά, το οποίο έπεσε αργά τη νύχτα της Παρασκευής (01/12/2017), λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που μαινόταν στην περιοχή.
Στο νομό Καστοριάς, τα ποτάμια έχουν «φουσκώσει» επικίνδυνα, προκαλώντας πλημμύρες σε μεγάλες εκτάσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πανέμορφο παλιό γεφύρι της Ποριάς, το οποίο δεν άντεξε και έπεσε, με τις εικόνες να προκαλούν θλίψη στους κατοίκους της περιοχής

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε απίστευτες εικόνες τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο κάτω.
Δείτε το βίντεο από το κατεστραμμένο γεφύρι 


.





Δημοσιογραφική επιμέλεια:fyllokaiftero1.blogspot.com

Newsbomb.gr (πηγή: Studio Trasias – Καστοριά

Δηλώσεις συγκομιδής περιόδου 2017/2018.





 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. 488/128013/28-11-2017 έγγραφο του Υ.Π.Α.Α.Τ, η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συγκομιδής οινοποιήσιμων ποικιλιών παρατείνετε ως την 31η Δεκεμβρίου 2017. 

Σε ότι αφορά τις Δηλώσεις επεξεργασίας/εμπορίας αμπελοοινικών προϊόντων η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Ιανουαρίου 2018 ενώ οι Δηλώσεις παραγωγής αμπελοϊνικών προϊόντων είναι η 15η Ιανουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (τηλ. 2385350544 κ. Γκέσου Φανή και 2385350543 κ. Ρούφας)

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΤΙΝΗΣ
 
 
 
 
 
 
 

Ποτε θα καταλάβει ο Ελληνακος;

του ψαρά του facebook 
 
Φύλλο και Φτερό www. fyllokaiftero.gr κοινοποίησε τη δημοσίευση της Ηρώ Φραγκιουδάκη.












Ηρώ Φραγκιουδάκη
·
Ποτε θα καταλαβει ο Ελληνακος οτι οι φρασεις οπως(πιεζουν οι δανειστες,η τροικα κλπ) ειναι ενα μεγαλο ψεμμα των καναλαρχων κ των πολιτικων με τα θαλασσοδανεια, βαζοντας τα παπαγαλακιθα τους δημοσιογραφους να πουλουν αυτο το σανο κ πολλα αλλα!!?Ποτε θα καταλαβει ο κακομοιρης που ζει εδω οτι ειναι θυμα του ανυπαρκτου μυαλου του των επιλογων κ της απαθειας του;;;;;Τα μνημονια ειναι δανεια με μεσολαβιση της εε για τα κρατη που εβαλε μεχρι τα 28 που ειναι σημερα για τις αναγκες ως φτωχα κρατη!Υγεια μεριμνα κλπ!Οπου υπηρξε διαφθορα οι πολιτικοι τα εφαγαν κ τα φορτωσαν στον λαο!Πουθενα αλλου δεν εγινε αυτο παρα μονο στην Ισπανια κ κυριως εδω που ξεκληριστηκε μεχρι κ η Χωρα!Σε καθε κρατος μελος επισης το προγραμμα κ που ειναι βιωσιμο για να υποθηκευσει το κανει η πολιτικη της καθε Χωρας!Πανω λοιπον στην προταση της κυβερνησης πατουν οι δανειστες κ ζητουν τα δανεικα!Εδω ομως οπως το προγραμματησαν τα εφαγαν κ τα φορτωσαν στον λαο!Γιατι υπαρχει ενας μεγαλος κυκλος ανθρωπων 

πολιτικων,ελιτ,καναλαρχων,φεημους ,δημοσιου θεσιτες μια μεγαλη παρεα που φαγωποτει εις βαρος των υπολοιπων που τωρα εξαφανιζει αφου συστηματικα εξαθλιωσε την δεκαετια! Ολο το βαρος επεσε στην ιδια την Χωρα απο αυτους οπως κ στους ελευθερους επαγγελματιες, ανεργους που εχουν κλεισει ολες τις πορτες γιατι τις κατεχουν αυτοι,κ χαμηλοσυνταξιουχους!Ανθρωπους που εν ετη 2017 τους εφτασαν καμαρωνοντας κιολας για τις πολιτικες ανισοτητας κ εκμεταλευσης στα σισιτεια κ τις καρτες πληρη ελεγχου προς ωφελος τους κ αυτες!Οπως αρπαζουν κ διαχειριζονται με τα καπιταλ κοντρολ ιδιωτικο χρημα φορτωνοντας με υπερφορους κ υπερποσα τοκιζομενα σε ολες τις υπηρεσιες, μειωνοντας μια δεκαετια μισθους κ συνταξεις!Τωρα στοχευουν κ αρπαζιυν ιδιωτικες περιουσιες κ κοπους ετων αυτου του λαου που οι ιδιοι μεθοδικα εξαθλιωσαν!Συνομωτοντας ολα τα κομματα της βουλης! Παρατηρειστε ακομα κ την χα με τις φανφαρες για την Ελλαδα κ τους Ελληνες, ποσο ενοχα σιωπα στο εγκλημα της αρπαγης κοπου των δολια απο το συστημα φτωχευμενων Ελληνων πολιτων!!Για τους παραπανω λογους κ αφου δεν εδεινε αλλο δανειο με μεσολαβηση της η εε αυτο ειναι το τελευταιο! Πηραν το υπερμνημονιο κ ξεπουλουν την Χωρα!Αυτα που τους δινουν ειναι οι δοσεις του ιδιου δανειου!Αυτοι ομως καθως αποδεικνιεται πηραν χρημα απο Τουρκια κ ξεπουλησαν κ εκει!Γι αυτο ηρθε ολο το τσιχαν κ στα νησια!Αλλαγη πληθυσμου για να υπαρχουν δινοντας ιθαγενειες κ υπερδωρα που η εε τα δινει για τις εδω ευπαθεις ομαδες!Αυτοι δηλωσαν ως ανθρωπιστικη κριση τους μετανασρες για ολους αυτους τους λογους που λεμε!Με αποτελεσμα με αλχημειες κ τα δήθεν τεκμηρια κ κουτοπονηριες να μην παιρνουν Ελληνες αυτα τα ποσα κ να τα παιρνουν οι μεταναστες!!!Αν δεν υπαρξει αντιδραση απο το κομματι των Ελληνων που αδικειται κ που χανει την Χωρα του!!Τελειωνουμε ως ανθρωποι κ ως εθνος!!


Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Ξέρεις τι έκαναν στην Αμερική όταν πήγαν να τους κατασχέσουν τα σπίτια και κάναν τις τράπεζες να παρακαλάνε;




Διαβάστε όλο το άρθρο:



CITY356

Εθνική κυριαρχία δεν υπάρχει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Μανώλης Μάνου


Εθνική κυριαρχία δεν υπάρχει μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Xωρίς εθνική κυριαρχία είναι αδύνατη η διαγραφή, ή η δραστική μείωση του μη βιώσιμου, παράνομου, επαχθούς και επονείδιστου δημόσιου χρέους της χώρας μας
Ειρήνη Βούλγαρη

Μόνο υπό καθεστώς εθνικής κυριαρχίας μπορεί ένα κράτος να κηρύξει στάση εξωτερικών πληρωμών όταν αδυνατεί να αποπληρώσει ένα υπέρογκο δημόσιο χρέος. Επιπλέον, μόνο υπό καθεστώς εθνικής κυριαρχίας μπορεί το κράτος αυτό να καταγγείλει το δημόσιο χρέος του ως μη βιώσιμο, παράνομο, επαχθές και επονείδιστο και να αιτηθεί την διαγραφή του, ή την δραστική του μείωση. Πολύ επιτυχημένη περίπτωση τέτοιας κήρυξης στάσης πληρωμών εθνικά κυρίαρχου κράτους είναι της Ισλανδίας. Η Ισλανδία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε στην ευρωζώνη, ούτε ήταν. Είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος.

Η πολιτική διάσταση της εθνικής κυριαρχίας
Επειδή η Ελλάδα δια της κυβέρνησης της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και της αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου υπέγραψε την Συνθήκη της Λισαβόνας το 2007, η χώρα μας  έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία και το δικαίωμά της να αποφασίζει η ίδια τους νόμους που ισχύουν στην Ελληνική Επικράτεια (εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν υπέρ της Συνθήκης της Λισαβόνας και οι περισσότεροι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου). H Συνθήκη της Λισαβόνας τέθηκε σε ισχύ το 2009.

Η Συνθήκη της Λισαβόνας είναι η κατεξοχήν Συνταγματική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μαζί με τις υπόλοιπες Συνθήκες της ΕΕ αποτελούν το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο Δίκαιο αυτό, ενσωματωμένη μέσα στην Συνθήκη της Λισαβόνας, υπάρχει η Αρχή της Υπεροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποια χώρα έχει υπογράψει τις Συνθήκες της ΕΕ, αναγνωρίζει ότι το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο Ανώτατος Νόμος της. Επομένως, το εθνικό της Σύνταγμα στην ουσία καταργείται, και η χώρα χάνει την εθνική της κυριαρχία και τους εθνικούς της νόμους.

Συνεπώς, εάν δεν αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία τόσο εντός του Συντάγματός μας όσο και ουσιαστικά, αποχωρώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν μπορούμε να ενεργούμε ως κυρίαρχο κράτος. Είμαστε απλώς μια επαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πρέπει να υπακούει τους νόμους της Ένωσης αυτής (Ευρωπαϊκές Συνταγματικές Συνθήκες, Νομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωσυστήματος).

Η οικονομική διάσταση
Το ευρώ είναι ξένο νόμισμα διότι δεν έχει η Ελλάδα καμμία ελευθερία έκδοσης νομίσματος ευρώ, ή χάραξης οικονομικής, ή νομισματικής πολιτικής. Αυτήν την ελευθερία την έχει κατ’ αποκλειστικότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από την οποία στην πραγματικότητα δανειζόμαστε (έναντι τοκογλυφικών επιτοκίων, κι έναντι κατασχέσεων ή πολυετών παραχωρήσεων Ελληνικών ακινήτων, νησιών, λιμανιών, ενέργειας κλπ) ευρώ για να κινηθούμε… Η ΕΚΤ κανονίζει τα πάντα για το πως θα διαθέτει τα δανεικά ευρώ η εκάστοτε κυβέρνησή μας, επειδή μας έχει επιβάλει καθεστώς ελεγχόμενης από αυτήν και από την Commission οικονομικής κατοχής και πτώχευσης, και όχι μόνο… Με τα μνημόνια και τους αναγκαστικούς εφαρμοστικούς νόμους της σκοπόν έχει να διαλύσει το κράτος πρόνοιας και όλες τις κρατικές υποδομές και να αρπάξει τους φυσικούς πόρους της χώρας μας.

