16 Ιουλίου 2022

Εντυπωσιακή εμφάνιση των ΗΠΑ: Ένας LGBTQ κι ένας ναύαρχος με φούστα προειδοποιούν τη Ρωσία – Αντίδραση της Ζαχάροβα (φωτό)

Και τον δικό μας υπουργό υγείας λένε κάποιοι στην βουλή... "δεν θα τον χαλούσε τον Βασιλάκη να φορέσει φούστα και γόβα στιλέτο". << Γιατί να κρύψουμε άλλωστε >> όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Εντυπωσιακή εμφάνιση των ΗΠΑ: Ένας LGBTQ κι ένας ναύαρχος με φούστα προειδοποιούν τη Ρωσία – Αντίδραση της Ζαχάροβα (φωτό)

Έδωσαν το στίγμα των ΗΠΑ για την ελευθερία και την δημοκρατία στην Δύση


Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν θεωρείται ότι δίνει το στίγμα και την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ για την ελευθερία και την δημοκρατία στην Δύση.

Έτσι ο άκρως εντυπωσιακό εορτασμός της ημέρας της Βαστίλλης στην οικία του πρέσβη της  Γαλλίας στις ΗΠΑ έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακός, λόγω της επίσημης εκπροσώπησης της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν στην δεξίωση, στην οποία συμμετείχαν δύο προσωπικότητες που έχουν συγκεντρώσει πάνω που τα φώτα της δημοσιότητας.

O Joe Biden διόρισε τον Sam Brinton (δεξιά στη φωτό), έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Μπάιντεν.

Μπορεί για κάποιους να είναι “μη συμβατό” με βάση την συντηρητικότητα που διέκρινε κάποτε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις αλλά κάποιοι το θεωρούν εξαιρετικά πρωτοποριακό.

Κάποιοι διερωτώνται πώς θα τρέξουν αν χρειαστεί με τα… ψηλοτάκουνα, αλλά σίγουρα η υπερδύναμη έχει βρει λύσεις και γι αυτό. Στην φωτογραφία οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την σημαία και την πατρίδα τους.

Τέλος, αν και αυτό αποτελεί… ένα εσωτερικό θέμα των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν, η φωτογραφία προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα καθώς οι Ρώσοι επιμένουν στα συντηρητικά πρότυπα τους να μην φορούν ψηλοτάκουνα οι υπουργοί και οι ναύαρχοι τους, δημοσίως τουλάχιστον.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε σχετικά την φωτογραφία:

«Η τρανς των ΗΠΑ ναύαρχος Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης.

Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;».

Με πληροφορία από το pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




 


 

Καστοριά - Διποταμία : Αλλος ξαφνικός θάνατος στην Καστοριά : « Έφυγε » ο Μιχάλης Κοτεκίδης. Ανακοίνωση του « Προφήτη Ηλία »

16. 7. 2022

Και άλλος ξαφνικός θάνατος στην Καστοριά.

« Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Διποταμίας «Ο Προφήτης Ηλιας», ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν την Τεταρτη 20 Ιουλίου 2022, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, εκτάκτως, ακυρώνεται για λόγους ευαισθησίας και συμπόνιας απέναντι στην οικογένεια του άτυχου πρώην πρόεδρου του Συλλόγου και συγχωριανού μας Μιχάλη Κοτεκιδη που έφυγε πρόωρα απο τη ζωη..

Μας πάνε πάλι για lockdown για να γλιτώσουν την οργή: Ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες


Μας πάνε πάλι για lockdown για να γλιτώσουν την οργή: Ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες


Στην Δύση ετοιμάζονται πάλι για lockdown για να γλιτώσουν την οργή των κοινωνιών που τις καταδίκασαν σε πτωχοποίηση και κατάρρευση του βιοτικού τους επιπέδου με την επιβολή αντι-ρωσικών κυρώσεων που προκάλεσαν τρομακτική ακρίβεια και πληθωρισμό.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες, δηλαδή καραντίνες και επιστροφή στην τραγική πρότερη διετή πραγματικότητα.

Οι λόγοι μίας τέτοιας κίνησης είναι πολλοί απλοί:

Ένας περιορισμένος στο σπίτι του πολίτης δεν θα κυκλοφορεί έξω και άρα δεν θα ξοδεύει τα χρήματα του σε πανάκριβα καύσιμα τα οποία τον χειμώνα θα έχουν γίνει ακόμα ακριβότερα.

Αυτό σημαίνει λιγότερες αντιδράσεις, μην ξεχνάμε πως τα ακριβά καύσιμα στο παρελθόν έγιναν αφορμή ακόμα και για εξεγέρσεις όπως έγινε στην αρχή του έτους στο Καζακστάν (βέβαια οι πραγματικοί λόγοι ήταν άλλοι).

