09 Μαρτίου 2018

ΦΩΤΟ : Του χρήστη του facebook : Μπορεί να μου πει κάποιος τι βλέπει ο Τσίπρας, κρατώντας τα κυάλια ανάποδα;?? !!!!

 του χρήστη Man Span                                facebook
Μπορεί να μου πει κάποιος τι βλέπει ο Τσίπρας, κρατώντας τα κυάλια ανάποδα;?? !!!!
Man Span προς Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . . . .
Τέτοιους μαλ@κες έχουμε να όριζουν τις τύχες μας

"Κυβέρνηση" που κοιμάται μεσα στην βουλή -Η Λυδία Κονιόρδου αποκοιμήθηκε στη Βουλή την ώρα που μιλούσε ο Τσίπρας (Φωτό)


Η νεο-γερμανική κατοχή με το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει τη χώρα

Η νεο-γερμανική κατοχή με το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει τη χώρα

γράφει ο Θεόδωρος Κατσανέβας

Την ώρα που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και ειδικότερα στη γειτονική μας Ιταλία ξεσηκώνονται και αγωνίζονται για την αποτίναξη της νεο-γερμανικής εισβολής, εδώ στην Ελλάδα, στην πρωταθλήτρια της Ευρωπαϊκής φτώχειας, η γερμανική κατοχή με το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει τη χώρα. Συντάξεις, μισθοί, φόροι, υγεία,πρόνοια και τώρα πια υφαρπαγή των σπιτιών μας, όλα στο σφυρί.Η χώρα ποδοπατείται,ανασκολοπείται,καίγεται, καταστρέφεται.

Η ανεργία έχει φτάσει στα σύννεφα. Οι μισοί Έλληνες εργάζονται με μισθούς πείνας των 500-600 ευρώ. Οι συντάξεις, οι επικουρικές, τα εφ’ άπαξ έχουν κατακρεουργηθεί. Η φοροκαταιγίδα χτυπά αλύπητα όλους, μισθωτούς,ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες,αγρότες. Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή δραπετεύουν στο εξωτερικό. Οι αυτοκτονίες αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Πάνω από 100.000 νέοι και νέες ξενιτεύονται κάθε χρόνο στα ξένα για μια μοίρα στον ήλιο.

Τα δημόσια νοσοκομεία έχουν υποβαθμιστεί, τα φάρμακα εξαφανίζονται. Τα καύσιμα πανάκριβα λόγω τεράστιων φόρων, έχουν γίνει απλησίαστα.Η βενζίνη και το πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι η πιο ακριβά απ’ ότι σε όλη την Ευρώπη. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα ή καύσιμα για θέρμανση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συντηρούνται με συσσίτια.

Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, οι περιουσίες που συγκέντρωναν επί χρόνια τώρα, εξαϋλώνονται. Σπίτια και επιχειρήσεις βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Τραπεζικές καταθέσεις, ακόμα και σε θυρίδες,μισθοί, συντάξεις κατάσχονται, συχνά και για ελάχιστα χρέη.Οι ελληνικές Τράπεζες και οι ελληνικές δημόσιες επιχειρήσεις υφαρπάζονται σε τιμές ευκαιρίας απο τους ξένους.Η ιδιωτική και η δημόσια περιουσία μας υποκλέπτεται από τους ξένους εισβολείς, από Γύπες των αγορών.

Επακόλουθο όλων αυτών, είναι η ταπείνωση που υφιστάμεθα από τους γείτονες, όχι μόνο από τους Τούρκους αλλά και από τα Σκόπια και τους Αλβανούς. Στις ακραίες προκλήσεις του Σουλτάνου, οι “σύμμαχοί” μας μιμούνται τον Πόντιο Πιλάτο. Άλλωστε, η ένταση τους βολεύει. Έτσι μας πουλάνε περισσότερα όπλα,το χρέος μας μεγαλώνει, η εξάρτησή και η υποτέλεια το ίδιο.

