02 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ! Ψήφισαν (στα μουλωχτά) 3 νέους βοηθούς επισκόπους για τον Ιερώνυμο

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018







Αυτό και αν είναι είδηση! 

Και μάλιστα μία καλή είδηση! 


Δυό νέες θέσεις βοηθών επισκόπων προστίθενται στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα θεσπίστηκε και θέση βοηθού επισκόπου στην Συνοδική Επιτροπή Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών ζητήματων. 

Μέχρι στιγμής για το θέμα αυτό δεν  υπήρξε κάποια ανακοίνωση ή ενημέρωση απο πλευράς της Αρχιεπισκοπής ή της Ιεράς Συνόδου.

Συγκριμένα, την προηγούμενη Δευτέρα, στο άρθρο 44 του νομοσχεδίου για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής( έχει πλέον ψηφιστεί και αποτελεί νόμο του κράτους), ανάμεσα στα άλλα ψηφίστηκε και η σχετική νέα εξέλιξη η οποία προβλέπει τις θέσεις των τριών νέων βοηθών επισκόπων.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 44 που τιτλοφορείται «Θέµατα Εκκλησίας της Ελλάδος» αναφέρεται πως στον ν. 2817/2000 όπου προβλέπονται τρεις θέσεις Βοηθών Επισκόπων, «τις οποίες δύνανται να καταλαμβάνουν αντιστοίχως οι κατέχοντες μία από τις ακόλουθες επιτελικές θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος: 

α) του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, 

β) του Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 

γ) του Διευθυντή του Διορθόδοξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος», το «τρεις» έγινε «τέσσερις» και προστίθεται «

δ) του εκπροσώπου επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Ο Βοηθός Επίσκοπος της παρούσας διάταξης εξακολουθεί να λαµβάνει τις αποδοχές, που λάµβανε πριν την εκλογή του στη θέση αυτή, και το ασφαλιστικό καθεστώς του δεν μεταβάλλεται.».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε η θέση του «εκπροσώπου επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος»θεσπίστηκε για να καταληφθεί από τον επίσκοπο Χριστιανουπόλεως Προκόπιο, ώστε να αποδεσμεύσει τη θέση του βοηθού Επισκόπου που κατέχει στην Ι. Μητρόπολη Νικαίας, ώστε να εκλεγεί σε αυτήν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι Μητροπόλεως Νικαίας Αρχιμ. Χρυσόστομος Παναγόπουλος.


ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ


Μέχρι σήμερα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών είχαμε τέσσερις θέσεις βοηθών επισκόπων στις οποίες είχαν προστεθεί και οι θέσεις των Τιτουλαρίων Μητροπολιτών Ευρίπου Βασιλείου και Αχελώου Ευθυμίου, οι οποίες,όμως, θεωρούνταν προσωποπαγείς.

Ύστερα από αίτημα τη Εκκλησίας της Ελλάδος , το υπουργείο Παιδείας προσέθεσε τις δύο επιπλέον αυτές θέσεις ως μόνιμες στον αριθμό των βοηθών επισκόπων της Αρχιεπισκοπής οι οποίες γίνονται πλέον έξι.

Με βάση την εξέλιξη αυτή η θέση βοηθού που κατείχε ο Ευρίπου και καταργήθηκε μετά την κοίμηση του Μητροπολίτη Ευρίπου Βασίλειουαναμένεται να καλυφθεί.

Οπότε πολύ σύντομα θα έχουμε νέες εκλογές! Όσοι Επισκοπής ορέγεστε σπεύσατε … !

Αναδημοσιεύουμε το σχετικό άρθρο με το οποίο πέρασαν οι αλλαγές αυτές:


Άρθρο 44
Θέµατα Εκκλησίας της Ελλάδος

1. Στην περίπτωση α΄ της παρ. 8 του άρθρου 15 του ν. 2817/2000 «Εκπαίδευση ατόµων µε ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλες διατάξεις» (Α΄ 78) η φράση «τρεις (3)» αντικαθίσταται από τη φράση «τέσσερις (4)» και µετά το στοιχείο γ΄ της ίδιας περίπτωσης προστίθε ται στοιχείο δ΄, το οποίο έχει ως εξής: 
«δ) του εκπροσώπου επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Ο Βοηθός Επίσκοπος της παρούσας διάταξης εξακολουθεί να λαµβάνει τις αποδοχές, που λάµβανε πριν την εκλογή του στη θέση αυτή, και το ασφαλιστικό καθεστώς του δεν µεταβάλλεται.»

2. Οι συσταθείσες πριν την έναρξη ισχύος του ν. 590/1977 «Περί του Καταστατικού Χάρτου της Εκκλησίας της Ελλάδος» (Α΄ 146) θέσεις Βοηθών Επισκόπων, στις οποίες εξελέγησαν οι Επίσκοποι Αχελώου και Ευρίπου, µετά την κένωσή τους διατηρούνται ως θέσεις Βοηθών Επισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και διέπονται από τις διατάξεις των παραγράφων 1, 3 και 4 του άρθρου 27 του ν. 590/1977 (Α΄ 146). 

Οι Επίσκοποι, που θα εκλεγούν στις θέσεις αυτές, θα λαµβάνουν όποιες αποδοχές είχαν, πριν την εκλογή τους.



Πηγή

Βίντεο με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να οδηγούνται στον ανακριτή

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ξυλοκοπούν οι Τούρκοι τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους μέσα στην φυλακή! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΒίντεο : με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να οδηγούνται στον ανακριτή








Η πληροφορία αυτή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται
από δύο διαφορετικές πηγές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της A.V. από τον στενό κύκλο του ταξίαρχου επικεφαλής της δύναμης, την οποίαν ανήκουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί, ο ταξίαρχος πέρασε στην Τουρκία, προκειμένου να δει τους δύο άνδρες του, και διεπίστωσε ότι και οι δύο έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.
Αυτόπτες μάρτυρες διαπίστωσαν πως οι δύο συλληφθέντες Έλληνες στρατιωτικοί,  έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους φρουρούς τους.
Επιπλέον στα βίντεο που κυκλοφόρησαν σε συγκεκριμένη σκηνή, φέρεται κατεβαίνοντας τις σκάλες κάποιος να φωνάζει
«Μην τους πειράζετε καθόλου…Θα έχετε πρόβλημα μετά…Πρέπει να πάρετε εντολή»….
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώπιον των καμερών των Τούρκων δημοσιογράφων, πάντα με εντολή των τουρκικών αρχών.
Άρα θα τους κρατήσουν μέχρι να περάσουν οι μώλωπες…
Εύγε στο ΝΑΤΟ, εύγε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα υποκείμενα αυτά που γλύφουν και ανέχονται ξεδιάντροπα τον εκβιασμό τους…
Εύγε και στους πολιτικούς εν Ελλάδι,  με το άχυρο που κουβαλούν στο κεφάλι τους.
Καμία παραίτηση;
Γι αυτό μούγκα σε ΥΠΑΜ-ΥΠΕΞ;









Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τα απίστευτα ρουσφέτια Πολάκη στο νοσοκομείο Σαντορίνης

ΠΡΩΗΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Φωτογραφία: Eurokinissi
Φωτογραφία: Eurokinissi
Για ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Νοσοκομείο Σαντορίνης μέσω της ΑΕΜΥ ΑΕ καταγγέλλει τον Παύλο Πολάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.
Σε μια αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή την πρόσληψη του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου, ιδιοκτήτη συνεργείου Αυτοκινήτων, στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου, σημειώνει ότι δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βολεύει τους δικούς του ανθρώπους.

Αναφέρει μάλιστα ότι στη θέση του Διοικητικό Διευθυντή, η ΑΕΜΥ Α.Ε.  προσέλαβε ρουσφετολογικά υπάλληλο με προϋπηρεσία σε εργοστάσιο με λαμπτήρες και στη θέση του υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας προσέλαβε υπάλληλο με προϋπηρεσία στο λαδεμπόριο (υπάλληλος ελαιοτριβείου).

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ

«Η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. μετά από προκήρυξη προσέλαβε 23 Μαΐου 2016 Διευθυντή και Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας για την οργάνωση της λειτουργίας και έναρξης του Νοσοκομείου Σαντορίνης (εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό 14/7/2016).
Οι συμβάσεις που υπέγραψαν οι επιλεγέντες ήταν για ένα συν ένα χρόνο. Το έργο τους κρίθηκε πετυχημένο και προοριζόταν όπως έλεγε ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. να ηγηθούν Διοικητικά του Νοσοκομείου Σαντορίνης.
Ο Πολάκης έχει διαφορετική γνώμη για να βολέψει τους δικούς του.
Μετά τον πρώτο χρόνο υπηρεσίας η Διοίκηση της ΑΕΜΥ Α.Ε. δεν ανανέωσε τη σύμβαση του Διοικητικού Διευθυντή κου Βλασόπουλου που είχε μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Νοσοκομείων.
23 Μαΐου 2017 ανανέωσε για ένα χρόνο τη σύμβαση του Υποδιευθυντή Διοικητικού κο Λεκάκη, αλλά ταυτόχρονα προκήρυξε τη θέση του. Τέλος Οκτωβρίου 2017 4 μήνες μετά από την ανανέωση της σύμβασης τον απέλυσαν.

Στη θέση του κου Βλασόπουλου ως Διοικητικό Διευθυντή η ΑΕΜΥ Α.Ε. (Πολάκης) προσέλαβε ρουσφετολογικά υπάλληλο με προϋπηρεσία σε εργοστάσιο με λαμπτήρες.
Και στη θέση του Υποδιευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας προσέλαβε υπάλληλο με προϋπηρεσία στο λαδεμπόριο (υπάλληλος ελαιοτριβείου).
18/10/2016 με απόφαση του κου Πολάκη η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης ανατέθει στην οικονομολόγο κα Μαυρικάκη. Ως Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε. ορίστηκε εντεταλμένη σύμβουλος της εταιρείας για θέματα διοίκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης.

Τον Ιανουάριο 2018 με απόφαση Πολάκη απελύθη η κα Μαυρικάκη και αντικαταστάθηκε με τον σύμβουλο του κου Πολάκη μετακλητό υπάλληλο του Υπουργείου Υγείας κο Πανοτόπουλο Χαράλαμπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης Συνεργείου μοτοσυκλετών και τη μόνη προϋπηρεσία που διαθέτει είναι ως μηχανικός μοτοσυκλετών. Αλλά είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αμείβεται με το μισθό του Διοικητή Νοσοκομείου .
Η ΑΕΜΥ Α.Ε. προσέλαβε ικανότατο στέλεχος ως Υποδιευθύντρια Οικονομικού του Νοσοκομείου τον Ιανουάριο του 2017 με ένα χρόνο σύμβαση την κα Λιάμπα. Τον Σεπτέμβριο 2017 πριν λήξει η σύμβασή της την απέλυσαν για να προσλάβουν άλλη υπάλληλο στέλεχος της τοπικής ΣΥΡΙΖΑ.
130 υπάλληλοι του Νοσοκομείου λήγουν οι συμβάσεις τέλος Μαΐου του 2018. Τι θα γίνει με αυτούς τους υπαλλήλους; Θα απολυθούν για να προσληφθούν οι κολλητοί του κου Πολάκη;
Και μετά αναρωτιούνται γιατί το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα. Πάνω απ’ όλα και όλους τα ρουσφέτια Πολάκη!!!


Εν τω μεταξύ τον Ιανουάριο 2018 απελύθη και ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Α.Ε και τοποθετήθηκε εκλεκτός του κου Πολάκη.!!! Η σύζυγος του κου Φλαμπουράρη είναι η κα. Ευσταθία Πανοτοπούλου. Η μόνη που δεν αντικαταστάθηκε τον Μάη του 2016 από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Συνωνυμία ή στενή συγγένεια με τον κο Πανοτόπουλο Χαράλαμπο, επικεφαλής του Νοσοκομείου Σαντορίνης;»

Πηγή: iefimerida.gr

Aντώνης Μυλωνάκης: Παραμύθια λέει η κυβέρνηση! Ενέδρα στήθηκε (από τους Τούρκους) στους Ελληνες στρατιωτικούς…

Και για να τελειώνει το παραμύθι του ΓΕΣ. Εμπειρότατοι και ο Αξκός και ο υπαξκός. Ούτε χάθηκαν, ούτε τίποτα.
Ενέδρα κανονική ήταν και να σταματήσουν να εκθέτουν τα μόνιμα στελέχη μερικοί
ανεγκέφαλοι του ΥΠΕΘΑ και της κατοχικής κυβέρνησης Τσίπρα -Καμμένου.

Ρε λαγοπόδαρε μπαρμπα Φώτη …..

Τους πάνε για κατασκοπεία και ….ανταλλαγή ….



epilekta.com
press-gr.com
fyllokaiftero1.blogspot.gr

Φτάσαμε και σε αυτο το σημείο, οι λύκοι και οι αρκούδες να μπαινουν άφοβα ΜΕΣΑ στα χωριά και η πολιτεία με τους αρμοδίους της να συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα- Λύκος μπήκε μέσα στο χωριό Άγρα στην Έδεσσα....VIDEO - Φτάσαμε και σε αυτο το σημείο, οι λύκοι και οι αρκούδες να μπαινουν άφοβα ΜΕΣΑ στα χωριά και η πολιτεία με τους αρμοδίους της να συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα

ΕΔΕΣΣΑ : ΛΥΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ (1-3-2018)

Λύκος μπήκε μέσα στο χωριό Άγρα στην Έδεσσα....VIDEO - Φτάσαμε και σε αυτο το σημείο, οι λύκοι  και οι αρκούδες να μπαινουν άφοβα ΜΕΣΑ στα χωριά και η πολιτεία με τους αρμοδίους της να συνεχίζουν να σφυράνε αδιάφορα


Ένας λύκος εμφανίστηκε στο κεντρικό δρόμο της Ε.Ο. ΄Εδεσσας-Φλώρινας που περνά μέσα από το χωριό ‘Αγρα- Πέλλας χθες αργά το βράδυ.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής αποθανάτισε με το κινητό του το άγριο αυτό ζώο να περιπλανάται πάνω στην άσφαλτο προς την έξοδο του χωριού προς Φλώρινα .  Μάλιστα οδηγός διερχόμενος με το αυτ/το του  παραλίγο θα το πατούσε!!!
Μετά την μικρή του επίσκεψη ο λύκος στο χωριό του Άγρο επέστρεψε στο χιονισμένο βουνό.
Δείτε παρακάτω το βίντεο…

.

 Φτασαμε και σε αυτο το σημειο, οι λυκοι να μπαινουν αφοβα ΜΕΣΑ στα χωρια και η πολιτεια με τους αρμοδιους της να συνεχιζουν να σφυρανε αδιαφορα 🐺🐺

Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ.
ihunt.gr
Υποβλήθηκε από admin
http://tastv.gr

Μαρία Κουβέλη, σου το είπα... ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ... άρπα τα τώρα, για να δεις σε πόση ... "εκτίμηση" έχει ο λαός τον ... πατερούλη σου με τα 80 ακίνητα στο ΚΙΣ . Ρόμπα σ' έκαναν...




 Dies Irae01/03/201819:18
 
Πρόκειται για μια ανάρτηση που απηχεί το θράσος και την υπεροψία ενός βαθύτατα υποκριτικού και ψευδολόγου ατόμου (κάτι σαν θηλυκή έκδοση του Τσίπρα), το οποίο δεν έχει διστάσει να υιοθετήσει στο παρελθόν τις πλέον παλαιοκομματικές μεθόδους των κούφιων υποσχέσεων, της εξαπάτησης και, φυσικά, της υπονόμευσης για την επίτευξη της συνδικαλιστικής (ως "κληρονομικώ δικαίω" συμβούλου του ΔΣΑ) και μετέπειτα (σκοπούμενης) πολιτικής ανέλιξής του, η οποία - ευτυχώς - δεν έκατσε τότε. 
Τώρα, με την ανάσυρση του captain Κουβέλη από τη ναφθαλίνη, ποιος την πιάνει. 
Νέοι ορίζοντες Μικέ..






Σε προηγούμενη ανάρτηση  σου έγραψα Μαρία Κουβέλη, "ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ"... όταν βγήκες με προκλητική ανάρτησή  στην προσωπική σου σελίδα και έγραψες για... "ξυδάκι", σ' όσους σχολίασαν αρνητικά για τον πατέρα σου, τον μπάρμπα Φώτη που ανέλαβε υφυπουργείο παρά τω Καμμένω...

Σε ένα μόνο blog, δες πόσα σχόλια υπάρχουν... κι όλα σχεδόν σε βάρος του μπαμπά σου...
Ρόμπα ξεκούμπωτη σ' έκαναν κοριτσάκι μου... 
Τι το ανοίγεις  το στοματάκι σου και προκαλείς;;;


 
Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Την λέξη "μπάρμπας", την συνηθίζουμε στο χωριό μου, για τους ηλικιωμένους.




Σχόλια


k02/03/201811:47κυρια κουνελη... γι αυτο και μονο το λογο αξιζει τον κοπο να επαναφερουμε τον ρεβανσισμο της δεξιας... η θα σας τελειωσουμε, η θα μας καταστρεψετε


Απάντηση

Γλώσσα έχουν μόνο, όχι ικανότητες 02/03/201811:42Άθλια κομμουνιστικά κοπρόσκυλα που σιτίζονται πάντα απο τον ιδρώτα του μεροκαματιάρη έλληνα, η εικόνα τους ειναι η ίδια παρακμή.

Απάντηση

Μπικας02/03/201811:14Ο πατέρας σου από αδιάφορος έγινε προδότης. Ετοιμασε τα ξιδάκια για όταν θα τον επισκέπτεσαι στην φυλακή.

Απάντηση

αντισταρ02/03/201811:12Εγινε και αυτη διασημη! κανεις δεν την ηξερε μεχρι χτες!

Απάντηση

diiphovos02/03/201811:02εμενα αν ο πατερας μου ηταν τοσο γελοίος οπως ο κουβελης, απλώς θα το βουλωνα...φαινεται ομως η υποκρισία είναι θεμα κουλτουρας και ανατροφής...φυσικά αριστερής...

Απάντηση
Στρατος Χρ.02/03/201811:02Σορυ κιολας που θα σου τη χαλασουμε την ξιδατη σουπα σου, αλλά κανουμε εμετο στο συριζοδημαρ σας, μη αγαπητη, ψωναρα αναγωγη συριζαια κουβελ.

Απάντηση
ΓΕΟ02/03/201811:01ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ? ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛ...Σ ΔΕΙΛΟΣ , ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ
Απάντηση
Αυτή είναι η Ελλάδα 02/03/201810:53Χαχαχα ωραίος πατέρας!!! Πάω για ξύδι! Αν κ δεν το χρειάζομαι κ τόσο πολυ! Το ξυδάκι επίσης συνίσταται σε χρήσεις γλύφεις κατουρημένες ποδιες ή εκεί που τρώμε δεν χ...... το οποιο λειτουργεί ως αντισηπτικό!
Απάντηση
ΝΙΚ 02/03/201810:40Να σε χαίρεται η μάνα σου και ο πατέρας σου, για τη χώρα όμως αποτελείς ντροπή. Είσαι η απόδειξη της παρακμής και της κατάντιας του πολιτικού μας συστήματος, η στάση σου αχαρακτήριστη και η γλώσσα σου μεγάλη και στάζει φαρμάκι. Οταν τρώνε κυρία μου, δεν μιλάνε και κυρίως δεν φτύνουν στο πιάτο τους και κυρίως δεν φτύνουν αυτούς που απο το υστέρημα τους τους ταζουν. Πάντα βολεμένη ήσουν....
Απάντηση
Γιουσουρης πελαγιος02/03/201810:32Σε μια ακροδεξια ιστοσελιδα βγαινει ο καθε αγραμματος ακροδεξιος ψωμολησας που περιμενε διορισμο υστερα απο αφισοκολησεις να δημοσιευσει την καθε ηλιθιοτητα του, δειγμα γαρ του διανοητικου του επιπεδου.
Απάντηση
Κυνικός02/03/201810:18Αν ήξερε από vinaigrette το κουμμουνισμένο τσόλι, η κόρη του κατσαπλιά, θα γνώριζε ότι η σάλτσα αυτή θέλει ως απαραίτητο συστατικό ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, όχι λάδι...
Απάντηση
FGA02/03/201810:08Όσοι εκτίθενται στα δημόσια πράγματα με τον τρόπο μάλιστα που εκτίθεται ο κ.Κουβέλης, πρέπει να έχουν τις αντοχές να τα υπομένουν όλα. Ναι γιατί ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου δεν συμφωνεί με την συμπεριφορά τους και τις μεθοδεύσεις τους, πόσο μάλλον όταν θεωρούν ότι έχει κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Όπως μαθαίνω και η κόρη του κατά κάποιο τρόπο εκτίθεται στα δημόσια πράγματα γιατί έχει βάλει στο παρελθόν υποψηφιότητα για βουλευτής. Για τους λόγους αυτούς αυτό το καλομαθημένο κοριτσάκι, που πάντα ήταν στον αφρό της εξουσίας, να πάρει πίσω άμεσα αυτά που εκστομίζει προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό, που δεν συμφωνεί με τις πρακτικές του μπαμπάκα της!
Απάντηση
ΞΥΔΑΡΑ02/03/201810:04Έχει δίκαιο η κυρία και γι αυτό, μόλις θυμήθηκα ότι ο μπαμπάς ήταν υπουργός του Μητσοτάκη στο βρώμικο 89, υπουργός του Σαμαρά και υπουργός του Τσίπρα, αμέσως ήπια ένα βαρέλι ξύδι.
Απάντηση
TIMIOΣ02/03/201810:01TIMIOΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ . ______________ (ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ) ΤΩΡΑ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ , ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ,ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΛΠ ____________
Απάντηση
aris02/03/201809:38ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ, ΑΣΤΕΡΙ. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ02/03/201809:26ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ: ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
Απάντηση
Ένα νερό κυρά Μαρία02/03/201809:13Καλύτερα κέρασε κανένα νεράκι. Με τόσο γλείψιμο που έχει κάνει ο πατέρας σου στον Τσίπρα για τη θεσούλα δεν του έχει μείνει σάλιο για σάλιο.
Απάντηση
Λιγούρια αριστερά 02/03/201808:42Επέλαση της ασχήμιας και της άθλιας συμπεριφοράς, η επιθετικότητα της κυρίας φανερώνει εμπάθεια και συμπλεγματικό χαρακτήρα. Στα δημόσια πράγματα θα αφαιρέσει, δεν πρόκειται να προσθέσει τίποτα. Στο κάτω, κάτω ο Τσίπρας τον πατέρα της έκανε υπουργό, δεν είπε ο,τι θα διορίσει όλο του το σόι στο δημόσιο.
Απάντηση
jan02/03/201808:42με το που πάτησε ο μπαρμπα φώτης στο υπουργείο, ξαφανιστήκανε τα μεμέτια από τα ίμια. γατάκια.
Απάντηση
ΗΡΩ02/03/201808:30Στον αναφερομενο,,δεν μπορει να αποκρυβει η οικογενειοκρατια '' ,ΜΠΡΑΒΟ ,συμφωνω σε οσα λετε και προσυπογραφω..Β εβαια,υπαρχουν ΣΤΡΑΒΑ και στηναλλη πλευρα ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ,,ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ''σε κανενα...
Απάντηση
T.G.02/03/201808:29Ο πατέρας σου κοπέλα μου, έχει χάσει και την τελευταία του αξιοπρέπεια που του είχε απομείνει από τις πολλές πολιτικές κωλοτούμπες που έχει κάνει μέχρι τώρα. Αν είσαι υπερήφανη για τα καμώματα του πατερούλη σου, πρόβλημά σου και να το χαίρεσαι.
Απάντηση
Το κουβέλη είναι μεγαλύτερη βρισιά02/03/201808:22Από το καρανίκα
Απάντηση
Άγγελος02/03/201807:14Για πρωτη φορα διαβαζω μια καθολικότητα αποψεων για ενα άρθρο. Να εισαι καλα κοπέλα μου και εσυ και ο άχρηστος πατέρας σου που καταφέρατε να ενώσετε τους Έλληνες.
Απάντηση
stp02/03/201806:43Εγώ φίλτατη είμαι περήφανη για τον Πατέρα μου , που δεν πρόδωσε τις ιδέες του το 40, το 42-43 το 49 στο Βίτσι στο Γράμο, και το ίδιο και τα παιδιά μου για μένα . Γιατί δεν συμβιβάστηκα, την πλήρωσα ακριβά στην εργασία μου , στο περιβάλλον. Εσύ μάλλον δεν θα είσαι , εκτός αν δεν το καταλαβαίνεις όταν όλοι σε βρίζουν και εσύ νομίζεις πως ψιχαλίζει.
Απάντηση
ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Η ΚΟΡΗ 02/03/201806:38ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η!!!
Απάντηση
στρατηγος κουβελης02/03/201804:33άρχισε ο Τσίπρας την επιστράτευση κατα των Τούρκων κάλεσε πρωτο πρωτο τον Κουβελη
Απάντηση
chris02/03/201803:44Πρέπει να ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ από το ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση
casuffit02/03/201802:17Δεν έχουν μείνει και πολλά ακόμα για το Νόμπελ κυνισμού & αυτογελοιοποιησης. Έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για κάτι που ήταν πεντακάθαρο από την πρώτη ημέρα. Απλώς, κάποιοι δήθεν επαναστάτες έκαναν την καλή στο μεταξύ.
Απάντηση
le menu de chef02/03/201801:231ο πιατο Ξυδατο κουβελ ξεροψημενο με σος ντε λα τουρκί ! 2ο πιατο σαλατα εποχης με βινεγκρετ αγκύρας...Επιδορπιο: συκα τουρκιας με σος λαημ και τυρι ξυνισμενο ντε λα μαρή κουβελιξ.
Απάντηση
RAmone57402/03/201801:06To γονίδιο της αξιοπρέπειας έχει χαθεί εδώ και πολλές γενιές στη δυναστεία Κουβέλη.
Απάντηση
Συριζάκιας02/03/201800:46Συντρόφισσα και συναγωνίστρια, λέμε ξυδάκι γιατί ακούγεται πιο εύηχο. Κανονικά πρέπει να τους ποτίζουμε ρετσινόλαδο μέχρι να ομολογήσουν τα εγκλήματά τους. Και μη ξεχνάς ότι εμείς οι Αριστεροί, θα έχουμε για πάντα το ηθικό πλεονέκτημα να κάνουμε ότι μας αρέσει. Δίνουμε λοιπόν πόνο στα φασιστάκια και πολύ το γουστάρουμε. Με συντροφικούς χαιρετισμούς, ζήτω στον σύντροφο Φώτη Κουβέλη.
Απάντηση
ΚΟΥΒΕΛΗΣ02/03/201800:41Ο επομενος προεδρος δημοκρατιας
Απάντηση
dhmos02/03/201800:39Μπράβο σου κι εσένα. Να τον χαίρεσαι τον μπαμπακα σου.
Απάντηση
ΞΙΔΙ02/03/201800:23ΣΤΗΝ ΞΙΝΗ
Απάντηση
Άντε κ του χρόνου02/03/201800:17Με το ίδιο ξύδι, στο ίδιο υπουργείο, με άλλο κόμμα.
Απάντηση
Kοριτσάκι μου...01/03/201823:55Tτ τόθελες και μίλησες? Δέν σου έφτανε που τακούει ο πατέρας σου? Είθελες να τ' ακούσεις κι εσύ... η απλώς είθελες να μας πείς ποσο υπερήφανη είσαι, που έχεις για πατέρα σου τον σύγχρονο Εφιάλτη!? Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου και σύντομα να τον δείς... και στρατηγό!
Απάντηση
ΔΜ01/03/201823:55Επαγγελματίες. Έκαναν την πολιτική επάγγελμα,30 χρόνια πια. Θυμάμαι το 89 πώς είχα εντυπωσιαστεί με τον τύπο.Μου πήρε χρόνια για να καταλάβω ότι τα γλυκανάλατη που έλεγε ήταν ΜΑΛΑΚΙΕΣ,φούσκες,παμφόλυγες,μπούρδεςδεν είχαν καμία ουσία. Θυμάμαι έναν καθηγητή μας μιλάγαμε για πολιτική εκτός μαθήματος. Είμασταν μια ομάδα αριστερών και του κάναμε τους έξυπνους. Πήρε κάποια στιγμή μια δήλως η του Κουβέλη και μας λέει,κάντε μου μια περίληψη,μετά γραμμή γραμμή την επεξεργαστήκαμε.Μας λέει στο τέλος τι λέει,τι καταλάβατε. ΤΊΠΟΤΑ, τίποτα. Ένας αερολόγοςςς,και η δικηγορία του,εργατολόγος λέεικαταλάβαμε,καταλάβαμε.
Απάντηση
Μητσος01/03/201823:46Σημερα είσαι υπερήφανη για τον μπαμπάκα σου.Μεθαυριο δεν θα είσαι.Αν βεβαια έχεις αποκτήσει λίγη τσίπα.
Απάντηση
Bill01/03/201823:43Πως να αισθάνεται στη πραγματικότητα η κόρη της οποίας ο πατέρας είναι ένας αποτυχημένος γλυφτης; Γλυφτης από συνήθεια και κατεπαγγελμα;
Απάντηση
Αριστερή τσ...λα01/03/201823:29Κσμάρωνε κυρά μου τον προδότη πατέρα σου.
Απάντηση
Νίκος01/03/201823:25Όταν πάει στρατό και υπηρετήσει την πατρίδα, τότε ας μας χλευάσει. Μέχρι τότε, στην κουζίνα της να πλύνει κανα πιάτο.
Απάντηση
wolf01/03/201823:11Δεσποινις η Κυρια - δεν ξερω τι απο τα 2 εισθε -, δεν μας στεναχωρει η αποφαση του πατερα σας, αισθανομαστε ομως αγανακτηση απο την αθλιοτητα των ελληνων πολιτικων . Αθλιοι και καταπτυσταιοι!!
Απάντηση
Κα Κουβέλη01/03/201823:09Κόρη μου, επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ έτσι γιατί έχω την ίδια ηλικία με τον πατέρα σου. Η ιστορία θα γράψει μετά από κάποια χρόνια, και δυστυχώς ούτε εγώ ούτε ο πατέρας σου θα ζούμε, ότι ήταν κι αυτός και ίσως ο κυριότερος υπαίτιος για το πισωγύρισμα της Ελλάδας από το 2015, με τις επιλογές του να φύγει από τη συγκυβέρνηση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κράτησε όσα σήμερα διαβάζεις για να δείξεις στα εγγόνια σου. Αυτά και σου αντιγυρίζω όσα ξίδια (με ι και όχι με υ) σκέφτεσαι για όλους μας, αλλά δεν τολμάς να γράψεις.
Απάντηση
ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ Η ΜΗΛΙΑ01/03/201822:57Το μηλο παντα πεφτει κατω απο την μηλια! Ιδια και απαραλαχτη με τον πατερουλη της η κυρια! "Αριστερη" και αυτη; Ε, τοτε να της δωθει και αυτηνης καμια βαρυγδουπη θεση στην συμμορια Τσιπρα διπλα στον Καρανικα...Θεε μου που μπλεξαμε με αυτα τα σουργελα!!
Απάντηση
Titormos01/03/201822:33Θα σε γράψει η ιστορία ως κόρη Κουβέλη. Αυτό αρκεί.
Απάντηση
θαυμαστής01/03/201822:25βαθιά πολιτικοποιημένη γυναίκα. Αναξιοποίητη. Μήπως προβλέπεται θέση αναπληρωτή συμβούλου πρωθυπουργού δίπλα στον Καρανίκα;
Απάντηση
jo01/03/201822:19Η αναξιοπρέπεια κι η αναισθησία πάει βασίλειο
Απάντηση
Seirios01/03/201822:16Η ΝΔ τον είχε προτείνει και για πρόεδρο της Δημοκρατιας....!!!!
Απάντηση
