04 Απριλίου 2018

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ- ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» 




Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   

Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

makelei
Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. 

Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. 

Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. 

Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  

Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.


m2

Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. 

Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   

Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

m3

Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

m5

Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.

gg_2
gg_1

Μείνετε συντονισμένοι… Συνεχής ενημέρωση



Πηγή

EKTAKTO Ο Στέφανος Χίος φέρεται να πυροβόλησε κατά δικαστικού επιμελητή




Δικαστικό επιμελητή, που πήγε να του επιδώσει ένα εξώδικο φέρεται να πυροβόλησε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.
Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.
Δικαστικός επιμελητής μετέβη στην οδό Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, στον 3ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ υπήρξε «εκφοβιστικός πυροβολισμός μια φορά στον αέρα» από κάποιο άτομο που βρίσκονται στο χώρο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τον Στέφανο Χίο αν και το πιθανολογούν. 

Πάντως, το άτομο που πυροβόλησε στον αέρα δεν βρίσκεται πλέον στα γραφεία της εφημερίδας.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου και απέκλεισαν το κτίριο.
Περισσότερα σε λίγο…
πηγη

H ΣΥΡΙΖΑΙΑ Διοικητρια ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ επαιρνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ την συνταξη του πατερα της.....



• Υπάλληλος του Νοσοκομείου Ρίου έπαιρνε 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της. Οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο πάνω από 100.000 ευρώ.
• Τα εξοφλεί με προκλητικό – προνομιακό τρόπο στην Εφορία. Επιβραβεύτηκε από το Κράτος Σύριζα.
Διορίστηκε Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Το εν’ λόγω Νοσοκομείο έκλεισε, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών εδώ και ένα χρόνο και η Διοικήτρια παραμένει Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα. Έχουμε ένα Νοσοκομείο πια με δύο Διοικητές.
Είναι απίστευτα, πρωτοφανή και ανήκουστα όσα συμβαίνουν στη Δημόσια Υγεία με Κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ. Απροκάλυπτα έχουν στήσει σχέδιο κατάληψης του Κράτους. Τα ρουσφέτια και ο κομματισμός είναι εκτός ορίων. Προσπαθούν να καταστήσουν το κράτος κομματικό μαγαζί- γωνία.
Τσάκισαν 800 Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Προϊσταμένους τμημάτων Νοσοκομείων της χώρας σε σύνολο 2100. Με συνοπτικές διαδικασίες κατ’ εντολή Πολάκη, οι Διοικητές μέσω των κομματικών γραφείων του Σύριζα καθάρισαν εντελώς παράνομα ικανότατα στελέχη της Δημόσιας Υγείας που έχουν μόνο ένα ελάττωμα. Δεν ήταν Σύριζα. Δεν προσκύνησαν τον Σύριζα. Συνεχίζουν απτόητοι τις καρατομήσεις. Κάθε ημέρα έχουμε καινούργιες.
Οι Διοικητές των Νοσοκομείων βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από την Κυβέρνηση για κατάληψη του Κράτους από τον Σύριζα- Ανέλ. Εξάλλου ο κος Πολάκης το έχει πει κατ’ επανάληψη, ότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του Σύριζα κομματικοποίησης του Κράτους. Δεν λαμβάνουν υπόψη τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των στελεχών. Με μία αράδα αποφασίζουν δεκάδες καθαιρέσεις. Τσαλακώνουν καριέρες, σπουδές, προσόντα για την εξυπηρέτηση των ημετέρων.
Έχει στηθεί πάρτι για την κατάληψη του Κράτους. Προκαλούν με τις αποφάσεις που παίρνουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια όχι μόνο την αξιοκρατία αλλά και την κοινή λογική.
Τα δικά τους παιδιά τα προστατεύουν με προκλητικό τρόπο. Τους παραχωρούν προνόμια με το τσουβάλι όπως για παράδειγμα σε Νοσοκομείο της Πάτρας.
Το Νοσοκομείο θώρακος Πατρών, το οποίο έκλεισε πριν ένα χρόνο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών, όρισαν Διοικήτρια κομματικό στέλεχος του Σύριζα. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Η εν’ λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.
Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.
Η εν’ λόγω Διοικήτρια λόγω Σύριζα απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από το Ελληνικό Δημόσιο, την εφορία, την ώρα που οι εφορίες ξεζουμίζουν φουκαράδες ή η Κυβέρνηση δεν διστάζει να εκπλειστηριάζει διαρκώς πρώτες κατοικίες. Η κα Διοικήτρια επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη. Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών. Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα; Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.
Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο. Βοηθάει ο κος Πολάκης να ξελασπώσει ένα στέλεχος του Σύριζα. Και μη χειρότερα.
Ποιος άλλος πολίτης απολαμβάνει τέτοια προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο; Φροντίζουν μάλιστα να λαμβάνει το μισθό Διοικητή Νοσοκομείου για να μη δυσκολεύεται. Λαμβάνει 2.100 ευρώ το μήνα καθαρά.
Γιατί λοιπόν συνεχίζει να είναι Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα και της παρακρατούνται μόνο 266 ευρώ το μήνα και όχι περισσότερα; Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία ζουν με 800 ευρώ το μήνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Οι ύμνοι Σεραφείμ προς Μαρινάκη και ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ




Οι πάντες γνωρίζουν στο λιμάνι την διαχρονική σχέση του κ. Σεραφείμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Στα Μανιάτικά και στα Καμίνια αυτό το λένε … «αλισβερίσι».



Έχουν καταντήσει την Εκκλησία, δηλαδή τον Οίκο Του Θεού,  δωρολήπτη "περιέργης προέλευσης χρημάτων"...
Και η ... "εκκλησία", συναινεί...
Κοσμικότητα... με άρωμα ράσου...

Πότε θα κατέβει να σας βουτήξει από τα μαλλιά και τα γένια και να σας περάξει έξω όλους εσάς τους ... "δωροθέτες και τους δωρολήπτες, δεν ξέρω...

Το βέβαιο είναι πως θα το χαρεί ο απλός χριστιανός που δεν γουστάρει τέτοια νιτερέσσα...


Καλλιόπη Σουφλή


 Ζούγκλα: Οι ύμνοι Σεραφείμ προς Μαρινάκη και ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ


«Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου χαρά και ευγνωμοσύνη προς τους παρισταμένους φίλους και αδελφούς, οι οποίοι συμπράττουν και συνεργούν σε αυτό το έργο της αγάπης, που δεν γίνεται σήμερα, ή μια φορά το χρόνο, ή δυο φορές, αλλά κάθε μέρα, 365 ημέρες το χρόνο».


Προκαλούν εντύπωση τα παραπάνω λόγια διότι προέρχονται από έναν Ιεράρχη μίας ιστορικής Μητροπόλεως, αυτής του Πειραιά.

Μόνο που αυτά τα λόγια του Σεβασμιότατου Σεραφείμ απευθύνονται σε έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται επίσημα από την ελληνική Δικαιοσύνη για μία σειρά από κακουργήματα τα οποία δηλώνουν κάτι το εντελώς διαφορετικό από εκείνο που πασχίζει να μεταδώσει στο ποίμνιο του ο Ιεράρχης.

Είναι σίγουρο πώς δεν διέφυγε της προσοχής του Μητροπολίτη πώς η Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πειραιά, μόλις είχε εκδώσει διάταξη απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους τρείς συνεργάτες του. Ναι, αυτός είναι ο αποδέκτης του «ύμνου» τον οποίο κοινώνησε προς τους πιστούς χρονιάρες μέρες ο Πειραιώς.

Ο κ. Σεραφείμ διαπράττει ένα μεθοδολογικό σφάλμα. Κατ΄αρχήν παραβλέπει πώς η αληθινή φιλανθρωπία δεν δημοσιοποιείται και δεν διαφημίζεται. Αλλιώς μετατρέπεται σε απλή και αγοραία άσκηση δημοσίων σχέσεων. 

Το δεύτερο σφάλμα του εντοπίζεται στην εκούσια διασύνδεση της θέσης του ως ανθρώπου της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης. Ούτε νομικός είναι, ούτε κοσμικός. Τα του Θεού τω Θεώ λοιπόν.

Ο κ. Σεραφείμ προσέφερε στον Βαγγέλη Μαρινάκη την δική του «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» όχι βεβαίως για να ξεπλύνει αμαρτήματα και ανομήματα αλλά προκειμένου να εξοπλιστεί με «κοινωνικά ερείσματα» προ των κατηγόρων του ,δηλαδή την ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ξεπέρασε τον εαυτόν του. Ταυτίζεται με έναν κατηγορούμενο για αγορά, μεταφορά, αποθήκευση, διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης κατά το εισαγγελικό πόρισμα.

