01 Μαρτίου 2017

H Νένα Χρονοπούλου ξεφτιλίζει και στριμώχνει τον γενοκτόνο Τσίπρα με αγωγή και δικαστικό αγώνα σε βάρος του




Σαν χείμαρρος η Νένα Χρονοπούλου «ορμά» κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα ντροπιαστικά, όπως τα χαρακτηρίζει, σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις οριζόντιες περικοπές στις ειδικές δαπάνες των παιδιών ΑμεΑ, ενώ αποκαλύπτει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ΕΟΠΥΥ! Η ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει ακόμη πιο σκληρά για τα δικαιώματα του 12χρονου «αγγέλου» της!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μετά το συγκλονιστικό post με τίτλο «Ο Τσίπρας ρίχνει στον Καιάδα τα παιδιά μας» η συγγραφέας μιλά στην «Espresso» και ανακοινώνει την απόφασή της να κινηθεί νομικά εναντίον του ΕΟΠΥΥ με συμπαραστάτες εκατοντάδες γονείς παιδιών, σαν τον λατρεμένο της Χρήστο, τον μονάκριβο γιο της.
«Είμαι μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ, νοικοκυρά, ως οφείλω, τακτική μέχρι ψύχωσης, οργανωτική και αποτελεσματική με αποδείξεις (και μάλιστα πρόσφατες) αλλά και αγωνίστρια, γιατί η ίδια η ζωή μου το επέβαλε. Ο,τι λέω το εννοώ και το κάνω πράξη υπεύθυνα και συνειδητά και όταν ακούω τον εθνικό ύμνο δακρύζω, γιατί είμαι Ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη» λέει με πείσμα και συνεχίζει:
Ευθύνες
«Αλέξη Τσίπρα, θα πάρεις επιτέλους την ευθύνη για το “παιδομάζωμα” των παιδιών ΑμεΑ; Θα πάρεις επιτέλους την ευθύνη για να δώσεις σε εμάς τους γονείς μία έντιμη απάντηση; Πόσο “φτηνά” πούλησες την υγεία και την ελπίδα των παιδιών μας; Τα ντροπιαστικά σχέδια της κυβέρνησής σου ήταν καλά “κουκουλωμένα” μέχρι και την 23η Δεκεμβρίου 2016, που έγινε η περιβόητη ψηφοφορία». Οπως λέει η ίδια, «αποκάλυψα το ύπουλο σχέδιό σας μέσα από το nena.gr ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου. Το θέμα ξέφυγε κι έγινε σαν τη Λερναία Υδρα. Ενα κεφάλι έκοβες, χίλια πεταγόντουσαν. Κι ακόμα να τα συμμαζέψεις γιατί παραμένεις πρόχειρος και τσαπατσούλης. Η κυβέρνησή σου θα πραγματοποιήσει την “οριζόντια μείωση” βάζοντας βαθιά το χέρι σου στην τσέπη της υγείας των παιδιών ΑμεΑ και αυτό σας πονάει πολύ, γιατί υποτίθεται πως η “πρώτη φορά αριστερά” θα ήταν μία φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση με το πρόσωπο στραμμένο προς τον πονεμένο λαό. Αλλά συνέβη το αντίθετο».