Επίσης, οι πολίτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να βγαίνουν έξω για να ψωνίζουν προϊόντα τα οποία θα είναι τόσο ακριβά που δεν θα μπορούν να τα αγοράσουν και έτσι δεν θα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ θα έχει πέσει το βιοτικό τους επίπεδο.

Η παραμονή στις οικίες τους θα τους δημιουργήσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν διαθέσιμο εισόδημα το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν και να καταναλώσουν αργότερα όταν θα έρθουν «καλύτερες μέρες».

Τα μόνα έξοδα που θα του έχουν απομείνει θα είναι τα πάγια έξοδα της θέρμανσης, αλλά προφανώς θα υπάρξει κάποιο είδους προπαγανδιστικής καμπάνιας με την οποία θα επιχειρούν να τον πείσουν ότι καλό θα είναι να ζήσει στο σπίτι του το χειμώνα ντυμένος με κουβέρτες.

Έτσι θα μειωθεί η κατανάλωση και ταυτόχρονα θα μειωθεί και ο πληθωρισμός καθώς αφού δεν θα υπάρχει ζήτηση θα προκληθεί πτώση των τιμών.

Ένας βασικός ακόμα λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις δεν θα ήθελαν οι πολίτες θα κυκλοφορούν έξω πέραν της ακρίβειας, είναι ότι έτσι δεν θα παρατηρήσουν και της έλλειψης προϊόντων που θα προκληθούν από τις αντί-ρωσικές κυρώσεις.

Φυσικά ένα τέτοιο σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί εάν δεν υπάρξει απαιτούμενη νομιμοποίηση και αποδείχτηκε στα χρόνια της πανδημίας, ότι δεν υπάρχει καλύτερη νομιμοποίηση από τον ίδιο τον κορονοϊό. Έτσι αυτή τη φορά σχεδιάζουν να μας κλείσουν στις οικίες μας για το «καλό μας».

«Eπαναφέρετε τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού», λένε οι αξιωματούχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δίνοντας το «πράσινο φως» και την «νομιμοποίηση» στις κυβερνήσεις για να αντιμετωπιστεί υποτίθεται ο… κορωνοϊός.

Με τις ίδιες αποτυχημένες μεθόδους που αντιμετωπίστηκε και πριν…

Ο διεθνής οργανισμός προτρέπει τις κυβερνήσεις και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης να λάβουν μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης της νόσου Covid-19, καθώς ένα νέο κύμα λοιμώξεων εξαπλώνεται σε Ευρώπη και ΗΠΑ, όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο «Sky Νews».

«Οι υποπαραλλαγές του στελέχους Όμικρον αυξάνουν τους αριθμούς των κρουσμάτων και οδηγούν σε περαιτέρω θανάτους», δήλωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους σε ενημέρωση από τη Γενεύη. «Τα νέα κύματα του ιού αποδεικνύουν ότι η Covid-19 δεν έχει τελειώσει», είπε ο Τέντρος, προσθέτοντας ότι «ανησυχεί για μια αυξανόμενη τάση θανάτων.

Την ώρα που οι νοσηλείες και η μετάδοση της Covid-19 αυξάνονται, οι κυβερνήσεις πρέπει να αναπτύξουν μέτρα που δοκιμάστηκαν και αποδείχτηκαν αποτελεσματικά όπως η χρήση μάσκας, καλύτερος εξαερισμός και πρωτόκολλα ιχνηλάτησης και θεραπείας».

Ο Τέντρος προέβη στις δηλώσεις αυτές στο περιθώριο της δημοσίευσης από τον ΠΟΥ των αποτελεσμάτων της τελευταίας συνάντησης της Επιτροπής Εκτάκτων Αναγκών για την Covid-19, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

pronews.gr

Δημοφιλή άρθρα:

"Βράζει" και η κοινωνία της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας με την ψεύτικη υπόσχεση της κυβέρνησης για το Power Pass

Προηγούμενο άρθρο: Η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ξεπερνά 4.340.000.000.000 Στο λαό όχι μόνο τίποτα!..αλλα του τα πέρνουν με 'ιερή" ζητιανοαρπαχτική μέθοδο


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141




Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις: «Τι έχουν οι έρμες και ψοφάνε»;

 

Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις: «Τι έχουν  οι έρμες και ψοφάνε»;

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι μετά τον Ντράγκι

Η Ιταλία είναι η πέμπτη ευρωπαϊκή χώρα η οποία αντιμετωπίζει πολιτική κρίση λόγω της ακρίβειας και του πληθωρισμού που δημιουργήθηκαν εξαιτίας των αντι-ρωσικών κυρώσεων.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι παραιτήθηκε και τρεις ώρες μετά την παραίτησή του ο γηραιός πρόεδρος της ιταλικής Δημοκρατίας, Σ.Ματαρέλα, δεν την έκανε αποδεκτή.

