13 Αυγούστου 2023

Καθηγητής Γιώργος Ζουγανέλης: Οι παρενέργειες απο τα "εμβόλια" του Μπουρλά είναι σπάνιες ή είναι κάτι που θα εμφανισθεί σε όλους κάποια στιγμή;

 


Καθηγητής Γιώργος Ζουγανέλης

Οι παρενέργειες απο τα "εμβόλια" του Μπουρλά είναι σπάνιες ή είναι κάτι που θα εμφανισθεί σε όλους κάποια στιγμή; Απάντηση.

#Ζουγανέλης #Bourla #mRNA #εμβόλια #σαπάκια #δηλητήρια #Μητσοτάκης #Κικίλιας #Πλεύρης #Γκάγκα #απατεώνες #ψεύτες

Η μυοκαρδίτιδα, η φλεγμονή της καρδιάς π.χ. είναι μια γνωστή παρενέργεια. Το μόνο ερώτημα είναι αν είναι σπάνια ή κοινή και με διαφορετική ένταση για τον καθένα.

Οπως απο την αρχή της πανδημίας έχω εξηγήσει οι παρενέργειες δημιουργούνται αθροιστικά μετά απο κάθε δόση εμβολίου. Αιτία είναι ο τρόπος που δουλεύουν αυτά τα σαπάκια.

Έτσι, άλλοι μπορεί να έχουν παρενέργειες απο την πρώτη δόση και άλλοι όταν κάνουν και άλλες δόσεις. Είναι γνωστό πως οι επιπλέον θάνατοι αυξήθηκαν μετά την τρίτη και τη τέταρτη δόση. Όποιος είναι μάγκας ας ξανακάνει.

Το Long Covid απο κορωναϊό δεν είναι το ίδιο με το "Long Covid" απο τις ακίδες των εμβολίων που δεν είναι ίδιες. Τελειώσαμε


 

Ξενώνας Βίλα " Δωροθέα " 19 λεπτά από την Καστοριά σε ένα υπέροχο περιβάλλον κοντά στην φύση.


Ξενώνας " ΒΙΛΑ ΔΩΡΟΘΕΑ " Guesthouse "VILLA DOROTHEA"
"VILLA DOROTHEA"
"VILLA DOROTHEA" Κλείσε δωμάτιο στο κατάλυμα μέσω της διεθνούς πλατφόρμας
Booking.com ή στο τηλέφωνο (30)6978276141
Το κατάλυμα βρίσκεται σε απόσταση 19 λεπτών με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Κρατικός Καστοριάς «Αριστοτέλης».
Δωμάτια
Τα περισσότερα περιλαμβάνουν ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα. Τα δωμάτια βλέπουν ακριβώς σε βουνό και στο τεράστιο κήπο με μπαρ και αναψυκτήριο 1,5 στρέμματος . Θα έχετε στη διάθεσή σας ξεχωριστή τουαλέτα και ντους σ' αυτό το διαμέρισμα.
Στον κήπο υπάρχει ιδιωτικό μουσείο που η επίσκεψη στου πελάτες είναι δωρεάν.
Internet
Ασύρματο Internet διατίθεται σε όλο το διαμέρισμα και είναι δωρεάν.
Χώρος στάθμευσης
Το ξενοδοχείο διαθέτει δημόσιο πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις.
Τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις για το επόμενο ταξίδι σας Booking.com
 
 

 

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ανακοίνωσε την κάθοδο του στις εκλογές με τον Γιώργο Αμανατίδη, που διέγραψε ο Κ. Μητσοτάκης

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Η αγάπη μου για τον τόπο μας,η εμπειρία μου από την ενασχόληση με τα κοινά και η πεποίθηση μου ότι η Καστοριά μας και όλη η Δυτική Μακεδονία πρέπει να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις με οδήγησαν στην απόφαση μου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό" Συμμαχία για την Ανάπτυξη " με επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη έναν άνθρωπο με πολύχρονη εμπειρία σε ζητήματα σχεδιασμού και ανάπτυξης !

Κοιτώντας σας στα μάτια, όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια ζητώ την στήριξη σας τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στον συνδυασμό μας για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.
Το κρίσιμο διακύβευμα αυτών των εκλογών για την Περιφέρεια μας είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την δημιουργία νέων και βιώσιμων θέσεων εργασίας , για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Με απόλυτη υπευθυνότητα ζητώ την στήριξη σας!.

 
 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