11 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)


zouganelis1

.


makeleio.gr

Β. ΚΑΤΡΑΒΑ! Ιδού η (πρώην) γραμματέας του Άδωνι που έκαναν ντου οι Αρχές...





Το όνομα της κυρίας Κατραβά, γραμματέας του Άδωνι βρίσκεται στο ενημερωτικό δελτίο που στέλνει το FBI, που θεωρεί ότι εμπλέκεται άμεσα στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.






Άνοιξε ο βόθρος και ξερνά κόπρανα...
ΚΟΠΡΑΝΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ...
Και οι ψηφοφόροι της, κύριε;;;
ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ!

Καλλιόπη Σουφλή
   Αναλυτής



Φύλλο και φτερό έκαναν σήμερα Σάββατο οι άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας το σπίτι της γραμματέας του Άδωνι Γεωργιάδη δεξί χέρι σε όλα εδώ και πολλά χρόνια, Βασιλείας Κατραβά και του συζύγου της Νίκου Κωστόπουλου, γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. Αιτία για την επιχείρηση, όπως διαβάζουμε στα «Παραπολιτικά» είναι το γεγονός ότι το όνομα της συζύγου του Βασιλείας Κατραβά φέρεται να εμπλέκεται στο φάκελο της υπόθεσης Novartis.


Η Κατραβά υπήρξε στενή συνεργάτις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, και συγκεκριμένα διευθύντρια του γραφείου του.

 Σύμφωνα με το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» το όνομα της κυρίας Κατραβά, γραμματέας του Άδωνι βρίσκεται στο ενημερωτικό δελτίο που στέλνει το FBI, που θεωρεί ότι εμπλέκεται άμεσα στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ενδιαφέρουσα η πορεία του Νίκου Κωστόπουλο, ο οποίος θεωρείται μέλος της «dream team» του Κούλη Μητσοτάκη, που αποτελείται από στελέχη επιπέδου Χατζηδάκη και Αυγενάκη.

Ο Νικόλαος Κωστόπουλος είναι γιός του παλαιού βουλευτή της ΝΔ Δημήτριου Κωστόπουλου, που υπήρξε παράγοντας του Έβερτ.


Η δε υποψήφια Βασιλική Κατραβά ήταν με το ΛΑΟΣ την ίδια ώρα που ο Νίκος Κωστόπουλος τοποθετείται στη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, ένα μικρό σκάνδαλο ξεσπά γύρω από τον Άδωνη Γεωργιάδη και την ιδιαιτέρα του Βασιλική Κατραβά:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ήταν υπουργός την είχε διορίσει ως μέλος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, χωρίς όμως το σχετικό ΦΕΚ να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν. 

Η Κατραβά ηταν εν ολίγοις γραμματέας του υπουργού και μέλος της Αρχής παράλληλ. 


Επιπλέον, όπως προκύπτει από σχετική ερώτηση της βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στη Βουλή Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με το επώνυμο Κατραβά εμφανίζεται ως εξωτερική συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, ιδιωτική υπάλληλος της θυγατρικής της γερμανικής εταιρίας GIZ, η οποία είχε αναλάβει έργα «μεταρρύθμισης του τομέα δημόσιας υγείας» στη χώρα μας.

Η Κατραβά υπήρξε επίσης μέλος του εκδοτικού οίκου «Ήλεκτρον» ο οποίος εκδίδει μεταξύ άλλων τα βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη.


Η «Ήλεκτρον Εκδοτική» ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2002 με εταίρους τους Νίκο Φιδέλη, υποψήφιο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. το 2004 και το 2007, Χρήστο Κοσιώρη, στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και Κατερίνα-Φαιναρέτη Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη και υπάλληλο της ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και υποψήφιας στις επικείμενες ευρωεκλογές με τη Ν.Δ. Νίκης Τζαβέλα, στο ευρωκοινοβούλιο.


Η Βασιλική Κατραβά συμμετέχει στην «Ήλεκτρον» από τον Μάρτιο του 2003, όταν ο Νίκος Φιδέλης, ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου Φίλων των Χιτών και απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, της μεταβιβάζει το 50%, δηλαδή τα 300 εταιρικά του μερίδια και αποχωρεί από αυτήν μαζί με την κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Μάιο του 2009 όταν πωλούν τα μερίδιά τους σε κάποιον Ευάγγελο-Κλεομένη Καραμανώλη, ο οποίος έναν χρόνο μετά επίσης αποχώρησε από την εταιρία.


Η αγαστή συνεργασία της Βασιλικής Κατραβά με τον Άδωνη Γεωργιάδη και οι φιλικές σχέσεις που φαίνεται να έχουν οι δυο τους, διαρκούν εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, τουλάχιστον από το 1999. Την περίοδο εκείνη, η Κατραβά εμφανίζεται να καταθέτει στο ταμείο της εταιρίας «Ελληνική Αγωγή» που ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ιδρύσει το 1997, ποσό 600 χιλιάδων δραχμών και να λαμβάνει 60 εταιρικά μερίδια.


