02 Σεπτεμβρίου 2017

Καταστηματάρχης περιέλουσε ελεγκτές της ΑΑΔΕ ( εκπροσώπους των τροικανών εντολών- της τροικας) με κρέμα κρέπας



«Η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο εμπόδιο στο έργο της», σχολίασε ο Γ. Πιτσιλής


Δεν έχουν τέλος, αλλά «φαντασία» οι επιθέσεις εναντίον ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Αυτή τη φορά νέα επίθεση σημειώθηκε εναντίον των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από καταστηματάρχη στη Λευκάδα ο οποίος περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές που επισκέφτηκαν την επιχείρησή του ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.
«Η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο εμπόδιο στο έργο της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής και τόνισε πως στην πράξη όσοι προσπαθούν να αποκρύψουν φορολογικές παρανομίες, εμποδίζοντας τους ελέγχους, θα υφίστανται αυξημένες συνέπειες. Υπογράμμισε, επίσης, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κατοίκους πολιτισμένης χώρας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πιτσιλής έχει προαναγγείλει την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.


ΣΧΟΛΙΟ: Για την γενοκτόνο παρανομία του τροικανού  κλεφτοκράτους  δεν  λέει τίποτε ο.. στην πραγματικότητα εκπρόσωπος της γερμανικής τρόικας  ο κ. Πιτσιλής και ο κάθε  Πιτσιλής.

Οταν θα λευτερωθεί η πατρίδα απο τούς οικονομικούς  δυνάστες του λαού και γενοκτόνους  αυτοί θα δώσουν λόγο στον λαό μαζι με τους πολιτικούς και μη εντολείς τους .

Μανώλης Μάνου
Δημοσιογραφος Αναλυτής
 ΠΗΓΗ
katastimatarxis-perielouse-elegktes-tis-aade-me-krema-krepas

Δεν έχουν τέλος, αλλά «φαντασία» οι επιθέσεις εναντίον ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Αυτή τη φορά νέα επίθεση σημειώθηκε εναντίον των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από καταστηματάρχη στη Λευκάδα ο οποίος περιέλουσε με κρέμα κρέπας ελεγκτές που επισκέφτηκαν την επιχείρησή του ενώ στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.
«Η ΑΑΔΕ δεν θα ανεχτεί κανένα τέτοιο εμπόδιο στο έργο της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής και τόνισε πως στην πράξη όσοι προσπαθούν να αποκρύψουν φορολογικές παρανομίες, εμποδίζοντας τους ελέγχους, θα υφίστανται αυξημένες συνέπειες. Υπογράμμισε, επίσης, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κατοίκους πολιτισμένης χώρας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πιτσιλής έχει προαναγγείλει την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου για την προστασία των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.
 ΠΗΓΗ

Τι μπορεί να πάθετε αν δεν τρώτε κόκκινο κρέας – Ανεπιθύμητη παρενέργεια έδειξε μεγάλη έρευνα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ



Οι δίαιτες που ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να μειώσουν την πρόσληψη κόκκινου κρέατος (μπριζόλες, λουκάνικα, μπέικον κλπ) μπορεί να έχουν αρνητικές παρενέργειες στην υγεία, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.

Η μείωση στο κόκκινο κρέας θα μπορούσε να εμποδίσει, ειδικά τις γυναίκες, να απορροφούν ζωτικά μέταλλα και βιταμίνες, ιδιαίτερα ψευδάργυρο και βιταμίνη D.
Η ανάλυση των δεδομένων της πανβρετανικής έρευνας National Diet and Nutrition Survey (NDNS) έδειξε ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν λιγότερα από 40 γραμμάρια κόκκινου κρέατος την ημέρα είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν ανεπαρκή επίπεδα σε ψευδάργυρο, σίδηρο, βιταμίνη Β12 και κάλιο. Αποδείχτηκε επίσης ότι έχουν χαμηλότερη πρόσληψη βιταμίνης D σε σύγκριση με τις γυναίκες που καταναλώνουν μεταξύ 40-69 γραμμάρια από κόκκινο κρέας ημερησίως.