RudeCitizen01/03/201822:15Εμενα παντως αν ηταν πατερας μου θα του ειχα ρηξει φαπα κι ας ημουν γιος του.. αληθεια ποιο ειναι το κινητρο του μπαρμπα φωτη.. μηπως να σωσει την πατριδα; Μπα δε νομιζω.. τοτε; Δηλαδη ο τσιπρας στα χιλιαδες στελεχη του συριζα ο κυρ-φωτης εκανε την διαφορα..; Δεν βρεθηκε καποιος αλλος.. μονο πονηρια μυριζει αυτη η κινηση.. ιδωμεν..
Απάντηση
Μιχάλης Φ.01/03/201822:54Ο Κουβέλης είναι άνθρωπος του συστήματος. Παρακολουθώ την πορεία του και θα το καταλάβεις.
Απάντηση
...01/03/201822:13Δεν θα απαντήσω στην μανδάμ. Γενικά, δεν πρέπει να απαντάς στους πουλημένους, καθότι μια τέτοια συμπεριφορά τους επιμορφώνει. Εξάλλου, είναι τόσο πολύ πουλημένοι, που συνήθως ούτε οι ίδιοι αντέχουν τον εαυτό τους.
Απάντηση
Αλεξανδρος01/03/201822:07Οσο ξυδι και να βαλουμε το γελιο δεν σταματαει.... δεν του αρεσε να ειναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του αρεσει να ειναι το γιουσουφακι του ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Απάντηση
μακακας01/03/201822:06Kάνε καμμιά δουλειά κοπέλα μου να δείς τι σημαίνει κουκούτσι.Το βρήκαμε δουλειά πολιτικός!!! Τσίπα δεν εχετε, μας δίνετε και ξύδι!!!εφαγες το μέλι, πιέ και το ξύδι εσύ κι οχι εμείς. Αντε ούρσουλα!!
Απάντηση
Μανωλης01/03/201822:01Η σαβούρα της σαβούρας
Απάντηση
mm01/03/201821:47Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια εκεί μέσα στα κουμουνια για να την βρούνε αυτοί...το ότι ο πατέρα σου είναι για φτύσιμο δεν σε κάνει περήφανη...
Απάντηση
ΧΑΧΑΧΑΧΑ...01/03/201821:46Με το αριστερό ηθικό σας πλεονέκτημα, μπορεί να διοριστείς και εσύ σε κανένα υπουργείο ή σε κανένα καψιμί...
Απάντηση
Paco01/03/201821:42Τί να πει κι αυτή η έρμη? Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα..
Απάντηση
Godjilakis01/03/201821:38Balsamico κουκλίτσα μου μέλι και πουστάρδα
Απάντηση
ΚΛ01/03/201821:37ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ??
Απάντηση
wtf01/03/201821:30Αυτης ποιος της ζητησε το λογο? Βρε το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει? Φαινεται κολλαει ενσημα για να την βολεψει και αυτη ο Τσιπρας!
Απάντηση
Αχ01/03/201821:30Ουαου ! Καλέ εμείς ο λαουτζίκος που θα βρούμε λίγο Βινεγκρέτ για να πάνε κάτω οι στεναχώριες; Λελοοοοοο .... Βινεγκρέτ !!
Απάντηση
gastarbeiter01/03/201821:23ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΦΡΟΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Απάντηση
Λαδεμπορς01/03/201821:23....και λαδακι...όσο μπορεί ο καθένας...
Απάντηση
Έπεσαν στο φαγητό 01/03/201821:19Κυρία κόρη του κ. Κουβέλη, πρέπει να μάθεις ο,τι όταν τρώνε δεν μιλάνε.
Απάντηση
Γυρολογος01/03/201821:15Με ξύδι η χωρίς ξύδι ειναι αχωνευτος (=απολύτως απαξωμενος πολιτικός)... .....ήταν ΓΡΑΜΑΤΙΟ...έγινε ΕΞΟΦΛΗΣΗ ....
Απάντηση
ΕΧ01/03/201821:13Καλά αυτή δεν ντρέπεται καθόλου για τον πατέρα της που έχει καταντήσει ανέκδοτο;
Απάντηση
KL01/03/201821:07ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΡΑΒΟ!!
Απάντηση
Άσχετος01/03/201821:05Δεν έδωσαν όρκο. Βεβαίωσαν, στην τιμή και την υπόληψή τους. Χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα....χα...χα...στην τιμή και την υπόληψή τους. χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα...χα....χα...χα...
Απάντηση
Γιωργος01/03/201821:00Κυρία μου μην σας συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός τόσο πολύ εκτός αν θεωρείται επιτυχία του πατέρα σας στα 70 του να έχει προϊστάμενο το Καμένο και πρωθυπουργό του τον Τσίπρα !!!!!
Απάντηση
Συριζοβλακας01/03/201820:59Παρακαλω να διοριστει αμεσα κατα προτιμηση στην ΕΡΤ αφου εχει τοσο αξιο πατερα.
Απάντηση
γιωργος01/03/201820:59Ο καθενας απο το περισευμα του δινει κορη του κουβελη
Απάντηση
CHARLIE01/03/201820:55Καλά τα λέει η κυρια, ψηφίσατε ότι ψηφίσατε. Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και μνημόνια, και Κουβέλης, και πλειστηριασμοί και όλα τα αξεσουάρ. Τι νομίζατε, θα περνάγατε ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά των άλλων; Όχι βεβαια, αυτά ούτε στα παραμυθια δε γίνονται.
Απάντηση
ΗΡΩ01/03/201820:55Κοριτσακι, εισαι πολυ πολυ μικρη για να εχει τοση κακεντρεχεια το ΗΘΟΣσου...Και να γνωριζεις ''προς γαρ το τελευταιον εκβαν εκαστον των πριν υπαρξαντων κρινεται...,,,Οναρκισσισμος του σκαντζοχοιρου λειτουργει ,οπως ακριβως και στον Τσιπρα, σε κολλησε
Απάντηση
Φίλιππος Ακρίτης 01/03/201820:55Κάποιος είχε πει: "αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας". Για τη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει "αν δεν ήταν ο μπαμπάς της και τα made in USA μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα την ήξερε όχι μόνο ο θυρωρός, αλλά κανένας".
Απάντηση
τρείς το λάδι, τρείς το ξύδι.... 01/03/201820:53.....πενήντα το λαδόξιδο. ----Βούτα το ψωμάκι σου στο λαδόξιδο τώρα και .."καλή μάσα". Όταν τρώμε δέν μιλάμε.
Απάντηση
Mpampis01/03/201820:52Βαλε κανένα μαξιλάρι στον μπαμπά σου κοπέλα μου μην χτυπήσει απο την κωλοτούμπα. Πες μας την τιμή της αξιοπρέπειάς του.
Απάντηση
Λιγούρα Τσιπραίων 01/03/201820:51Η λιγούρα είναι έμφυτη στους αριστερούς κοπρίτες, όπου βρούν δημόσιο χρήμα μαζεύουν όλη την οικογένεια για να φάει. Θυμίζουν τη γάτα του γείτονα που ταζω, αυτή οταν έτρωγε δυο μπουκιές Κόκκαλα, αμέσως φώναζε και τα παιδιά της να φάνε. Υπάρχει όμως μια διαφορά σε σχέση με την κόρη του Κουβέλη, τα γατάκια έτρωγαν σιωπηλά και στο τέλος μου έδειχναν ευγνωμοσύνη για το φαγητό που τους προσέφερα κάνοντας χαρές. Δηλαδή πατριώτες, οι γάτες ειναι περισσοτερο κυρίες αλλά και χρήσιμες σε σχέση με τους αριστερούς του Τσίπρα.
Απάντηση
SIAP401/03/201820:45Αυτός είναι πού έλεγε ότι δεν θα γίνει υπουργός μαζί με τον Καμμένο; Αυτός δεν ήταν πού έφυγε για τον Καμμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ; Τελικά η καρέκλα είναι πολύ γλυκειά! Άσε που έχει και καλά λε.... Τέρας συνέπειας και του λόγου του.
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ01/03/201820:18ΦΩΤΗ ΚΡΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΕΜΙΣΗΣΕ
Απάντηση
jo 01/03/201820:17για λύπηση είστε κωλοτούμπες , αλλά αφού επιτρέπουμε αυτά τα χάλια καλά κάνετε ...
Απάντηση
Γιατί ξύδι, ζηλεύωμε;01/03/201820:07Δεν τον ζηλεύομε για να πιούμε ξύδι. Άλλα αισθήματα έχωμε, όχι κολακευτικά, και ορισμένες δυσάρεστες διαπιστώσεις.
Απάντηση
ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ακόμη και η οικογενειοκρατί01/03/201820:04ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ελληνικής ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΠΟΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; ΤΗΣ αριστεράς που ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΕΧΕΙΑ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ ΤΗΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΔΟΛΟΥΣ (ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΥΣ και ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩΔΡΟΜΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΚΑΡΗΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΑΡΟΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΤΑΝ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ! ΤΗΣ αριστεράς που ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ! ΤΗΣ αριστεράς που ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ 180%! ΤΗΣ αριστεράς που ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΡΕΪΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΣΟΥΛΙΑ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΤΗΣ αριστεράς ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ της ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ! Ε, ΟΧΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΗ αριστερά!!!!!!
Απάντηση
Ακριβώς έτσι !!!!!01/03/201821:11Ναι, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!! Γιατί, αν επικρατούσαν οι του απύθμενου "ηθικού αναστήματος" αντιλαμβανόμαστε πλέον άριστα ποιά θα ήταν και η δική μας μοίρα.....Ποιός αλήθεια δεν έχει πάρει μια μικρή γεύση από τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό τους, όπου οι αξιοπρεπείς λαοί ΟΛΟΥ του π. Ανατολικού Μπλοκ, ταλανιζόμενοι από απίθανη οικονομική ανέχεια, πήραν των ομματιών τους και ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ, αναζητώντας στοιχειωδώς καλύτερη τύχη, αναλαμβάνοντας τις ευτελέστερες για ελόγου μας βοηθητικές εργασίες (χωρίς ντροπή, και ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ, άλλωστε η εσωτερική ευγένεια και η καρτερικότητά τους είναι στοιχεία αξιοθαύμαστα), ακόμα και στη γιαλαντζί καπιταλιστική Ελλάδα!!!!
Απάντηση
Σδ01/03/201820:45Τάπες όλα...
Απάντηση
Σπιρτοζικο αστειο01/03/201820:03Κατι πιο σπιρτοζικο -ευστροφο-θα περιμενα αντι για αστειο παιδιου του δημοτικου.για αυτο διδονται πληρωμενες απαντησεις που δεν βοηθουν το μπαμπα..
Απάντηση
Εξυπνος01/03/201820:02Εμεις ξυδι ο μπαμπας σου ομως να μαθει στην ζωη του να φοραει παντελονια και οχι φουστες...
Απάντηση
Ή συνταγή σου....01/03/201820:02...είναι τής πλάκας , όπως ό πατέρας σου σάν πολιτικός! Θά σού πρότεινα λοιπόν νά τήν χρησιμοποιήσεις γιά ιδία χρήση υπό μορφή υπακτικού , όταν έχεις δυσκοιλιότητα !!!
Απάντηση
Ξυδάκις01/03/201819:58Άντε, και υπουργός του Μητσοτάκη του χρόνου!!! Μπεεεε
Απάντηση
sax01/03/201819:58Οταν εχει χαθει καθε εννοια ντροπης,αυτοκριτικης και μεγαλοιδεατισμου... Να σε χαιρεται ο μπαμπακας σου....
Απάντηση
Άσε μας θείτσα !01/03/201819:58Ό μπαμπάς σου είναι ό πιό ξεφτίλας καί ψεύτης πολιτικάντης πού γέννησε ή αριστερά ! Τό ξύδι λοιπόν θά τό πιείτε οικογενειακώς στίς επόμενες εκλογές καί μαζί μέ σάς καί ό Τσίπρας πού χρησιμοποιεί τόν άχρηστο προδότη μπαμπά σου !!!
Απάντηση
τα πάντα είναι ΠΑΣΟΚ01/03/201819:56Πασοκάρα for ever!!!! Το κορίτσι τι να πει! Κόρη του είναι!!! Πόση γκαντεμιά να διαχειρισθεί!!! Να είσαι προίον του Κουβέλη!!!! Ωχ θεέ μου!!!!
Απάντηση
panos01/03/201819:55Άσε μας μωρέ..με τον πατέρα σου ..τι να προσφέρει ο παππούς.
Απάντηση
