06 Νοεμβρίου 2022

Διαρρέουν σε ΜΜΕ ο,τι πάνε τον Απρίλιο για εκλογές για να αποφύγουν την λαϊκή οργή, στούς δρόμους

 

6.11.2022 17:11μμ

Κάποια κυβερνητικά σάϊτ αναφέρουν ο,τι τον Απρίλιο ο Κ.Μητσοτάκης θα πάει για εκλογές

Πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com   μέσα από πηγές στην ΝΔ   λένε ο,τι είναι κόλπο του ¨Αδωνις Γεωργιάδη και του Κ.Μητσοτάκη που το διέρρευσε έντεχνα για να ησυχάσει ο κόσμος να μην μην βγει στους δρόμους, όπως γίνεται ήδη σε όλη την Ευρώπη.

Τοπικές ιστοσελίδες αναπαράγουν την "πληροφορία" 

 

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

«Τι είχες Γιάννη, τ’είχα πάντα»: Η κατάχρηση του “112” και ο κίνδυνος να μην ληφθεί υπ’όψιν όταν θα υπάρξει σοβαρός λόγος



Μια διαδικασία που θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήρια καταστρέφεται λόγω κυβερνητικής τακτικής

«Τι είχες Γιάννη, τ’είχα πάντα»: Η κατάχρηση του “112” και ο κίνδυνος να μην ληφθεί υπ’όψιν όταν θα υπάρξει σοβαρός λόγος

Εστάλη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα χθες το μήνυμα 112 για την κακοκαιρία EVA στους κατοίκους της Αττικής που ξαφνικά άρχισαν να ακούνε τον… “κόκκινο συναγερμό” που οι κρατικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι έρχεται.

Ναι, είναι Νοέμβριος, ναι, θα βρέξει, ναι, έστω θα έχει καταιγίδες. Ε, και; Θα αναρωτηθεί κάποιος,

Για την κυβέρνηση είναι μια ευκαιρία να δείξει πόσο χρήσιμη είναι, τρομοκρατώντας πάλι τους πολίτες, όπως κάνει μερικά χρόνια τώρα με την (κατά)χρηση του μηνύματος 112

Το ότι θα ξεφτίλιζαν μια διαδικασία η οποία πλέον μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν θυμηθούμε το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο, σίγουρα δεν είναι πρωτότυπο για τη νυν κυβέρνηση.

Ορισμένοι μάλλον έχουν επιλέξει τον δρόμο του τρόμου ώστε να προσπαθούν να επιβληθούν στους πολίτες ως… απαραίτητοι.

Νωρίτερα, στις 6 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης του γγ Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία EVA είχε προαναγγελθεί ότι θα σταλεί μήνυμα 112 και στους κατοίκους της Αττικής.

Κακοκαιρία EVA: Το μήνυμα 112 για την Αττική

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από αργά το βράδυ του Σαββάτου 05/11/2022, ως απόγευμα Κυριακής 06/11/2022 στην περιοχή σας.
Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Από αργά σήμερα το βράδυ έως νωρίς αύριο το απόγευμα αναμένεται να επηρεάσει η κακοκαιρία “EVA” την Αττική, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποίησε πριν λίγο μαζί με τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πετρούτσο, για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «EVA.

Παράλληλα, απηύθυνε ισχυρή σύσταση στους κατοίκους των περιοχών που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Η κακοκαιρία “EVA” βρίσκεται σε εξέλιξη( όπως λένε) από σήμερα το πρωί και σταδιακά επηρεάζει μεγάλο μέρος της χώρας με κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά, τη μεγάλη ραγδαιότητα των βροχοπτώσεων, τη μεγάλη συχνότητα των κεραυνών και τους ισχυρούς ανέμους αλλά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

Επιπλέον, όπως είπε, μήνυμα του 112 στάλθηκε σήμερα προς τους κατοίκους της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου ενώ χθες εκδόθηκαν δύο προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 προς τους κατοίκους των νησιών του Ιονίου , των περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας καθώς και Μεσσηνίας, με ισχυρή σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες κατά την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Ακόμη, τόνισε ότι ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων και την ενημέρωση που θα έχουν από την ΕΜΥ θα αποσταλούν κι άλλα μηνύματα του 112 εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας και επαγρύπνησης για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης από ενδεχόμενη εκδήλωση πλημμυρών.

«Απευθύνουμε ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας. Ιδιαίτερα τονίζουμε:

– Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων.