Υπάρχει διέξοδος

Η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει σε πραγματικά εθνικό νόμισμα που θα της επιτρέψει να έχει  ανεξάρτητη νομισματική και οικονομική πολιτική μόνο ως εθνικά κυρίαρχο κράτος.  Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αποχωρήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού όπως προανέφερα, η ιδιότητα της Ελλάδας ως χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης της έχει αφαιρέσει την εθνική της κυριαρχία, της έχει στερήσει το δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια τους νόμους της και τέλος της έχει στερήσει το δικαίωμα να κηρύξει στάση εξωτερικών πληρωμών και να καταγγείλει το δημόσιο χρέος της ως μη βιώσιμο, παράνομο, επαχθές και επονείδιστο. Η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση με δική της πρωτοβουλία  βάσει του Άρθρου 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Αλλά αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη άλλης κυβέρνησης η οποία να μην έχει καμμία σχέση με όσες κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 2000 μέχρι σήμερα, που να ταχθεί πραγματικά με τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Οι κυβερνήσεις που διαδέχθηκαν στην εξουσία από το 2000 έως σήμερα κατάργησαν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και την ελευθερία και την δημοκρατία όπως ήταν κάποτε κατοχυρωμένα στο

Σύνταγμα της πατρίδας μας. Αφαίρεσαν από την Ελληνική Βουλή το δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια τους νόμους της Ελληνικής Επικράτειας. Επιπλέον, μερικές από τις κυβερνήσεις αυτές υποθήκευσαν παράνομα την Ελλάδα με επαχθέστατες δανειακές συμβάσεις ενώ κάποιες άλλες από αυτές τις κυβερνήσεις αναγνώρισαν το μη βιώσιμο, παράνομο, επαχθές και επονείδιστο δημόσιο χρέος ως βιώσιμο, νόμιμο και πληρωτέο στο σύνολό του. Την αποπληρωμή του δε όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις μας από το 2010 ως σήμερα, αποφάσισαν να την φορτώσουν στις πλάτες των ανέργων και των χαμηλών αποδοχών Ελλήνων πολιτών, μέσω πρωτοφανών υπέρογκων και αντισυνταγματικότατων φόρων, ενώ οι ίδιες οι κυβερνήσεις, οι ευρωβουλευτές, οι τράπεζες και οι κάστες που συναλλάσσονται μαζί τους σε ένα φαύλο κύκλο διαπλοκής, εξαιρούνται της αποπληρωμής του δημόσιου χρέους και απολαμβάνουν πολυτελή διαβίωση και εθιμικές ή και θεσμοθετημένες δικαστικές ασυλίες.

Εκτός από την ύπαρξη μιας τέτοιας έντιμης κυβέρνησης, αναγκαία προϋπόθεση για την επάνοδο της χώρας μας σε καθεστώς εθνικά κυρίαρχου κράτους με δικαίωμα νομοθέτησης των δικών του νόμων, είναι η πλήρης παλινόρθωση του Ελληνικού Συντάγματος με επαναφορά της ελευθερίας, της πραγματικής δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας και με την Αρχή της Υπεροχής, έτσι ώστε το παλινορθωμένο Σύνταγμα της Ελλάδας να είναι ο μοναδικός Ανώτατος Νόμος στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι φασίστες επιδιώκουν συνειδητά εμφύλιο και αίμα…




Το κατασχετήριο των 10.700€ με τόκους 4.780...

Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος και ζει σε 43 τετραγωνικά, υπόγειο διαμέρισμα. Η εφορία της κατάσχει την μοναδική αυτή κατοικία, αφού της έχουν κατασχέσει και το παραμικρό ευρώ της σύνταξής της.
Για να σταματήσει η κοροϊδία περί «λαϊκής» κατοικίας και οι διάφορες παπαριές της κυβέρνησης και των…
υπολοίπων.
Είναι μεγαλοοφειλέτης, μπαταχτσού, που έχει βγάλει τα λεφτά της στο εξωτερικό κύριε Τσίπρα, Τσακαλώτο κι όλα τα τσόλια που κυβερνούν;
Ουστ τομάρια! Αυτή η αλητεία δεν θα περάσει!

Aliki Papachela


ΠΗΓΗ

Ερχεται η πρώτη ψυχρή εισβολή Η πρόβλεψη της ΕΜΥ - Πτώση θερμοκρασίας, παγετός και χιόνια



Tην πρώτη ψυχρή εισβολή του φετνού χειμώνα βλέπει η ΕΜΥ να χτυπά και τη χώρα μας.
Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το βράδυ της Δευτέρας θα αρχίσει να παρουσιάζει αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα. Την Τρίτη και Τετάρτη θα σημειωθεί, νωρίς το πρωί, παγετός, αφού οι θερμοκρασίες και κυμαίνονται αρκετά κάτω από το μηδέν στη βόρεια χώρα και κοντά στο μηδέν στην κεντρική. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ στα πεδινά θα πέφτει χιονόνερο.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 04-12-2017
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ KAI ΣTO ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ
ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ
ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ
ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΤΡΙΤΗ 05-12-2017 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 06-12-2017
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΛΙΓΑ
ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ
ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 7
ΜΠΟΦΟΡ, ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ
ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑ.
ΠΕΜΠΤΗ 07-12-2017 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-12-2017
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ
ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ.


Crash Magazine Online



ΑΡΧΙΣΑΝ οι κολλητοι της ΝΤΟΡΑΣ να την πεφτουν στον ΚΟΥΛΗ.....ΣΤΗΜΜΕΝΟ παιχνιδι της οικογενειας ,γιατι η ΝΤΟΡΑ θελει να την προτεινει και να παει για Ευρωπαια ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ......ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ οικογενειακως!!!


Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις στη ΝΔ, για την απόφαση Μητσοτάκη...

Μην μασάτε γνήσιοι πατριώτες! Τα γνωστά παιχνίδια της οικογένειας. Κάνει μία ανακοίνωση για την Ντόρα ότι δεν θα γίνει υπουργός, λες και θα μείνει άνεργη! Κλαίει το πανελλήνιο από τη θλίψη! Οι άνεργοι, οι άστεγοι, όλοι αυτό συζητούν και συμπάσχουν!

Αρχισαν τα... όργανα, στην Πειραιώς. Η πρώτη αντίδραση για την απόφαση Μητσοτάκη ("κανείς συγγενής μου στη κυβέρνηση ΝΔ"), ήρθε από...
τον βουλευτή του κόμματος, Θ. Κασσίμη.
Οπως έγραψε στο FB:



Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του βουλευτή της ΝΔ,ΕΔΩ...



Πηγή:
http://fonaklas.blogspot.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Χίος για Κολωνάκι, Κοκαΐνη: ΒΙΝΤΕΟ:«Με πήρε η Χριστίνα Παππά και με παρακάλεσε να…»


Τρέμει συθέμελα ολόκληρη η showbiz από τις αποκαλύψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών…
στους κύκλους των επωνύμων στο Κολωνάκι, στο οποίο εμπλέκονται πασίγνωστα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.




Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Έθνος», ανάμεσα σε αυτούς που θα κάτσουν στο σκαμνί για διακίνηση κοκαΐνης είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στο Κολωνάκι, γνωστή ηθοποιός που εδώ και δεκαετίες αναστατώνει με το πέρασμά της, ο γιος της, με καριέρα στο χώρο της εστίασης, καθώς κι ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέα άρχισε να δρα το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας έγινε μέτοχος στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν να γίνονται περίεργες κρατήσεις και πασίγνωστα ονόματα της showbiz να συρρέουν στο εστιατόριο, όχι όμως για το φαγητό.
Οι… κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι» ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παραγγελία για… «μπουκάλι». Ανάλογα μάλιστα με την… κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα της κοκαΐνης που ήθελε ο κάθε πελάτης.

Η διακίνηση γινόταν στο υπόγειο, δίπλα από τις τουαλέτες, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα ο 53χρονος φέρεται να μην έκανε διακίνηση μόνο μέσα στο εστιατόριό του, αλλά έκανε και παράδοση των ναρκωτικών σε συγκεκριμένα σημεία του Κολωνακίου.

Ενδεικτικό είναι ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, εμφανίζεται να αγοράζει δύο φορές μικροποσότητα κοκαΐνης από τον 53χρονο, ενώ στο βούλευμα που δένει το κύκλωμα εμφανίζεται και πασίγνωστος σεναριογράφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει κοκαΐνη από τον 53χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Ο 53χρονος φέρεται να είναι ο βασικός διακινητής, ωστόσο στο κύκλωμα εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί, ένας 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, η ηθοποιός και ο γιος της.

Για τη Χριστίνα Παππά μίλησε και ο Στέφανος Χίος, ο οποίος έβγαλε στη φόρα όλα τα ονόματα.
Δείτε το βίντεο από το 35′:

.


pressnews.gr

«Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος θα εισέρχεται στη χώρα μας» - Απόσυρση των ΗΠΑ και από το παγκόσμιο σύμφωνο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες



Μία ακόμα αναίρεση δέσμευσης από τις ΗΠΑ υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος 

έκρινε ότι το σύμφωνο του ΟΗΕ είναι ασύμβατο με την πολιτική του στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Ο Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ που είχε στόχο την καλύτερη διαχείριση της κρίσης των μεταναστών και των προσφύγων, καθώς κρίνει ότι είναι «ασύμβατο» με την πολιτική του στο μεταναστευτικό ζήτημα, ανακοίνωσε η αμερικανική αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη.

«Η αμερικανική αποστολή στον ΟΗΕ ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα ότι οι ΗΠΑ τερματίζουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση», αναφέρει ανακοίνωση της αμερικανικής αντιπροσωπείας.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, τα 193 κράτη μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ είχαν υιοθετήσει ομόφωνα ένα κείμενο υπό τον τίτλο Διακήρυξη της Νέας Υόρκης για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες, που είχε σκοπό να βελτιώσει τη διεθνή διαχείριση (υποδοχή, χορήγηση βοήθειας, επαναπατρισμοί…) των ροών προσφύγων και μεταναστών.

Στη βάση αυτής της Διακήρυξης, στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες είχε ανατεθεί να προτείνει ένα Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Μετανάστες και τους Πρόσφυγες στην ετήσια έκθεσή της που θα υποβάλει στη Γενική Συνέλευση το 2018. Αυτό το Σύμφωνο αναμένεται να εκτείνεται σε δύο άξονες: τον προσδιορισμό ενός πλαισίου αντίδρασης και την κατάρτιση ενός σχεδίου δράσης.

«Η Διακήρυξη της Νέας Υόρκης περιέχει πολλές διατάξεις που είναι ασύμβατες με τις αμερικανικές πολιτικές για τη μετανάστευση και τους πρόσφυγες και τις αρχές της κυβέρνησης Τραμπ όσον αφορά τη μετανάστευση», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της αποστολής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη. «Κατά συνέπεια, ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε τον τερματισμό της συμμετοχής των ΗΠΑ στην προετοιμασία του Συμφώνου που σκοπεύει να διαμορφώσει μια διεθνή συναίνεση στον ΟΗΕ το 2018», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ ερωτηθείς σχετικά είπε ότι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει άμεσα αυτή την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον.

«Η Αμερική είναι υπερήφανη για την κληρονομιά της όσον αφορά τη μετανάστευση και την ηθική ηγεσία που επέδειξε προσφέροντας υποστήριξη στους πληθυσμούς των προσφύγων και των μεταναστών σε όλη την υφήλιο», ανέφερε στην ίδια ανακοίνωση η Aμερικανίδα πρέσβειρα στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι.

«Καμιά χώρα δεν έχει κάνει περισσότερα από τις ΗΠΑ και η γενναιοδωρία μας θα συνεχιστεί. Αλλά οι αποφάσεις μας για τις πολιτικές όσον αφορά τη μετανάστευση πρέπει να λαμβάνονται πάντα από τους Αμερικανούς και μόνο τους Αμερικανούς. Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγχουμε τα σύνορά μας και σε ποιον θα επιτρέπεται να εισέρχεται στη χώρα μας», συνέχισε η Χέιλι.

«Η παγκόσμια προσέγγιση της Διακήρυξης της Νέας Υόρκης είναι απλά ασύμβατη με την αμερικανική εθνική κυριαρχία», κατέληξε η Χέιλι.

Επί των ημερών του ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, οι ΗΠΑ έχουν ήδη αναιρέσει πολλές δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει όταν ασκούσε την εξουσία ο δημοκρατικός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα—η σημαντικότερη από αυτές τις αποφάσεις ήταν ότι θα αποσυρθούν από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα. Πιο πρόσφατα, ο Τραμπ αποφάσισε οι ΗΠΑ να αποσυρθούν από την UNESCO, την Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό.

Η ανακοίνωση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι αποσύρεται από το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τους Μετανάστες και τους Πρόσφυγες καταγράφεται ενώ εννέα ευρωπαϊκές και αφρικανικές χώρες, ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Αφρικανική Ένωση οδεύουν να πάρουν αποφάσεις για τη διεξαγωγή «επειγουσών επιχειρήσεων απομάκρυνσης» μέσα «στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες» μεταναστών που έχουν πέσει ή κινδυνεύουν να πέσουν θύματα κυκλωμάτων εμπορίας ανθρώπων στη Λιβύη.



pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin

Μαθητές δημοτικού θα ταξίδευαν με λεωφορείο με φθαρμένα λάστιχα


Πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής έξω από δημοτικό σχολείο στη δυτική Αχαϊα, πριν από εκδρομή. Γονείς κατήγγειλαν πως το λεωφορείο δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής έξω από δημοτικό σχολείο στη δυτική Αχαϊα, πριν από εκδρομή. Γονείς κατήγγειλαν πως το λεωφορείο δεν μπορούσε να ταξιδέψει.
Σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στον Αλισσό, το λεωφορείο που είχε έρθει να παραλάβει τα παιδιά για να ξεκινήσουν την τριήμερη εκδρομή τους, έφερε φθαρμένα ελαστικά. Τις καταγγελίες τους επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στα σχολεία πριν ξεκινήσουν τις εκδρομές για να ελέγχουν τα μέσα μεταφοράς.
Οι γονείς άρχισαν να φωνάζουν, όταν διαπίστωσαν ότι τα ελαστικά του μεγάλου οχήματος δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Η ανησυχία τους ήταν μεγάλη, καθώς η εκδρομή είναι τριήμερη και στα ορεινά του νομού,  στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.
Τελικά και μετά το "απαγορευτικό" μετακίνησης με το συγκεκριμένο λεωφορείο, η εταιρία που είχε αναλάβει τη μεταφορά έφερε άλλο λεωφορείο, το οποίο ελέγχθηκε από την Αστυνομία και τελικά η εκδρομή των μαθητών θα γίνει κανονικά.
"Για το περιστατικό ενημερώθηκα από μέλη του συλλόγου που ήταν εκεί και αμέσως κινήσαμε διαδικασίες. Ευτυχώς υπάρχει ευτυχής κατάληψη, καθώς οι μαθητές μας θα ταξιδέψουν και θα απολαύσουν την εκδρομή τους με ασφάλεια", λέει στο tempo24.news η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αργυρώ Λοτσάρη.
Πηγή: tempo24.news
Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)
mathites-dimotikou-tha-taksideuan-me-lewforeio-me-ftharmena-lastixa

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΡΑΦΟΥΝ: Προς ντόπια αληταριά κομματοσκυλα του καθεστώτος

Ο Ψαράς του facebook
  ΟΙ  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΡΑΦΟΥΝ: 
πηγήΟ Pit Lallas
·
Προς ντόπια αληταριά κομματοσκυλα του καθεστώτος κ προς τον μισθαρνο πλιατσικολογο κ υπάλληλο των τραπεζών #Κωστοπαναγιωτου :
Η Ζανα Μπεμπονη είναι συνταξιούχος και ζει σε 43 τετραγωνικά, υπόγειο διαμέρισμα. Η εφορία της κατάσχει την μοναδική αυτή κατοικία, αφού της έχουν κατασχέσει και το παραμικρό ευρώ της σύνταξής της.
Για να σταματήσει η κοροϊδία περί "λαϊκής" κατοικίας και οι διάφορες παπαριές της κυβέρνησης και των υπολοίπων.
Είναι μεγαλοοφειλέτης, μπαταχτσού, που έχει βγάλει τα λεφτά της στο εξωτερικό ρε ρεμαλια κομματοσκυλα κι όλα τα τσόλια που κυβερνάτε?
Ουστ τομάρια! Αυτή η αλητεία δεν θα περάσει!