Μας έσπρωξαν σε μια παγίδα χρέους που δημιουργήθηκε κυρίως μέσα στην ευρωζώνη. Και μας έβαλαν στο γύψο για 60 χρόνια, απαιτώντας να καταβάλλουμε ετησίως 15%-20% του ΑΕΠ, δηλ. 27-36 δις περίπου, ποσά που καμιά χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να καταβάλλει και η οικονομία της να επιβιώσει.

Την ίδια ώρα, εισρέουν μαζικά παράνομοι μετανάστες που εγκλωβίζονται στη χώρα αφού τα σύνορα προς τον βορρά έχουν κλείσει. Τα παιδιά μας μεταναστεύουν μαζικά, οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, η χώρα γερνάει και οδηγείται σε αργό θάνατο. Χάνουμε την πατρίδα μας χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. “Δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα,προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα”. 

Η χώρα τελειώνει. Και όμως υπάρχουν ακόμα ευρωγενίτσαροι καθεστωτικοί  ινστρούχτορες που ψεκάζουν τους πολίτες από τα συστημικά και ελεγχόμενα απόλυτα ΜΜΕ για τη μοναδική επιλογή του “πάση θυσία στο ευρώ”. Και το χειρότερο, υπάρχουν ακόμα ευεπίφοροι στο ψέκασμα που τους ακούνε. Δεν βλέπουν το δάσος αλλά το δέντρο. Τους δείχνεις το φεγγάρι και βλέπουν το δάχτυλο. Δεν κοιτούν τα χάλια μας, τα χάλια τους, και λένε ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα μπούμε στην κόλαση. Ενώ η σημερινή κόλαση για τους ψεκασμένους είναι ένα ένα περαστικό…αεράκι. Έχουν δεχθεί αδιαμαρτύρητα και αμελέτητα ότι, όλα αυτά που παθαίνουμε σήμερα οφείλονται σε δικές μας αμαρτίες του παρελθόντος και καλώς τα παθαίνουμε. Αστειότητες για μικρά παιδιά.

Εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων και των ψεκασμένων, κυβέρνηση αξιωματική και αντιπολίτευση, μαζί με τα κομματίδια της διαπλοκής, τραγικοί, αλλήθωροι, καρεκλολάγνοι,δουλικοί, ευρωγενίτσαροι, εκπρόσωποι μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδα χρέους, ψελλίζουν κορώνες αντίστασης ηρωικά και πένθιμα. Ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται μαζικά από την πολυθρόνα και δεν πετροβολά το “πάση θυσία στο ευρώ”και τους κατοχικούς εκπροσώπους του,είναι φυσικό επακόλουθο να πληρώνει πολύ ακριβά το μάρμαρο. Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως. Γιατί αν συνεχιστεί η σημερινή τραγωδία, όπως πάμε, στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας εδώ για να τον πετροβολήσουμε. Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία και η παραλυσία.

Η κυβέρνηση τα δίνει όλα (και) στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα το απόλυτο τίποτα...




Η κυβέρνηση τα δίνει όλα (και) στο Σκοπιανό με αντάλλαγμα το απόλυτο τίποτα...


To Σκοπιανό παρά το γεγονός ότι λόγω της τουρκικής επιθετικότητας και της αιχμαλωσίας των δύο στελεχών των ελληνικών ΕΔ, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
O υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς παρουσίασε στο άτυπο κυβερνητικό όργανο τις βασικές πτυχές του συμφώνου με την ΠΓΔΜ και ετοιμάζεται να μεταβεί στα Σκόπια παρά το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί όχι μόνο εμφανίζονται αδιάλλακτοι αλλά είναι πλέον και ιδιαίτερα προκλητικοί είτε με δηλώσεις είτε με διοργανωμένες από το κράτος διαδηλώσεις στις οποίες καίνε ελληνικές Σημαίες και προσβάλλουν τον Ελληνισμό και την Ιστορία του.