Όταν το 2007 ο Γεωργιάδης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, η Βασιλική Κατραβά, η οποία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος με τον ΛΑ.Ο.Σ., ενώ το 2009 υπήρξε υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας με το ίδιο κόμμα, ανέλαβε τη διαχείριση της εταιρίας «Ελληνική Αγωγή» και μάλιστα ως
διαχειρίστρια υπογράφει και τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της εταιρίας για το οικονομικό έτος 2011, ενώ ο νέος ισολογισμός βρίσκεται κατά τη συγγραφή του παρόντος σε στάδιο επεξεργασίας. 

Να σημειωθεί ότι υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Φωκίδα ήταν την ίδια χρονιά και η αδελφή της σημερινής γραμματέως του υπουργού, Παρασκευή Κατραβά-Ευαγγελάτου.

Σχετικά Συντροφικά μαχαιρώματα

http://ixnos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_25.html




Πηγή

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- Πολίτης για Διοικητή νοσοκομείου Καστοριάς (ΣΥΡΙΖΑ):Το ότι υπάρχουν λεφτά για σφαίρες αλλά όχι για φάρμακα με ξεπερνάει


 Συμφωνούμε απόλυτα με την χρήστη του facebook την πολίτη Καστοριάς και έχουμε υποχρέωση να προβάλλουμε τις γνώμες των πολιτών, γιατι δεν είμαστε Συριζαία η άλλα φερέφωνα .

Ο διοικητης του νοσοκομείου πήγε να κάνει το χόμπυ του γεμίζοντας γύρω του δεκάδες κάλυκες δαπάνη του "ηλιθίου" λαού;;

Ο κ. Βασίλης Αντωνάδης ο οποίος είναι στο επάγγελμα είναι νοσοκόμος τραυματιοφορέας, ο διοικητής του νοσοκομείου, και συμβολικά να το δείς,.. είναι άκομψο τουλάχιστον, να κάνει χρήση όπλων που προξενούν  τραύματα και θάνατο -  σε ενδεχόμενο πόλεμο θα καλείτε να προσφέρει  υπηρεσία ίασις στον εθχρό ακόμη, και το να αυτο-εκπαιδεύετε ως "τραυματοποιός" είναι επιεικός  παράδοξο,  μας θυμίζει ίσως τον πολιτικό φορέα που τον τοποθέτησε σε αυτή την θέση.


Vasiliki Kostopoulou Το ότι υπάρχουν λεφτά για σφαίρες αλλά όχι για φάρμακα με ξεπερνάει




Πηγή φωτό:Αναγνώστης

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Στη ζητιανιά δημοσιογράφος πρώτο όνομα

Στη ζητιανιά δημοσιογράφος πρώτο όνομα

Από τις λαμπερές δεξιώσεις στο σπίτι του και τα εκατομμύρια που έριχνε στα πόδια τραγουδίστριας ζει πλέον στο σκοτάδι, χτυπημένος από τα παιχνίδια της μοίρας


Πρώην ισχυρός άντρας των media, εξαφανισμένος τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και τις εφημερίδες, δίνει σκληρή μάχη επιβίωσης!
Με σοβαρά προβλήματα υγείας και σε κατάσταση ανέχειας, ζει εγκαταλειμμένος από τη σύζυγό του στο ρημαγμένο -άλλοτε πολυτελές- ιδιόκτητο σπίτι του στα νότια προάστια.
Μια έπαυλη «ερείπιο» από την υγρασία, τη βρομιά και την ακαταστασία που επικρατεί στο εσωτερικό της, αφού ο ίδιος δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο άλλοτε φροντισμένος κήπος με το κοντοκουρεμένο γκαζόν και τα δέντρα σήμερα είναι μια ζούγκλα γεμάτη αγριόχορτα. Οι λαμπεροί πολυέλαιοι των εκατομμυρίων ευρώ, οι κουρτίνες, οι ακριβές δρύινες τραπεζαρίες και οι τεράστιοι καθρέφτες είναι πλέον άχρηστα, ξεχαρβαλωμένα, ξεφτισμένα από τον χρόνο.

Στις μεγάλες του δόξες, ο πολυφωτογραφημένος με την εντυπωσιακή σύζυγό του δημοσιογράφος διοργάνωνε τα πιο λαμπερά και χλιδάτα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν. Οι δεξιώσεις του γίνονταν πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες, καθώς η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ οι καλεσμένοι προέρχονταν από την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας, της πολιτικής αλλά και της showbiz. Τέτοιες βραδιές οι μαγείρισσες και οι σερβιτόροι έβγαζαν πουρμπουάρ μέχρι και 1.000 ευρώ ο καθένας από τους επιχειρηματίες -μεταξύ των οποίων και ιδιοκτήτης μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας- που έκαναν το «κομμάτι» τους μπροστά στον ισχυρό άντρα των media. Οσο για τους μετρ της μόδας και τους εφοπλιστές, κατέφθαναν στη θρυλική οικία κρατώντας πακέτα με ακριβά δώρα για την κυρία του κυρίου.

Οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν στενή παρέα με τον δημοσιογράφο παρακολουθούν σήμερα την κατάρρευσή του. Μαρτυρίες θέλουν τον άλλοτε γοητευτικό άντρα με την ισχυρή υπογραφή να ζητιανεύει 50ευρα σε καφετέριες της παραλιακής, με το βλέμμα χαμένο στο άπειρο. Κάποιοι γνώστες της κατάστασης αποκαλύπτουν πως έχει τρελαθεί λόγω των οικονομικών δεινών ή, στην καλύτερη, ότι υποφέρει από άνοια. Στην άθλια κατάσταση της υγείας του -σωματική και ψυχική- συνέβαλε το πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου του προσώπου, σε συνδυασμό με την απόφαση της συζύγου του να τον εγκαταλείψει. Εκείνη συνεχίζει τη μεγάλη ζωή χωρίς κανένα ενδιαφέρον για την τύχη του πρώην άντρα της, αφού, όπως λέγεται, η συνύπαρξη μαζί του τα τελευταία χρόνια είχε γίνει δύσκολη και ανυπόφορη.

Η πτώση του άλλοτε ισχυρού άνδρα είναι ηχηρή και στον κόσμο της showbiz, αφού όταν ήταν στα πάνω του εμφανιζόταν συχνά στα μπουζούκια. Εκει άλλωστε, σπατάλησε πολλά εκατομμύρια σε λουλούδια που… έστρωνε στα πόδια σε μία από τις πιο αγαπημένες του τραγουδίστριες.
Crash Magazine Online

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

ART TV, τέλος! - Κλείνει το τηλεοπτικό κανάλι του ο Γ.Καρατζαφέρης

 
 
ART TV, τέλος! - Κλείνει το τηλεοπτικό κανάλι του ο Γ.Καρατζαφέρης
Ο τηλεοπτικός σταθμός ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη διανύει την τελευταία του περίοδο ως ανοιχτός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας και σε λίγο καιρό αναμένεται να κλείσει

Οι άνθρωποι του καναλιού δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου και ο σταθμός θα πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει.

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του ψάχνει τρόπους να κρατήσει ανοιχτό τον σταθμό με άλλη μορφή και έχει επιστρατεύσει τεχνικούς να ερευνήσουν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία για έναν σταθμό που θα παίζει διαδικτυακά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να εμφανίζεται σε καθημερινή βάση όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες μορφές του καναλιού (Telecity, Τηλεάστυ).

Η κίνησή του αυτή θυμίζει την «TV Press» που είχε ο ίδιος δημιουργήσει τη δεκαετία του 80 και μοίραζε στα σπίτια βιντεοκασέτες με συμπληρωματικά ρεπορτάζ και ειδήσεις που δεν μπορούσαν να βρουν οι τηλεθεατές στη δημόσια τηλεόραση.
Pronews

ΒΙΝΤΕΟ- : Μόσχα- Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια του αεροπλάνου - Τεράστια τραγωδία – 71 οι νεκροί Крушение Ан-148 под Москвой

11/2/2018   3:05 μ.μ

Στη δημοσιότητα δώθηκε  πριν από λίγα λεπτά βίντεο από τα ρωσικά  ΜΜΕ που αναφέρουν ότι συγκεκριμένο κανάλι έχει καταγράψει τα συντρίμμια από το αεροσκάφος που
συνετρίβη  λίγο έξω από τη Μόσχα.

Τραγωδία στη Ρωσία - Συνετρίβη το αεροσκάφος με τους 71 επιβαίνοντες μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ

Εκφράζονται φόβοι ότι όλοι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax




Ένα ρωσικό αεροσκάφος ΑΝ-148 της εταιρίας Saratov συνετρίβη κοντά στη Μόσχα, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά 71 άτομα -65 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος.
Εκφράζονται φόβοι ότι όλοι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ αμέσως μετά την απογείωσή του, από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Είχε προορισμό την πόλη Ορσκ. Κατέπεσε έξω από το χωριό Argunovo, στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχας

Φωτό αρχείου


Ο Κούλης Μητσοτάκης γιατι δεν διεγραψε τον Μιχελάκη που κατηγορήθηκε οτι τα έπαιρνε και διεγραψε τον ηθικό Αντώναρο;

 

 

Είναι ένα ερωτημα που θα πλανιέται ...αν και υπάρχει η απάντηση στο μυαλό πολλών μελών και μη της Ν.Δ.
Τον κρατάει απο κάπου τον Κούλη ο Αδωνις;, βρήκαν έναν λόγο και μιά αφρμή να ξετινάξουν την Καραμανλική πτέρυγα του  κόμματος;
 Ο Μιχελάκης έχει καταδικαστεί ότι τα έιχε πάρει.. να θυμίσουμε!
Ο Αντώναρος δεν έχει κατηγορηθεί προς το παρόν, απο πουθενά και για τίποτα. 
Αναμένονται θύελλες  απο τις "εκρήξεις" στην Ν.Δ του Μητσοτάκη.


http://fyllokaiftero1.blogspot.com