Είναι η πέμπτη κυβέρνηση που πέφτει στην Ευρώπη και η τέταρτη της ΕΕ ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει ένα κύμα εξέγερσης σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τους αγρότες οι οποίοι αντιδρούν για την μείωση των εισαγωγών λιπασμάτων και συνεπώς στην μείωση της αγροτικής παραγωγής.

To pronews.gr ήταν το μόνο Μέσο Ενημέρωσης στην Ελλάδα που είχε διακρίνει πριν λίγες ημέρες ότι «τελείωνε» ο Μ.Ντράγκι (διαβάστε σχετικά εδώ).

Θα πει κάποιος «τι έχουν οι έρμες κυβερνήεις της Ευρώπης και ψοφάνε;».

Οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων που συμπαρασύρουν και τις τιμές των τροφίμων απόρροια των ανοήτων  αντιρωσικών κυρώσεων της Δύσης για χάρη του Κιέβου είναι αυτές που «σκοτώνουν» τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα απέφυγε εν τέλει τις εκλογές (ή τουλάχιστον δείχνει να τις αποφεύγει προς ώρας).

Ο Κ.Μητσοτάκης βλέπει ότι είναι πολύ δύσκολο τελικά να είσαι κυβέρνηση αυτή την εποχή γιατί εν τέλει δεν μπορεί να προβλεφτεί η συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.

Γιατί αυτό; Γιατί τα εκλογικά σώματα σε όλη την ΕΕ, έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης όχι απλά διαβίωσης.

Ο Μάριο Ντράγκι, ο οποίος αφότου δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από το Κίνημα των Πέντε Αστέρων για τα οικονομικά μέτρα που προωθούσε με σκοπό την αναχαίτιση του κύματος ακρίβειας, είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς να υπάρχει κλίμα ευρείας συναίνεσης.

Ο Ιταλός πρόεδρος, όμως, Σέρτζιο Ματαρέλα, προσπαθώντας να τον μεταπείσει, δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του παραπέμποντάς τον στο Κοινοβούλιο.

Η εξίσωση είναι, όμως, πολυπαραγοντική και από βδομάδα αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία.

Ο Μάριο Ντράγκι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προτίθεται να μεταβεί στο κοινοβούλιο, πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη, μόνον για να επιβεβαιώσει την παραίτησή του.

Αυτή η θέση του Ντράγκι στηρίζεται στο γεγονός ότι καθώς δεν είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός θεωρεί πως μπορεί να συνεχίσει μόνο εάν υπάρξει ευρύτατη κοινοβουλευτική υποστήριξη.

Ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει, σχετικά, τον πρόεδρο Ματαρέλα, ο οποίος του ζήτησε -πάντως- να τηρηθεί η θεσμικά προβλεπόμενη διαδικασία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ντράγκι περιόρισε σε μια μόνον ημέρα, τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Αλγερία, η οποία θα γίνει τελικά, την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, το Κίνημα Πέντε Αστέρων αποφασίζει ποια στάση να τηρήσει, ενόψει των εξελίξεων της ερχόμενης εβδομάδας. Μέσα στις επόμενες ώρες, είναι πιθανό να ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν οι «πεντάστεροι» αποσύρουν τους υπουργούς τους από την κυβέρνηση ευρείας συμμαχίας, προτού ο Ιταλός πρωθυπουργός παρέμβει στο κοινοβούλιο.

Αυτό όμως που αποφεύγουν να τονίσουν ακόμα και να λένε τα δυτικά ΜΜΕ (όπως και τα εγχώρια) είναι ότι ο ηγέτης των «Πέντε Αστέρων» και πρώην πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Μάριο Ντράγκι για να αναλάβει αυτός την πρωθυπουργία και να διαπραγματευτεί με την Μόσχα.

Εν ολίγοις ο Τζουζέπε Κόντε βλέπει ότι Ιταλία βρίσκεται σε αδιέξοδο λόγω της πολιτικής των κυρώσεων κατά της Μόσχας και θέλει να διαπραγματευτεί με την ρωσική πλευρά για να αλλάξει την πορεία της χώρας.

Φυσικά, κάτι τέτοιο θα είναι πλήγμα για τους Αμερικανούς και τον Τζο Μπάιντεν αλλά ο Κόντε ενδιαφέρεται Ιταλία και όχι για το τι σκέφτονται στην Ουάσινγκτον.

Η ιταλική βιομηχανία χωρίς το ρώσικο αέριο δεν μπορεί να λειτουργήσει. Όχι να είναι ανταγωνιστική αλλά ούτε καν να λειτουργήσει.