Αναφορικά με τον ΕΟΠΥΥ, η Νένα Χρονοπούλου υποστηρίζει ότι, αν ο οργανισμός αποφασίσει να πληρώνει απευθείας τα θεραπευτήρια και όχι τους γονείς, η κίνηση αυτή θα αποτελεί καταστρατήγηση των συνταγματικών δικαιωμάτων του ασφαλισμένου και θα είναι υπόλογος απέναντι σε όλες τις οικογένειες με παιδιά ΑμεΑ.
Δικαιώματα
«Εμείς δεν θα αφήσουμε αυτό το ισχυρό κομμάτι των δικαιωμάτων μας στα χέρια όλων αυτών που έχουν σκοπό να μας εξοντώσουν, γι’ αυτό κι έχουμε σκοπό να κινηθούμε νομικά εναντίον του ΕΟΠΥΥ και τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ποιους νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;» διερωτάται η ηθοποιός, χωρίς να κρύψει την αγανάκτησή της: «Αυτός που θέλει να προστατεύσει τα ανάπηρα παιδιά δημιουργεί και τις ανάλογες προϋποθέσεις».
«Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά τσαπατσουλίστικα και βιαστικά θέλησε να περάσει το “κούρεμα” της δαπάνης κάτω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τόσο απάνθρωπα και αδίστακτα. Και να θέλαμε να μείνουμε “κοιμισμένοι”, τα έκτροπα που έγιναν αποκάλυψαν όλο το μεγαλείο της οντότητάς τους. Υποχρεώστε με νομοθεσία όλα τα θεραπευτήρια να αποκτήσουν επιτέλους άδεια ίδρυσης και λειτουργίας και οι θεραπευτές που πιάνουν στα χέρια τους τα παιδιά μας να έχουν απαραίτητα προϋπηρεσία».
Αυστηρό μήνυμα στους επικριτές της
Η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου δεν αντέχει την αδικία και τις ταμπέλες, όπως σχολιάζει με αφορμή όσα κυκλοφόρησαν ότι είναι… βαμμένη συριζαία και κολλητή φίλη του Λάκη Λαζόπουλου. «Δημόσια και ξεδιάντροπα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο σωματείoυ ΑμεΑ ξεστόμισε για εμένα ψεύδη από τον “θρόνο” συλλόγου, θέση για την οποία καλοπληρώνεται, αλλά λίγοι το γνωρίζουν. Αντιλαμβάνεστε πόσους ψυχικά ευάλωτους γονείς μπορεί να επηρεάσει με την ψευτοπροπαγάνδα που ασκεί εναντίον μου; Γνωρίζω καλά την ταυτότητα αυτού του εμπαθούς “κάποιου” αλλά και τον ρόλο που κατέχει στο βρόμικο παρασκήνιο, που εγώ αρνούμαι χρόνια να συμμετέχω» λέει με νόημα η πρωταγωνίστρια. Και ξεκαθαρίζει: «Δεν ήμουν ποτέ φίλη ούτε και συνεργάτις του κ. Λαζόπουλου, αν και δεν καταλαβαίνω πώς κάτι τέτοιο θα ήταν μεμπτό».
Η Νένα Χρονοπούλου στέλνει αυστηρό μήνυμα προς τους επικριτές της: «Κρίμα, “κάποιε”, που η δική σου ανάγκη για ΕΣΠΑ διαβάλλει προσπάθειες ολόκληρης ζωής. Μη φοβάσαι για την καρέκλα που απέκτησες (…) Χάρισμά σου (…) Οι Νένες είμαστε μπαρουτοκαπνισμένες και όχι βολεμένες. Και είμαστε πολλές».
Πέντε ερωτήματα
Πέντε κρίσιμα ερωτήματα που απασχολούν τους γονείς παιδιών ΑμεΑ διατυπώνει μέσω της «Espresso» η Νένα Χρονοπούλου, εκφράζοντας την ανησυχία της για τη «σύμβαση» μεταξύ ΕΟΠΥΥ και κράτους. «Ολοι εμείς που πληρώνουμε τον ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να εισπράττουμε το ποσό και να το αποδίδουμε στο θεραπευτήριο. Ειδάλλως, δεν θα γνωρίζουμε πόσο πληρώνει η Πολιτεία τους θεραπευτές που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας. Γιατί θα πρέπει να δημιουργείται μια τόσο οδυνηρή αναστάτωση στις οικογένειες παιδιών ΑμεΑ, λες και λίγα δεινά έχουν;» αναρωτιέται και θέτει τα ερωτήματά της:
■ Εάν κάποιο θεραπευτήριο δεν δεχτεί σύμβαση, γιατί να μην έχει ο γονιός δικαίωμα να επιλέξει θεραπευτή;
■ Γιατί, εφόσον πληρώνει τις εισφορές που του αναλογούν, να χάσει «οικονομικά του δικαιώματα» που είναι πληρωμένα χρόνια πριν στον ΕΟΠΥΥ; Γιατί αυτό πρόκειται να συμβεί εάν ο γονιός αποφασίσει να απευθυνθεί σε μη συμβαλλόμενο θεραπευτήριο.
■ Πώς αποφασίζει η κυβέρνηση να «αφαιρέσει» δικαιώματα που έχουμε αποκτήσει βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για εισφορές Υγείας;
■ Πώς θα λύσει το πρόβλημα με τις κατ’ οίκον θεραπείες και τους θεραπευτές με μπλοκάκι;
■ Τελικά η οριζόντια μείωση προσυμφωνημένη για την υπογραφή του 2ου Μνημονίου;




ΠΗΓΗ

Το ξέσπασμα της Μ. Λε Πεν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο απέναντι στους εμβρόντητους Α.Μέρκελ και Φ.Ολάντ (βίντεο)



Translate this page: EN FR DE ES RU AR

Τον Οκτώβριο του 2015, όταν η μεταναστευτική κρίση βρισκόταν στο απόγειό της, η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επισκέφτηκαν  το ευρωκοινοβούλιο, σε μια προσπάθεια για να καταδείξουν την γαλλο-γερμανική φιλία και αλληλεγγύη σε μια περίοδο όπου η ΕΕ δοκιμαζόταν.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον.. ξενοδόχο και ξενοδόχος ήταν η πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε πεν, η οποία σε μια ομιλία της που έχει μείνει στην ιστορία κυριολεκτικά είχε "συνθλίψει" με την αξεπέραστη ρητορική της τους δύο ηγέτες, αποκαλώντας τον Γάλλο πρόεδρο «αντι-καγκελάριο» της Μέρκελ.