zz01/03/201819:48Η ξευτίλα πάει σύννεφο , εάν η κόρη του ΔΟΝ ΚΥΡ ΚΟΥΒΕΛΗ σεβόταν τον εαυτό της δεν θα μιλούσε , άλλο εμείς , εμείς δεν είμαστε ούτε δημόσια πρόσωπα ούτε έχουμε σε υπεύθυνες δημόσιες θέσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος μας , η πράξη της δείχνει τον χαρακτήρα μιας αριστερής , φανιστείτε να την έκαναν έστω και μια απλή υπάλληλο σε υπουργείο , θα ζητούσε την εκτέλεση αυτών που την ενοχλούν , εύγε ψηφοφόρε που έβαλες το χεράκι σου στην καταστροφή της ΕΛΛΑΔΟΣ .
Απάντηση
Οταν το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει....01/03/201819:44Τι άλλο από τέτοιες εξυπνάδες(!) μπορούσε να περιμένει κανείς από την κόρη.. Κουβέλη?
Απάντηση
Μα σύντροφοι...01/03/201819:40Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άντε να βολέψουμε και την θυγατέρα.
Απάντηση
ΝΚ01/03/201819:39Ο μοιραίος άνθρωπος για τη χώρα. Πάνω από 200 δις μας κόστισαν οι ηλίθιες επιλογές του. Ντροπή του
Απάντηση
Αλισβερίσι 01/03/201819:32Πραγματικά (και πολύ επιεικώς) συμφωνείς με αυτά που κάνει ο πατέρας σου? Δεν έχει δίκιο ολόκληρη σχεδόν οι κοινωνία που κρίνει αυτό το αλισβερίσι Τσιπρα-Κουβελη?
Απάντηση
#01/03/201819:32Τι δουλειά κάνει η κυρία. Σίγουρα ότι ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση
Μαλιστα01/03/201819:30Να σε χαιροντε οι Συριζαιοι.
Απάντηση
Χρήστος01/03/201819:30Άραγε έκανε κωλοτούμπα ο Κουβέλης και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε πιο κοντά στις απόψεις του Κουβέλη όταν πέταξε έξω την Ζωή και τον Λαφαζάνη που ζητούσαν δραχμή;
Απάντηση
The Pipeliner01/03/201819:19Κουβέλης, ο πλέον ξεφτιλισμένος πολιτικός στην Ελλάδα. Πίσω από την σοβαροφάνειά του κρυβόταν μια απέραντη πολιτική ηλιθιότητα, η οποία δεν ξέρω από που προέρχεται. Απλώς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι, νομίζαμε πως είναι σοβαρός άνθρωπος. Υπεύθυνος για πολλά δεινά που μας βρήκαν. Οχι πως για όλα φταίει ο Κουβέλης, αλλά συνέβαλε αποφασιστικά στην εγκαθίδρυση της χειρότερης και πιο καταστροφικής κυβέρνησης στην Ελλάδα. Ενώ είχε όλη την υποστήριξη να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να έχουμε φτάσει στην ομαλότητα. Έλα Φώτη μου, γίνε και υπουργός να σε χαρούμε στο Πεντάγωνο δίπλα στον Πρόεδρο Πάνο , που τον αγαπάς και σε αγαπά. Να σε χαίρεται και η κορούλα σου λεβέντη μου, να είναι περήφανη για σενα.
Απάντηση
Κοπελια έχεις αναλογιστει01/03/201819:19Το εύρος της ενδειας του πατρος σου? Εχεις αναλογιστει πόσο κοστησε στην Ελλάδα το 2015? Τον έχεις πάει σε γιατρό να τον κοιταξει τελευταία η ειναι οικογενειακο? Το ξυδι μπορεί να το ελεγες , αν γινοταν ο Πρόεδρος που θα μας εβγαζε στο ξεφωτο. Έφυγε για το μαυρο σην ΕΡΤ, δεν βλέπεις οτι μπαίνει σε χρόνο που πέφτει μαυρο στη Δημοκρατία? Ντροπή κοπελια!
Απάντηση
Dies Irae01/03/201819:18Πρόκειται για μια ανάρτηση που απηχεί το θράσος και την υπεροψία ενός βαθύτατα υποκριτικού και ψευδολόγου ατόμου (κάτι σαν θηλυκή έκδοση του Τσίπρα), το οποίο δεν έχει διστάσει να υιοθετήσει στο παρελθόν τις πλέον παλαιοκομματικές μεθόδους των κούφιων υποσχέσεων, της εξαπάτησης και, φυσικά, της υπονόμευσης για την επίτευξη της συνδικαλιστικής (ως "κληρονομικώ δικαίω" συμβούλου του ΔΣΑ) και μετέπειτα (σκοπούμενης) πολιτικής ανέλιξής του, η οποία - ευτυχώς - δεν έκατσε τότε. Τώρα, με την ανάσυρση του captain Κουβέλη από τη ναφθαλίνη, ποιος την πιάνει. Νέοι ορίζοντες Μικέ..
Απάντηση
Τσούζει αλλα σαρεσει ..01/03/201819:17Κοπελιά βάλε παραφυναιλεο για να μην τσούξει η ακροδεξιά που αγκαλιάζεις με τον μπαμπά σου..
Απάντηση
ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΛΕΓΕ....01/03/201819:16ΑΦΟΥ ΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ..........
Απάντηση
Z01/03/201819:14Το μόνο που με ευχαριστεί από την σημερινή αριστερή κυβέρνηση, είναι ότι με τις ενέργειες της, δεν θα μείνει αριστερός επιτέλους σε αυτή τη χώρα, πλην του ΚΚΕ, όπου απλά τους χαρακτηρίζουμε πλέον σαν γραφικούς. Ο Αλέξης, αριστερός γαρ, καθαρίζει την χώρα από τους αριστερούς.
Απάντηση
Καλπακίδης01/03/201819:14Πολύ σωστά τους τα είπες, Μαρία μου όμορφη, που μοιάζεις πολύ με τον πατέρα σου. Και να σου πω κάτι και εμπέδωσέ το καλά στο μυαλό σου: να μην ξανασχοληθείς με τους μοχθηρούς αντιπάλους και επικριτές του κυρίαυ σε όλα πατέρα σου. Σε αυτούς τους δίνει την απάντηση πάντοτε ο λαός στις εκλογές όπως θα τους δώσει και πάλι και μάλιστα πιο ηχηρά στις επόμενες εκλογές. Μην αναλώνεσαι μαζί τους, είναι μια ζωή οι ίδιοι, οι αμετανόητοι και αδιόρθωτοι. Τα εκκωφαντικά χαστούκια του λαού τους περιμένουν και πάλι, να είσαι απολύτως βεβαία περί αυτού.
Απάντηση
Καλπακιδη01/03/201819:47Η μάς κάνεις πλάκα ή είσαι η κόρη του μπάρμπα Φώτη...
Απάντηση
...01/03/201819:12...ιμιτασιον Ιβανκα Τραμπ
Απάντηση
jack01/03/201819:12"άξιο" το κοριτσάκι..να "βολευτεί" άμεσα!!
Απάντηση
Κυνικός 01/03/201819:08Πάντα κατσαπλιαδες ήταν, για πάντα κατσαπλιαδες θα μείνουν οι μπολσεβικοι...
Απάντηση
o exwterikos 01/03/201819:05Ε λοιπόν καλά είπε. Είπε αυτό που πρέπει και αξίζει να ακούσει κάθε Έλληνας. Σας δίνεται η δυνατότητα μια φορά κάθε 4 χρόνια να αποφασίζετε για τη διακυβέρνηση του τόπου καθώς και το δημοκρατικό δικαίωμα να κατεβείτε υποψήφιοι με τις δικές σας προτάσεις. Αν επιλέγετε να είστε αμέτοχοι λουστειτε τους.
Απάντηση
Φόρτσα λογική01/03/201819:01Ο κος Κουβέλης είναι και σοβαρό και έγκυρο άτομο. Αλλοιώνει το δικό του εγώ υπερ του εμείς, τόσο που στις εκλογές ώς αρχηγός πολιτικού κόμματος δεν ψήφισε τον εαυτό του , όπως ο ίδιος είπε. Μόνο που τα πολιτικά κόματα είναι συνταγματικοί πυλωΝες Από το 1974 του πολιτειακού συστήματος. Άρα η μη ψήφιση φανερά του κόμμστος από αυτον που το έφκιαξε συνιστούν μπέρδεμα. Αυτό είπε αυτό σημαίνει. Τώρα αν το είπε αλλά φεν το έκανε πάλι το ίδιο κάνει.Γιατί η ψηφοφορία είναι μυστική. Άρα εδώ έχουμε πρόβλημα μεταξύ του είπα κσι έκανα. Α. Είπα και έκανα. Β. Είπα αλλά δεν έκανα. Γ. ΈΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Δ. ΈΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Ε. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Ζ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. ΚΛΠ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ. ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ Ν ΑΝΑ Κ. Στην Ελλάδα πάμε όλοι καλά και στέρεα. Συλογιόμαδτε ελεύθερα Κατά Σόλωμό Φόρτσα Μπουμπλής. Έμπαινε Γιούτσο. Υβ..Υβ Γαβ .. Γαβ
Απάντηση
Κατά μάνα κατά κύρη01/03/201819:00Έτσι και η θυγατέρα
Απάντηση
Το ξυδι στη κυρια απο μενα01/03/201818:57Μαλλον εσυ κι ο μπαμπακας σου να το πιει, που τετοιος που ειναι , αυτα του αξιζουν...
Απάντηση
Είναι πιο άσχημη01/03/201818:56Και από γέννημα θρέμμα συριζαίες
Απάντηση
!01/03/201818:56Τοο γλυψιμο ειναι οικογενειακο σας
Απάντηση
@@@@01/03/201818:54αντε βρε και Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο φανούρης,γατί δηλαδή μήπως οι εν ενεργεία είναι καλύτεροι?
Απάντηση
ξυδι?01/03/201818:54αλλοι θελουν ξυδι και αλλοι-ες κλωτσιες.
Απάντηση
fvtia!!!!!01/03/201818:53ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΙ ΕΣΟΥΡΝΕ ΣΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ -ΚΑΜΕΝΟ- ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΛΓΛΥΦΕΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!! ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!! ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!!
Απάντηση
Ναβουχοδονοσορας01/03/201818:47Αξιολύπητοι + αχρίοι.. Αριστερά του ηθικού πλεονεκτήματος τρομάρα σας..
Απάντηση
eytyxia01/03/201818:46τον ιδιο τουπε ειχε και η κορη του κωνσταντοπουλου και τωρα κανει τον καραγκιοζη για μερικα ψηφαλακια
Απάντηση
eytyxia1101/03/201818:45μετρημενες οι μερες του και οσο ξυδι και αν πιουμε αυτο δεν αλλαζει
Απάντηση
Montazieros 01/03/201818:42Ο μπαμπάς σου μπορεί να χρειαστεί ξύδι κοπέλα μου, γιατί ο Πάνος μπορεί να του ζητήσει να φτιάξει καμιά μπακαλιάρο σκορδαλιά. Πρέπει να έχει προετοιμαστεί καταλλήλως γιατί ο Καμμένος είναι πολύ αυστηρός με αυτά και να φάει καμία καμπάνα. Κρίμα νέος υπουργός.
Απάντηση
Volemena01/03/201818:40V for Volemena
Απάντηση
Lee01/03/201818:37Ευπειθως αναφερω υποφανταρος Φωτης. Διαταξτε Ποτε δεν φανταζομουν ποσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος μονο και μονο για μια καρεκλα και ενα παχουλο μισθο. Εκει που εφτεινε γλυφει ,αλλα τωρα γλυφουν ολοι οικογενειακως. Γιατι η κορη θα εμενε στην απ'εξω?? Οι υαινες μυριζονται το ψωφιμι(ελλαδα)
Απάντηση
Οι κόρες και οι μπαμπάδες 01/03/201818:34Κατηγόρησαν τον Πικραμμένο, "κατηγόρησαν" και τον Κουβέλη. Αντέδρασε η μία κόρη, αντέδρασε και η άλλη κόρη. Μπράβο βέβαια και στις δύο ! Το πως αντέδρασε όμως η μία και πως άλλη, κάνει τη διαφορά μεταξύ Πικραμμένου και Κουβέλη. Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω.
Απάντηση
Κατσαπλιάδες...01/03/201818:31Εύχομαι εκδρομούλα στη Μακρόνησο αλλά χωρίς κλάμματα αυτή την φορά.......
Απάντηση
ΓΙΑΝΝΗΣ01/03/201818:30ΞΥΔΙ ΑΣΦΑΛΩΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ", "ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ","ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ",ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ......................................
Απάντηση
Πώς!!!!01/03/201818:27Όταν θα τσεπωνει τα 10.000 χιλιαρικακια το μήνα ο μπαρμπα Φώτης θα πίνουμε εμείς το ξυδακι....
Απάντηση
αχμμ01/03/201818:25που σαι μικρη η λεξη ΞΙΔΙ παραγεται απο το οξος και οχι απο το οξυ και γραφεται με ΙΩΤΑ.
Απάντηση
Didis01/03/201818:20 Γι' αυτούς που θύμωσαν με το διορισμό του Κουβέλη, βρέθηκε το αντίδοτο, και μάλιστα σε ... αφθονία! Γι' αυτούς που λυπούνται τον Κουβέλη, υπάρχει κάτι;
Απάντηση
Είναι πολύ άσχημο 01/03/201818:19να βρίζουν τον μπαμπά σου και να τον αποκαλούν κλέφτη αλλά πολυ,πολύ χειρότερο είναι πραγματικά να είναι κλέφτης. Εσένα κυρά μάρω τι σε πείραξε πιο πολύ; Που τον βρίζουν οι πάντες ή που αξίζει και το πιο ακραίο βρισίδι;
Απάντηση
Αντε...01/03/201818:18...ρε αριστερή σακαφιόρα.Ξύδι εσύ θα φας και το θλιβερό μνημονογεροντάκι σου
Απάντηση
dimitrov01/03/201818:16Εν προκειμένω ... φορμόλη.
Απάντηση