– Μην διασχίζετε για κανέναν λόγο χειμάρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει πεζή ή με όχημα, για κανέναν απολύτως λόγο», κατέληξε ο κ. Παπαγεωργίου.

Κακοκαιρία EVA: Τι προβλέπουν Meteo και ΕΜΥ για την Αττική

«Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου (05-11-2022) έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-2022)», ανέφερε η ΕΜΥ στο έκτακτο σημερινό δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (διαβάστε αναλυτικά εδώ το δελτίο).

«Ειδικότερα στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και ενδεχομένως τοπικές χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν τη νύχτα προς Κυριακή. Έντονα κατά περιόδους φαινόμενα αναμένεται να εκδηλώνονται μέχρι το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε από την πλευρά του το Meteo.

Eκτιμώμενα συνολικά ύψη βροχόπτωσης έως το βράδυ της Κυριακής 06/11

Έντονα κατά περιόδους φαινόμενα αναμένεται να εκδηλώνονται μέχρι το βράδυ της Κυριακής 06/11.

Εντωμεταξύ η Πολιτική Προστασία εξέδωσε εκ νέου οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση σφοδρών καταιγίδων και κεραυνών.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η ΓΓ Εμπορίου σε ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε να μην ανοίξουν αύριο τα εμπορικά καταστήματα όπως ήταν προγραμματισμένο.

Με πληροφορία από  το pronews.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

Στην Ημερίδα της Μητροπόλεως Καστορίας χθες 6 Νοεμβρίου δεν έγινε καμιά αναφορά στους γηγενής μακεδονομάχους... (Αιδώς !!!)

Ημερίδα Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας 5 και 6 Νοεμβρίου (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

6.11.2022 facebook sharing button

Στην Ημερίδα της  Μητροπόλεως Καστορίας  που οργάνωσε ο μητροπολίτης Καστορίας  χθες  6 Νοεμβρίου δεν έγινε καμιά αναφορά στους γηγενής μακεδονομάχους... σε σχέση με τον  Γερμανό Καραβαγγέλη για τον οποίο έγινε και η ημερίδα και σε σχέση  την Καστοριά την Φλώρινα του 1895 - 1912.

Ντρεπόμαστε για αυτό το γεγονός ως πολίτες της περιοχής της Μακεδονίας μας, και κυρίως επειδή ο μητροπολίτης ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της ημερίδας,  έχει καταγωγή από την ¨Εδεσσα της Ελληνικής Μακεδονίας.

Εκτενέστερο ρεπορτάζ και αναφορά στο θέμα αύριο.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Βρήκε το λάθος ο Άδωνις στο «καλάθι του φτωχού»: Δεν είχε μεγάλα ταμπελάκια!


Φέρνει νομοθετική διόρθωση

Βρήκε το λάθος ο Άδωνις στο «καλάθι του φτωχού»: Δεν είχε μεγάλα ταμπελάκια!


Μετά το επικοινωνιακό σόου εντός της εβδομάδας με τον υπουργό Ανάπτυξης στα σούπερμάρκετ, τελικά, η κριτική έπιασε τόπο(έστω κατά μία έννοια) και ο Α. Γεωργιάδης θα επιστρέψει με διορθώτική ΚΥΑ στο «καλάθι του νοικοκυριού» αλλά όχι για τους προφανείς λόγους.

Νέα υπουργική απόφαση για το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εκδώσει, τις επόμενες μέρες, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η απόφαση θα προβλέπει να είναι μεγαλύτερες και ευδιάκριτες οι ταμπέλες στα προϊόντα του καλαθιού και να διασφαλίζεται η επάρκεια των προσφερόμενων προϊόντων.

Επίσης, ο υπουργός σημείωσε ότι η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του μέτρου ήταν ενθαρρυντική ενώ πρόσθεσε ότι από την Τετάρτη στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου θα παρακολουθούνται οι τιμές των προϊόντων ανά εβδομάδα.

Ταυτόχρονα προανήγγειλε συνάντηση με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών τροφίμων, αφού όμως πρώτα – όπως είπε – λάβει τα αποτελέσματα των ελέγχων της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α).

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός, μετά από νέα επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ στην Δ. Αθήνα έγραψε: «…Έχουμε δρόμο για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα φροντίσουμε να μεγαλώσουμε την σήμανση και να υπάρχει οπωσδήποτε συνεχής επάρκεια των προϊόντων».

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084