Πιο συγκεριμένα η Μ. Λε Πεν είχε πει:

«Ευχαριστώ κ. Μέρκελ που ήρθατε εδώ με τον αντι-καγκελάριό σας και διαχειριστή της γαλλικής επαρχίας.
Κύριε αντικαγκελάριε θα σας αποκαλούσα Πρόεδρο της Δημοκρατίας από σεβασμό για τη θέση, αλλά δεν ασκείτε τα καθήκοντά  σας περισσότερο από ότι έκανε ο προκάτοχός σας.

Ένας (πραγματικός) πρόεδρος  της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε να πει ότι η εθνική κυριαρχία  βρίσκεται σε μαρασμό, όπως είπατε πριν από λίγο εδώ.  
Αυτό γιατί ο Πρόεδρος είναι ο εγγυητής του γαλλικού συντάγματος και το κύριο, το πρώτο νόημα του συντάγματος είναι εθνική κυριαρχία.  
Ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να αγνοεί συνεχώς τα συμφέροντα της Γαλλίας. Και το συμφέρον της Γαλλίας δεν είναι να υποτάσσεται, τυφλά σε μια πολιτική που υπαγορεύεται από το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες ή την Ουάσιγκτον.

Το συμφέρον είναι, αλλά και το δικό σας καθήκον να υπερευχαριστείτε την κυριαρχία της χώρας.
Το συμφέρον της Γαλλίας δεν είναι να δώσει αυτό το οδυνηρό σόου, μιας Γαλλίας που ακολουθεί την Γερμανία στο θέμα της μετανάστευσης όταν σε μια πλήρως ανεύθυνη πράξη η Μέρκελ λέει πως πρέπει να αγαλλιάσουμε 800.000 μετανάστες.
Τότε τη χειροκροτήσατε.

Μετά από μερικές ημέρες όταν ανέστειλε  την συνθήκη Σένγκεν θέλοντας  να γίνει ξανά κυρίαρχος των συνόρων της, την χειροκροτήσατε ξανά, προβάλλοντας την εικόνα μιας χώρας που τρικλίζει στην απάντηση μιας ερώτησης, για την ασφάλεια, την ευημερία, την άμυνα και την ταυτότητα της Ευρώπης.
Είναι προς το συμφέρον της Γαλλίας να παραιτείται των δικαιωμάτων της, όταν αποφασίζεται η οικονομική πολιτική, τη στιγμή μάλιστα που αυτή η πολιτική σημαίνει μαζική ανεργία, εργασιακή ανασφάλεια και κατάρρευση του κοινωνικού συστήματος ;

Αντίθετα το συμφέρον είναι να αντισταθεί και να επικρατήσει.
Και έτσι η Ελλάδα και άλλες χώρες του Νότου και μετά η Γαλλία βουλιάζουν σε αυτό το σπιράλ της λιτότητας, όταν μοναδικός στόχος είναι να σώσουμε το ευρώ και το γερμανικό οικονομικό μοντέλο των χαμηλών μισθών.

Ήρθατε και οι δύο εδώ σήμερα γιατί η Ευρωπαϊκή σας Ένωση καταρρέει από την επιδεινούμενη οικονομία και το μεταναστευτικό και ο μόνος τρόπος να την κρατήσετε για να μην διαλυθεί είναι ο εκβιασμός, απειλώντας και εκφοβίζοντας.

Το δικό σας μοντέλο είναι αυτό της υποταγής στις ΗΠΑ, στη λιτότητα, στον αθέμιτο ανταγωνισμό, στην παρακολούθησης των πολιτών, βάζοντας την κοινωνία στην άκρη, βουλιάζοντας στην μετανάστευση.
Εγώ έχω ένα άλλο, ένα διαφορετικό μοντέλο.
Να συγκεντρώσω του πολίτες της Ευρώπης, σε ένα μοντέλο ανεξαρτησίας, σε μια Ευρώπη τω Εθνών σε ένα πολυπολικό κόσμο, ευέλικτου προστατευτισμού, προσωπικών ελευθεριών, άμυνας για την ασφάλειά μας, και του δικαιώματος στην ταυτότητά μας σταματώντας την αθρόα  μετανάστευση.
Μερικοί μπορεί να πουν; Ότι είναι η αντι-Μέρκελ και πολύ καλά θα το πουν. Δεν σας αναγνωρίζω κ. Μέρκελ το δικαίωμα να μας ξεφορτωθείτε σε μια παράλογη προσπάθεια για κυριαρχία στην Ευρώπη.
Η προώθση των γερμανικών συμφερόντων δεν δικαιολογεί την υποταγή των άλλων ευρωπαϊκών λαών.
Είμαι σε αυτή τη συνέλευση η φωνή των ελεύθερων Ευρωπαίων και των πολιτών που επιθυμούν την κυριαρχία τω κρατώ τους και οι οποίοι φεύγουν μακριά από την ΕΕ
Αντιπροσωπεύω το γαλλικό λαό ο οποίος στρέφει το πρόσωπό του από εσάς κ. Ολάντ και εχθές  από τον κ. Σαρκοζί γιατί είναι διψασμένοι για Γαλλία».



