19 Οκτωβρίου 2022

Μόλις 34 χρόνων κοπέλα κατερρευσε και έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη


 


Άλλος ένας αιφνίδιος θανατος ενος νέου ανθρώπου. Μια κοπέλα μόλις 34 ετων, η Νικολετα Κοπαση έφυγε ξαφνικά απο τη ζωη.

Το ξαφνικό “φευγιό” της Νικολέτας Κοπάση, μιας νέας γυναίκας μόλις 34 ετών και μάλιστα μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, έχει συνταράξει το Ρέθυμνο, τα Σφακιά αλλά και το Ηράκλειο όπου γεννήθηκε και έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια Κοπάση και του γνωστού Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία Γρηγόρη Πολυμίλη του οποίου ήταν σύζυγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους , όταν αιφνιδιαστικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα έσβησε έτσι ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή.



defner sfakia 2 nikoleta kopasi

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν πολύ αγαπητή, ενώ ως πολιτική επιστήμων και κυρίως ως δισεγγονή του οικοδεσπότη του φιλέλληνα Μιχαήλ Δέφνερ στην Αράδαινα Σφακίων, ήταν αυτή που αναλάμβανε τον συντονισμό της εκδήλωσης για τον περιηγητή των Σφακίων η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Χανιά.

(Στην φωτογραφία η αείμνηστη Νικολέτα Κοπάση στην εκδήλωση για τον Δέφνερ το 2019).

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν εγγονή του αείμνηστου Σφακιανού αντιστασιακού Νίκου Κοπάση, βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το 2021 μαζί με την επίσης εγγονή του αντιστασιακού, Νίκη Κοπάση είχαν κάνει αναφορά και αναγνώσει αποσπάσματα σε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, προσωπογραφία-Λεύκωμα, που αποτελεί αυτοβιογραφία του Σφακιανού βετεράνου του

 Β Π.Π

160836622 10215503347415623 1338335832354891768 n

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Χανίων , εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και μέλους της ΔΕΕΠ Χανίων , Ελευθέριου Κοπάση , για τον αιφνίδιο χαμό της ανιψιάς του Νικολέτας Κοπάση.

Να είναι αλησμόνητη. »

Πηγη: flashnews.gr

 

Καστοριά : Εμβολιασμένη 75χρονη¨έφυγε" ξαφνικά σήμερα το βράδυ

 

19.10.22 10:12μμ

 Εμβολιασμένη 75χρονη¨έφυγε" ξαφνικά σήμερα το βράδυ η Μ.Αχθοφορίδου  - Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. 

Καλό παράδεισο




Κοζάνη: Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στην οικία του. Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε αιφνίδιο θάνατο.(Φωτογραφία)

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, ένας άντρας ηλικίας 58 ετών, που έμενε μόνος του, βρέθηκε νεκρός μέσα στην οικία του σε μονοκατοικία επί της οδού Πόντου στην Κοζάνη λίγο μετά τις 19:15 της Τετάρτης 19/10. 

Με τη συνδρομή κλειδαρά, άντρες της Ασφάλειας & του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας του και διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός, ενώ η έντονη δυσοσμία που υπήρχε φανερώνει πως ήταν εδώ και πολλές μέρες νεκρός

Όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε αιφνίδιο θάνατο.

kozan.gr


ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Δημιούργησαν νέο πολύ πιο «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ» στέλεχος COVID – «Χειρότερο από ΠΥΡΗΝΙΚΟ όπλο»

 


Αρνείται την επικινδυνότητα το πανεπιστήμιο τη Βοστώνης!!! Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Μια ομάδα 14 επιστημόνων στα Εθνικά Εργαστήρια Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων (NEIDL) του Πανεπιστημίου της Βοστώνης ανέπτυξε ένα νέο στέλεχος του COVID-19 που σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί από τον ιό σε εργαστηριακό περιβάλλον, σύμφωνα με μια προεκτυπωτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου, αναφέρει το The Defender.

Μετά την ανακοίνωση, πολλές ειδήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης επικεντρώθηκαν στο ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρήθηκε στα εργαστηριακά ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στην μελέτη.

Ωστόσο, πίσω από τα πρωτοσέλιδα, ορισμένοι επιστήμονες και άλλοι εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την φύση της έρευνας και το γεγονός ότι χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci .

Η έρευνα διεξήχθη χρησιμοποιώντας αυτό που ορισμένοι επιστήμονες ονόμασαν έρευνα « κέρδους λειτουργίας – gain of function», εγείροντας ανησυχίες ότι αυτό το είδος έρευνας – το οποίο ορισμένοι θεωρούν ότι οδήγησε στην δημιουργία και την διαφυγή του αρχικού στελέχους του COVID-19 της Γουχάν – εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα, παρά τις ανησυχίες ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες εργαστηριακές αποδράσεις και περισσότερες πανδημίες (έτσι ώστε να παρθούν ακόμα περισσότερα χουντικού τύπου μέτρα ακόμα χειρότερα αναλόγως με το μέγεθος επικινδυνότητας του ιού).

Όπως αναφέρεται, η έρευνα φέρεται να επικεντρώνεται στην « χειραγώγηση των παθογόνων παραγόντων για να γίνουν πιο επικίνδυνα», με την ελπίδα «να προλάβουμε ένα μελλοντικό ξέσπασμα ».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ερευνητών, ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος του συμβουλίου και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Παιδικής Υγείας , παρατήρησε τον πιθανό κίνδυνο μιας τέτοιας έρευνας — και την ομοσπονδιακή χρηματοδότησή της:

«Τι θα μπορούσε να είναι πιο τρελό από το να χρηματοδοτεί ο Άντονι Φάουτσι τα πειράματα;;;».

