25 Ιουνίου 2024

Καστοριά : Σε ηλικία μόλις 67 ετών, ”έφυγε” από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών

 

Καστοριά: 45χρονος ο άντρας που βρέθηκε σε σήψη αφού ήταν νεκρός αρκετές ημέρες σπίτι του

 



Σύμφωνα με  πληροφορίες του alphafm.gr ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στην οδό Παπαρέσκα στην Καστοριά, ήταν περίπου 45 ετών και ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα του

Υπολογίζεται ότι ο 45χρονος ήταν νεκρός για αρκετές ημέρες, ενώ από τη θέση που βρέθηκε, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα.

Για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η σορός του έχει μεταφερθεί στη Νάουσα.

Το τραγικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες του fyllokaiftero1. ο,τι η 72χρονη μητέρα του 45χρονου  έχοντας ψυχολογικά προβλήματα, συμπεριφερόταν σαν να ήταν ο γιος της εν ζωή,  ενώ ο γιος της ήταν νεκρός του πήγαινε  νερό στο κρεβάτι.

Η "ανακάλυψη"  του νεκρού έγινε μετά την ειδοποίηση της αστυνομίας από τους γείτονες λόγο έντονης  δυσοσμίας.


 

Αρκετά σάϊτ εμφανίζουν ψευδώς όλα τα κόμματα δεξιά, όσα είναι αντίθετα με τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ, και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών



Κάποια ενημερωτικά σάϊτ  παρουσιάζουν  ψευδώς ως  δεξιά πολιτική, και ως δεξιά όλα τα  κόμματα  ανεξαιρέτως, όσα είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και όσα είναι αντίθετα   με το νομοσχέδιο που αφορούσε τους γάμους των ΛΟΑΤΚΙ+ ψηφίστηκε και είναι πλέον σε ισχύ, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό, αγνοώντας σκόπιμα την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Η  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ  είναι ένα κόμμα μη ακραίο, ούτε δεξιό ούτε αριστερό, ένα κόμμα του μέτρου,  και είναι αντίθετο με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, που εδώ και 6 χρόνια  κάνει αγώνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και είναι το μόνο κόμμα σταθερό σε αυτό.

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!! !