Μπουκάλι ξύδι Α' ποιότητας01/03/201818:15Πείτε στην "κερία" ότι κοντοζυγώνει ο καιρός που τυχοδιώκτες πολιτικοί της δεκάρας (γιατί κάποιος που είναι ικανός να κάνει τα πάντα για την καρέκλα τέτοιος είναι) όπως ο μπαμπάς, θα βλέπουν τη Βουλή μόνο σε κάρτ ποστάλ στα περίπτερα της Ομόνοιας. Δίπλα στις κάρτ ποστάλ με τους σάτυρους, αν γνωρίζει.
Απάντηση
Dimdim01/03/201818:13Η καρεκλα ειναι χρυση πως να βγει ο ανθρωπος μονο με τον απλο μισθο ενω τωρα μεγαλεια...
Απάντηση
δρ. Μαύρος01/03/201818:07Κλασική Συριζοποίηση (αν και δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν ανέκαθεν συριζαίος ο μπαρμπα φώτης και απλά μας κορόιδευε).
Απάντηση
Μπάρπα Φουτάκς01/03/201818:04Αμέτρητα τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα οι αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών, γύρω από την είδηση που θέλει εδώ και χρόνια τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, να έχει γράψει στο Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) 80 ακίνητα, προκειμένου να μην φορολογείται... Ψάξτε το. Γεμάτο το Ίντερνετ. Αλλά η κοράκλα εκεί, να επιμένει...
Απάντηση
ΒΑΣΙΛΗΣ01/03/201817:56Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Απάντηση
ΤΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ01/03/201817:53ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ------ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ
Απάντηση
Κι όμως01/03/201817:51Ο δικός σου σύντομα θα είναι παρελθόν λησμονημένο για μας... Κ σένα θα σου μείνει να γλείφεις ότι περίσσεψε από τη βινεγκρετ. Και μετά ξανά στο αριστερό κλαρί! Κάνεις ακόμα πιο αξιοθρήνητο το διορισμό. Σκάσε αν σέβεσαι έστω κ λίγο τον πατέρα σου
Απάντηση
Trem01/03/201817:48Και εμείς απαντάμε .. "Ξύλο, όσο χρειάζεται ο καθένας ..."
Απάντηση
Κοπελιά 01/03/201817:47Αν είσαι περήφανη για τον πατέρα σου εμάς μας περισσεύει. Να τον χαίρεσαι. Βάλε στόχο να του μοιάσεις και ο κόσμος θα σε λατρέψει όπως τον πατέρα σου. Εμείς θα παρακαλούμε την πορεία σου από τα σάλια που θα αφήνεις όπως όλα τα σαλιγκάρια.
Απάντηση
Omiros Maris01/03/201817:45E vevea pos tha gini, to milo kato apo tin milia tha pesi.... alla gia na doume stis ekloges eki tha prepi na pari apantisi sto xidi ke tote sigoura tha moutra tis tha xinisoune..
Απάντηση
Τί το παράξενο;01/03/201817:44Κατά μάνα κατά κύρη...
Απάντηση
Tzigger01/03/201817:43Σε αυτούς που σας ψήφισαν και δεν έχουν μέρος να κρυφτούν !
Απάντηση
GS01/03/201817:43Να είστε φιλεύσπλαχνοι... εσάς εάν σας είχε στείλει ο θεός έναν τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ για πατέρα πως θα το αντιμετωπίζατε??? απλά με τον τρόπο που αντιδρά μας δείχνει και το δικό της αμόρφωτο (παρά τις σπουδές) και κομπλεξικό χαρακτήρα.... και για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είμαι από εκείνους που κάνουν εύκολα χαρακτηρισμούς προστατευμένοι από την ανωνυμία του διαδικτύου... ο πατέρας της έκανε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ξανά και ξανά μαλακίες στην πολιτική του καριέρα, δεν φταίω εγώ που μου έδωσε το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...
Απάντηση
ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ 01/03/201817:42ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΡΚΑ Η ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Απάντηση
ΟΣΟ ΟΣΟ01/03/201817:40ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ!!!Αs προσέχουμε τι λέμε...
Απάντηση
Ευτυχώς 01/03/201817:38Ο Θεός μας φύλαξε και δεν τον έχουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας
Απάντηση
Φφ01/03/201817:36Ειμαι αριστερος.ρε ξεφτιλισμενη ρε βρωμα δεν ντρεπεσαι λιγο εσυ κ ο πατερας σου ο γλυφτης ο ψευτης ποσο θα μας ξεφτιλισετε ανθρωποι σαν κ εσας αναγκζαζουν τον κοσμο απο τη σιχαμαρα να ψηφιζει ναζι κ αδωνι.σταματηστε να μολυνετε την χωρα μας αθλια υποκειμενα βρωμεροι.ξεφτλισατε την αριστερα των αγωνων μπραβο
Απάντηση
Φώτη διόρισε την κορη01/03/201817:36Σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού στο υπουργείο για να σκάσουν οι εχθροί μας
Απάντηση
patr 01/03/201817:35ΧΑΡΗΚΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!ΤΟ ΞΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΑ !! ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ !
Απάντηση
Αναστασια01/03/201817:34Γιατι Οχι?θα φας και συ καλα .
Απάντηση
Γιώργος 4501/03/201817:34Κυρία μου είναι σχεδόν αυτονόητο και ασφαλώς ανθρώπινο μια κόρη να υπερασπίζεται τον πατέρα της. Δείχνει όμως απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο το να ειρωνεύεσται με αυτόν τον τρόπο τους πολίτες αυτής της χώρας που πλήρωσαν με ΑΙΜΑ τις απερίγραπτες αποφάσεις του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ που είναι πατέρα σας. Ντροπή σας. Δυστυχώς στην περίπτωση σας ισχύει αυτό που λέει ο λαός " το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει" Ευτυχώς υπάρχει και η θετική πλευρά : Με αυτά που έχει κάνει ο πατέρας σας και η αριστερή συμμορία που μας κυβερνά γενικότερα όλο και περισσότεροι θα ακούν αριστερά και θα φτύνουν βρίζοντας.
Απάντηση
Ευλογητός01/03/201817:33Το βλέπω να τη χρυσοπληρώνουμε και αυτή σε καμιά μετακλητή θεσούλα δίπλα στον μπαμπά
Απάντηση
απο αντικειμενικοτητα σκιζεις κοπελια01/03/201817:33εσυ ξερεις το βινεγκρετ ως πλουσια κορη καλης οικογενειας (πλουσιας αριστερης οικογενειας) ..αλλοι δεν εχουν ουτε ξυδι τοπ να βαλουν στο φαι..το εχεις καταλαβει οτι ο αγαπημενος σου μπαμπας ειναι οπου φυσαει ο ανεμος, ε?
Απάντηση
de01/03/201817:32δε μου λες κοπελιά, θα είσουν οκ αν ο γέρος σου πήγαινε αναπληρωτής χωρίς το μισθό??
Απάντηση
ip01/03/201817:32Πολύ υψηλό επίπεδο, συγχαρητηρια για το ηθος. Είναι κι αυτό από τα χαρακτηριστικα της σύγχρονης ή καλύτερα της συριζαϊκής αριστεροφροσύνης;
Απάντηση
νηρέας01/03/201817:31Συνταγή της ημέρας --Πάστα φλόρα με μαρμελάδα βερίκοκο light - Ωχ χο χο άν αρχίσουμε έτσι ...!!
Απάντηση
MAKRAKHS01/03/201817:31ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ, ΗΠΙΑ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ BALSAMIKO..........ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΑΣΕΙ ΓΙΑ "ΚΑΡΕΚΛΑ", ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Απάντηση
Θανάσης01/03/201817:30Δε τι βλέπετε 50αρίζει και είναι σαν κοριτσάκι, φρέσκια, αφου στη ζωή της δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα και κάποια στιγμή θα έρθει να μας σώσει.
Απάντηση
Ψαγμένος01/03/201817:27Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων με Καμίνη, δεν έχει δουλέψει στη ζωή της ποτέ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, πάντα σε επιτροπές και έτοιμες θέσεις...Ξυπνάτε Έλληνες, στείλτε τους σπίτια τους.
Απάντηση
Fff01/03/201817:27Φαε ειρωνεια βλακα συριζαιε νεοελληνα κουλτουρε απο την τεμπελα κορη του κυριου τιποτα.επειδη μπορει.
Απάντηση
δημοκρατια το λένε01/03/201817:26και ελευθεροτυπία και ελευθερία άποψης,αν έχεις ακουστα και στο χωριό σου.Ντου γιου αντερστεν μαρη;Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε ,με τα σκτα που χετε μεσα στο κεφαλι σας εχουμε προβλημα αντιχρηστοι.Οταν ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης εβαλε τον Γκούρα να βάλει την μπιστολα στην πλάτη του Παλιών Πατρών Γερμανού που φοβόταν μην τον σφάξουν οι Τούρκοι για να σηκώσει το λάβαρο της Αγίας Λαύρας και να ορκιστούν όλοι οι οπλαρχηγοι μαζί για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία να πολεμήσουμε και να νικήσουμε η να αποθανουμε και όταν στην Πατρα είπε φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημένους που αλαξοπιστηζαν ήτανε μλακας δηλαδή σαν κι εσάς;Τι σημαινει δηλαδή ορκίζομαι στη συνείδηση μου.Υπαρχει ακόμη Έλληνας που να σας θεωρεί ότι έχετε έντιμη σεινηδηση;Υπάρχει έστω και ένας;
Απάντηση
αθώα μπογιατισμένη κόρη, 01/03/201817:24σού επιστρέφω το "ξύδι" σου με λίγο λεμονάκι από τη λεμονιά μου... Ο μπαμπάκας, αθώα μπεμπέκα, έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το ότι φτάσαμε έως εδώ με τον καταληψία 3,5 χρόνια πάνω στο σβέρκο μας.... Να μας πεις αν τα βράδια χωρίς φεγγάρι κοιμάται ήσυχα σαν αναμάρτητο αγοράκι ή σκούζει όταν οι εφιάλτες πλησιάζουν στο κρεβατάκι του? (Ο.Ε.)
Απάντηση
Φανταστειτε μονο01/03/201817:21να ησασταν εσεις στη θεση του Κουβελη. Να εχετε πει τα πραγματα που εχετε πει για τον Καμενο, την Αριστερα, την εξουσια, τα μνημονια. Να τα εχετε πει ΔΗΜΟΣΙΑ και καταγρεγραμμενα παντου. Και μαλιστα προσφατα. Ποσο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ πρεπει να ειστε μετα για να δεχθειτε την θεση που του προσφερε ο Τσιπρας? Ποσο γυμνος πρεπει να εισαι απο τσιπα, φιλοτιμο, αισθηση εντιμοτητας, ακομα ακομα και προσωπικη αξιοπρεπεια ρε παιδι μου, για να δεχθεις μια θεση για την οποια ΞΕΡΕΙΣ οτι ολοι θα σε κραξουν και με το δικιο τους, και θα παιξουν δημοσια τις ιδιες τις δικες σου δηλωσεις. Και να μη σε νοιαζει? Να μη σε σταματησει εστω η ντροπη?? Τι σοι χαρακτηρας πρεπει να εισαι? Τι σοι ανθρωπος? Τι σοι πατερας? Ντροπη κι απ τον Θεο....Ντροπη
Απάντηση
Η Ελλάδα01/03/201817:20χρειάζεται μια αληθινά πατριωτική κυβέρνηση και για αυτό απαιτείται ενα μαζικό κίνημα πολιτών που θα σαρώσει τους βολεμένους δεξιούς αριστερούς κεντρώους και αριστεροφασίστες. Ο Κουβέλης τα ίδια σκ.... με τους άλλους είναι
Απάντηση
Μιλάς κι εσύ...;;;01/03/201817:19Καλύτερα να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να πας το Κυρ - Φώτη στο γιατρό να εξετασθεί για άνοια... ήταν που ήταν... αλλά τώρα για να δεχθεί να γίνει υφιστάμενος του καμένου σίγουρα δεν είναι καλά...
Απάντηση
vaspar01/03/201817:18Μπορει το κοριτσι να αισθανεται υπερηφανο . ο κυρ φωτης βρήκε το τροπο να τρουπώσει ! Η αληθεια ειναι οτι του εκατσε υπο τον Καμμενο-grande ξεφτιλα ολοκληρος ΦΚ- που φερνει στην επιφανεια οσα εχουν ανταλλάξει στο παρελθον αυτοί οι Τιτάνες της πολιτικής.Επισης με νωπή τη θυμιση των οσων εχει πραξει τα τελευταια χρονια ο πανμεγιστος αυτος πολιτικός ανδρας με το τεραστιο εγω. Μαρια προσοχη στα Troll
