12 Μαΐου 2022

Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας>> - Δεύτερη δημοσίευση του βίντεο στα 8 χρόνια του fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Κρήτη: Σε διαθεσιμότητα 16 γιατροί – Αντιδράσεις από τον ιατρικό σύλλογο

 

Δεύτερη δημοσίευση του βίντεο στα 8 χρόνια του fyllokaiftero1.blogspot.com

 Το Φθινόπωρο του 2009, η Ελλάδα ζούσε με τον φόβο του ιού Η1 Ν1. Του ιού των χοίρων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο. Αρκετοί γνωστοί επιστήμονες προσέφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού. Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν, αλλά το υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 12.000.000 εμβόλια. Η Ελλάδα που δεν έχει καταργήσει ακόμη τα ράντζα και το «φακελάκι», ξεπέρασε τον εαυτό της σε αυτό και μόνο τον τομέα της Υγείας. 

Ο ιός των πουλερικών, ο ιός των χοίρων έκαναν ακόμη πιο πλούσιους τους ήδη «χρυσούς γιούς» της φαρμακοβιομηχανίας. Από την δεκαετία του 70, οι γιατροί γίνονται όλο και πιο πολύ όμηροι των φαρμακοβιομηχάνων. Πληρωμένα συνέδρια, χρυσωμένες μελέτες, ψεύτικες επιστημονικές ανακοινώσεις, κατευθυνόμενη συνταγογράφηση. Πόσο υπαρκτές είναι οι απειλές; 

Πόσο ανάγκη έχουμε τα φάρμακα; Ενδιαφέρει την βιομηχανία φαρμάκου περισσότερο η υγεία μας ή τα κέρδη της; Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την μεγάλη πληγή της ιατρικής επιστήμης: Για την ιατρική κουλτούρα που δίνει «ελαφρά τη καρδία» τη θέση της στην κουλτούρα του χρηματισμού. Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ Το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ «Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»


Δείτε το


,

 

 www.koutipandoras.gr

«Έσβησε» ξαφνικά ο 18χρονος Νίκος: Θρήνος στην Κατερίνη



Κατερίνη: Θλίψη και θρήνος για τον 18χρονο


Τραγική είναι η είδηση θανάτου του μόλις 18 ετών Νίκου, από την Κατερίνη, ο οποίος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης. Από εκεί μεταφέρθηκε σου Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 18χρονο Νίκο από την Κατερίνη


«Έσβησε» ξαφνικά ο 18χρονος Νίκος: Θρήνος στην Κατερίνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης η θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου  του 18χρονου Νίκου. Σύμφωνα με το Focusfm.gr, ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η εξόδιος ακολουθία του Νίκου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Κατερίνη.

 

Νέα παρέμβαση Μ.Γκέιτς: «Πρέπει να αποδεχθείτε περιορισμούς ελευθερίας – Γι’ αυτό σας λέγαμε ψέματα για τον Covid»



Νέα παρέμβαση Μ.Γκέιτς: «Πρέπει να αποδεχθείτε περιορισμούς ελευθερίας – Γι’ αυτό σας λέγαμε ψέματα για τον Covid»

«Ξέρουμε ότι οι μάσκες δεν χρειάζονται, αλλά...»

Το pronews.gr  μετέδωσε χθες ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε προσφάτως ο Μπιλ Γκέιτς και στην οποία έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι… σαν την γρίπη.

Ο λόγος που όμως επιβλήθηκαν τα μέτρα και αναγκάστηκαν δισεκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν με μη ασφαλή εμβόλια ο Μ.Γκέιτς ομολόγησε ότι έγινε για να μην νιώσουν ελεύθεροι οι πολίτες και ξεφύγουν!

«Αν πεις στους ανθρώπους ότι το ρίσκο δεν είναι εκεί και ότι δεν χρειάζεται να φορέσουν μάσκα και να κάνουν επαναληπτικές δόσεις εμβολίου τότε θα υπάρχει ρίσκο.

Προς το παρόν πρέπει να κάνουμε επαναληπτικές δόσεις και ακόμη και εάν έχουμε πολλά στοιχεία ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι και να μην το βλέπουν ως μια μεγάλη παραβίαση της ελευθερίας τους. Όταν έχεις τοπικές εξάρσεις, τις οποίες θα έχουμε το φθινόπωρο, θα πρέπει να φοράμε μάσκες και να έχεις εμβολιάσει πολλούς», είπε αρχικά ο Μ.Γκέιτς.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν θα πρέπει να δεχθούμε ορισμένους περιορισμούς στην ελευθερία μας απάντησε: «Βεβαίως»

Συνεχίζονται οι ομολογίες από τον δισεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, καθώς αυτή τη φορά είπε ότι τα ψέματα που είπαν για τον κορωνοϊό ήταν για να δεχθούμε περιορισμούς στην ελευθερία μας! 

 Επρεπε να υπάρξει παρέμβαση της Δικαιοσύνης και των εισαγγελέων, διότι ο Μπίλ Γκέιτς είναι μακρυά , όμως οι εντολοδοχοι του και οι  εκτελεστές των εντολών του, έχουν όνομα στην Ελλάδα. Μιλάμε όμως για την απόλυτη σιωπή του τάφου.

Σχόλιο Μανώλης Μάνου 

Δημοσιογράφος Αναλυτής


Τα ΜΜΕ του πακέτου Πέτσα έκαναν πρώτο θέμα τον Μπάμπη ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ για να ξεχνάς την ακρίβεια...ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;


 

 

 

 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρώτο θέμα χθες στα συστημικά κανάλια


Τα ΜΜΕ του πακέτου Πέτσα έκαναν πρώτο θέμα τον Μπάμπη ΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ για να ξεχνάς την ακρίβεια..Την αύξηση των καυσίμων και των τροφίμων τους θανάτους από τις παρενέργειες των εμβολίων.

¨Ενα θέμα το οποίο έπαιξαν πριν έναν χρόνο με την ίδια σπουδή για τον ίδιο λόγο. τότε έπαιζαν και τον βιασμό γυναίκας του προηγούμενου αιώνα!!

Τον διορισμό του υιού του πρωθυπουργού του υπολοίπου της αποχής Κ. Μητσοτάκη σε γραφείο στις Βρυξέλλες και δεκάδες άλλα. 

Εργαστήρια των ΗΠΑ στην Μαριούπολη: Πειραματίζονταν με χολέρα πάνω σε παιδιά – Συμμετείχαν Pfizer, Moderna και Τ.Σόρος!


Εργαστήρια των ΗΠΑ στην Μαριούπολη: Πειραματίζονταν με χολέρα πάνω σε παιδιά – Συμμετείχαν Pfizer, Moderna και Τ.Σόρος!

Νέες αποκαλύψεις από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τα βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Συνταρακτικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έκανε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφορικά με τα πειράματα που γίνονταν στα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία χρηματοδοτούσαν οι ΗΠΑ. 

Η στρατιωτική επιχείρηση στη Ρωσία έδωσε την δυνατότητα στους ειδικούς του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες απευθείας σε δύο βιολογικά εργαστήρια στην Μαριούπολη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ από τις αρχές Απριλίου. Αποδείχθηκε ότι έγγραφα που έδειχναν την συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό καταστράφηκαν αμέσως.

«Η προκαταρκτική ανάλυση των εγγράφων δείχνει ότι η Μαριούπολη χρησιμοποιήθηκε ως περιφερειακό κέντρο για την συλλογή παθογόνων μικροοργανισμών χολέρας και την έκδοση διαβατηρίων. Επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο ξεκίνησε περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν διενεργηθεί από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τις βεβαιώσεις μεταβιβάσεων.»

Αυτά αποκάλυψε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των τμημάτων προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, σε βίντεο που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda! Και προσέθεσε:

«Στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο βρέθηκε φάκελος για την καταστροφή της συλλογής παθογόνων ουσιών με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με τον οποίο έγινε η επεξεργασία παθογόνων παραγόντων χολέρας, τουλαραιμίας και άνθρακα».

Είναι ανησυχητικό ότι η συλλογή περιέχει παθογόνα που δεν είναι τυπικά της κτηνιατρικής – όπως ο τύφος, ο παρατύφος και η γάγγραινα.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη της κακής χρήσης και εμπλοκής του εργαστηρίου σε ένα στρατιωτικό πρόγραμμα βιολογίας», λένε οι Ρώσοι.

Μια άλλη ένδειξη είναι τρία drones με δοχεία 30 λίτρων και ένας εξοπλισμός για ψεκασμό ουσιών που βρέθηκαν στις 9 Μαρτίου στην περιοχή της Χερσώνας. Στα τέλη Απριλίου, δέκα ακόμη τέτοιες συσκευές βρέθηκαν κοντά στο χωριό Kachowka.

Ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε επίσης πληροφορίες σχετικά με ύποπτες περιπτώσεις σκόπιμης μόλυνσης παιδιών με επικίνδυνα παθογόνα στο έδαφος της περιφέρειας Luganskaya.

Φυλλάδια μολυσμένα με τον ιό της φυματίωσης με την μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων διανεμήθηκαν σε ανηλίκους στον οικισμό Stepovoe της περιοχής Slavyanozerbsky, σύμφωνα με το υπουργείο.

Σύμφωνα με το συμπέρασμα του Ιατρικού και Επιδημιολογικού Σταθμού του Λουγκάνσκ, «η μόλυνση των χαρτονομισμάτων πιθανότατα προκλήθηκε τεχνητά, καθώς το υλικό περιέχει εξαιρετικά επικίνδυνα στελέχη του παθογόνου σε συγκεντρώσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν μόλυνση και ανάπτυξη της διαδικασίας της φυματίωσης». Και επιπλέον:

«Τα αποτελέσματα των βακτηριολογικών μελετών επιβεβαίωσαν την ανθεκτικότητα των απομονωμένων βακτηρίων στα φάρμακα της φυματίωσης πρώτης και δεύτερης γενιάς, πράγμα που σημαίνει ότι η ασθένεια που προκαλούν είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί και το κόστος της θεραπείας είναι πολύ υψηλότερο», είπε ο Kirillov για τον υποτιθέμενο σκοπό του πειράματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλα «απάνθρωπα πειράματα του Πενταγώνου» σε Ουκρανούς πολίτες, όπως ασθενείς στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Νο. 1 (χωριό Streleye, περιοχή Kharkov), πραγματοποιήθηκαν επίσης στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας.

«Η κύρια κατηγορία υποκειμένων ήταν μια ομάδα ανδρών ασθενών ηλικίας 40 έως 60 ετών με υψηλό βαθμό σωματικής εξάντλησης».

Οι ειδικοί που έκαναν την βιολογική έρευνα είχαν εισέλθει μέσω τρίτων χωρών για να συγκαλύψουν την σχέση τους με τις ΗΠΑ. Ο Kirillov έδειξε μια φωτογραφία της Linda Oporto, γεννημένης στην Φλόριντα, η οποία συμμετείχε άμεσα στα πειράματα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ουκρανία γινόταν πράγματι το πεδίο δοκιμών του Πενταγώνου για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων και τη δοκιμή νέων δειγμάτων φαρμάκων.

Το πρακτορείο επιβεβαίωσε ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν μη κυβερνητικά ιδρύματα που υποστηρίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna, Merck και Gilead. Το υπουργείο περιέγραψε τους Αμερικανούς πολιτικούς Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν, Χίλαρι Κλίντον και τον χρηματοοικονομικό κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος ως τους κύριους ιδεολόγους του κερδοφόρου προγράμματος βιολογικής έρευνας στην Ουκρανία.