                   

ΒΙΝΤΕΟ:ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΕΛΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

                     .


 ΠΗΓΗ

«Ραββίνος» ο Κώστας Σημίτης Ααρών Αβουρί: ο πλέον μισέλλην εβραίος πράκτωρ που έμεινε 2 τετραετίες στο τιμόνι της χώρας και την διέλυσε…



αναδημοσίευση απο

«Ραββίνος» ο Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβουρι)!!!

ravinosΠρόσφατα η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, προκάλεσε θόρυβο, λέγοντας δημόσια πως:

1. το εβραϊκό λόμπυ πίεζε την κυβέρνηση του συζύγου της, προκειμένου να αφαιρέσει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών και 2. ο πρώην πρωθυπουργός, επίσης, Κώστας Σημίτης είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων!!!
(α ν α δ η μ ο σ ί ε υ σ η )


Τα παραπάνω είναι σίγουρα εκπληκτικά. Άλλωστε, η Δήμητρα Παπανδρέου έχει βγάλει αρκετά συγκλονιστικά στοιχεία και στο βιβλίο της «10 χρόνια και 54 μέρες», που αποτελεί ένα μοναδικό ιστορικό ντοκουμέντο, που εκδόθηκε το φθινόπωρο του 1997. Ασφαλώς, η κυρία Παπανδρέου γνωρίζει πολλά από το πολιτικό παρασκήνιο της χώρας μας (και όχι μόνο). Συνεπώς, τα όσα ισχυρίζεται πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά, σε ό,τι αφορά τις απίστευτες πολιτικές συνωμοσίες που διαδραματίζονται γύρω μας και πίσω από τις πλάτες του ειρωνικά αποκαλούμενου «κυρίαρχου» λαού…

Στις εκλογές του 1985 το ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε μία δεύτερη συνεχόμενη κυβερνητική θητεία, ύστερα από μία σκληρή προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στους Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (αρχηγό τότε της ΝΔ). Όμως, αν και οι εκλογές έγιναν στις 2 Ιουνίου, η νέα κυβέρνηση του Παπανδρέου ορκίστηκε μόλις στα… τέλη Ιουλίου! Σχεδόν με δύο μήνες καθυστέρηση… Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτή την κωλυσιεργία. Εκτός αν όλα έγιναν, για να αναλάβει υπουργός οικονομίας ο Κώστας Σημίτης, για τον οποίο ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Ααρών Αβούρι!…

Μέχρι τότε ο Κώστας Σημίτης-Ααρών Αβούρι ήταν μία παράξενη προσωπικότητα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ. Σκληρός εχθρός του Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο μισούσε θανάσιμα, αποτελούσε κάτι σαν «ξένο σώμα» στο εσωτερικό του «Κινήματος» και ήταν σε γενικές γραμμές αντιπαθής από τα άλλα «πράσινα» στελέχη. Παρ’ όλα αυτά, πάντοτε έπαιζε ρόλο-κλειδί. Π.χ. το 1976 ήταν αυτός που προλόγισε και επιμελήθηκε το βιβλίο του ΠΑΣΟΚ «Κοινή Αγορά, ο Αντίλογος», που ήταν ένας (σωστός) λίβελλος κατά της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Τότε, το 1976, ο Σημίτης ήταν σφόδρα κατά της ΕΟΚ! Μερικά χρόνια όμως αργότερα και εντελώς αδιάντροπα παρίστανε τον… «καλύτερο ευρωπαϊστή»!

Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να συμπεριλάβει τον Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτη) στους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ! Προηγουμένως, το 1979, αναγκάστηκε να τον διαγράψει για βραχύ χρονικό διάστημα από το κόμμα, λόγω της απίστευτης προβοκάτσιας που έκανε ο Αβούρι, ο οποίος και είχε τυπώσει την αφίσα (με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ) «Ναι στην Ευρώπη των λαών», ακυρώνοντας έτσι τη θέση του ΠΑΣΟΚ περί άρνησης της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ! [Όντως το ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΚΚΕ, αποχώρησαν από τη βουλή, όταν το 1979 η Ελλάδα υπέγραψε την προσχώρησή της στην Κοινή Αγορά]. Όταν λοιπόν το 1981 ο Παπανδρέου δεν έβαλε τον Σημίτη στα ΠΑΣΟΚικά ψηφοδέλτια, επειδή είχε πληροφορίες ότι ο Αβούρι ήταν ξένος πράκτορας, ο τελευταίος προκάλεσε δημόσιο επεισόδιο κατά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πιάνοντάς τον από το πέτο και ουρλιάζοντας ενώπιον άλλων «συντρόφων» (μαρτυρία του αειμνήστου Δήμου Μάρκου Μπότσαρη)!…

