24 Ιουλίου 2017

Ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος κάνεις βουτιές αλλά η Ηριάννα είναι Φυλακή-Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι πλέον εκτός φυλακής. 
Οι φωτογραφίες είναι από πισίνα σε κλαμπ των βορείων προαστίων όπου ο πρώην ΥΕΘΑ αναζήτησε δροσιά... 
Είναι ο Άνθρωπος που σηματοδοτεί την ΡΕΜΟΥΛΑ-ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΙΖΕΣ του ΠΑΣΟΚ.
Τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ...
Αυτόν υπερασπίστηκαν Βενιζέλος και Λοβέρδος.
Αυτόν έβγαλε από τη φυλακή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά ενάντια στο σύστημα Σημίτη για να περάσει τα Μνημόνια και να επενδύσει ως Αδιάφθορη!
Αυτόν τον μιζαδόρο, με τους κρυφούς λογαριασμούς, με φόνους να βαραίνουν τις αγορές όπλων που έκαναν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ όταν κυριαρχούσε πολιτικά και εμπλέκονταν προσωπικά.
Αυτός κάνει τηλεοπτική εμφάνιση στον Alpha...
Και την Χρεοκοπία που έφεραν αυτοί, όλος ο αστικός κόσμος και τα κόμματα του, η ΕΕ και τα κονδύλια για το ΝΑΤΟ, η ανάπτυξη των κερδών των κατασκευαστών, των εφοπλιστών, των τραπεζών, των πολεμικών βιομηχανιών.... (ο Άκης, ο Παπαντωνίου, ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης έφτιαξαν τον Κόκκαλη και την INTRACOM, έκαναν την εταιρεία που πουλά ηγεμονικά στο εξωτερικό και το ΝΑΤΟ!)
Μας λένε ότι πρέπει να πληρώσουμε εμείς...
Γιατί "μαζί τα φάγαμε"...
Για αυτό βρίσκουν αφορμής και μας πετσοκόβουν μισθούς-συντάξεις, μας οδηγούν στην Ανεργία, τη Φτώχεια και τη Μετανάστευση, μας κλέβουν το σπίτι και τους κόπους μιας ζωής... Μας κάνουν Δούλους και φέρνουν εργασιακές συνθήκες Κίνας...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
Α, τώρα μας λένε ότι ο ΕΧΘΡΟΣ δεν είναι όλοι αυτοί, αλλά είναι ο Τουρκικός λαός...
Που θέλει να μας πάρει την ΑΟΖ, τα πετρέλαια, την Κύπρο...
Θα γίνουμε για μια ακόμη φορά Αναλώσιμοι για τον Λάτση, το Βαρδινογιάννη, το Μαρινάκη, τους Αμερικανούς "φίλους" των Τσίπρα και Καμμένου; 
Α, η Ηριάννα πρέπει να μείνει στη φυλακή γιατί είναι Επικίνδυνη, αποφάσισε η αστική δικαιοσύνη τους...
 
Πηγή :Σπαρτακος

Μια καλοστημένη εξαπάτηση Ελλήνων και Γερμανών η δήθεν έξοδος στις αγορές


Άρχισε από χτές το θεατρικό έργο «βγαίνω στις αγορές, άρα η οικονομία μου έχει ζήτηση από τους ξένους, στους οποίους εμπνέω εμπιστοσύνη». Μια παραγωγή Σόιμπλε, κυβέρνησης και ΔΝΤ σε σκηνοθεσία BNP, Bank of America, Merrill Lynch, Citi, Deutsche Bank, HSBC, με πρωταγωνιστές τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών που θα χάσουν, και τις τσέπες των τραπεζών που θα κερδίσουν από αυτή τη στημένη παράσταση.

