17 Ιουνίου 2022

Σήμερα η ΜΑΥΡΗ επέτειος της παράδοσης της Μακεδονίας! Τσίπρας: «Μας στέρησε μία νέα θητεία, αλλά άξιζε τον κόπο», vid


Σαν σήμερα «έπεσαν» οι υπογραφές στις Πρέσπες! Βασίζονται στην «μνήμη χρυσόψαρου» του μέσου Έλληνα!

Στην απονομή του πρώτου βραβείου για την καλύτερη διπλωματική εργασία, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ενέργεια» του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά παραβρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας μήνυμα υπέρ της ειρήνης και της συνεργασίας των βαλκανικών λαών.

Η εργασία για το Τουρκολυβικό Μνημόνιο ήταν αυτή έλαβε το πρώτο από τα πέντε βραβεία που δίνονται μετά την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να διαθέσει τα χρήματα που έλαβε από διεθνή βραβεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών σε πέντε διαφορετικά πανεπιστημιακά τμήματα.

Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας λόγο για «σημαδιακή ημέρα» καθώς στις 17 Ιουνίου του 2018 βρέθηκε μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ και τους υπουργούς Εξωτερικών των δυο χωρών στις Πρέσπες προκειμένου να υπογράψουν τη συμφωνία για την οποία δήλωσε «περήφανος».

«Άξιζε τον κόπο»

Όπως είπε, μπορεί για κάποιους αυτή η υπογραφή να στέρησε μια επόμενη κυβερνητική θητεία (μιλώντας ουσιαστικά για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), ωστόσο, «άξιζε τον κόπο» γιατί έκανε το «πατριωτικό του καθήκον», το οποίο η «ιστορία αρχίζει ήδη να αναγνωρίζει και να ανταμείβει».

Στο πλαίσιο αυτό διερωτήθηκε τι θα γινόταν σήμερα αν δεν είχε υπογράφει αυτή η συμφωνία, σε συνθήκες «γενικευμένης αστάθειας πολιτικής και γεωπολιτικής» στην περιοχή. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι θα «είχαμε μια Λιβύη στα βόρεια σύνορά μας» με την επίδραση της Ρωσίας και της Τουρκίας ιδιαίτερα «έντονη» σε αυτήν την περιοχή.

«Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν σε συνθήκες γεωπολιτικής έντασης με το ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή να αναβαθμίζεται δραματικά, με τη Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία και τη Δύση να μπαίνει σε ένα νέο πλαίσιο Ψυχρού Πολέμου, υπήρχαν τεράστιες πιέσεις για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ fast track», αναρωτήθηκε ο Αλ. Τσίπρας, σχολιάζοντας ότι αν δεν είχε επιλυθεί το ζήτημα του ονόματος της γείτονος η «όποια σημερινή κυβέρνηση θα δεχόταν «πιέσεις» να αποδεχθεί την είσοδό της στο ΝΑΤΟ με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή «Μακεδονία» και ότι δεν θα υπήρχαν κατοχυρωμένα δικαιώματα για τη χώρα μας».

Μάλιστα ένιωσε…υπερήφανος για το ότι μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών τα «ελληνικά αεροσκάφη επιτηρούν τον εναέριο χώρο της γείτονος και Έλληνες αξιωματικοί εκπαιδεύουν τους αξιωματικούς της, μέχρι την οικονομία, την ενέργεια και εκκλησιαστικά συμφέροντα».

Τέλος, o Αλ. Τσίπρας εξήγησε πως το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ που συνόδευε το βραβείο Ειρήνης που μοιράστηκε με τον Ζ. Ζάεφ είναι «εθνικό βραβείο» και «δεν του ανήκει» και γι’ αυτό αποφάσισε να το αποδώσει σε βραβεία φοιτητών έτσι ώστε «να πιάσει τόπο ως επένδυση στη γνώση».

