22 Σεπτεμβρίου 2022

Το έχει χάσει τελείως ο Τ.Μπάιντεν – Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται (βίντεο)

 

 Δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς οδηγίες

Το έχει χάσει τελείως ο Τ.Μπάιντεν – Δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται (βίντεο)

Ένα νέο βίντεο κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με εκατομμύρια προβολές, το οποίο δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κυριολεκτικά «χαμένο» έπειτα από δημόσια ομιλία του.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών που μόλις έχει τελειώσει την ομιλία, απομακρύνεται από το πόντιουμ, δείχνοντας να μην γνωρίζει εάν πρέπει να φύγει, εάν πρέπει να μείνει, από ποια πλευρά πρέπει να φύγει, ενώ ταράζεται όταν ακούει τον συντονιστή του Φόρουμ να τον προσφωνεί.

Βλαντίμιρ Πούτιν: Ολόκληρο το διάγγελμα του προς το ρωσικό έθνος -Δείτε το βίντεο Обращение президента Российской Федерации Владимира Путина 21 сентября 2...


Δείτε το βίντεο

Βλαντίμιρ Πούτιν: Ολόκληρο το διάγγελμα του προς το ρωσικό έθνος

 pronews.gr

Λαϊκή Αγορά Καστοριάς : Πανάκριβα τα φρούτα και λαχανικά και σε ποιότητα που χρήζουν ελέγχους, οι οποίοι όταν γίνονται είναι για το θεαθήναι από τις υπηρεσίες

 22-9- 2022 7:23 πμ

News room: fyllokaiftero@gmail.com

Ο κόσμος τρέχει στην λαϊκή Καστοριάς να αγοράσει φρούτα και λαχανικά για καλύτερες τιμές, και βρίσκει τιμές το ίδιο υψηλές όπως στα καταστήματα,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ειδικά μετά τα (4) λοκ-ντάουν, της Καστοριάς, που την ισοπέδωσαν πληθυσμιακά  και οικονομικά,  μετά την αραίωση του χώρου των πωλητών στην λαϊκή της Καστοριάς, οι οποίοι είχαν μειωθεί και για έναν πρόσθετο λόγο την αύξηση των καυσίμων σε σχεδόν τριπλάσιες τιμές.

Οι έλεγχοι από τις υπηρεσίες τις εξείς μια, την εφορία του υπερταμείου  της Γερμανίας, γίνονται το πρωί και μετά όλη ημέρα γίνεται "χαμός" από τιμές  και αποδείξεις  με τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε κακή κατάσταση πλην λίγων εξαιρέσεων,.. αν όχι σε αποσύνθεση, και μάλλον δεν τα παίρνουν οι έμποροι  και πωλούνται στους καταναλωτές στην λαϊκή. 

Οι πωλητές είναι ευχαριστημένοι μας είπαν  <<....περνάει  μόνο η εφορία το πρωί και όλα καλά!!! κάνουν και έλεγχο - έκαναν,...για  και την μάσκα>> !!!

 Ο πρόεδρος του σωματείου ο κ. Σάββας Κοτανίδης μας είπε ο,τι ζήτησε από την εφορία Καστοριάς να γίνονται συνολικοί  έλεγχοι και του απάντησαν << Δεν θα μας κάνεις εσύ υποδείξεις>>  και το γεγονός ο,τι υπαρχει χρόνια τώρα, άτομο συνταξιούχος χωρίς  νόμιμα χαρτιά εφορίας, ο οποίος κάνει πωλήσεις και στα χωριά του νομού,  θα μένει στην ατιμορησία, και θα παραμένει εκεί ; επειδή πρόκειται για συγγενή πρώτου βαθμού πρώην Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Δημάρχου;;

Και το είπε αυτό ένας υπάλληλος που έπρεπε να είναι υπηρέτης του πολίτη, σε έναν πρόεδρο σωματείου  τον κ. Σ.Κοτανίδη ο οποίος εκτός του ότι είναι εκλεγμένος εκεί  στο Σωματείο Πωλητών Λαϊκής, είναι- ήταν  και παράλληλα αιρετός υποψήφιος με σημαντικό αριθμό ψήφων στην αντιπολίτευση του Δήμου Καστοριάς. 

 

 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Ενας τεράστιος Δημοτικος χώρος στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς "χαβούζα" και παγίδα για πεζούς και αυτοκίνητα

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί