09 Ιουλίου 2023

Αντιδρούν κτηνοτρόφοι στις ΗΠΑ: «Δεν θα εμβολιάσουμε τα ζώα μας με mRNA εμβόλια», vid


  13:35

Αντιδρούν κτηνοτρόφοι στις ΗΠΑ: «Δεν θα εμβολιάσουμε τα ζώα μας με mRNA εμβόλια»
Πόσοι θα αντέξουν όμως;

freepik photo

 

Καστοριά: 63χρονος πέθανε στο χωράφι του που πήγε για εργασία - Ο Αθανάσιος (Σάκης) Ευσταθιάδης.



 

Ο κόσμος απορεί σε πια καρέκλα επι μισθό θα τον κάτσει ο Κ.Μητσοτάκης τον δις αποτυχημένο πρώην βουλευτή Καστοριάς

 


 Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com  09-7-2023 11:23μμ

Ο αποτυχημένος  και ως βουλευτής του νομού Καστοριάς, και με δυο αποτυχίες να εκλεγεί αναμένεται να τοποθετηθεί σε κανένα κρατικό οργανισμό να λαμβάνει κανένα 3χίλιαρο τον μήνα, και άλλα τόσα σε μπόνους,  λένε οι πολίτες στο fyllokaiftero1. και να τον ταϊζει  ο φτωχός πολίτης όλης της επικράτειας.

Τον οποίον ως όνομα Ζήσης Τζηκαλάγιας δεν είναι γνωστός πέρα από το Κωσταράζι Καστοριάς.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

.Έφυγε από τη ζωή η εμβολιασμένη 37χρονη Τρικαλινή που ξαφνικά υπέστη ανεύρισμα


 

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο σε καταδίωξη - Θα την βγάλει "καθαρή" όπως άλλοι αστυνομικοί


Το κλεμμένο όχημα που ακινητοποιήθηκε / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI

 

 Θα την βγάλει τελικά "καθαρή" όπως άλλοι αστυνομικοί το όπλο πυροβόλησε από μόνο του και τελείωσε η "δουλειά" της Δικαιοσύνης παλικάρι μου!!

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και από την ΕΛΑΣ και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα, για να κινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Στον εισαγγελέα οδηγείται την Κυριακή ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα χθες έναν 20χρονο, μετά από καταδίωξη στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λάρισα.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και από την ΕΛΑΣ και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα, για να κινήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, το περιστατικό συνέβη χθες Σάββατο όταν στις «11:40 εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ όχημα, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Εθνικής Οδού στον Κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα. 

Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν, καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος. Ο οδηγός, προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο της οποίας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε. Ακολούθως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή. 

Ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