22 Ιανουαρίου 2017

Το καθεστώς- Ο Καμμένος απειλεί με μηνύσεις εφημερίδα της ομογένειας


Ο Καμμένος απειλεί με μηνύσεις εφημερίδα της ομογένειας
Μέχρι και τους ομογενείς απειλεί με μηνύσεις ο υπουργός Άμυνας - Τσακωμός Καμμένου με τον εκδότη της εφημερίδας «Εθνικος Κήρυκας», Αντώνη Διαματάρη.
Ένα σχόλιο, στον «Εθνικό Κήρυκα» - την μεγαλύτερη εφημερίδα της ομογένειας στις ΗΠΑ-, από τον εκδότη της, Αντώνη Διαματάρη ότι ο Πάνος Καμμένος και Νίκος Παππάς «αυτοπροσκλήθηκαν» σε δεξίωση ομογενών αξιωματούχων, στάθηκε αφορμή για τον υπουργό Άμυνας να αρχίσει να απειλεί και πάλι με μηνύσεις.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει ο εκδότης της εφημερίδας, Αντώνης Διαματάρης, στο site ekirikas.com, για τον τσακωμό του με τον Πάνο Καμμένο...
Διαβάστε τι έγραψε ο εκδότης της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας»:
ethnoikos kyrikas
«Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, μου τηλεφώνησε την Πέμπτη, αργά το απόγευμα, απαιτώντας -και απειλώντας- να ανακαλέσω το σχόλιό μου –με τίτλο «Κοροϊδία χωρίς όρια»– ισχυριζόμενος ότι είναι ανακριβές και ότι «δημιουργώ αρνητικό κλίμα» για την εδώ επίσκεψή του.
Εξυπακούεται -για όσους τουλάχιστον γνωρίζουν τον «Εθνικό Κήρυκα»- ότι θα έσπευδα όχι μόνο να ανακαλέσω, αλλά και θα ζητούσα και συγγνώμη δημόσια, αν όντως το σχόλιο περιείχε ανακρίβειες, κάτι το οποίο βέβαια και του τόνισα.
Ο Υπουργός όμως επέμενε ότι διέθετε στοιχεία που επιβεβαίωναν τις ανακρίβειές μου. Επέμενα λοιπόν να μου τα στείλει. Οντως, μου έστειλε την πρόσκληση που έλαβε -από το Greek American Inaugural Reception- για να παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν των ομογενών αξιωματούχων.
Θα αποφύγω -από σεβασμό στη θέση του- να χαρακτηρίσω τα… στοιχεία.
Αν διάβαζε προσεκτικά το σχόλιό μου θα διαπίστωνε ότι εγώ δεν έγραψα ότι δεν είχε πρόσκληση. Εγραψα ότι αυτοπροσκαλέστηκαν – με τον Νίκο Παππά. Επίσης έγραψα ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό διασπείροντας με τα «παπαγαλάκια τους» πληροφορίες ότι δήθεν θα έχουν συνομιλίες ουσίας με στελέχη της νέας κυβέρνησης.
Για λόγους δικαιοσύνης παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από το επίμαχο σχόλιό μου για να μπορεί ο κάθε ένας να κρίνει μόνος του:
«Οταν, όπως είναι φυσικό, οι διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στην Αμερική πληροφορήθηκαν για τη δεξίωση -προσθήκη: προς τιμήν των ομογενών- ζήτησαν -και πώς θα γινόταν- και εξασφάλισαν θέσεις στη δεξίωση και για δυο υψηλόβαθμα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης: Τους κ. Νίκο Παππά, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού και του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου.
Θα μου πείτε, γιατί όχι;
Θα συμφωνούσα, υπό τον όρο ότι δεν θα επιχειρούσαν την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ότι δήθεν… θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και ότι θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα «παπαγαλάκια» τους μεταδίδουν στην Ελλάδα. Τέτοια συμπεριφορά είναι ανάξια της Ελλάδας.
Οτι θα βγάλουν κάποια φωτογραφία με τον κ. Πρίμπους και τον κ. Τζιτζίκο στη δεξίωση -τι το πιο εύκολο- θα βγάλουν. Ολοι θα βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους στο σύντομο χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν εκεί».
Οφείλω, όμως, να ομολογήσω ότι όντως διέπραξα ένα λάθος: Δεν φαντάστηκα ότι σε μια άσχετη δεξίωση, έτσι στο πόδι, ο Υπουργός Αμυνας της Ελλάδας θα απένειμε βραβείο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του σε κάποιον.
Κατ’ αρχήν δεν κατάλαβα γιατί βράβευσε τον κ. Πρίμπους. Μήπως έχει προλάβει να προσφέρει καμιά υπηρεσία στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας;
Δεύτερον, θα σκεπτόταν κανείς ότι υπάρχει ο τόπος και ο χρόνος για την απονομή βραβείων.
Ο τρόπος που το έκανε δείχνει «επαρχιωτισμό» ανεπίτρεπτο για υπουργό Αμυνας. Μα, επιτέλους, έχασε ο Ελληνας την αξιοπρέπειά του;
Τώρα, όσον αφορά την απειλή ότι αν δεν ανακαλέσω θα μου κάνει μήνυση: Θα το θεωρούσα άνευ σημασίας, ως μια έκφραση εν βρασμώ ψυχής, αν δεν ήταν υπουργός, αν δεν είχε το προηγούμενο που έχει με δημοσιογράφους στην Ελλάδα, κι αν δεν ήταν μέλος μιας κυβέρνησης που είναι πέρα έως πέρα φανερό ότι επιχειρεί να εκφοβίσει -και άρα να ελέγξει- τα ΜΜΕ.
Προφανώς ο κ. Καμμένος δεν γνωρίζει ούτε εμάς, ούτε και την αμερικανική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, «η αλήθεια αποτελεί την απόλυτη άμυνα» σε κάθε περίπτωση και περισσότερο όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα.
Αν κάτι λοιπόν επιβεβαιώνει αυτή η θλιβερή ιστορία, είναι οι τάσεις αυταρχισμού της δήθεν αριστερής κυβέρνησης της χώρας μας, απόδειξη μικρών ανθρώπων που δυστυχώς κατέχουν υψηλές θέσεις».