Τι κάνει το κόκκινο κρέας
Η δρ. Emma Derbyshire, διατροφολόγος για τη δημόσια υγεία και συγγραφέας της μελέτης, δήλωσε: “Η ολοένα αυξανόμενη ‘ενθάρρυνση’ για να τρώμε λιγότερο κόκκινο κρέας μπορεί να επιδεινώσει τις ελλείψεις θρεπτικών ουσιών που είναι εμφανείς σε πολλούς ανθρώπους (…) Αυτή η μελέτη δείχνει μια σαφή συσχέτιση μεταξύ της χαμηλής κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και της χαμηλότερης πρόσληψης βασικών θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για την καλή υγεία (…) Το κόκκινο κρέας είναι μια θρεπτική τροφή με θρεπτικά συστατικά και είναι η καλύτερα απορροφήσιμη πηγή σιδήρου στη διατροφή μας”.
Πόσο κόκκινο κρέας πρέπει να τρώμε;
Η δρ. Derbyshire λέει: “Κατά μέσο όρο συνιστάται να τρώτε τουλάχιστον 70 γραμμάρια κόκκινο κρέας ανά ημέρα, ενώ το συνεχιζόμενο πρόβλημα της ανεπάρκειας σιδήρου και ψευδαργύρου στις γυναίκες υποδηλώνει ότι ορισμένες κοινωνικές ομάδες θα πρέπει να καταναλώνουν περισσότερο κόκκινο κρέας, όχι λιγότερο”.

Πώς έγινε η έρευνα – Τι έδειξαν οι αριθμοί
Τα δεδομένα από 2.021 γυναίκες ηλικίας 11-64 ετών την περίοδο 2008 έως και 2012 αναλύθηκαν από ειδικούς. Μεταξύ των συμμετεχόντων, η μέση πρόσληψη κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος ήταν 47γρ. ημερησίως για γυναίκες ηλικίας 19-64 ετών, ενώ το 43% των γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατανάλωναν λιγότερο από 40 γραμμάρια/ημέρα.
Αυτές οι προσλήψεις είναι σημαντικά χαμηλότερες από τα συνιστώμενα επίπεδα που είναι στα 70γρ. κόκκινου κρέατος ανά ημέρα.
Οι μέσες ημερήσιες ημερήσιες προσλήψεις σιδήρου και ψευδαργύρου ήταν κάτω από το όριο και υπολογίστηκαν στα 30,5 και 9,8% των συμμετεχόντων, αντίστοιχα. Ένα επιπλέον ποσοστό 14,7% και 25,1% είχαν μειωμένα επίπεδα σε ριβοφλαβίνη και κάλιο, αντίστοιχα. Τέλος, σχεδόν οι μισοί συμμετέχοντες (48,5%) είχαν πρόσληψη έλλειψη σεληνίου, ενώ τοη μέση πρόσληψη βιταμίνης D ήταν μόλις 1,98 mg/ημέρα.
Κατά τη σύγκριση των δεδομένων μεταξύ των γυναικών με συνολική πρόσληψη κόκκινου κρέατος μικρότερη από 40γρ. ημερησίως και εκείνων που κατανάλωναν 40-69γρ. ημερησίως, η λήψη μικροθρεπτικών συστατικών ήταν σαφώς χαμηλότερη σε εκείνες τις γυναίκες που κατανάλωναν λιγότερα από 40γρ.
Η αναλογία των ατόμων με μικροθρεπτικά συστατικά κάτω από το όριο ήταν σημαντικά υψηλότερη για τον σίδηρο, τον ψευδάργυρο, την βιταμίνη Β12 και το κάλιο, μεταξύ εκείνων που κατανάλωναν λιγότερα από 40γρ. από κόκκινο κρέας την ημέρα σε σύγκριση με εκείνους που καταναλώνουν 40-69γρ.