!
 

Αλλαγές (με τροικανές εντολές) στα οικογενειακά επιδόματα: Κερδισμένοι όσοι έχουν έως 2 παιδιά, χάνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

  Αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα: Κερδισμένοι όσοι έχουν έως 2 παιδιά, χάνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα: Κερδισμένοι όσοι έχουν έως 2 παιδιά, χάνουν τρίτεκνοι και πολύτεκνοι


«Κλείδωσε» το πακέτο των κοινωνικών επιδομάτων, όπως γνωστοποίησε η Θεανώ Φωτίου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους θεσμούς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ!

Από την τελική συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών διαμορφώνεται στα 70 ευρώ από 40 ευρώ που ισχύει σήμερα το οικογενειακό επίδομα για το πρώτο παιδί.
Οικογένεια με δυο παιδιά θα λαμβάνει 140 ευρώ το μήνα, ενώ με τρία παιδιά θα παίρνει πλέον επίδομα 280 ευρώ.
Παράλληλα, βέβαια αλλάζουν και τα εισοδηματικά κριτήρια, ενώ καταργούνται τα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων με τους δικαιούχους έως 34.000 ευρώ εισόδημα να μην χάνουν χρήματα σε σχέση με το ισχύον καθεστώς.
Έτσι, ο προϋπολογισμός των οικογενειακών επιδομάτων από 650 εκατ. ευρώ φέτος αυξάνεται σε 910 εκατ. ευρώ (αύξηση 40%).
Στην πράξη, καταργείται το επίδομα τριτέκνων (έως 1.500 ευρώ το χρόνο) σε όσους τρίτεκνους ή πολύτεκνους έχουν από 34.000 ευρώ και πάνω οικογενειακό εισόδημα.
Τα εισοδηματικά κριτήρια και η κλιμάκωση των επιδομάτων ακολουθούν αυτά που ισχύουν για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης και αναλυτικά εισοδηματικά κριτήρια και ύψος παροχής θα καταρτιστούν σε σχέδιο νόμου που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή πριν από τα Χριστούγεννα.
Στο πλαίσιο της δικαιότερης αναδιανομής των κεφαλαίων αυτών αυξάνονται σημαντικά τα επιδόματα σε όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και από τρία παιδιά και πάνω.
Άλλωστε, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος, η συμφωνία που κλείνει περιλαμβάνει δυο πακέτα νομοθετικών παρεμβάσεων, με το πρώτο να ψηφίζεται πριν από τα Χριστούγεννα και το επόμενο αμέσως μετά.
Εντός του 2018 επιπλέον 10.000 παιδιά θα εισαχθούν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, καθώς θα δημιουργηθούν επιπλέον 400 σταθμοί.
Το 2019 οι νέοι σταθμοί θα είναι 1.800 που θα προστεθούν στους 2.800 που λειτουργούν σήμερα, ώστε να υπερκαλυφθεί η σημερινή ζήτηση.
Θετικά, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, έκλεισαν και τα θέματα που αφορούν την αναπηρία και μάλιστα εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιευτεί ο νέος πίνακας με τα ποσοστά αναπηρίας.
Σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό, το πακέτο των κοινωνικών επιδομάτων έκλεισε με αύξηση του προϋπολογισμού κατά 315 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 260 εκατ. ευρώ αφορούν τα οικογενειακά επιδόματα.
Συνολικά 40 εκατ. ευρώ διατίθενται για αύξηση των σχολικών γευμάτων και 15 εκατ. ευρώ για βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Δείτε τον σχετικό πίνακα με τις αλλαγές

Δείτε πίνακα με παραδείγματα

 από Πηγή:   madata.g

ΒΙΝΤΕΟ : Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ  ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ -  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Κύρια κατηγορία : Αφησε τον λαό του να πεινάσει>>

 Καταδικάστηκε  σε θάνατο και εκτελέστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων του 1989 μαζί με την συζυγο του .

.

Από τις αρχές του 1989, ο Τσαουσέσκου άρχισε να απομονώνεται με ταχείς ρυθμούς από τους κομμουνιστές πρώην συμμάχους του. Οι χώρες του Συμφώνου της Βαρσοβίας και η Κίνα απέρριψαν πρότασή του, τον Αύγουστο του 1989, να συγκληθεί Σύνοδος, η οποία θα συζητούσε τις ραγδαίες αλλαγές στις κομμουνιστικές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και θα προσπαθούσε να "υπερασπιστεί τον Σοσιαλισμό".

Η δίκη...

Απόσπασμα από τη δίκη


"Ακούγεται κάποιος που δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο φακό.