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ορισμένες χρηστικές υπενθυμίσεις:

(φωτο:intime)

Απίστευτο «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» Μητσοτάκη στους βουλευτές του: «Μόνο για τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ είναι»,ΒΙΝΤΕΟ

 
 
 
 
Είπε ο άνθρωπος που οφείλεται -στο μεγαλύτερο ποσοστό- για την δημοσκοπική κατάρρευση της ΝΔ: 
 
 
 Είπε ο άνθρωπος την αλήθεια !! όπως προς αυτό ...το βλέπουμε και στην Καστοριά, οι βουλευτές πρώτοι  σε πανηγύρια και γιορτές συλλόγων για κοπές πίτας ενίοτε και πίτσας:
 

 
 

 

 Με πληροφορία από το el.gr

Πηγή φωτό: Αναγνώστης

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 



Καστοριά : Αλυσίδα καταστημάτων έβαλε "λουκέτο"

 17/6/2022 12:23 πμ

Ανάμεσα στα μικρά καταστήματα που ολόενα κλείνουν, λουκέτο έβαλε και το κατάστημα στην Καστοριά Public

Θα πρέπει να αναφερθεί ο.τι το συγκεκριμένο κατάστημα σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσε  40 ευρώ από τον πελάτη για να του πει πόσο θα κοστίσει η επισκευή ενός λάπτοπ , πόσο θα κόστιζε η επισκευή  ( !!!!!) 

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλους τους επιχειρηματίες η καταναλωτική συνείδηση διότι όλοι είμαστε καταναλωτές.

Τα συμπεράσματα δικά σας.!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





Η μεγάλη κοροϊδία του Power Pass: 600 ευρώ επιδότηση για ρήτρες αναπροσαρμογής 4.500 ευρώ!



Η μεγάλη κοροϊδία του Power Pass: 600 ευρώ επιδότηση για ρήτρες αναπροσαρμογής 4.500 ευρώ!

Δεν περιλαμβάνονται οι λογαριασμοί του Ιουνίου! 

Σε μία μεγάλη κυβερνητική κοροϊδία εξελίσσεται το Power Pass καθώς η ρήτρα αναπροσαρμογής που πληρώνουν οι Έλληνες για το ηλεκτρικό ρεύμα σε πολλές περιπτώσεις είναι οκταπλάσια ακόμα και της μέγιστης επιδότησης των εξακοσίων ευρώ.

Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας τονίζει ότι κάθε μέρα γίνεται αποδέκτης εκατοντάδων παραπόνων σχετικά με την ακρίβεια των τροφίμων, των καυσίμων αλλά κυρίως της ενέργειας, λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής.

«Έχουμε περίπτωση στην οποία καταναλωτής κλήθηκε να πληρώσει 4.500 ευρώ ως ρήτρα αναπροσαρμογής. Τώρα ίσως να πάρει 600 ευρώ. Λύθηκε το πρόβλημα;» αναφέρει η οργάνωση των καταναλωτών και προσθέτει: «Έχουμε περιπτώσεις ντροπής, όπως την περίπτωση συνταξιούχου των 700 ευρώ, ο οποίος έλαβε λογαριασμό 1.146 ευρώ, χωρίς να έχει αυξήσει την κατανάλωσή του σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι. Από τα 1.146 ευρώ του λογαριασμού, τα 1.000 ευρώ είναι ρήτρα αναπροσαρμογής».

Η καταβολή των ποσών θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου. Η αποζημίωση για το Power Pass θα ξεκινάει από τα 18 ευρώ και θα ανέρχεται έως τα 600 ευρώ ανά μετρητή, που είναι και το ανώτερο όριο.

Η αποζημίωση καταβάλλεται για το 60% των επιπλέον χρεώσεων, αφού από αυτές αφαιρεθούν οι επιδοτήσεις του κράτους και πιθανόν των παρόχων και ως του ποσού των 600 ευρώ.

Σύμφωνα με την τροπολογία που υποβλήθηκε, το Power Pass δικαιούνται όσοι έχουν καθαρό οικογενειακό εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Η επιδότηση αφορά την κύρια κατοικία του προσώπου -είτε αυτή του ανήκει είτε τη μισθώνει-, ενώ επιλέξιμες θα είναι και οι πρώτες κατοικίες προστατευόμενων προσώπων (π.χ., γονέας που μισθώνει σπίτι για το τέκνο του το οποίο φοιτά σε άλλη πόλη θα μπορεί να υποβάλει δύο αιτήσεις, μία για τη δική του κύρια κατοικία και μία για την κύρια κατοικία του τέκνου του).


Βάση αξιολόγησης όλων των αιτήσεων αλλά και πηγή των στοιχείων της πρώτης κατοικίας θα είναι η φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2021.

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084