Η Rachel Lapal Cavallario, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και κοινωνικών μέσων του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, διατείνεται στα μέσα ενημέρωσης ότι η έρευνα που διεξήχθη δεν ήταν έρευνα κέρδους-λειτουργίας και ότι, «στην πραγματικότητα, αυτή η έρευνα έκανε τον ιό λιγότερο επικίνδυνο».

Ωστόσο, άλλοι αμφισβήτησαν αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.), γιατρός, είπε ότι η έρευνα περιελάμβανε «θανατηφόρο κέρδος έρευνας για ιούς λειτουργίας» που δημιουργεί την « δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από οποιοδήποτε μοναδικό πυρηνικό όπλο».

«Οι ιοί έχουν καταφέρει να ξεφύγουν ακόμη και από τα πιο ασφαλή εργαστήρια», είπε ο Μάρσαλ, προσθέτοντας ότι αυτό το είδος «έρευνας πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Η Jessica Rose, Ph.D. , σχολιάζοντας την έρευνα NEIDL για το Substack, έγραψε:

  • «Αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την δουλειά, όπως περιγράφεται από τις δικές τους μεθόδους και αποτελέσματα, μοιάζει με τρέλα.
  • «Είναι παρόμοιο με τρέλα γιατί… βασικά δημιούργησαν και δημοσίευσαν μια συνταγή για ένα θανατηφόρο παθογόνο (ποσοστό θνησιμότητας 80% στα υποκείμενα των πειραμάτων τους) δικής τους κατασκευής στο εργαστήριό τους.
  • «Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια έρευνα κέρδους-λειτουργίας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο περιγραφικό».

Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση, υποβαθμίζοντας τους κινδύνους της έρευνας:

«Η έρευνα αναθεωρήθηκε και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ιδρυματικής Βιοασφάλειας (IBC), η οποία αποτελείται από επιστήμονες καθώς και από μέλη της τοπικής κοινότητας. Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης ενέκρινε επίσης την έρευνα.

«Επιπλέον, αυτή η έρευνα αντικατοπτρίζει και ενισχύει τα ευρήματα άλλης, παρόμοιας έρευνας που διεξήχθη από άλλους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του FDA. Τελικά, αυτή η έρευνα θα προσφέρει δημόσιο όφελος οδηγώντας σε καλύτερες, στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση των μελλοντικών πανδημιών».

Ποιόν να πιστέψουμε;;;

photo unsplash

Κολωνός: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη


Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη

Κολωνός: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

 

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι και ένας νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Την αποκάλυψη έκανε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη, είναι νεαρής ηλικίας και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

 


Ανατιμήσεις προϊόντων... και φτώχεια και στην Καστοριά για τους μη προνομιούχους

 

 του Μανώλη Μάνου

Οι ανατιμήσεις των προϊόντων και οι υπερχρεώσεις των εταιριών ρεύματος έχουν γονατίσει  σωματικά  ψυχικά τους μη προνομιούχους πολίτες και στην Καστοριά, έναν καθημερινό αγώνα κάνουν για την επιβίωση,  τα καταστήματα είναι αντιμέτωπα με την πιθανότητα του λουκέτου.

Και άλλα καταστήματα κάθε είδους, και κυρίως εστιάσεως κλείνουν ολόενα και περισσότερα, στο "Αργος Ορεστικό κλείνουν καταστήματα τα οποία έχουν ζωή εδώ και 30 χρόνια.

 Ο νομός αδειάζει καθημερινά ακόμη και τώρα τον Οκτώμβριο περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι από την Καστοριά έγιναν εσωτερικοί μετανάστες στα νησιά υπό την απειλή της πείνας την οποία δεν βιώσαν ούτε στα 14 χρόνια των μνημονίων, παρά μόνο οι γονείς και οι παππούδες τους στα χρόνια της πρώτης γερμανική κατοχής.

Οι αναζήτηση τροφής  στις προσφορές  των σούπερ μάρκετ είναι  ο καθημερινός αγώνας των μη εχόντων εισόδημα, και αυτοί είναι το 70% των πολιτών στην Καστοριά.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

Γύθειο: 64χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του. Η φτώχεια τον οδήγησε σε αυτό; Αυτή ήταν η δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε ένα 24ωρο στο νομό Λακωνίας


Αυτή ήταν η δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε ένα 24ωρο στο νομό Λακωνίας

Γύθειο: 64χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του

Νέα αυτοκτονία σημειώθηκε στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο Γύθειο, καθώς ένας 64χρονος άνδρας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του, όπου και βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, ενώ διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε ένα 24ωρο στο νομό Λακωνίας, ύστερα και από την αυτοκτονία 54χρονου στην Νεάπολη.

Με πληροφορία από το pronews.gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

 

Χρέη στο "Δημόσιο": Η Εφορία (Γερμανικό Υπερταμείο) θα κάνει κατάσχεση καταθέσεων από μισθούς – συντάξεις και επιδόματα!


Ποια είναι τα ακατάσχετα ποσά - Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τις καταθέσεις τους

Χρέη στο Δημόσιο: Η Εφορία θα κάνει κατάσχεση καταθέσεων από μισθούς – συντάξεις και επιδόματα!