Τελικά, μετά τις εκλογές του 1981 και τη σαρωτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου αναγκάστηκε να βάλει τον Σημίτη υπουργό γεωργίας. Μέσα σε 4 χρόνια ο Αβούρι κατέστρεψε την ελληνική αγροτιά, θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη σύγχρονη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας… [Για τον βίο και πολιτεία του Ααρών Αβούρι, βλ. και το βιβλίο μας «Οκταετία Σημίτη 1996-2004, η υπονόμευση της Ελλάδας»]. Ο Αβούρι (Ψευτοσημίτης) ανέλαβε εν τέλει υπουργός της οικονομίας το καλοκαίρι του 1985, με στόχο να «εξυγιάνει» (δήθεν) την οικονομία της χώρας μας. Αντ’ αυτού, μέσα σε δύο μόνο χρόνια «κατάφερε» να την βυθίσει στην ύφεση και το αδιέξοδο, ακολουθώντας πολιτική λιτότητας και “Chicago Boys”, βασισμένη πάνω στο σατανικό δόγμα του ψυχοπαθή «οικονομολόγου» Μίλτον Φρίντμαν! Όμως, στα τέλη του Νοεμβρίου του 1987, και ενώ το ΠΑΣΟΚ ήδη κατέρρεε δημοσκοπικά, στη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού στη βουλή ο Παπανδρέου απέλυσε ξαφνικά τον Ααρών Αβούρι(ή ψευτοσημίτη), τοποθετώντας στη θέση του τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, μετέπειτα εκπρόσωπο της Ελλάδας στο… ΔΝΤ!…

Η αλλαγή αυτή ωφέλησε τα μέγιστα το ΠΑΣΟΚ! Ενώ μέχρι τα τέλη του 1987 η αντιπολιτευόμενη ΝΔ προηγείτο δημοσκοπικά με σημαντική διαφορά, ήδη την άνοιξη του 1988 το ΠΑΣΟΚ… πέρασε ξανά μπροστά στις δημοσκοπήσεις και όδευε προς νέα (τρίτη κατά σειρά) εκλογική νίκη! Τότε τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ολόκληρο «ενορχηστρωμένο» πρόγραμμα απαξίωσης του ίδιου του Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά (σύμφωνα με μαρτυρίες της κυρίας Δήμητρας Παπανδρέου και με δικές μας «πηγές»). Ο Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτης) «έχτισε» τη δική του «φράξια» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αποτελώντας έκτοτε την «πέμπτη φάλαγγα» στο εσωτερικό του «Κινήματος». Τα σκάνδαλα (αληθινά ή τεχνητά) χτυπούσαν την τότε κυβέρνηση, αλλά ο Ααρών Αβούρι αποφάσισε να δράσει διαφορετικά, πιο αποτελεσματικά και σε βάθος χρόνου.

Ο Αβούρι προσέγγισε τους Εβραίους της Ελλάδας και του εξωτερικού, με στόχο να ρίξει από την εξουσία και να θανατώσει τον πρωθυπουργό Παπανδρέου! Η εβραϊκή κοινότητα την εποχή εκείνη είχε θέσει ενώπιον του Παπανδρέου δύο ζητήματα-απαιτήσεις της: 1. την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ και 2. την απαλειφή από τα ελληνικά δελτία ταυτότητας του θρησκεύματος. Όμως ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Εβραίων και τους έδιωξε από το γραφείο του!…

Την άλλη μέρα ξεκίνησαν τα σκάνδαλα. Αλλά και η ηθική απαξίωση της Δήμητρας Λιάνη (μετέπειτα Παπανδρέου), η οποία όμως πήρε τον Ανδρέα Παπανδρέου από την αθεΐα και τον αλκοολισμό και τον μετέτρεψε σε μαχητικό Χριστιανό Ορθόδοξο! Αυτό το αναγνώρισε και ο εθνάρχης τότε μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν το 1990 το ζεύγος (πια) Παπανδρέου τον επισκέφτηκε για να συζητήσει μαζί του…

Θέματα για τα διάφορα σκάνδαλα έπαιρνε ο ίδιος ο Αβούρι από τη δυτικογερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND, της οποίας διευθυντικό στέλεχος ήταν… ο αδελφός του, ο Σπύρος (Φον) Σημίτης!!! Τα θέματα αυτά διοχετεύονταν καταλλήλως μέσω του Τύπου, έτσι ώστε να καταστρέψουν προσωπικά τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου και να οδηγήσουν σε αλλαγή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για την οποία οι Εβραίοι προόριζαν ήδη από τότε (ποιον άλλο;) τον Κώστα Σημίτη! Βεβαίως, όλα αυτά προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί και η αντιπολιτευόμενη ΝΔ του Μητσοτάκη, με αδέξιο πάντως τρόπο, στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί στην εξουσία. Ελάχιστοι όμως είχαν κατέβει τότε πραγματικά στον δρόμο για να ρίξουν το «πράσινο» παρακράτος, όπως ένας εξ αυτών ήταν ο μαχητικός Γιώργος Καρατζαφέρης. Οι υπόλοιποι… άραζαν στον καναπέ τους, περιμένοντας τη φθορά του ΠΑΣΟΚ και την άνοδό τους στην εξουσία!