Το αμερικανικό lng είναι τέσσερις έως έξι φορές ακριβότερο από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Μπορεί να κατανοήσει κάποιος πόσο καταστροφικό θα είναι να εξαρτάται η Ιταλία από τους Αμερικανούς με βάση τέτοιο υπέρογκο κόστος.

Μαζί με το αποτέλεσμα των κυρώσεων θα πρέπει να υπολογίσουμε και το αρνητικό αποτέλεσμα της παρατεταμένης διετούς πανδημίας.

Μιας πανδημίας που μάλλον ακόμα δεν έχει τελειώσει γιατί βολεύει τους Αμερικανούς η συνέχειά της.

Μας πάνε πάλι για lockdown

Στην Δύση ετοιμάζονται πάλι για lockdown για να γλιτώσουν την οργή των κοινωνιών που τις καταδίκασαν σε πτωχοποίηση και κατάρρευση του βιοτικού τους επιπέδου με την επιβολή αντι-ρωσικών κυρώσεων που προκάλεσαν τρομακτική ακρίβεια και πληθωρισμό.

Συγκεκριμένα ο ΠΟΥ ζητάει άμεσα περιοριστικά μέτρα και μάσκες, δηλαδή καραντίνες και επιστροφή στην τραγική πρότερη διετή πραγματικότητα.

Οι λόγοι μίας τέτοιας κίνησης είναι πολλοί απλοί:

Ένας περιορισμένος στο σπίτι του πολίτης δεν θα κυκλοφορεί έξω και άρα δεν θα ξοδεύει τα χρήματα του σε πανάκριβα καύσιμα τα οποία τον χειμώνα θα έχουν γίνει ακόμα ακριβότερα.

Αυτό σημαίνει λιγότερες αντιδράσεις, μην ξεχνάμε πως τα ακριβά καύσιμα στο παρελθόν έγιναν αφορμή ακόμα και για εξεγέρσεις όπως έγινε στην αρχή του έτους στο Καζακστάν (βέβαια οι πραγματικοί λόγοι ήταν άλλοι).

Επίσης, οι πολίτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να βγαίνουν έξω για να ψωνίζουν προϊόντα τα οποία θα είναι τόσο ακριβά που δεν θα μπορούν να τα αγοράσουν και έτσι δεν θα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ θα έχει πέσει το βιοτικό τους επίπεδο.

Η παραμονή στις οικίες τους θα τους δημιουργήσει ακόμα και την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν διαθέσιμο εισόδημα το οποίο θα μπορούν να ξοδέψουν και να καταναλώσουν αργότερα όταν θα έρθουν «καλύτερες μέρες».

Τα μόνα έξοδα που θα του έχουν απομείνει θα είναι τα πάγια έξοδα της θέρμανσης, αλλά προφανώς θα υπάρξει κάποιο είδους προπαγανδιστικής καμπάνιας με την οποία θα επιχειρούν να τον πείσουν ότι καλό θα είναι να ζήσει στο σπίτι του το χειμώνα ντυμένος με κουβέρτες.

Έτσι θα μειωθεί η κατανάλωση και ταυτόχρονα θα μειωθεί και ο πληθωρισμός καθώς αφού δεν θα υπάρχει ζήτηση θα προκληθεί πτώση των τιμών.

Ένας βασικός ακόμα λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις δεν θα ήθελαν οι πολίτες θα κυκλοφορούν έξω πέραν της ακρίβειας, είναι ότι έτσι δεν θα παρατηρήσουν και της έλλειψης προϊόντων που θα προκληθούν από τις αντί-ρωσικές κυρώσεις.

Φυσικά ένα τέτοιο σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί εάν δεν υπάρξει απαιτούμενη νομιμοποίηση και αποδείχτηκε στα χρόνια της πανδημίας, ότι δεν υπάρχει καλύτερη νομιμοποίηση από τον ίδιο τον κορονοϊό. Έτσι αυτή τη φορά σχεδιάζουν να μας κλείσουν στις οικίες μας για το «καλό μας».

Η κυβέρνηση Ντράγκι είναι η πέμπτη κυβέρνηση που πέφτει στην Ευρώπη ως απόρροια της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία μετά από, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία και Βουλγαρία (οι δύο τελευταίες έχουν πλέον μειοψηφικές κυβερνήσεις).

Όπως όλα δείχνουν αν συνεχιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία κάτι που η Ρωσία θα επιδιώξει γιατί πλέον της συμφέρει ξεκάθαρα, θα ακολουθήσουν κι άλλες κυβερνήσεις. 

pronews.gr

Δημοφιλή άρθρα:

Καστοριά : Ο μητροπολίτης Καστοριάς θέλει ουσιαστικά τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας " δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως

Βουλευτής ΝΔ είχε πει ότι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνούν τη χώρα: «Μας πίεσαν γι’ αυτό πληρώνετε πανάκριβο ρεύμα»!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084