Η Ράνια Αικατερινάρη που διώκεται (δις) για κακουργήματα, διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος στο Υπερταμείο




Μείζον ζήτημα το οποίο δεν είναι μόνο ηθικό προκύπτει από την τοποθέτηση της Ράνιας (Ουρανίας) Αικατερινάρη στην θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, δηλαδή το γνωστό Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων


Η 46χρονη Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός με σπουδές και στο Ηνωμένο Βασίλειο που ως γνωστόν είναι κόρη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη και σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών επιλέχθηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τις γνωστές εταιρείες Stanton Chase & amp; KPMG, διώκεται για κακουργηματικής φύσεως αδικήματα σε δυο διαφορετικές υποθέσεις και μάλιστα αυτές τις ημέρες κάθεται στο εδώλιο για το σκάνδαλο της ΓΕΝΟΠ-ΤΟΥΡΣ που είχε αποκαλύψει το ereportaz.

Υπόδικη για απιστία θα προασπίσει το δημόσιο συμφέρον;

Η περίπτωση της Αικατερινάρη είναι πρωτοφανής.

Στο τιμόνι του Υπερταμείου που θα κληθεί να αξιοποιήσει την δημόσια περιουσία τοποθετήθηκε ένα στέλεχος που πέραν όλων των άλλων προσώπων τυγχάνει αυτή την στιγμή να είναι υπόδικο για κακουργήματα τα οποία σύμφωνα με τα κατηγορητήρια αφορούν το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου! Έβαλαν δηλαδή «τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα», όπως αναφέρουν νομικές πηγές.

Η πρώην αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη ΔΕΗ την περίοδο 2010-2015 εμπλέκεται όχι μόνο στην υπόθεση της Γενοπ Τουρς αλλά και σε εκείνη του εργοστασίου-φαντάσματος της ΔΕΗ στην Ρόδο για την οποία επίσης ασκήθηκαν διώξεις.

Σύμφωνα με το υπ΄αριθ. 1148/2015 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών η Αικατερινάρη διώκεται για το αδίκημα (κακούργημα) της άμεσης συνέργειας σε απιστία σχετική με την υπηρεσία. Μάλιστα αυτές τις ημέρες κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην δίκη για τα διαβόητα ΓΕΝΟΠ-ΤΟΥΡΣ που διεξάγεται χωρίς την παρουσία της ΔΕΗ η οποία αρνήθηκε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Δείτε τα έγγραφα-ντοκουμέντα







Δίωξη και για το εργοστάσιο-φάντασμα της Ρόδου

Αυτή δεν είναι η μοναδική εμπλοκή της  Αικατερινάρη σε σκανδαλώδη υπόθεση. Αντίθετα η νέα «σιδηρά κυρία» του Υπερταμείου είναι κατηγορούμενη και για το εργοστάσιο-φάντασμα της ΔΕΗ στην Ρόδο για το οποίο δαπανήθηκαν 75 εκ. Ευρώ χωρίς να μπει ένας λίθος.