Ο Κιρίλοφ τόνισε:

«Αμερικανοί ειδικοί εργάζονται για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα, παρακάμπτοντας τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, οι δυτικές εταιρείες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος των ερευνητικών προγραμμάτων και να αποκτήσουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη παράνομων προγραμμάτων παραγωγής βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Στην δήλωσή του στις 10 Απριλίου 2022, ο Ρόμπερτ Πόουπ, διευθυντής του Συνεργατικού Προγράμματος Μείωσης Απειλών, είπε ότι «δεν υπάρχει βάση για τον ισχυρισμό ότι διεξάγεται έρευνα για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία». Επιπλέον, η Ουκρανία δεν διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για την «ανάπτυξη και κατασκευή βιολογικών όπλων».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΘΕΣ

Με πληροφορία από  το pronews.gr 
 
 Δείτε και αυτά:

Κυβέρνηση, ΔΕΗ & εισπρακτικές με τακτικές γκάνγκστερ ληστεύουν τους πολίτες: Τηλεφωνήματα εκβιασμού κατ’οίκον

Η ακρίβει καλπάζει: «Φωτιά» οι τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς – Η λίστα προϊόντων με αυξήσεις έως 60%

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                    

           
"Bioflorina" - Βότανα Biokott

 

Ήθελαν “χουντο-ειρήνη”, αλλά δεν τους βγήκε: «Η Ρωσία συνιστά την αμεσότερη ΑΠΕΙΛΗ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ»


 
 
 
 
 
Πώς θα εξελιχθούν όμως τα πράγματα;

Η Ρωσία εγείρει πλέον την «πιο άμεση απειλή» για τη διεθνή τάξη, μετά τη στρατιωτική εισβολή της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα στο Τόκιο η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Η Ρωσία είναι σήμερα η πιο άμεση απειλή για την παγκόσμια τάξη, με τον βάρβαρο πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας και την ανησυχητική συμφωνία της με την Κίνα», δήλωσε η κυρία φον ντερ Λάιεν έπειτα από τις συνομιλίες που είχε, μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, με τον ιάπωνα πρωθυπουργό Φουμίο Κισίντα.

Οι δύο κορυφαίοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται σήμερα στο Τόκιο για τον ετήσιο κύκλο συνομιλιών Ιαπωνίας-ΕΕ, που διεξάγεται αυτή τη φορά μεσούσης της ρωσοουκρανικής σύρραξης και με φόντο τις αυξανόμενες ανησυχίες για τις στρατιωτικές φιλοδοξίες της Κίνας.

«Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν αφορά μόνο την Ευρώπη, συνταράσσει την καρδιά της διεθνούς τάξης, και στην Ασία. Δεν πρέπει να γίνει ανεκτή», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κισίντα, η κυβέρνηση του οποίου έχει υιοθετήσει μέρος των δυτικών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, ιδίως στον χρηματοοικονομικό τομέα και σε αυτόν της ενέργειας.

Παράλληλα, η πιο επιθετική στάση που η Δύση και σύμμαχοί της στην Ασία προσάπτουν στην Κίνα βρίσκεται επίσης στην ημερησία διάταξη, με την ΕΕ να επιδιώκει να διαδραματίσει πιο ενεργό ρόλο.

«Η συνεργασία μας στην Ουκρανία είναι κρίσιμη στην Ευρώπη, όμως είναι σημαντική και στην περιφέρεια Ινδικού-Ειρηνικού και θέλουμε επίσης να βαθύνουμε τις διαβουλεύσεις μας για την Κίνα, που γίνεται ολοένα πιο διεκδικητική», είπε ο κ. Μισέλ.

«Θεωρούμε ότι η Κίνα πρέπει να επαναβεβαιώσει ότι θα υπερασπιστεί το πολυμερές σύστημα από το οποίο επωφελήθηκε για να αναπτυχθεί», πρόσθεσε.