Λιανά: Η έκδοση του 5ετούς ομολόγου δεν απευθύνεται στην ελεύθερη αγορά για να διαπιστώσει κανείς αν πράγματι υπάρχει εμπιστοσύνη των ξένων στην ελληνική οικονομία.
Είναι μία στημένη ιστορία μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης, του ΔΝΤ, της ελληνικής κυβέρνησης και των 6 αναδόχων ξένων τραπεζών, υπό τη διεύθυνση του οίκου Rothchild, σε απολύτως προστατευμένο περιβάλλον, που δεν περιμένει πραγματικό όγκο επενδυτών και για πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα: Το ποσό των 4 και κάτι δισ. που ζητάει να δανειστεί η χώρα έχει ήδη υπερκαλυφθεί συμφωνημένα από τις 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες, που αποφάσισαν «ελεύθερα»... με το πιστόλι στον κρόταφο. Και από τις θυγατρικές ή συγγενείς των 6 ξένων τραπεζών που έχουν μπει προσυνεννοημένα με κέρδος πάνω από το 100% της αξίας του ομολόγου. Επίσης, από μικρό αριθμό funds, που έχουν σκοπό να κερδοσκοπήσουν γρήγορα, αγοράζοντας με κέρδος και πουλώντας με ακόμα μεγαλύτερο.

Έτσι κι αλλιώς, οι 6 ξένες τράπεζες έχουν ήδη κέρδος από την αμοιβή των πάνω από 6 εκατ. ευρώ, που θα πάρουν για την αναδοχή του ομολόγου.
Έτσι, το ζητούμενο δάνειο έχει εξασφαλιστεί πριν καν μπει στη δοκιμασία της εμπιστοσύνης των «αγορών». Επειδή, το παιχνίδι είναι χοντρό και δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας. Το παιχνίδι έχει για εμφανή πρωταγωνιστή την Ελλάδα, αλλά ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι η Γερμανική κυβέρνηση, το ΔΝΤ και η ΕΕ με τον «μηχανισμό σταθερότητας», τον ESM.
Συμβαίνει αυτό, γιατί η γερμανική κυβέρνηση και κυρίως ο Σόιμπλε, έχει ανάγκη να πουλήσει στους Γερμανούς ψηφοφόρους των εκλογών του Σεπτεμβρίου εκεί, το πόσο πετυχημένο ήταν και είναι το πείραμα λιτότητας και καταστροφής πλούτου και υποδομών σε μια χώρα, η οποία μετά από τη λαίλαπα αυτή «εξακολουθεί και υπάρχει, δεν επαναστατεί, προοδεύει οικονομικά και κερδίζει και την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών»!!

Ταυτόχρονα, το ίδιο παραμύθι έχει ανάγκη να πουλήσει στους μετόχους του το ΔΝΤ για να συνεχίσει να πολιτεύεται με την ίδια νοοτροπία στις χώρες όπου ενσκύπτει, χωρίς αντίδραση.
Φυσικά, τα συμφέροντα της γερμανικής δεξιάς κυβέρνησης και του ΔΝΤ ταυτίζονται με εκείνα της ελληνικής κυβέρνησης, που έχει ανάγκη να πουλήσει στους Έλληνες πολίτες το παραμύθι του success story, με τη ελπίδα ότι έτσι θα συνεχίσει να κρατιέται  στην εξουσία.
Μάλιστα, επειδή δεν είναι το πρώτο success story στην νεοελληνική ιστορία, έχει ήδη ετοιμαστεί και ο θρίαμβος έναντι του ομολόγου Σαμαρά, που αγοράστηκε από τις «αγορές» με επιτόκιο 4,95% το 2014. Και ο θρίαμβος είναι ότι το επιτόκιο του σημερινού ομολόγου θα είναι καλύτερο από εκείνου.
Φυσικά, και εδώ ελλοχεύει η απάτη. Γιατί το μέτρο δεν είναι το ύψος του επιτοκίου όσο η σύγκρισή του με άλλα αντίστοιχα επιτόκια της αγοράς, κυρίως εκείνα της Γερμανίας, που είναι και το μέτρο για τα ομόλογα της ευρωζώνης.