Η δίωξη ασκήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Σοφία – Μαρία Βαΐτση, σε βάρος δύο προέδρων της Δημόσιας Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και τεσσάρων μελών του διοικητικού της συμβουλίου.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά συγκεκριμένα, στη διάπραξη του αδικήματος της απιστίας από κοινού με την προκληθείσα ζημιά να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ και ειδικότερα αφορά στο χρηματικό ποσό των 74.000.000 ευρώ. Το αδίκημα βαρύνει τους προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της ΔΕΗ (έτος 2009) Παναγιώτη Αθανασόπουλο και (έτος 2010) Αρθούρο Ζερβό, αλλά και τέσσερα μέλη που συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, τους Νικόλαο Χατζηαργυρίου, Απόστολο Μπαρατζή, Ουρανία Αικατερινάρη και Πρόδρομο Ευθυμόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα είχε διαταχθεί έπειτα και από την κατάθεση επερώτησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα έχει ενδιαφέρον πλέον να δούμε την ευθιξία των ίδιων κυβερνητικών στελεχών στην τοποθέτηση της Αικατερινάρη στο Υπερταμείο.

Σύμφωνα πάντως με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών «οι υποψήφιοι επελέγησαν με βάση την αδιαμφισβήτητη επαγγελματική και προσωπική τους πορεία, τη δυνατότητά τους να αντιλαμβάνονται αφενός το επιχειρηματικό γίγνεσθαι σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, αφετέρου τον ευρύτερο οικονομικό ρόλο της εταιρείας στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και το ρόλο των κρατικών επιχειρήσεων και της Δημόσιας περιουσίας, εντός του πλαισίου των μακροπρόθεσμων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και των απαιτούμενων διαρθρωτικών και δημοσιονομικών προσαρμογών».

Ουδέν σχόλιο…


Του Πέτρου Κουσουλού

Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχε καμμιά επαφη -συνομιλία με τον Π.Καμμένο και τον Ν.Παππά - Παπατζίδικη ήταν η δήλωση τους οτι πήγαν για συνομιλίες στην Αμερική

ΣΟΚ στο ΜΑΞΙΜΟΥ:Κυβέρνηση ΤΕΛΟΣ για ΗΠΑ και ΤΡΑΜΠ...

Καμία συνομιλία με την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους
στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. 

Την είδηση μεταφέρει με άρθρο του ο Α.Η.Διαματάρης, αρθρογράφος της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας και εφημερίδας του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης και μάλιστα, έχει δημιουργηθεί "πόλεμος" με τον υπουργό Άμυνας, ο οποίος ζητά από τον αρθρογράφο να ανακαλέσει και απειλεί με μηνύσεις. 

Ο κ. Διαματάρης, με το εν λόγο άρθρο του που φέρει τίτλο "Kοροϊδία χωρίς όρια" (μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ)επισημαίνει ότι ο δύο υπουργοί της κυβέρνησης παραπληροφόρησαν τον ελληνικό λαό ότι " δήθεν…θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα 'παπαγαλάκια' τους μεταδίδουν στην Ελλάδα".

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαματάρης γράφει ότι έπραξε "άριστα μια ηγετική ομάδα ομογενών υπό τον Αντυ Μανάτο, που παραθέτει στην Ουάσιγκτον δεξίωση προς τιμή τους (σ.σ των ομογενών της κυβέρνησης Τραμπ). Θεωρητικά προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου, αλλά ουσιαστικά προς τιμήν των Αρχόντων του Οικουμενικού Θρόνου, Πρίμπους και Τζιτζίκου, καθώς και του βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, για γενικότερους λόγους.

Σε αυτή την εκδήλωση προσκλήθηκαν και θα παραβρεθούν ομογενείς από όλη την χώρα, άσχετα από την πολιτική τους τοποθέτηση, για να τιμήσουν τα άξια αυτά παιδιά της Κοινότητάς μας.

Οταν, όπως είναι φυσικό, οι διπλωματικές Αρχές της Ελλάδας στην Αμερική πληροφορήθηκαν για τη δεξίωση αυτή ζήτησαν -και πώς θα γινόταν- εξασφάλισαν θέσεις στη δεξίωση και για δυο υψηλόβαθμα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης: Τους κ. Νίκο Παππά, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού και του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου.