(φωτο:screenshot)

Με πληροφορία από  το el.gr 
 
 Δείτε και αυτά:

Κυβέρνηση, ΔΕΗ & εισπρακτικές με τακτικές γκάνγκστερ ληστεύουν τους πολίτες: Τηλεφωνήματα εκβιασμού κατ’οίκον

Η ακρίβει καλπάζει: «Φωτιά» οι τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς – Η λίστα προϊόντων με αυξήσεις έως 60%

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                    

           
"Bioflorina" - Βότανα Biokott


Γάλλος εθελοντής: «Ο ουκρανικός Στρατός διέπραξε εγκλήματα πολέμου – Είδα Αμερικανούς οπερατέρ να σκηνοθετούν»


Γάλλος εθελοντής: «Ο ουκρανικός Στρατός διέπραξε εγκλήματα πολέμου – Είδα Αμερικανούς οπερατέρ να σκηνοθετούν»
 

«Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού - Με νεοναζιστικές ρίγες»

Ο βετεράνος Γάλλος στρατιωτικός, συγγραφέας και ακτιβιστής Adrien Boke σε συνέντευξη του στο sudradio προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά που λέω. Ενώ ήμουν στην Ουκρανία, ήμουν μάρτυρας εγκλημάτων πολέμου. Όλα αυτά διαπράχθηκαν από τον ουκρανικό στρατό. Αλλά στη Γαλλία δεν το συζητάμε!», είπε ο Α.Boke.

Ο βετεράνος Γάλλος, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σήκω και πήγαινε χάρη στην επιστήμη», πήγε στην Ουκρανία για μια ανθρωπιστική αποστολή και παρέμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες. Με την επιστροφή του, πήρε μια δύσκολη απόφαση που θα μπορούσε να του καταστρέψει τη ζωή ή τουλάχιστον να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα: αποφάσισε να μεταφέρει στους Γάλλους πληροφορίες για τα εγκλήματα που είχε δει στην Ουκρανία.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Όταν επέστρεψα στη Γαλλία από την Ουκρανία, σοκαρίστηκα: τα τηλεοπτικά κανάλια προσκαλούν ως ειδικούς ανθρώπους που δεν έχουν πάει στην Ουκρανία και δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί τώρα. Ωστόσο, τολμούν να κάνουν εικασίες για αυτά τα γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτό που ακούω από την οθόνη της τηλεόρασης και σε αυτό που είδα με τα μάτια μου είναι μια άβυσσος.

Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού. Με νεοναζιστικές ρίγες. Με συγκλονίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους νεοναζί. Στις στολές τους, σύμβολα των SS είναι κεντημένα παντού. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις τους. Τις διαφημίζουν. Δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους και τους περιποιήθηκα. Λένε ανοιχτά ότι είναι έτοιμοι να «καταστρέψουν» μαύρους και Εβραίους.

Όντας εκεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλώς παρακολουθούσα και κατέγραφα σε βίντεο. Έχω αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη των εγκλημάτων της Ουκρανίας.

Έβλεπα πώς ο Ουκρανός στρατός πυροβόλησε στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς.

Έχω δει προσωπικά Αμερικανούς οπερατέρ να κάνουν ψεύτικα πλάνα από τη σκηνή των μαχών, να σκηνοθετούν.

Όλα τα κατεστραμμένα πολιτικά κτίρια, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ουκρανία ως «βομβαρδισμοί αμάχων», δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα αποτυχημένων βομβαρδισμών από Ουκρανούς σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρύβουν πυρομαχικά σε κτίρια κατοικιών τη νύχτα, χωρίς καν να ενημερώσουν τους κατοίκους. Αυτό ονομάζεται χρήση αμάχων ως ασπίδα.

Με πληροφορία από  το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                    

           
"Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084