Σημειώνεται ότι το άτυπο κυβερνητικό όργανο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2015 αλλά δεν συγκαλούνταν μετά τον ανασχηματισμό του Νοεμβρίου του 2017.
Ασχολείται με την διαχείριση κρίσεων και μετέχουν, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας και άλλοι κορυφαίοι υπουργοί.
Η ελληνική πρόταση περιλαμβάνει επτά σημεία όπως είναι ήδη γνωστό και θα παραδωθεί από τον ίδιο τον ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά στον Σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Ντιμιτρόφ.
Να σημειώσουμε ότι το ταξίδι του Ν.Κοτζιά στα Σκόπια έχει αλλάξει ημερομηνία τρεις φορές! Τώρα θεωρείται ως πιο πιθανό να γίνει στα τέλη του τρέχοντος μηνός ενώ επιχιερείται να υπάρξει «στεγανοποίηση» καθώς κάθε διαρροή επί του θέματος προκαλεί μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση, αν και η αιχμαλωσία των δύο στελεχών των ΕΔ από τους Τούρκους κυριολεκτικά την «σάρωσε»
Φυσικά οι απανωτές μεταθέσεις ημερομηνιών έχουν να κάνουν όχι μόνο με την αδιαλλαξία των Σκοπίων αλλά κυρίως με έναν άλλο ακόμα σοβαρότερο λόγο: Εμφανίστηκε σε όλο του μεγαλείο πίσω από την «γελαστή» κυβέρνηση Ζαεφ ο αλυτρωτισμός που διακατέχει αυτήν την μικρή χώρα έναντι των ελληνικών εδαφών και της ελληνικής Ιστορίας.

Ενδεικτικό είναι ότι ο γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες αναγκάστηκε να  παρέμβει με τηλεφωνικές επικοινωνίες στους δυο πρωθυπουργούς, ζητώντας να μην χαθεί το μομέντουμ  αν και γνωρίζει ότι ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ η ελληνική πλευρά.
Το κακό σε όλα αυτά είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση, ακριβώς όπως πράττει με τους Τούρκους έτσι θα πράξει και με τους Σκοπιανούς. Θα προσποιηθεί ότι δεν βλέπει τίποταα και όλα πάνε καλά.

Θα αγνοήσει τις δηλώσεις Ζάεφ και τις μισαλλόδοξες συγκεντρώσεις των Σκοπιανών και θα συνεχίσει να παρακαλάει για «λύση» ότι ναναι με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας και μαζί και των ιστορικών δικαιωμάτων της, επειδή απλά το ζητάνε Αμερικανοί και Γερμανοί.
Ευτυχώς που στα Σκόπια δεν μπορούν να κρυφτούν και τα «χαμόγελα» τελείωσαν και δεν «υποχωρούν» ούτε βήμα οπότε από μόνοι τους περιορίζουν τους ελιγμούς της κυβέρνησης.

Στην ουσία για να μην κοροιδευόμαστε οι Σκοπιανοί θέλουν τα εξής:
Να κρατήσουν όνομα, ταυτότητα, Ιστορία και γλώσσα
Μας κάνουν την χάρη να τους αποκαλούμε με κάποια σύνθετη ονομασία μόνο εμείς. Σε όλους τους άλλους θα αποκαλούνται «Μακεδονία»
Δηλαδή θα έχουν κερδίσει τα πάντα χωρίς να τους ανήκουν και εμείς θα εμφανιζόμαστε δια παντώς σε όλον τον πλανήτη ως «οι τρελοί του χωριού»
Τόσο απλά

Στην πρόσφατη δήλωσή του, ο Ζάεφ είχε απορρίψει την αλλαγή του Συντάγματος, υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί επαρκή εγγύηση για την Ελλάδα, απαιτώντας δηλαδή τη διπλή ονομασία, όπου το νέο συμφωνημένο όνομα θα αντικαταστήσει απλώς το FYROM και θα παραμείνει το «Δημοκρατία της Μακεδονίας»


Το μεγάλο ανέκδοτο βεβαία είναι οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) των Σκοπίων οι οποίες κατηγορούν την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία «Μακεδόνων» από το 1913. 

Μόνο που επειδή ζούμε στην εποχή της ανοησίας (παγκοσμίως) δεν είναι ανέκδοτο. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά στις ΗΠΑ γαλουχούνται και εκπαιδεύονται από ανιστόρητες σειρές τύπου «Xena the warrior princess» που στο τέλος δημιουργούν Ιστορία.



pronews.gr