Θα μου πείτε, γιατί όχι;

Θα συμφωνούσα, υπό τον όρο ότι δεν θα επιχειρούσαν την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ότι δήθεν…θα έχουν συσκέψεις με στελέχη του Λευκού Οίκου και θα θέσουν επί τάπητος θέματα όπως το ΔΝΤ και το Κυπριακό – όπως τα «παπαγαλάκια» τους μεταδίδουν στην Ελλάδα.

Τέτοια συμπεριφορά είναι ανάξια της Ελλάδας.

Οτι θα βγάλουν κάποια φωτογραφία με τον κ. Πρίμπους και τον κ. Τζιτζίκο στη δεξίωση -τι το πιο εύκολο- θα βγάλουν. Ολοι θα βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους στο σύντομο χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν εκεί.

Ας μην εκθέτουν όμως την Ελλάδα -δηλαδή όλους μας- κι ας μην κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, με αυτά τα καμώματα κορυφαίοι υπουργοί της…δήθεν αριστερής κυβέρνησης. "

Άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Καμμένου, όπως και η απάντηση που έλαβε από τον κ. Διαματάρη: " Ο υπουργός Αμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, μου τηλεφώνησε την Πέμπτη, αργά το απόγευμα, απαιτώντας -και απειλώντας- να ανακαλέσω το σχόλιό μου –με τίτλο 'Κοροϊδία χωρίς όρια'– ισχυριζόμενος ότι είναι ανακριβές και ότι «δημιουργώ αρνητικό κλίμα» για την εδώ επίσκεψή του.
[...] Αν διάβαζε προσεκτικά το σχόλιό μου θα διαπίστωνε ότι εγώ δεν έγραψα ότι δεν είχε πρόσκληση. Εγραψα ότι αυτοπροσκαλέστηκαν – με τον Νίκο Παππά. Επίσης έγραψα ότι κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό διασπείροντας με τα «παπαγαλάκια τους» πληροφορίες ότι δήθεν θα έχουν συνομιλίες ουσίας με στελέχη της νέας κυβέρνησης. "

Εν συνεχεία, ο κ. Διαματάρης παρέθεσε το επίμαχο απόσπασμα από το αρχικό άρθρο του και σχολίασε τις απειλές του κ. Καμμένου ότι θα του κάνει μήνυση:  "Τώρα, όσον αφορά την απειλή ότι αν δεν ανακαλέσω θα μου κάνει μήνυση: Θα το θεωρούσα άνευ σημασίας, ως μια έκφραση εν βρασμώ ψυχής, αν δεν ήταν υπουργός, αν δεν είχε το προηγούμενο που έχει με δημοσιογράφους στην Ελλάδα, κι αν δεν ήταν μέλος μιας κυβέρνησης που είναι πέρα έως πέρα φανερό ότι επιχειρεί να εκφοβίσει -και άρα να ελέγξει- τα ΜΜΕ.

Προφανώς ο κ. Καμμένος δεν γνωρίζει ούτε εμάς, ούτε και την αμερικανική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, «η αλήθεια αποτελεί την απόλυτη άμυνα» σε κάθε περίπτωση και περισσότερο όσον αφορά τα δημόσια πρόσωπα.

Αν κάτι λοιπόν επιβεβαιώνει αυτή η θλιβερή ιστορία, είναι οι τάσεις αυταρχισμού της δήθεν αριστερής κυβέρνησης της χώρας μας, απόδειξη μικρών ανθρώπων που δυστυχώς κατέχουν υψηλές θέσεις. "
ΠΗΓΗ

Η απάτη των Lidl δεν έχει τέλος…Και η ανυπαρξία του Τσιπροτροϊκανού κράτους ...επίσης







 Οπως αναφέρει το tromaktiko.gr ένας αναγνώστης του έστειλε την παρακάτω πληροφορία, την απάτη που κάνουν τα lidl σε σχέση με την προβολή μιας ανυπαρκης προσφοράς τη οποία θα έπρεπε να ελέγχουν οι αρμόδιοι του κράτους,.. άν υπήρχε το κράτος αυτό.


Αγαπητό
την εβδομάδα από 23/1 προσφέρει το κιλό από 0,75 ευρώ σε 0,68 ευρώ ένα πακέτο ζάχαρη. Η προσφορά τους είναι…
9+1 δώρο 6,75 ευρώ!
Μήπως έχουν την εντύπωση ότι δεν γνωρίζουμε πολλαπλασιασμό ή δεν βλέπουμε;
Απλά 9 x 0,68 ευρώ = 6,12 ευρώ (αν πράγματι θέλουν να κάνουν δώρο) και όχι 6,75 ευρώ.
Αναγνώστης
ΠΗΓΗ
fyllokaiftero1.blogspot.com