Ο Επίτροπος του αυτοσχέδιου στρατοδικείου: Σηκωθείτε όρθιοι, είστε σε δικαστήριο!
ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Δεν αναγνωρίζω κανένα δικαστήριο, αναγνωρίζω μόνο τη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση. Πρόκειται για πραξικόπημα.
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Δεν θέλεις να μιλήσεις, είσαι ένας άνανδρος. Ολα είναι γνωστά… Ακολουθεί ανάγνωση του κατηγορητηρίου…
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Σήμερα υπάρχουν πάνω από 64.000 θύματα σ' όλες τις πόλεις… Ποιοι είναι οι ξένοι μισθοφόροι που πυροβολούν, ποιος τους έφερε;
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Είναι προβοκάτσια.
ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Θα μιλήσω μόνο ενώπιον της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης και της εργατικής τάξης… Αναγνωρίζω μόνο την εργατική τάξη…
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Να μας μιλήσει τότε ο Τσαουσέσκου για τους λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες.
ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Δεν υπάρχει κανένας λογαριασμός, είστε προβοκάτορας.
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Ωραία, ωραία. Δεν υπάρχουν λογαριασμοί, αλλά αν υπάρχουν, συμφωνείτε ότι ανήκουν στο ρουμανικό κράτος;
ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Είστε προβοκάτορας…
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Ελενα Τσαουσέσκου, μήπως έχεις διανοητικά προβλήματα;
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Αυτό είναι μια χυδαία προβοκάτσια.
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Το ρωτάω αυτό γιατί, αν είστε ανεύθυνοι, έχετε μια πιθανότητα.
ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ: Κανένα δικαστήριο. Δεν υπογράφω τίποτα, αγωνίστηκα για το λαό από 14 χρόνων…

Μια φωνή αναγγέλλει ότι το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να συσκεφθεί… Ξανά η φωνή του Επιτρόπου που αναγγέλλει την απόφαση. "Εσχάτη των ποινών". Το δικαστήριο είχε και… "συνήγορο υπεράσπισης". Παρακολουθείστε τον: "…Ετσι, υπό την ιδιότητά μου ως συνηγόρου, θεωρώ ότι… Είτε υπογράψουν είτε όχι, εάν υπάρχουν αποδείξεις, μπορεί να τους απαγγελθεί κατηγορία. Εάν είχαν παραδεχτεί ότι είναι ανεύθυνοι, θα είχαν κάποια πιθανότητα να σωθούν ως τρελοί. Μπροστά στις παρασχεθείσες αποδείξεις διαπιστώνω ότι είναι ένοχοι"…

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Πήγατε στο Ιράν… είχατε την ευκαιρία να ζητήσετε πολιτικό άσυλο στο Ιράν, να κρατήσετε όλους τους λογαριασμούς σας στις ξένες τράπεζες (ο Τσαουσέσκου γελάει).
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ: Και τώρα κοροϊδεύετε το δικαστήριο…


Executia lui Ceausescu από stefanelonikitelo

Υπάρχουν ίχνη από σφαίρες στον τοίχο και αίμα. Φαίνεται καθαρά ότι ο Νικολάε Τσαουσέσκου δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι. "Χαριστική βολή".

Ο πυροβολισμός

Αφού πέρασαν από την εξοχική τους κατοικία στο Snagov, ανεχώρησαν προς το Târgovişte. Υποχρεώθηκαν από το στρατό να εγκαταλείψουν το ελικόπτερο, καθώς ο στρατός είχε απαγορεύσει την εναέρια κυκλοφορία στη χώρα.

Στο τέλος συνελήφθησαν από την αστυνομία, παραδόθηκαν στο στρατό, πέρασαν από Στρατοδικείο με πλήθος κατηγοριών, καταδικάστηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων του 1989. Η "δίκη" και η εκτέλεσή τους μαγνητοσκοπήθηκαν και έκαναν το γύρο του κόσμου. Λίγες μέρες αργότερα, παρουσιάστηκαν και στην Κρατική Τηλεόραση, πράγμα που επισφράγισε το τέλος του καθεστώτος του.

Το νεκρό σώμα του Τσαουσέσκου

Τέτοιο φρενοβλαβές δούλεμα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως…

 Αναδημοσίευση απο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/12/blog-post_3.html

Η ΟΡΓΗ πολλαπλασιάζεται από την ΑΗΔΙΑ


έτοι

Τέτοιο φρενοβλαβές δούλεμα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως…
Οι επαρμένοι άθλιοι έχουν κονιορτοποιήσει όλα τα ρεκόρ: Του ψεύδους, της ΑΠΑΤΗΣ, του δόλου και του ΓΕΛΟΙΟΥ…
Το χειρότερο: Μας εμπαίζουν ασύστολα και μοχθηρά…
Τέτοια πώρωση μαφιόζικης δολιότητας και κακουργίας…
Ανάλογη θα είναι και η ιστορική τους τιμωρία. Η τιμωρία ακολουθεί πάντα το έγκλημα…
 
 
 
 
 
 
Την ευρηματική εικόνα την πήραμε από δω:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/12/blog-post_3.html
ο φρενοβλαβές δούλεμα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, παγκοσμίως…
Οι επαρμένοι άθλιοι έχουν κονιορτοποιήσει όλα τα ρεκόρ: Του ψεύδους, της ΑΠΑΤΗΣ, του δόλου και του ΓΕΛΟΙΟΥ…
Το χειρότερο: Μας εμπαίζουν ασύστολα και μοχθηρά…
Τέτοια πώρωση μαφιόζικης δολιότητας και κακουργίας…
Ανάλογη θα είναι και η ιστορική τους τιμωρία. Η τιμωρία ακολουθεί πάντα το έγκλημα…
Την ευρηματική εικόνα την πήραμε από δω:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/12/blog-post_3.html

Ο δήμος Ζαχάρως αγοράζει «κόκκινα δάνεια» -ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ




Ο δήμος Ζαχάρως αγοράζει «κόκκινα δάνεια»!
«Κανένας δημότης αβοήθητος»

