10 Φεβρουαρίου 2018

EKTAKTO -Διαλύεται η ΝΔ - Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο από τη ΝΔ για ανάρτηση κατά του Γεωργιάδη




Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του πρώην
πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τίθεται εκτός κόμματος.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Αντώναρου στο Facebook για τον Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου στο facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή.
Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται.
Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τησυμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης.
Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».





Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφέρουν τα εξής:
«Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες.
Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».


epilekta.com

ΕΝΩ ΚΟΒΟΥΝ ΕΚΑΣ - ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ- Έλεος, 2,5 εκατ. ευρώ αύξηση στα κόμματα στα μουλωχτά;

  10 Φεβρουαρίου 2018, 11:30 πμ  

Τους παρακολουθούσατε τους τελευταίους μήνες να σφάζονται, να αλληλοκτυπιούνται, να ανταλλάζουν χαρακτηρισμούς και να είναι έτοιμοι να στείλουν τους αντιπάλους τους στο πυρ το εξώτερον. Οι ίδιοι παρίσταναν τους αγίους και τους σωτήρες. Για τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων ο λόγος. Μην πλανάσθε, όμως, αγαπητοί φίλοι. Πρόσκαιρος ήταν ο πόλεμος τους. Μάλλον, ορθότερα, εύκολα παρακάμπτουν το ψυχροπολεμικό κλίμα και εν ριπή οφθαλμού συμφωνούν κατάπαυση του πυρός. Όταν πρόκειται για τα συμφέροντά τους. Και δη τα οικονομικά.

Το σημερινό ρεπορτάζ του συνάδελφου Μιχάλη Χατζηστυλιανού στη σελίδα 3 του «Φιλελεύθερου» πρέπει να διαβαστεί από τον καθένα. Θα βοηθήσει όλους να αντιληφθούν το θέατρο που παίζεται από τους λογής-λογής πολιτικούς. Διαβάστε λοιπόν τι αποκαλύπτει. Καθίστε, όμως, διότι προβλέπεται η πίεσή σας να εκτιναχτεί στα ύψη. Γράφει ο συνάδελφος: «Αυξημένη κατά €2,5 εκατ. είναι η κρατική χορηγία για το έτος 2018 που μοιράστηκαν προ ημερών τα κοινοβουλευτικά κόμματα και ανέρχεται συνολικά στα €6,6 εκατ. Η αύξηση της κρατικής χορηγίας είναι απότοκο παρασκηνιακής συμφωνίας με το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δεν χαλάει χατίρι στους αρχηγούς των κομμάτων.

Σημειώνεται, ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο υπουργός Οικονομικών ικανοποίησε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις αίτημα για αύξηση των κοινοβουλευτικών συνεργατών τους. Αποτέλεσμα, να γίνουν 32 πρόσθετες προσλήψεις με συνοπτικές διαδικασίες, αυξάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των συνεργατών που εργάζονται στη Βουλή για λογαριασμό των κομμάτων και των βουλευτών στους 101, με το κόστος μισθοδοσίας να το επωμίζεται το Κράτος. Το ίδιο ποσό, δηλαδή €6,6 εκατ., μοιράστηκαν και πέρυσι τα κοινοβουλευτικά κόμματα με τη διαφορά, όμως, ότι το ποσό των €2,5 εκατ. καταβλήθηκε ως έκτακτη κρατική χορηγία λόγω των προεδρικών εκλογών. Με σκοπό, δηλαδή, να καλύψουν τα κόμματα τις προεκλογικές τους δαπάνες. Για φέτος, αντί να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο ποσό, ενσωματώθηκε στο συνολικό ποσό της τακτικής κρατικής χορηγίας, αυξάνοντας έτσι κατά €2,5 εκατ. το ρευστό στα κομματικά ταμεία».

Τι δεν καταλάβατε; Ο κύριος «τσάρος της οικονομίας», που το έπαιζε σκληρός σε πολλούς δεινοπαθούντες και σε πολλές ομάδες που είχαν διάφορα αιτήματα, δεν χάλασε ποτέ χατίρι στα κόμματα και στους αρχηγούς τους. Πρόκειται για τον άνθρωπο, που ζήλεψε ακόμη και ο Χάρι Πότερ. Ο ίδιος ο οποίος επί τέσσερα χρόνια δήλωνε ότι τα ταμεία ήταν άδεια, αλλά το τελευταίο εξάμηνο, με μια μαγική του κίνηση, τα παραγέμισε και άρχισε να τα μοιράζει αριστερά και δεξιά αφειδώλευτα. Κάποιοι κλαίνε επειδή θα φύγει από το υπουργείο Οικονομικών. Προφανώς, όμως, επειδή δεν επιμετρούν ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Ότι σε μια πενταετία κούρεψε επιδόματα, συντάξεις, χορηγίες, βοηθήματα και ό,τι πόνεσε τις μικρομεσαίες τάξεις, αλλά δεν άγγιξε ούτε και ένα σεντ από τις ετήσιες κρατικές χορηγίες που μοιράζονται στα πολιτικά κόμματα και στις οργανώσεις νεολαίας τους.

Ούτε και ένα σεντ! Αντ’ αυτού, ήρθε φέτος να τους δώσει και αύξηση 2,5 εκατ. Ανεβάζοντας την κρατική χορηγία στα 6,6 εκατ. Επιπρόσθετα αυτού του ποσού, το Κράτος, δηλαδή, οι φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουν ακόμη 3,75 εκατ. για τους μισθούς των 101 κοινοβουλευτικών συνεργατών των κομμάτων. Σύνολο, δηλαδή, 10,1 εκατ. ευρώ! Η πρόκληση κορυφώνεται εξαιτίας του γεγονότος ότι αυτή η αύξηση των 2,5 εκατ. δόθηκε στα μουλωχτά. Μπας και το πάρει χαμπάρι ο λαός προεκλογικά και τα πάρει στο κρανίο. Στα μουλωχτά, βεβαίως, δέχτηκαν την αύξηση και όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Εμ τι; Σιγά να μην το φώναζαν κιόλας.

Ναι, ξέρω. Κάποιων το αίμα έχει εκτιναχτεί με επικίνδυνο τρόπο στον εγκέφαλο. Ηρεμήστε. Άλλωστε, είναι ήδη καρναβάλι. Πλέον, για το επόμενο δεκαήμερο, δεν θα ξεχωρίζουν οι μόνιμα μασκαρεμένοι από τους περιστασιακούς της εποχής…
 

Εφημερίδα - site"Μακελειο :Μας πήρε για να εκφοβίσει, έφαγε τα «μπινελίκια» του και έκλεισε το τηλέφωνο τρέχοντας σαν τον ασβό. Ο κ. αντιπρόεδρος, έχασε την ψυχραιμία του. Μαζέψτε τον κ.Μητσοτάκη…

Παραθέτουμε αυτούσια την δημοσίευση της εφημερίδας και του site"Μακελειo" 

Να συμπληρώσουμε μόνο οτι στα χρόνια των μνημονίων, η θρασύτητα των πολιτικών υπάρχει απο την Φλώρινα, την Δυτική Μακεδονία, μέχρι την Κρήτη πιστεύουμς σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων αλλά και απο δική μας εμπειρία στο site αυτό.


adonis-evgenia-1
Ώρα 10, βράδυ Παρασκευής, γραφεία εφημερίδας «Μακελειό»/


Την ώρα που μαζεύουμε τις ειδήσεις για να κλείσουμε το φύλλο και να φτιάξουμε την πρώτη σελίδα, μαζί με την συντακτική ομάδα της εφημερίδος.
Χτυπάει το κινητό τηλέφωνο. Είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε βραδυνά τηλεφωνήματα και αυτός και άλλοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, με τους οποίους ουδέποτε είχαμε πάρε δώσε.

«Δεν μου λες», μας απευθύνει το λόγο ο αφέντης και προϊστάμενος της κυρίας Κατραβά, πρώην ή νυν γραμματέως του, δεν γνωρίζουμε
( σε αυτήν που σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έκαναν έρευνα στο σπίτι της για τα μαύρα σακούλια της Νοβάρτις). «Δεν μου λές, γιατί βγήκες στο Μυλωνάκη και έλεγες για μένα και την γραμματέα μου και ότι θα με φάνε από τη ΝΔ;», μας λέει ο κ.αντιπρόεδρος με ύφος παιδονόμου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε τίποτα λιγούρια δημοσιογραφάκια του χαρτζιλικιού που κατά καιρούς έχουν υπηρετήσει στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας έναντι ψιλών αντιτίμων.
Όταν έγινε εριστικός, χυδαίος και «φιλελές» και πήγε να μας το παίξει νταής, έφαγε τα μπινελίκια του και έκλεισε άρον-άρον το τηλέφωνο. Nομίζουν ότι μπροστά στην αυτόκλητη σφραγίδα «δεξιός» θα κλείσουμε τα μάτια στις αποκαλύψεις χρηματιμσού του πολιτικού κόσμου, επειδή είμαστε δεξιοί αλλά όχι σαν αυτόν. Δεξιοί σημαίνει κάτι άλλο, που ο κύριος αυτός, δεν το γνωρίζει γιατί δεν το χει σπουδάσει στο πεζοδρόμιο και έχει μάθει να τρώει από τα έτοιμα.
Για την εφημερίδα και το site, υπάρχουν λωποδύτες και καταχραστές δημοσίου χρήματος. Δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι, πράσινοι και ροζ λωποδύτες. Όλοι είναι ίδιοι. Και οι μπολσεβίκοι που τους έχουμε ξεσκίσει αλλά και οι καπιτάλες που τους βγάζουν στη φόρα δημόσια έγγραφα.
Με αυτό τον τύπο, δεν θέλαμε ΠΟΤΕ πάρε δώσε. Δε θέλουμε και τώρα. Δεν είναι του γούστου μας και του δικού μας κώδικα ηθικών αξιών. Νομίζει ότι οι τηλεοπτικοί τσαμπουκάδες στους Παπαδάκηδες και τους Αυτιάδες, έχουν πέραση στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Αφήστε που μας θυμίζει «καθυστερημένο» τύπο των πεζοδρομίων και κάθε φορά που τον ακούμε, γελάμε και γυρίζουμε κανάλι.
Κύριε Μητσοτάκη: Έχει ξεφύγει ο αντιπρόεδρος σου και σε εκθέτει. Μάζεψε τον, γιατι θα αναγκαστούμε δημοσιογραφικά να τον μαζέψουμε εμείς.
Υ.Γ: Για το τηλεφώνημα, υπάρχουν και αποδείξεις, για τους πιο δύσπιστους.
Σ.Σ.Χ

H Πυθαγόρεια διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών


Η Πυθαγόρεια διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών (φωτό)

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.

Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.

Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών

Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.

Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.

Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.

Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.

Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.

Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.

Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.

Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.
Pronews

ΒΙΝΤΕΟ: Γεωργιάδης Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα Δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο ...

Άδωνις: «Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα. Δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο. Θα τους λιώσω»

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/adonis-o-tsipras-ta-echi-organosi-ola-den-tha-afiso-tipota-orthio-tha-tous-lioso/