Από τότε λοιπόν ήταν εμφανής η σχέση του Σημίτη με τον εβραϊσμό. Και πολλοί είδαν ότι και το επώνυμό του το ίδιο είναι, σύμφωνα με τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας, ο προσδιορισμός των Ελλήνων για τους… Εβραίους! Εβραϊκής λοιπόν καταγωγής ο Κώστας Σημίτης; Οπωσδήποτε αυτό δεν αποτελεί ντροπή. Θα έπρεπε όμως να έχει ενημερώσει τον ελληνικό λαό, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν την προσωπική ζωή κάποιου που καλούνται να ψηφίσουν. Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός της καταστρεπτικής οκταετίας 1996-2004 [Θεόδωρος Πάγκαλος: «Επί Σημίτη… καταστρέψαμε την Ελλάδα!!!»] κρυβόταν πάντα σαν το ποντίκι και αρνήθηκε να διαψεύσει τις κατηγορίες πολλών περί της πιθανής του εβραϊκής προέλευσης…

Μάλιστα κάποιοι προέκτειναν ακόμα παραπάνω όλα αυτά και είπαν ότι ο Σημίτης δεν είναι απλώς Εβραίος, αλλά και κάτι σαν… «ραββίνος» (!!!) της εν λόγω θρησκείας! Με την έννοια ότι πάντοτε βοηθούσε τα εβραϊκά συμφέροντα και προωθούσε τα αιτήματα της ισραηλιτικής κοινότητας στην Ελλάδα. Π.χ. στο θέμα των ταυτοτήτων ο Αβούρι δεν δίστασε να έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον τότε αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, καταφέρνοντας τελικά να νικήσει και να περάσει το νομοσχέδιο που επιθυμούσαν όλοι εκείνοι που δεν ήθελαν να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ελληνικές ταυτότητες. Αρωγό στην προσπάθειά του αυτή είχε και τον τότε προέδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος συμμάχησε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατά της Εκκλησίας…

Εντύπωση προκαλεί επίσης η πληροφορία ότι τον Δεκέμβριο του 1995, έναν δηλ. μήνα πριν γίνει πρωθυπουργός, ο Σημίτης επισκέφτηκε το Αμερικανικό Εβραϊκό Συμβούλιο και, ενώπιον του προέδρου του Ρόμπερτ Ρίκφιντ, υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει το εβραϊκό αίτημα για διαγραφή του θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες. Ως αντάλλαγμα έλαβε την υποστήριξη του εβραϊκού παράγοντα στις ΗΠΑ (τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν με το ένα πόδι στον τάφο…) και, όντως, τον Ιανουάριο του 1996 ο Σημίτης εξελέγη πρωθυπουργός της Ελλάδας…

Αλλά και σαν υπουργός βιομηχανίας (μέχρι να τον διώξει ο Ανδρέας Παπανδρέου το φθινόπωρο του 1995!) ο Σημίτης… και πάλι τα εβραϊκά συμφέροντα υπερασπίστηκε!!! Π.χ. στις 31 Αυγούστου 1995 η εφημερίδα «Το Όνομα» κατηγόρησε τον Σημίτη ότι επιχείρησε να εκχωρήσει τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε μια εβραϊκή εταιρεία, ονόματι “Offer Brothers”! Τότε ο πράκτορας των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών «Καλογερίδης» πηγαινοερχόταν Ισραήλ-Ελλάδα, προκειμένου να πιέσει τον Αβούρι-Σημίτη να παραδώσει στους Εβραίους τα νευραλγικής φύσεως αυτά ναυπηγεία…

Αλλά και αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (τότε) Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος με ερώτησή του προς το υπουργείο εσωτερικών έκανε λόγο για… διείσδυση της ισραηλινής εταιρείας “Efrat” μέσα στην ελληνική ΕΥΠ (!!!), προκειμένου η πρώτη να πραγματοποιεί τηλεφωνικές υποκλοπές για λογαριασμό της δεύτερης! Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή, σε περίπτωση βλάβης ειδοποιείτο – μέσω της ισραηλινής πρεσβείας! – ο «κ. Ζεφ», υπεύθυνος για τις ελληνικές υποκλοπές και την αποκατάσταση των βλαβών…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 

 


 Posted by diafimiseto

 

 

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Προκαλεί ο πολιτικοκοινωνικός εγκληματίας Σημίτης: «Να φύγουν οι νέοι στο εξωτερικό»!

ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Αν το θράσος είχε όρια, ο Κώστας Σημίτης θα τα είχε καταρρίψει… Ο μοιραίος πρώην πρωθυπουργός προτρέπει τους νέους να εγκαταλείψουν την Ελλάδα (!!!) και επιρρίπτει ευθύνες σε όλους όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, από τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου έως και τον Αλέξη Τσίπρα, βγάζοντας όμως τον εαυτό του απέξω.
Ποιος; Ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στο ευρώ με ισοτιμία σε βάρος της Ελλάδας και ο πρωθυπουργός του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και πολλών ακόμη στον χώρο της άμυνας, της υγείας και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Σημίτης ξέχασε ότι παρέδωσε το δαχτυλίδι στον Γιώργο Παπανδρέου, όταν είδε πως τελείωσε πολιτικά, και τον χαρακτηρίζει ανίκανο να διαχειριστεί την κρίσιμη κατάσταση το 2009, σημειώνοντας στη συνέντευξη που έδωσε στο capital.gr ότι το Μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν υπήρχε μια «σοβαρή πολιτική ηγεσία».

«Η Ελλάδα είχε διαβεβαιώσει ότι διαθέτει ρευστοποιήσιμη περιουσία 50 δισ. ευρώ, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί. Όταν είσαι στον βαθμό αυτόν ανέτοιμος και λες τέτοιες σαχλαμάρες, το Μνημόνιο έρχεται ως φυσικό αποτέλεσμα…» ανέφερε.

Στο στόχαστρο βάζει ο κ. Σημίτης και τον Κ. Καραμανλή, και εδώ είναι το αποκορύφωμα του θράσους του, καθώς ξεχνάει τι παρέδωσε το 2004! Μια χώρα πνιγμένη στα σκάνδαλα και στα swaps! «Το 2004, η κυβέρνηση που ανέλαβε θεώρησε ότι θα πρέπει να δίνει συνεχώς παροχές, να προβαίνει σε διορισμούς, να σπαταλά και να προχωρεί ακόμη και σε μέτρα τα οποία ήταν πρωτοφανή για την Ε.Ε.».

Στο τέλος της συνέντευξής του επιτίθεται και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., λέγοντας πως επιδιώκεται από ελληνικής πλευράς μια συνεννόηση μέσα από μία συνεχή αντιπαράθεση και «αυτό δεν είναι σωστό». Σημειώνει μάλιστα πως η κυβέρνηση επιμένει στο θέμα της μείωσης του χρέους, όταν αυτό έχει ρυθμιστεί.

Προφανώς είναι ο μόνος που το βλέπει… Καταλήγει δε στη συνέντευξή του συμβουλεύοντας τους νέους, αν μπορούν, να φύγουν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν, γιατί τα ελληνικά πανεπιστήμια «δεν είναι οργανωμένα σε τρόπο ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στους νέους την αίσθηση της σύγχρονης κοινωνίας».

scooops.gr
ΤΙΤΛΟΣ ΦΩΤΟ:fyllokaiftero1.blogspot.com


Σημίτης ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Posted by olympiada
.


 Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΗΜΙΤΗ
ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΑΛΟ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ -ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ    >>>
.




Γνώριζαν πολυ καλά τι θα συμβεί στην Ελλάδα και λειτούργησαν προδοτικά !! (Βίντεο)




Ακούστε την αλήθεια – Γνώριζαν πολυ καλά τι θα συμβεί στην Ελλάδα – Ακούστε προσεκτικά..


.

1995 Ο προφητικός Α.Παπανδρέου;

Δείτε και αυτό το βίντεο στο :hellastime.gr

Η ... "ευγενική χορηγία της (δημοσιου υπαλλήλου σήμερα) Ραχήλ Μακρή, είναι η... οικειοποίηση των αποκαλύψεων της Λίστας του Παναμά, απο τον Μανώλη Χατζησάββα;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΏ!







Τα έχω πάρει στο κρανίο.

Η  πρώη βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ραχηλ Μακρή, εμφανίζεται μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας, να έχει οικειοποιηθεί τις αποκαλυψεις του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ για την λίστα του Παναμά, θέμα που ανάρτησαν από εχθές τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, (εδώ) και να την εμφανίζει ως... δική της.

Ειλικρινά, λυπάμαι για λογαριασμο της.

Όταν οικειοποιείσαι την δουλεια άλλων και την παρουσιάζεις ως δική σου, Ραχήλ Μακρή, ... και σταματώ εδώ, γιατί θ' αρχίσω τα γαλλικά μου, και θα είναι και πολύ βαριά...

Μαντάμ, κράτα τις... "ευγενικές χορηγίες σου" και... βάλτες στον ... σκουπιδοτενεκέ.