Όμως σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο παρασύρει και εκθέτει την ίδια την Εκκλησία. Έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους του κατηγορούμενου εφοπλιστή να «απαγγείλουν» το γνωστό ποίημα του «ευλογώντας» μάλιστα τα λόγια τους .Θαυμάστε:

«Σεβασμιότατε, από το 2011 γίνεστε κοινωνός μιας συνεχούς σκευωρίας η οποία στήνεται σε βάρος του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Επειδή είστε πεπειραμένος και έμπειρος νομικός, θα θυμάστε ότι το 2011 μια εισαγγελεύς Αθηνών, τον παρέπεμψε μαζί με άλλους κατηγορούμενους για ανυπόστατα αδικήματα.

Αφού περάσαμε όλοι μαζί οι Πειραιώτες, η οικογένειά του, τα στελέχη, τον Γολγοθά μας, ήρθαν οι δικαστές και του Πρωτοδικείου και του Εφετείου και του Αρείου Πάγου, και τον απάλλαξαν κάθε κατηγορίας. Και μάλιστα επειδή του ζητήθηκε να παρουσιαστεί και ως μάρτυς, απέφυγε αυτήν την ταλαιπωρία.

Το 2014 έρχεται ένας άλλος εισαγγελεύς και τον κατηγορεί για το περίφημο Koriopolis. Ξανά ταλαιπωρία. Ξανά Γολγοθάς. Για να έρθει από τους πρωτοδίκες, τους εφέτες, και τον Άρειο Πάγο, πάλι η Ανάσταση. Η Ανάσταση όλων μας. Και τώρα υπάρχει τρίτη λαίλαπα εναντίον του Ολυμπιακού. Είμαστε θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας που χρησιμοποιούν όργανα και σε στέλνουν να περάσεις τον δρόμο της Σταύρωσης.

Είμαι βέβαιος ότι όπως ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε, θα έρθει και για εμάς η Ανάσταση. Ζητάμε από τον Πανάγαθο Θεό την προστασία του και από Αυτόν λαμβάνουμε την αθώωση. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό Πάσχα».

Ο ομιλών είναι ο Βασίλης Βασιλειάδης πρόεδρος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» και άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Αποκαλεί τον Σεραφείμ «έμπειρο νομικό». 

Πόθεν προκύπτει τέτοια επιστημονική αναβάθμιση.

Απλούστατα ο Σεβασμιότατος προσέφερε ένα δημόσιο βήμα στην πλευρά Μαρινάκη και με την ιεραρχική αυθεντία του δημιούργησε και ένα «ανάχωμα» που τόσο έχει ανάγκη αυτήν την περίοδο ο κατηγορούμενος εφοπλιστής. 

Οι πάντες γνωρίζουν στο λιμάνι την διαχρονική σχέση του κ. Σεραφείμ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Στα Μανιάτικά και στα Καμίνια αυτό το λένε … «αλισβερίσι».

Όμως δεν είναι μόνον αυτό το ατόπημα. Αν παρατηρήσει κανείς με προσοχή, ο Πειραιώς Σεραφείμ απευθύνεται και σε έναν άλλο καλεσμένο του στην στημένη πασχαλινή «φιλανθρωπικού χαρακτήρα» σεμνή τελετή.

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο Παππά, αστυνομικό διευθυντή Πειραιώς. 

Τι δουλειά έχει ένας ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ να παρίσταται σε μία τέτοιου χαρακτήρα συνεύρεση, την ώρα μάλιστα που σε μικρή απόσταση η Εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα εξέδιδε την διάταξη περί απαγορεύσεως εξόδου από την χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Δεν αντιλαμβάνεται πως εκτίθεται αλλά και πως εκθέτει το Σώμα. 

Προφανώς και όχι.. 

Ευελπιστεί και αυτός να έχει την ίδια τύχη με προκατόχους του οι οποίοι διασφάλισαν ένα καλό μέλλον μετά την συνταξιοδότηση τους σε κάποια υπηρεσία ασφαλείας από τις πολυπληθείς που διαθέτει το σύστημα Μαρινάκη.

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει απέξω και ανακατωτά ο Ιεράρχης και οι συν αυτώ. Έχει επιλέξει τους «χορηγούς» του και ανταποδίδει προσφέροντας «ιεράν προστασίαν». 
Βλέπετε μία φορά Επίσκοπος, εσαεί Επίσκοπος.

Θα παραμείνει ακλόνητος στην Μητροπολιτική Έδρα κατακεραυνώνοντας τους αριστερούς απίστους, όσους προτιμούν το σύμφωνο συμβίωσης, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους gay, όσους δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι αλλά για την ηρωίνη κουβέντα. 

Για το NOOR1 ούτε μία λέξη. 

Ούτε γνωρίζει ούτε και άκουσε τίποτε.

zougla.gr

https://attikanea.blogspot.gr

Πηγή