Απάντηση
Παλαίμαχος01/03/201817:18Η αλαζονεία της εξουσίας ! Χαμερπή υποκείμενα που φτύνουν χολή.
Απάντηση
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟΣ01/03/201817:18O Λοβέρδος το είπε: δεν θα υπάρχει οικτος. Οι αριστεροί εκάνατε τη χώρα σαν τα μούτρα σας. Η νέα γεννιά δεν έχει δουλιες και θα στραφεί πολιτικά εναντιον σας. Αριστερά και ανεπτυγμενη οικονομία είναι ασύμβατα στη γή.
Απάντηση
Αντε!!01/03/201817:11και στα δικά σου. Να δεις που θα το δούμε και αυτό.
Απάντηση
abc01/03/201817:10Aκου κοπελια για να μαθαινεις.. Τον πατερα σου τον εχω ικανο να πουλησει ακομα και σενα για την καρεκλα.. Και μετα θα σε ψαχνουμε με alert στην τηλεοραση. Γιαυτο κλεισε το στοματακι σου και μην εκνευριζεις τον κοσμο.
Απάντηση
Το τραγικό 01/03/201817:10είναι οτι αυτή η κυράτσα νομίζει οτι έγραψε τρομερή εξυπνάδα. Τελικά η φασιστερά βλάπτει σοβαρά κι ανεπανόρθωτα την ψυχική και πνευματική υγεία.
Απάντηση
εμείς λίγο,01/03/201817:10εσύ πολύ κυρα-θυγατέρα, γιατί δεν πρέπει να πηγαίνει κάτω εύκολα τέτοιος διασυρμός. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον δικό μου μπαμπά για την αξιοπρέπεια του
Απάντηση
Theo Desert Mojave Calif01/03/201817:08Ο κυρ Φώτης Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε έγραφε τότε στο twitter, αλλά προς στη ΜΑΣΑ υπάρχει αμοιβαίο συγχωροχάρτι μεταξύ σας, ευτυχώς όμως που είσαι για ξύλινο κουστούμι και θα απαλλαγούμε άπαξ διά παντός από την υπερήλικη αφεντιά σου κατά συνέπεια δεν θα πιούμε και Ξύδι.
Απάντηση
xristos01/03/201817:05Πολιτικός ξεπεσμός εκ μέρους του, λυπάμαι όμως και για τον ....... που τον επέλεξε.
Απάντηση
Πάνος 01/03/201817:03Η κυρία με τι ασχολείται ? Με δημόσιες σχέσεις μήπως, χρήζει προστασίας δηλαδή ο μπαρμα Φώτης ? Μήπως δεν ειναι πλήρως αυτοβούλως και αυτό συντηρούμενες ?
Απάντηση
Φουκαράδες !! Ε, φουκαράδες !!01/03/201817:00Η προσωποποίηση της πολιτικής ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ και της οικογενειακής ΜΙΖΕΡΙΑΣ !! Αριστερά, είπαμε, ότι πουλάτε ; Φέρατε ήδη τη δεξιά !! Φουκαρατζίκοι, δεκαρολόγοι, ασήμαντοι αυλικοί
Απάντηση
Μακρονυσιωτης 01/03/201817:00Στο master chef Μαράκι όχι σε εμάς συνταγουλες .
Απάντηση
Barby01/03/201816:59Άλλο σούργελο ...Πού ήταν αυτό κρυμμένο τόσο καιρό; Τελειωμό δεν έχουν...
Απάντηση
Ο γενναίος πολιτικός ανήρ Κουβέλης01/03/201816:58Κρύφτηκε σε όλη τη διαδικασία της διαβεβαίωσης (sic) μεταφερόμενος από οχήματος σε όχημα για να μην αρθρώσει λέξη. Αντ' αυτού, ανέλαβε την υπεράσπισή του η κόρη του, χρησιμοποιώντας το ακράδαντο επιχείρημα "ξύδι". Αν η κοπελιά είναι υπερήφανη για την πολιτική πορεία του πατέρα της, με γεια της με χαρά της. Ας αποδεχθεί όμως ότι στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, αυτή η διαδρομή από το αντιμνημόνιο στο μνημόνιο και τούμπαλιν, καθώς και από τα πρόθυρα του προεδρικού μεγάρου, στην υπό τον Καμμένο τοποθέτηση, προκαλεί σίχαμα. Συνεπώς, αν είχε ένα στοιχειώδες νιονιό και πολιτικό ενστικτό, τουλάχιστον δεν θα προκαλούσε...
Απάντηση
Chris 01/03/201816:58Το μηλο κατω απο τη μηλια θα πεσει. Ο πατερας χωρις ηθικες αναστολες, "στα "τεσσερα για την καρεκλα"..., απο την κορη τι να περιμενεις;
Απάντηση
Παρακμή01/03/201816:52Η κατρακύλα δεν έχει τέλος
Απάντηση
At01/03/201816:49Τι μας ελειπε, τι μας ελειπε; Α, ναι μια μικρη Αντουανεττα. Και μαλιστα με ηθικο πλεονεκτημα. Μονο λιγο προσοχη, μανδαμιτσα. Εκει που δε σας πολυεπαιρναν σβαρνα οι πολλαπλες αμαρτιες του μπαμπακα σας (πλεον υπουργου παρα τω κ.καμμενω) τωρα θα σας θυμουνται και εσας πολλοι.
Απάντηση
Nik01/03/201816:46Επιστήμονας κι αυτή! Αν κρίνω από την επιστημονική μας απάντηση! Έχουμε πήξει στους μορφωμένους!
Απάντηση
Ιωαννα 01/03/201816:46...στο ταπεινό σου σπίτι το λέτε βινεγκρετ...μιας κ ανταλλάζουμε συνταγές σου έχω μια...ματαιοΞΥΔΙΑ με πασπάλισμα από τρούφα ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ...Βon appetite!
Απάντηση
O Ιούδα ....01/03/201816:45Κ ο Κουβελης για τα λεφτά πουλάνε τα πάντα!!!!!!!!
Απάντηση
vivitv01/03/201816:44Βρε ουστ... Αν υποψιαστώ ότι θα βλέπω και τη θυγατέρα αργότερα ως διάδοχο θα πεθάνω...
Απάντηση
Τι επαγγελεται ειπαμε01/03/201816:44η νεαρα?
Απάντηση
@01/03/201817:23Επάγγελμα. Παιδί του μπαμπά..
Απάντηση
Η ξεφτίλα, ως οικογενειακή κουλτούρα 01/03/201816:44Η επιτομή της ΠΤΩΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: αριστεροσύνη με ασύλληπτη ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ !!!! Αχ, Μαρία μου !!! Αφήστε χώρο στους ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Θα βγείτε κι εσείς κερδισμένοι. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ !
Απάντηση
Midian01/03/201816:44Τι να κάνουμε βρε κορίτσι μου. Δεν είναι ο μπαμπάς μας όπως ο δικός σου, δηλαδή πολιτικός κλόουν και ζογκλέρ (κωλοτούμπας που λένε και στην πιάτσα). Κάποιοι είχαν και ηθική και αξιοπρέπεια και δεν έμπλεξαν με διαπλεκόμενα κόμματα, αλλά ασχολήθηκαν με τα επαγγέλματα τους. Κάποιοι άλλοι είπαν να γίνουν επαγγελματίες λαοπλάνοι. Να τον χαίρεσαι και καλά μνημόνια σου ευχόμαστε. Πάντα τέτοια, μπροστά στο κίνδυνο να χάσει τη καρέκλα, να ανέχεται να ακούει από τους πολίτες τα εξ αμάξης και να χρειάζεται ως τη στήριξη των παιδιών του, για να πει κάποιος μια καλή κουβέντα. Είναι το σύνδρομο του διαιτητή. Θα το μάθεις ίσως αν μεγαλώσεις.
Απάντηση
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ 01/03/201816:42καλη μου μαρια θα ηθελα να σου απαντησω επ αοριστου και εξ ολοκριριας σημφωνα με το ΠΛΟΛ46 ΑΚΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΒΑΦΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ,,,,1ΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΜΑ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,,,,ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΟΝ 2ΡΟΝ .Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΒΑΣΙΚΑ ,,,,,,,,,,,,,,,,ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,,,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΙΣΑΦΗ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Π....ΑΝΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟΛΙΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΞΥΔΑΚΙ ΝΑ ΠΟΙΟΙΣ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ
Απάντηση
@Ξυδομαλλούσα....01/03/201816:41Ξύδι λένε τώρα την κωλοτούμπα? ???????? Να τον χαίρεσαι για την..... ακεραιότητα του και τα...... σταθερά πιστεύω του!!!!!!!
Απάντηση
Απορία !01/03/201816:41Τι είναι πιο επώδυνο? Να γελοιοποιούν τον πατέρα σου ή να είσαι παιδί ενός γελοίου ?
Απάντηση
WWW01/03/201816:32NA ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ......
Απάντηση
Χαχαχαχα01/03/201816:31Αυτή το χρειάζεσαι το ξυδάκι. Ο κόσμος τους φτύνει κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει! Δεν θα σας αποδεχτεί ποτέ ο κόσμος και σας έχει πάρει στο ψιλό γαζί ρεεεε! Εσείς πρέπει να το πιείτε το ξυδάκι για να χωνέψετε την πραγματικότητα! Ξυπνήστε Μαρίες Αντουανέτες!
Απάντηση
Το01/03/201816:31Το Ξύδι να το πιείς μόνη σου για να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Ο λαός αποδίδει στον ντάντι σου αυτό που του αξίζει. Η ιστορία καταχωρεί τον καθένα στο επίπεδο που του αξίζει.
Απάντηση
Δεσποσύνη μου, εσείς πιείτε την σαμπάνια σας...01/03/201816:30Αξιότιμη δεσποσύνη μου, προτείνω να πιείτε μια ακριβή Γαλλική σαμπάνια εις υγείαν του Αριστερού πατρός σας, τρώγοντας και ολίγον φουά-γκρα (ολίγον είπαμε...γιατί παχαίνει...). Μετά μπορείτε να εντρυφήσετε στας διδαχάς του Μάρξ, του Τρότσκι και του Μάο, ακούγοντας Αντάρτικα και φαντασιώνοντας Οχτωβριανές Επαναστάσεις και σκισμένα Μνημόνια...
Απάντηση
ΤσυριζοΚουβελαία01/03/201816:29Μπαμπά, βλέπεις επίπεδο που κρατάω?!!!
Απάντηση
Απορία01/03/201816:27Το "s+p" που έχει στο τέλος, σημαίνει....Standard & Poors?......ξυδάκι κι άμα δείτε αναβάθμιση......!
Απάντηση
ολοι ιδιοι01/03/201816:27τελικά έτσι είναι οι αριστεροί. Φταίει το υλικό κατασκευής που είπε μια ψυχή.
Απάντηση
ΚρΗτικός01/03/201816:26Μένω έκπληκτος με το επίπεδο σας κυρία Κουβέλη. Όμως μπορώ να αιτιολογήσω την αγωνία σας , γιατί σας διόρισε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο μπαμπάκας σας όταν ήταν στην κυβέρνηση Σαμαρά το 2012 και τώρα περιμένατε με ανυπομονησία φαντάζομαι αυτή την στιγμή , για να σας ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΞΑΝΑ !! Να ξέρετε όμως , Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ που κουβ(ε)λ(η)τε , θα σας φέρει σε δύσκολη θέση πολλές φορές στη ζωή σας , ιδιαίτερα μετά απο αυτές τις ανοησίες που αναρτάτε . Σας λυπάμαι και θα σας συστήνω ως παράδειγμα προς αποφυγή στα παιδιά μου.
Απάντηση
πιο κάτω δεν έχει 01/03/201816:26ντροπή σας ρε συριζόπουλα
Απάντηση
ΧΒ01/03/201816:25Ας μας πει τι πίνει ο πατέρας της και δεν μας δίνει. Πως θα χωνέψει το να είναι αναπληρωτής υπουργός ενός ανθρώπου που τον θεωρούσε μίασμα? Αν και η ίδια είναι περήφανη για τα κατορθώματα του πατέρα της ας ετοιμαστεί για καμιά θέση στο δημόσιο στο πλευρό του μπαμπά. Κουβέλης σημαίνει η προσωποποίηση της ξεφτίλας
Απάντηση
βαλε λαδι και ερχομαι το βραδι01/03/201816:25αχμετ απο κουμουνδουρου
Απάντηση
amerikanos01/03/201816:24Βαλε λαδι και ελα οπως θα εισαι το βραδυ στην κουμουδουρου αχαχαχαχαχαχαχα
Απάντηση
ΠΕΙΡΑΙΑΣ01/03/201816:24Ο Κουβέλης κατάφερε να απαξιωθεί ως πολιτικός χωρίς να έχει ασκήσει εξουσία μέχρι σήμερα. Το πέτυχε με την παθολογική σοβαροφάνεια, την υστερόβουλη στωικότητα και την κάλπικη νηφαλιότητα που διαχρονικά λανσάρει.
Απάντηση
Aaa01/03/201816:23Αει χασου κι εσυ μαρη!! Σε δψεκα μερες σε βλεπω να τσεπωνεις κι εσυ δημοσιο χρημα, βολεμενη σε καποια θεσουλα ... τοση δα !! Αει χασου !!
Απάντηση
Insider01/03/201816:23"Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα"...
Απάντηση
μπετοβλακας 01/03/201816:23Πολύ καλο το καστανο....
Απάντηση
Επίσης,01/03/201816:21Μαύρο (στις εκλογές), όσο χρειάζεται ο καθένας σας. Ειδικά για εσάς, ακόμη περισσότερο
Απάντηση
ΝΙΚ01/03/201816:20ΡΕ ΠΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ... ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
Απάντηση
Νικος 01/03/201816:20Να έινσι καλα ο μπαμπά σου κοπελα μου αλλα δρν έινσι μακριά η ωρα που θ λογοδοτήσουν όλοι κι τότε θα ειναι αργα ..το κλάμα δεν θα σώσει κανέναν ..
Απάντηση
teo01/03/201816:19ΓΑΒ....ΓΑΒ....ΓΑΒ....
Απάντηση
tipotas01/03/201816:19η κάθε λινάτσα βγαίνει και λέει μιά παπαριά, για τον άχρηστο άντρα της ή για τον γλύφτη πατέρα της, τσιμπάμε μετά εμείς απαντάμε και έρχεται μετά η ισότητα και βγάζει ανακοίνωση. είναι δουλειά αυτή τώρα; τα πιάτα τα έπλυνες;
Απάντηση
Οι φελλοί 01/03/201816:19επιπλέουν!
Απάντηση
Kounelis01/03/201816:18Ήρθε η ώρα να εισπράξει τα τριάντα αργύρια της προδοσίας του...
Απάντηση
Theo Desert Mojave Calif01/03/201816:18Μόνο στο Ελλαδιστάν διορίζονται υπερήλικοι συνταξιούχοι και τυφλοί να κάνουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις, Καληνύχτα
Απάντηση
θανασης01/03/201816:18ολη η οικογενει για πεταμα.
Απάντηση
ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΡΕ01/03/201816:15Ο κουβελης εχει γραφτει ο ιδιος στην ιστορια σαν ενας ξεφτιλισμενος που εριξε την κυβερνηση που ηταν και ο ιδιος μελος..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!! ( Μιλαμε τραγικο πραγματι) και μας εφερε και αλλα μνημονια και την καταστροφη, ενω θα ειχαμε ηδη βγει απο τα μνημονια..ΑΥΤΟΣ ειναι ο βασικος υπευθυνος, ενας γελοιος γερομακακας..τωρα τι λεει η κορη του καλα κρασα..της λεμε
Απάντηση
Σταύρος01/03/201816:14Οσο συνεχίζετε να ψηφίζετε κρατιστές τόσο θα αποθρασύνονται και εκτός από τον παρασιτισμό εις βάρος σας, θα σας κοροιδεύουν κιόλας κατάμουτρα. Δημιουργία Ξανά για μικρό κράτος, μηχανογράφηση παντού και απλοποίηση της νομοθεσίας.
Απάντηση
Εσείς οι κουμουνιστές τόχετε01/03/201816:13πολύ με το ξύδι ! Η μόνιμη απάντηση σε κάθε κάθε κριτική που σας γίνεται , είναι το ξύδι ! Ξύδι εδώ , ξύδι εκεί ! Έχετε τόσο πολύ παρακμάσει πολιτικά και αφομοιωθεί από το σύστημα , που ξεχάσατε και τα μαθήματα που σας κάνανε στην ΚΝΕ και το Ρήγα Φεραίο ! Δεν έχετε κανένα πολιτικό επιχείρημα για να υπερασπιστείτε την καρεκλοθηρία και τις αρπαχτές σας !
Απάντηση
ΟΥΣΤ!!!01/03/201816:13ΤΟ ΞYΔI TO ΔOKIMAΣATE ΠPΩTOI EΣEIΣ OIKOΓENEIAKOΣ OTAN O ΠATEPA ΣOY ΠEPAΣE ΣΤHN NEΩTEPH IΣTOPIA THΣ EΛΛAΔOΣ ΣAN O ΠOIO AΠOTYXHMENOΣ ΠOΛITIKOΣ,AΛΛA ΠPOΣEXE ΓIATI H ΘEΣH ΠOY EXEI ΠAPEI EINAI ΣOBAPH ΔEN ΠAIZOYNE ΓIA ΠΛAKA TIΣ ENOΠΛEΣ ΔYNAMEIΣ,ΠPOΣEXE ΓIATI BΛEΠΩ NA ΣAΣ ΠAIPNEI H MΠAΛA OIKOΓENEIAKOΣ......ΣOYPΓEΛO
Απάντηση
Theo Desert Mojave Calif01/03/201816:12Μόνο στο Ελλαδιστάν διορίζονται υπερήλικες συνταξιούχοι και τυφλοί να κάνουν ενδελεχείς επιθεωρήσεις, Καληνύχτα
Απάντηση
Χαρά 01/03/201816:12Όμορφα μάθαμε και την κοκόνα
Απάντηση
Μαίκ01/03/201816:11Η ειρωνία όταν έχει πουλήσει την χώρα μας είναι αν μη τι άλλο προσβλητική γαιδούρα
Απάντηση
Γιώργος01/03/201816:10Να χαίρεσαι τον προδότη
Απάντηση
διορισμος?01/03/201816:08αυτη την εχουν διορισει πουθενα να την πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενοςμ ε τους Φορους του ??? η οχι ακομη??
Απάντηση
Μαρία ΝΥ01/03/201816:08Εάν ήμουν στην θέση σας κα Κουβέλη... θα ντρεπόμουν να εμφανιστώ και να κυκλοφορήσω...έχω καταλάβει όμως οτι η τσίπα δεν υπάρχει ούτε καν στο λεξιλόγιο σας....Καταστρέψατε μια χώρα....Φτωχοποιήσατε εναν λαό.... ΥΓ Κι αφου είστε κι ο πατέρας σας και εσείς τοσο υπερήφανοι γιατι μπήκε και βγήκε στην ορκομωσία τρέχοντας?????
Απάντηση
LADI01/03/201816:07ΛΑΔΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. Συγχρονος εφιάλτης χωρίς αντάλαγμα αποκλείεται ο μπαμπας.
Απάντηση
Στε01/03/201816:07Από την ώρα που κάποιος κάνει οικογένεια πρέπει να υπολογίζει τις κινήσεις του και να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τα παιδιά του Φωτάκη. Στενοχώρησες την κορούλα σου.
Απάντηση
...01/03/201816:06Ξύδι! Όσα τσεπώσει ο τσεπώσει ο καθένας για να έχουν τα παιδιά του!
Απάντηση
Άγγελος01/03/201816:06"Η Μαρία Κουβέλη είναι κόρη του Φώτη Κουβέλη και ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται ότι ενδέχεται να μπουν στην κυβέρνηση σε περίπτωση ανασχηματισμού. Με τον αστερίσκο "στην περίπτωση που δεν θελήσει να μπει στην κυβέρνηση ο πατέρα της". Τα λόγια και τα ξύδια περιττά. Φαίνεται πως ο Τσίπρας αποφάσισε να τακτοποιήσει και τους δύο. Ίδωμεν εντός των επόμενων ημερών.
Απάντηση
μάκης01/03/201816:06Δεν βρέχει, σας φτύνουν (οικογενειακώς).
Απάντηση
χαο01/03/201816:05Να χαίρεσαι τον πατέρα σου κοπέλα μου! Από πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα μπορούσε να ήταν, κατέληξε υφιστάμενος του Καμμένου.... To λες και κατόρθωμα....
Απάντηση
DINOS 01/03/201816:04Η κόρη του Κουβέλη είναι υψηλοτάτου επιπέδου βλέπω, σαν τον πατέρα της. Ας ελπίσουμε να την δούμε να ασχολείται μόνο με συνταγές γιατί τα έχουμε δει όλα σε αυτή την έρμη την χώρα ...
Απάντηση
Q01/03/201816:03Να δω ποσο πιο πατο πρεπει να πιασει ο πατερας σου για να βαλετε οικογενειακως μυαλο. Αντι να ευχαριστειτε το Θεο που δεν σαπιζει σε κανα μπουντρουμι για εσχατη προδοσια, εσεις συνεχιζετε να τεσταρετε το σχοινι για να δειτε ποσο αντεχει. Ασε που αν ειχατε μυαλο θα κοιτουσατε να τον αποτρεψετε απο την υπουργοποιηση του, γιατι ειναι φανερο οτι και ο Τσιπρας θα κανει αυτο ακριβως που εκαναν και οι προηγουμενοι μαζι του. Θα τον βαλει μπροστα σαν ασπιδα για να γλιτωσει τα ψηφαλακια του. Αλλα εσεις εκει, την καρεκλα κοιτατε. Οτι το οριστικο του τελος πλησιαζει και οτι ειναι 100% σιγουρο οτι οι "δημοκρατες" θα τον ριξουν στην ιδια πυρα που εριξαν και τον Ακη προκειμενου να γλιτωσουν τα τομαρια τους, αυτο δεν το βλεπετε. Ετοιμαστειτε λοιπον να τον δειτε να περναει τις τελευταιες του μερες στιγματισμενος και εγκατελειμενος απο τους παντες.
Απάντηση
...01/03/201816:02πιο άσχημη δεν γίνεται να είναι. Κλασική Μυριζαία.
Απάντηση
ν.θ01/03/201816:01EKTΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΔΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΝΙΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
Απάντηση
ΠΟΠΑΥ01/03/201816:00Μπήκαν μωρέ μπήκαν τα γίδια στο μαντρί Τα πρόβατα στη στρούγκα Χρυσούλα μ' κι αδερφούλα κτλ κτλ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση
Ευα01/03/201815:58Ουστ...
Απάντηση
Αγγελος01/03/201815:58Ελπιζω να μην εισαι το ιδιο αχρηστη οσο ο πατερας σου. Οσο για το ξύδι μαλλον πηρες το επιπεδο του πατερα σου.
Απάντηση
Αθανάσιος01/03/201815:57Τσίπα μηδέν
Απάντηση
Epiktitos01/03/201815:57Είναι απίστευτες κατίνες αυτές οι αριστερές! Η κόρη του εβδομηντάχρονου Φανούρη -που όντας γιος καραβανά δεκανέα, έγινε κουκουές στα νιάτα του, κουκουές εσωτερικού αργότερα, συγκυβέρνησε με την Νέα Δημοκρατία σαν συνασπισμένος, ΔΗΜΑΡικός μετά, και σφουγγοκωλάριος του Καμμένου στο τέλος- στέλνει να πιούν ξύδι όσους παρατηρούν αυτά τα καραγκιοζιλίκια και τις κωλοτούμπες του μπαμπά της!
Απάντηση
ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ. ΑΠΛΟ.01/03/201815:56Στις 36 χωρες της ΕΕ/USΑ/ OOΣA οι σοσιαλαριστεροί μαρξιστές θεωρείστε μιάσματα! Και μειοψηφιες! Δες αυριο στην Ιταλία: Αριστερά 6% και ο σοσιαλφιλελευθερος Ρεντσι ..21% του παλαι ποτέ κομματος του Μπερλιγκουερ! Δεν συζητειται εάν ειστε μειοψηφία. Αλλά το ότι φευγετε και ατιμασμένοι. Αρα, προς τι η δυσφορία; ΦΕΥΓΕΤΕ! Στο 4,5% σήμερα το επιτοκιο (αντι 2-2,5%).
Απάντηση
Ψιτ, αριστερούλα...01/03/201815:56Για ξύδι δεν ξέρω, πάντως απο εδώ και πέρα θα φέρνει ο μπαμπάς στο σπίτι ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΔΙ. Ξέρεις εσύ, για τη σαλάτα...
Απάντηση
Στέλιος 01/03/201815:56Το Κουβελειο Αγος όμως αγαπητή κυρία, που συνιστας ξύδι σ εμάς που αποδοκιμαζουμε τον πατέρα σου, θα συνοδεύει τον ίδιο τον Κουβελη για πάντα, ως αποτέλεσμα των πράξεων του. Η ανάρτηση σου λοιπόν είναι ανασφαλης από μόνη της
Απάντηση
Κουβελοκόρη01/03/201815:56προφανώς το ξύδι το χρειάζεστε εσείς καθότι οι πάντες αντιμετωπίζουν ως αστεία-γελοία την τοποθέτηση κουβέλη και την χλευάζουν μάλλον με σατυρικό τρόπο πάρα με εκνεύρισμό. Οπότε κυρία κουβεκόρη ξυδάκι σε εσάς σε αναλογία 1lt ανά ώρα!!! τώρα με τον μισθό του υφυπουργού θα μπορεί ο μπαμπάς να σας το προμηθεύει ανελλιπώς.
Απάντηση
Βάλε...01/03/201815:56...την τσαπού στο πάτο σου...
Απάντηση
ΑΑ01/03/201815:55Αντε όπου ναναι θα διοριστεί και αυτή...εις υγείαν των κοροιδων...
Απάντηση
ΧΑΡΙΛΑΟΣ01/03/201815:55Άλλη Μποφίλιου μας βρήκε.
Απάντηση
Ξυδάκης01/03/201815:53Πρέπει να ήπιατε πολύ ξυδάκι αυτές τις ημέρες οικογενειακώς κοπέλα μου. Μα να πάει ο κυρ-Φώτης τώρα στα στερνά να κάνει τέτοια. Μάλλον δεν του δώσατε τα χάπια για το αλτζχαιμερ του μπαμπά!!!
Απάντηση
Κάθε μέρα να γράφεις 500 φορές01/03/201815:52"Ο πατέρας μου δεν είναι γελοίος", μέχρι να πειστείς.
Απάντηση
Ήθος μηδέν 01/03/201815:51βλακεία ανίκητη. Απο κληρονομικότητα καλά τα πας Μαρία.
Απάντηση
Κόρη του κυρίου 01/03/201815:51Τίποτα.
Απάντηση
ΚΟΥΒΕΛΗΣ01/03/201815:40 ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!!!!
Απάντηση
Είναι ωραίο να σ' αγαπά η κόρη σου01/03/201815:39Είναι κρίμα όμως για το παιδί ο πατέρας να μην του αφήνει ως κληρονομιά ένα περήφανο και καθαρό όνομα. Η κόρη του Κουβέλη είναι άτυχη αφού δεν θα μπορέσει να φέρει ένα όνομα με περηφάνεια και σεβασμό. Ολα τα άλλα είναι περιττά. ΥΓ.Ο κόσμος καλά κάνει και λιδωρεί τον Κουβέλη. Είναι απο τους πολιτικούς που έχουν ντροπιάσει τον εαυτό τους και τη χώρα.
Απάντηση
kos01/03/201816:04Απ'ότι βλέπεις δεν πρόκειται για ατυχία, αλλά για μήλο που πέφτει κάτω από τη μηλιά. Από τη στιγμή που βγαίνει προς υπεράσπισή του -με αυτό το στυλ- μάλλον το αξίζει. Ένα άτομο με ήθος θα ντρεπόταν, πόσο μάλλον να δημoσίευε και σχόλια στο twitter.
Απάντηση
SpartaCross01/03/201816:02ΑΚΡΙΒΩΣ! Συμπλεγματικά ανθέλληνας. Αριστερός μόνο στα λόγια. Και πρόθυμος υπηρέτης των Αφεντικών. Γι' αυτό και κόλλησε με τον Αλέκση.
Απάντηση
Α!01/03/201815:35Κι άλλος ένας της παρέας του Μποούταρη χικ!
Απάντηση



Πηγή