Δεν χρειαζόμαστε αντίτυπα... ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ... 

Ούτε γουστάρουμε τους αντιγραφείς.



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Τελικά, δεν είναι τυχαίο που ποτέ μου δεν την συμπάθησα... κάποια καμπανάκια κτυπούσαν στην πίσω πλευρά του κεφαλιού μου όταν την έβλεπα και με έκαναν πολύ επιφυλακτική μαζί της... επιβεβαιώθηκα, όταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έγιναν κυβέρνηση... 

Οι... πατριωτικές της κορώνες, μ' αφήνουν παντελώς αδιάφορη, όταν γνωριζω πως... ψήφισε τον Παυλόπουλο ως πρόεδρο δημοκρατίας... κι αυτό από μόνο του, είναι αρκετό...

Υ.Γ.2. Προσωπικά, δεν θα μπορούσα ποτέ να κλέψω δουλειά άλλου και να την παρουσιάσω ως δική μου... το θεωρώ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ!

Υ.Γ.3. ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...

 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Βόμβα μεγατόνων από Ραχήλ Μακρή :Μια ευγενική χορηγία σε όλους τους Έλληνες!!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή δημοσιοποιεί την λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες,  επαγγελματίες, γιατρούς κλπ



Η πρώην βουλευτής αναφέρει τα εξής:

''Αυτή είναι η λίστα του Παναμά με τους 7300 Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, εθνικούς εργολάβους, συνδικαλιστές, προέδρους επιμελητηρίων, καναλάρχες, που έβγαζαν ανακοινώσεις για το μένουμε Ευρώπη, επαγγελματίες, γιατρούς κλπ (συνήθως μέσω γονέων και συζύγων), που εμφανίζονται να δραστηριοποιούνται στον ΠΑΝΑΜΑ, άλλοι ως μέλη ΔΣ, άλλοι ως Ιδιοκτήτες-Μέτοχοι, άλλοι ως δικηγόροι (αν και οι δικηγόροι του Παναμά ο Juergen Mossack και ο Ramon Fonseca πήγαν φυλακή για «εξυπηρέτηση» και διευκόλυνση στην απόκρυψη των κλεμμένων.
Αυτή είναι η λίστα είναι μια ευγενική χορηγία σε όλους τους Έλληνες.
Λίστα που δημοσιοποιούμε και δεν κρατάμε για να ντιλ άρουμε και να γινόμαστε εκδότες εφημερίδων εθνικών εργολάβων, κουμπάρων υπουργών και συγκυβερνήτες και υπουργοί.
Η λίστα δημοσιοποιείται καθώς έχουμε απωλέσει κάθε εμπιστοσύνη στην βρώμικη δικαιοσύνη της χώρας, που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι τα μισθολόγια τους των χιλιάδων ευρώ, που έβαλε στο αρχείο κάθε υπόθεση που της πήγαμε προστατεύοντας λαμόγια πολιτικούς και ολιγάρχες της χώρας.

Που μας απαγόρευσε την είσοδο στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της χριστουγεννιάτικης ληστείας των αποθεματικών της ΕΥΔΑΠ.


Σημείωση:

Δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ΚΛΕΦΤΕΣ, στην ΛΙΣΤΑ του ΠΑΝΑΜΑ. Ωστόσο, για να μην είναι θα πρέπει να τις έχουν δηλώσει στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.


Μέσα στην λίστα που δημοσιοποιούμε θα δείτε με ενδιαφέρον καναλάρχες που σας ταΐζουν σανό από το πρωί μέχρι το βράδυ για νομίσματα και συνθήκες Κολομβίας εάν δεν αποδεχτείτε μνημόνια και μέτρα και λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ γόνους πολιτικούς.


Μαζί τα τρώγανε, μαζί τα βγάλανε σε εξωτικά νησιά και φορολογικούς παραδείσους την ώρα που ψήφιζαν φοροληστεία, με τις ευλογίες του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας και των ελληνικών αρχών.
 
Μαζί βγάλανε 60 δις την ώρα που πιάνανε καστανάδες και σε βομβάρδιζαν με ανοησίες για εξόδους από νομίσματα και ελλείψεις σε χαρτί τουαλέτας.

Όταν έκλειναν τις τράπεζες του 95% των Ελλήνων καταθετών που δεν ξεπερνούσαν τις 10.000€. Όταν φυγάδευαν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης από τις τσέπες των κορόιδων Ελλήνων φορολογουμένων σε εξωτικούς παραδείσους αφήνοντας τες κουφάρια και ζητώντας και άλλα για να μην χρεοκοπήσουν οι τραπεζίτες.''

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι έπεσαν όλα τα  Scribd παγκόσμια. Σε επικοινωνία μας με την Αμερική μας είπαν ότι το επισκευάζουν άλλα δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει.
 



Πηγή