Το 2014 η απόδοση του γερμανικού 5ετούς ομολόγου ήταν 0,349%, ενώ σήμερα είναι αρνητική: -0,10% !! Δηλαδή, το καπέλο που πλήρωσε η Ελλάδα το 2014 για να δανειστεί πάνω από το αντίστοιχο γερμανικό ήταν 4,601%. Σήμερα, το spread ξεκινά από -0,10%!
Στα μαθηματικά και την οικονομία συγκρίνουμε πάντα με όλα τα γύρω μεγέθη αμετάβλητα. Και δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, ούτε μήλα στάρκιν με μπανανόμηλα…
Πέρα από την εξαπάτηση των αμαθών και αφελών από τον πληθυσμό, υπάρχει και η εξαπάτηση από το γύρω περιβάλλον, που η χώρα δήθεν βγαίνει στις αγορές. Η κυβέρνηση χρωστάει 21 ακόμα προαπαιτούμενα για να κλείσει η συμφωνία για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, και...
Και δεν έχει καν αρχίσει η νομοθέτηση και εφαρμογή ακόμα 113 (!) προαπαιτούμενων που έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση για το τρίτο μνημόνιο. Η αξιολόγηση του οποίου θα αρχίσει το Φθινόπωρο. Μιλάμε για νέα λαίλαπα στα εισοδήματα και περαιτέρω φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, με καταστροφικές συνέπειες για το σύνολο της οικονομίας.

Η ελληνική οικονομία, μετά την εφαρμογή όλων αυτών και την εφαρμογή των περικοπών μισθών και συντάξεων που καθυστερεί επίτηδες, θα είναι μια χώρα με στενή κάστα πλουσίων και ένα λαό στα όρια της επιβίωσης. Και, σαν την Ταϋλάνδη, τις Φιλιππίνες, το Μαλάουι, το Περού, το Νεπάλ, θα περηφανεύεται ότι έχει εκατομμύρια τουριστών, για να κρύψει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θα είναι φτωχοτουρίστες στην ίδια τους τη χώρα.
Όλα αυτά, ενώ είναι σε νομοθετική εξέλιξη ένα όργιο παράνομων απαλλαγών δημοτικών αρχών από πλήθος παρανομίες και ένα όργιο διορισμών χωρίς κριτήρια και διαγωνισμούς σε κάθε τρύπα του ελληνικού δημόσιου και του αυτοδιοικητικού διεφθαρμένου συστήματος.

Φυσικά, κανείς δεν λέει σε όλους αυτούς τους πολίτες που συμμετέχουν εκόντες άκοντες σ' αυτή τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος χωρίς αντίστοιχη απόδοση παραγωγής, ότι το λογαριασμό της περίφημης εξόδου στις αγορές για να γίνει το χατηράκι του Σόιμπλε, της Λαγκάρντ, του Μοσκοβισί και του συνεταίρου τους Τσίπρα, θα το πληρώσουν εκείνοι.

Επειδή, η διαφορά μεταξύ του 1% που δανείζεται σήμερα η χώρα και του πάνω από 4% που θα δανειστεί αύριο, θα πληρωθεί από την τσέπη του κορόιδου. Για τη θεατρική παράσταση «από απόψε οι αγορές εμπιστεύονται την Ελλάδα». Οι αγορές που θα χόρευαν στο νταούλι του κ. Τσίπρα και της παρέας του! Και που σήμερα έχουν τον Τσίπρα για προπομπό. Τέτοιο σύμμαχο κελεπούρι πού θα ξαναβρούν.

Γ Παπαδόπουλος- Τετράδης


lideal.gr

Οι Ρομά ( γύφτοι) των επιδομάτων του Τσίπρα ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικούς περιπολικού στην Λάρισα – Νοσηλεύονται στο νοσοκομειο