Καινοτόμα πρωτοβουλία ξεκινά ο δήμος Ζαχάρως για να προστατέψει τους δημότες του που έχουν «κόκκινα» δάνεια και κινδυνεύουν με εκπλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους λόγω της αδυναμίας τους να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.
Σε δηλώσεις τους ο δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος και ο επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης «Δυναμική Πρωτοβουλία» και εκλεγείς δήμαρχος τέσσερις φορές από το 2002, Πανταζής Χρονόπουλος, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του πλάνου, το οποίο περιλαμβάνει την ίδρυση Εταιρείας Ειδικού Σκοπού και την αξιοποίηση της περιουσίας του δήμου, ώστε να αποτραπεί η πώληση των «κόκκινων» δανείων  σε ξενα funds σε εξευτελιστικές τιμές.
Ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε ότι θα χαρτογραφηθεί ο αριθμός των δανειοληπτών του δήμου Ζαχάρως που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και στη συνέχεια θα ιδρυθεί Εταιρεία Ειδικού Σκοπού η οποία θα αγοράσει τα «κόκκκινα» δάνειά τους στις ίδιες χαμηλές τιμές και στη συνέχεια θα διευκολύνει τους δανειολήπτες στην ομαλή εξυπηρέτηση της οφειλής.
«Όλοι έχετε ακούσει ότι τώρα τελευταία, διάφορα funds αγοράζουν κόκκινα δάνεια και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή. Πούλησαν πριν από μερικές δάνεια στο 8% και στο 13% της κανονικής αξίας. Εμείς, αφού φτιάξουμε την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού ως δημος, θα κάνουμε προτάσεις αγοράς των δανείων μέσα σε αυτές τις χαμηλές τιμές που δεν θα μπορούν να αρνηθούν, για να πάρουμε τα κόκκινα δάνεια των δημοτών μας και να έρθουν να τα εξοφλήσουν σε ένα άλφα χρονικό διάστημα, μόνο με μια μικρή προσαύξηση» εξήγησε ο κ. Χρονόπουλος, τονίζοντας ότι η δημοτική περιουσία υπερβαίνει σε αξία τα 15 εκατ. ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «όπλο».
«Κανένας δημότης αβοήθητος»
«Όλοι μέχρι τώρα έπαιρναν  δάνεια χωρίς καμία εγγύηση Εμείς έχουμε περιουσία με αξία που υπερβαίνει τα 15 εκατ. ευρώ, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση για να πάρουμε δάνειο. Αυτό θα συζητήσουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα προχωρήσουμε μετά προς τις τράπεζες, τον υπουργό και τον πρωθυπουργό, για να φύγει το άγχος των συμπατριωτών μας», ανέλυσε ο κ. Χρονόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι ο δήμος δεν θα αφήσει αβοήθητο κανέναν δημότη του.
«Ήδη έχουμε αναθέσει σε δικηγόρο να διαμορφώσει το νομικό πλαίσιο για τη σύσταση της Εταιρείας Ειδικου Σκοπού. διότι είναι μοναδικός ο σκοπός μας. Θα γλιτώσουμε τον κόσμο από τα αρπακτικά που θα πάνε να τους πάρουν τα σπίτια και πιστεύουμε ότι την πρωτοβουλία μας θα ακολουθήσουν κι άλλοι δήμοι», σημείωσε ο κ. Χρονόπουλος, εξηγώντας το πλάνο του δήμου.
«Όταν θα αγοράσουμε π.χ. το δάνειο με 10%, θα το πάρει και ο οφειλέτης στην ίδια τιμή, ίσως με μια μικρή προσαύξηση 2%, ώστε να μη χάσει το σπίτι του. Σε πρώτη φάση θα καλέσουμε όλους τους δημότες που έχουν πρόβλημα με τα στεγαστικά δάνεια και στη συνέχεια θα δούμε και τα υπόλοιπα δάνεια, διότι δεν είναι υπέρογκα και θεωρούμε ότι είναι εφικτό να δοθεί λύση, για να μην τα πάρουνε τα αρπακτικά που φοράνε τον μανδύα της Ευρώπης και να πάρουν τον ιδρώτα των συμπατριωτών μας» κατέληξε ο κ. Πανταζής Χρονόπουλος.

Πηγή

Πηγή

patrisnews.com

ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ- «Ναι σε όλα» στο Χίτλον για να κλείσει η συμφωνία με την τρόϊκα τους "Θεσμούς" (όπως την βάπτισε ο πολιτικός απατεώνας)


«Ναι σε όλα» στο Χίτλον για να κλείσει η συμφωνία με τους Θεσμούς

Με τη συνταγή «ναι σε όλα», η κυβέρνηση έκλεισε σε χρόνο εξπρές, στο Χίλτον, τη συμφωνία με τους Θεσμούς για την τρίτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου και πλέον θα επιχειρήσει το άλμα προς τα εμπρός με το αφήγημα της εξόδου από το μνημόνιο.

Τα δύο κλειδιά πάντως που οδήγησαν στην συμφωνία και η κυβέρνηση θα τα βρεΙ άμεσα μπροστά της είναι η συρρίκνωση της ΔΕΗ και οι πλειστηριασμοί. Δύο θέματα αγκάθια τα οποία θα πρέπει να διαχειριστεί καθώς ήδη για τη ΔΕΗ έχουν προαναγγελθεί αντιδράσεις από πλευράς των εργαζομένων ενώ οι πλειστηριασμοί που ξεκίνησαν και θα ενταθούν από το  2018 θα την φέρουν αντιμέτωπη με την κοινωνία.              

Τα κρίσιμα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή πριν τα Χριστούγεννα και μετά θα είναι ένας ακόμη Γολγοθάς για την κυβέρνηση καθώς μπορεί να μην έχει αντιρρήσεις από τους κυβερνητικούς βουλευτές.


lideal