Επιπτώσεις
Οι γυναίκες διατρέχουν ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο ανεπάρκειας σιδήρου και αναιμίας από έλλειψη σιδήρου.
Ο σίδηρος είναι επίσης κρίσιμος για την αναπαραγωγική υγεία, με την σιδηροπενική αναιμία να έχει ευρείες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών.
Ορισμένες έρευνες έχουν επίσης συνδέσει την έλλειψη σιδήρου στις γυναίκες που είναι σε ηλικία τεκνοποίησης με μειωμένη γνωστική ικανότητα, κακή ψυχική υγεία και αυξημένη κόπωση.
Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό μέρος πολλών ενζύμων και απαιτείται για την ενίσχυση της ανάπτυξης των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς και για την συντήρηση τριχών, δέρματος και νυχιών.
Ο ψευδάργυρος είναι επίσης σημαντικό θρεπτικό συστατικό για τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας που θα μπορούσαν να μείνουν έγκυες, ενώ άλλες έρευνες δείχνουν ότι οι έγκυες χορτοφάγοι τείνουν να έχουν προσλήψεις ψευδαργύρου κάτω από τα συνιστώμενα ποσά.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nutrients.

 
ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr , www.express.co.uk

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος η εποχή της «πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας» – Το ανακοίνωσε η ψευτοαριστερο-τροικανή κυβέρνηση στην ΕΡΤ

FSpyros 
Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πόσο γρήγορα συμβαίνουν πράγματα στην χώρα μας, τα οποία σε παλαιότερες μέρες φάνταζαν απίθανο να συμβούν. Ανακοινώθηκε στην ελληνική τηλεόραση το πέρασμα της «μεταμνημονιακής Ελλάδας» από το «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» στην Νέα Εποχή του διεθνισμού, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Αρχικά, το υπουργείο Παιδείας, μετά όλες τις διακηρύξεις περί σημαίας, προσευχής στα σχολεία κτλ., ανακοίνωσε την προκήρυξη πλήρωσης 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης!

Όπως αναφέρει σχετικά το υπουργείο, οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών.
Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή, εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη, και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.

Με άλλα λόγια προσλαμβάνονται δεκάδες ισλαμικοί δάσκαλοι, για να διαδώσουν το Ισλάμ σε ελληνικό έδαφος, το οποίο μάλιστα εποφθαλμιά η Τουρκία.

Την ίδια ώρα στην ελληνική κρατική τηλεόραση τέθηκε πριν από λίγο, όπως διαβάσατε, ευθέως θέμα κατάργησης των παρελάσεων από τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και το τέλος της εποχής του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», σύνθημα που επικράτησε για χρόνια τώρα στην Ελλάδα και θα αντικατασταθεί με την πολυπολιτισμική θεωρία της Νέας Τάξης με αρκετή δόση Ισλάμ.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στην συζήτηση για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την σημαία, τόνισε ότι η εποχή δεν μπορεί πλέον να είναι βαθύτατα συντηρητική.

Μάλιστα έκανε λόγο για δύο αντιλήψεις, οι οποίες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους»:
Την συντηρητική!
Την προοδευτική!

Πρόοδος δηλαδή ονομάζεται η κατάργηση της αριστείας, των παρελάσεων, της προσευχής κτλ.;, θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς!
«Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. (…) Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί. (…) Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι εννοεί άραγε ο κ. Πρόεδρος  ( που είπε στην βουλή νομίζοντας οτι τα μικρόφωνα είναι κλειστά ...<< Ξέρω εγω ρε μαλάκα να κτυπάω ...>>  ; Πως είναι κάτι κακό η θρησκευτική ομοιογένεια των Ελλήνων;

Η παραδοσιακή οικογένεια με τι θα αντικατασταθεί;
«Οι παραδόσεις κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.
Δείτε από το 4.57’:


Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στο θέμα των παρελάσεων λέγοντας πως «δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη».

Άρα θα πρέπει να αντιγράφουμε την Ευρώπη! Το θέμα είναι πως την αντιγράφουμε στις ανοησίες και όχι στα χρήσιμα πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να οργανώσουν με επαγγελματισμό το ακατάστατο ελλαδικό Κράτος.
Η μεταμνημονιακή Ελλάδα, όπως την ονομάζει στο βίντεο ο κ. υπουργός θα είναι διαφορετική! Ενδεχόμενα μάλιστα μας παρουσιαστεί μία «έξοδος» από τα Μνημόνια, με αντάλλαγμα την απαλλαγή από τις όποιες διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, οι οποίες παρότι πράγματι στριμώχτηκαν σε παγκόσμια δόγματα τύπου «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» της Παλαιάς, ας την ονομάσουμε, Τάξης Πραγμάτων, οδηγούν στην αλήθεια.
ΠΗΓΗ
                               .

 FSpyros