Επίθεση από 20 Ρομά φαίνεται πως δέχθηκε την Κυριακή το πρωί στις 07:00 πλήρωμα περιπολικού της ‘Αμεσης Δράσης, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, σύμφωνα με ανακοίνωση της
Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.
Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης, από την επίθεση οι αστυνομικοί του περιπολικού τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Το μπελά τους βρήκαν σήμερα το πρωί δύο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης οι οποίοι μετά από παράπονα περιοίκων έσπευσαν στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας για να τους ζητήσουν να σταματήσουν τη μουσική σε γλέντι που συνεχιζόταν από το προηγούμενο βράδυ σε μεγάλη ένταση.
Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς ρομά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στο μεσοδιάστημα πρόλαβαν να ενημερώσουν με τον ασύρματο για την επίθεση που δέχθηκαν και στον οικισμό έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και περιπολικά της αστυνομίας που ξεκίνησαν τις προσαγωγές Ρομά που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να κάνουν προσαγωγές, ενώ στην περιοχή εμφανίστηκαν ακόμη πιο ισχυρές δυνάμεις που συνέχισαν μέχρι και το απόγευμα τις προσαγωγές.
Η ανακοίνωση των αστυνομικών
Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι «θεσμικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν τη δημιουργία «άβατων» στην περιοχή», ενώ καλείται η διεύθυνση αστυνομίας Λάρισας να προχωρήσει σε εφαρμογή «ενός σοβαρού σχεδίου αστυνόμευσης της περιοχής», το οποίο όπως τονίζει η ανακοίνωση, «δε θα εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ανάλογα με το αν έχει ποδοσφαιρικό αγώνα ή άλλα μέτρα».
«Ζητούμε από τους τοπικούς άρχοντες να στηρίξουν τη προσπάθεια της αστυνομίας, δείχνοντας με τη στάση τους τη μηδενική ανοχή της Πολιτείας σε φαινόμενα ανομίας και ότι πλέον η ηρεμία και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής είναι υπεράνω των εκλογών και των ψήφων.

Συνελήφθη απο την αστυνομία της αριστερής κυβέρνησης εγκληματίας άνεργος με 3 παιδιά – Είχε έτοιμα 12 πεπόνια και 20 καρπούζια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια


Ο μεγάλος εγκληματίας είχε έτοιμα 12 πεπόνια και 20 καρπούζια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια

Ένας 49χρονος πλανόδιος πωλητής συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Ο 49χρονος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 12 πεπόνια και 20 καρπούζια χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια άσκησης πλανόδιου εμπορίου και συνελήφθη ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο.
efimerida-skopelos

Παπάς κωλομπαράς παιδεραστής συνελήφθη στην Παλαιά Φώκαια γιατί έστελνε γυμνές του φωτογραφίες σε 14χρονο


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.



Παπάς συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.


Ο 39χρονος ιερέας συνελήφθη στις 20 Ιουλίου στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, γιατί, σύμφωνα με την αστυνομία, έστελνε μέσω Facebook, messenger και Viber, γυμνές του φωτογραφίες σε 14χρονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.
Παρότι έχουν περάσει 4 ημέρες από την σύλληψη του ιερέα, για κάποιον… άγνωστο λόγο οι λαλίστατοι, σε θέματα που αφορούν τους πρόσφυγες και τα Gay Pride, πατέρες της εκκλησίας, δεν έχουν εκδώσει ακόμα κάποια ανακοίνωση και κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται και να το κανουν.

ΣΟΚ «εγκληματίας» συνελήφθη ευτυχώς για την Ελλάδα ο άνεργος με 3 παιδιά και μεγάλος εγκληματίας είχε έτοιμα 12 πεπόνια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια

ΣΟΚ «εγκληματίας» συνελήφθη ευτυχώς για την Ελλάδα ο άνεργος με 3 παιδιά και μεγάλος εγκληματίας είχε έτοιμα 12 πεπόνια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια

Ένας 49χρονος πλανόδιος πωλητής συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Ο 49χρονος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση 12 πεπόνια και 20 καρπούζια χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια άσκησης πλανόδιου εμπορίου και συνελήφθη ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο.


efimerida-skopelos


Συνελήφθη εγκληματίας άνεργος με 3 παιδιά που είχε έτοιμα 12 πεπόνια για να τα πουλήσει χωρίς άδεια

Αλβανή ρήμαξε τον πολύτιμο θησαυρό του δρυμού Φλώρινας, ξεριζώνοντας... 43 κιλά!


Αλβανή ρήμαξε τον πολύτιμο θησαυρό του δρυμού Φλώρινας, ξεριζώνοντας... 43 κιλά! - Κεντρική Εικόνα
Ξερίζωσε περισσότερα από 43 κιλά ενός από τους πλέον πολύτιμους θησαυρούς του εθνικού δρυμού Φλώρινας μια 52χρονη από την Αλβανία, η οποία συνελήφθη επί τω έργω από τους αστυνομικούς της περιοχής.
Η συλληφθείσα, πέρα από την τεράστια ποσότητα τσαγιού του βουνού (σιδερίτη) που μάζεψε και καταπάτησε τη δασική νομοθεσία, που επιτρέπει στο κάθε άτομο να συλλέγει δύο κιλά συνολικά ετησίως, εισήλθε και παράνομα στη χώρα.
Σε περιπολίες που κάνει η αστυνομία της Φλώρινας σε δασικές περιοχές για να εντοπίσει παράνομες καλλιέργειες ναρκωτικών, βρίσκει κατά καιρούς Αλβανούς, που περνούν παράνομα τα σύνορα, να μαζεύουν τεράστιες ποσότητες τσαγιού του βουνού και άλλα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά. Ειδικά στην περιοχή των Πρεσπών Φλώρινας μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί περισσότεροι από δέκα Αλβανοί και κατασχέθηκαν εκατοντάδες κιλά τσαγιού. Ακόμη, κατασχέσεις έγιναν και στην περιοχή του Γράμμου, πάλι κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου κυρίως συλλέγουν άγρια τριαντάφυλλα και κράταιγο.

Ωστόσο, η ελεύθερη συγκομιδή των παραπάνω φυτών έχει συγκεκριμένους περιορισμούς, δηλαδή μισό κιλό ανά άτομο τη μέρα και έως και δύο κιλά συνολικά το χρόνο. Έτσι, εκμεταλλευόμενοι την πλούσια χλωρίδα των δασικών περιοχών της Φλώρινας, δεν είναι λίγοι αυτοί, κυρίως Αλβανοί, που περνούν παράνομα τα σύνορα για αυτόν το λόγο, και ξεριζώνουν πολύ μεγάλες ποσότητες των φυτών, πολλές φορές απρόσεκτα, καταστρέφοντας έτσι τη βλάστηση. Μάλιστα, όχι απλώς αφαιρούν ποσότητα πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη, αλλά επιδίδονται και σε παράνομο εμπόριο, αφού προωθούν τα φυτά σε αγορές της χώρας τους.
Για τις διωκτικές αρχές το ζήτημα της παράνομης συλλογής αρωματικών φυτών και βοτάνων έχει αναχθεί σε πρώτιστης προτεραιότητας, επειδή από τη μία καταστρέφεται η χλωρίδα και εξαφανίζονται σπάνια είδη φυτών, ενώ από την άλλη αυτοί που τα συγκεντρώνουν τα εμπορεύονται. Ενδεικτικό είναι ότι η Αλβανία κατέχει ποσοστό 5% σε όλη την Ευρώπη στις εξαγωγές τέτοιων φυτών.
.

Πώς οι Ιταλοί με 45 εκ. ευρώ πήραν μαζί με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «προίκα» 85.000.000 μετρητά! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΛΕΞΗ... έτσι δεν είναι;;;




Τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντιπροσωπεύουν μετρητά, είτε στα ταμεία της εταιρείας, είτε σε τραπεζικές καταθέσεις, διαθέσιμες σε πρώτη ζήτηση.

Την ίδια ώρα οι νέοι ιδιοκτήτες παίρνουν και τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις άγονες.
Ποιος τελικά κέρδισε από αυτή την ιδιωτικοποίηση;





Ποιοί κέρδισαν απ' αυτή την ιδιωτικοποίηση;
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ  ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ... 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΑΛΕΞΗ... έτσι δεν είναι;;;

ΡΕ, ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ .......ΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ  ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...


Καλλιόπη Σουφλή

 Image result for τρενα φωτογραφιες


Με «γεμάτα ταμεία» μεταβιβάζεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς της FS, η οποία προσέφερε 45 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.


Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στα τέλη του 2016, το σύνολο των ταμειακών διαθεσίμων και ισοδυνάμων ανερχόταν στα 85,4 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 85,2 εκατ. ήταν καταθέσεις όψεως.

Τα ταμειακά διαθέσιμα και ισοδύναμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντιπροσωπεύουν μετρητά, είτε στα ταμεία της εταιρείας, είτε σε τραπεζικές καταθέσεις, διαθέσιμες σε πρώτη ζήτηση.

Την ίδια ώρα οι νέοι ιδιοκτήτες παίρνουν και τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τις άγονες.
Ποιος τελικά κέρδισε από αυτή την ιδιωτικοποίηση;

 

Πηγή