04 Ιουλίου 2018

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... Στις 5 στο ΙΚΕΑ, Στις 8 στον Λευκό Πύργο... Διώχνουμε τον Τσίπρα από την Μακεδονία...!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...!! ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ!


Ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που χάρισε και με τη βούλα το όνομα, την ιστορία και την πολιτισμική...
ταυτότητα των Μακεδόνων στους Σλάβους!
την Τετάρτη 4.7.2018 το απόγευμα λίγες μέρες μετά την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.Ας τον υποδεχτούμε...έτσι όπως του αξίζει!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Ο αγώνας για να τους χαλάσουμε τα σχέδια, ο αγώνας τη Μακεδονία μας συνεχίζεται! Επόμενη στάση, στάση ΑΣ Ικέα - ΝΣ Σταθμός Τετάρτη 17.00 μ.μ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! (Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας και της πορείας προς το ξενοδοχείο θα κατεβούμε μαζικά κατά τις 20.00 μ.μ στον Λευκό Πύργο. Μη λείψει κανείς!


pieriki.blogspot.com

Αποφεύγει τους πολίτες ο Τσίπρας! Θα μείνει στο αεροδρόμιο στην Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι η πρώτη φορά που θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.
Θα συμμετάσχει στη τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ. Δηλαδή, δίπλα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Μέχρι τώρα αντίστοιχες σύνοδοι πραγματοποιούνταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δηλαδή εντός του πολεοδομικού ιστού. Ομως, με τον κόσμο να είναι εξοργισμένος από το θέμα των Σκοπίων, κρίθηκε σκόπιμο –προφανώς για λόγους ασφάλειας- η τετραμερής να πραγματοποιηθεί στο ΗΥΑΤΤ, ο χώρος του οποίου είναι πιο εύκολα ελεγχόμενος. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αφιχθεί περίπου στις 18:00 και θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ. Για τις 20:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμη μία σε χώρο κοντά στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ξαναπάει στο ΗΥΑΤΤ τη Δευτέρα, προκειμένου να μιλήσει στη γενική συνέλευση του ΣΒΒΕ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο αλλά τελικά αναβλήθηκε για τις 9 Ιουλίου.
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

On fire...και τα χειρότερα προ των Πυλών! Ο Γ. Αδαλής εξηγεί και εννοεί...(βίντεο)

Δημοσιογραφική επιμέλεια αναδημοσίευσης :Μανώλης Μάνου

Ακούστε και μάθετε μερικά "πράγματα" που σας κρύβουν από τον Γίωργο Αδάλη

Γιατί δεν θέλουν να εκλέγονται επιχειρηματίες ;

Ποιοι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση αλλά και όσα σχεδιάζουν ...και έρχονται.


 Μανώλης Μάνου










.

ΟΛΟΙ στην ουρά για μια φωτογραφία με τον κ. Πρέσβη...Αυτοί που φώναζαν: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ >> Αυτοί που ήταν πριν μια δεκαετία ΚΚΕ Εσωτερικού προερχόμενοι από το ΚΚΕ Εξωτερικού

ΟΛΟΙ στην ουρά για μια φωτογραφία με τον κ. Πρέσβη...Αυτοί που φώναζαν: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ >> Αυτοί που ήταν πριν μια δεκαετία  ΚΚΕ Εσωτερικού προερχόμενοι από το ΚΚΕ Εξωτερικού

Τέτοια ενσταντανέ εναι χρήσιμα, ειδικά τώρα που...ξεκινάει η προεκλογική περίοδος!



Μόνο τις χειραψίες δείχνουν οι φωτό... όχι το γυάλισμα των υποδημάτων του πρέσβυ, με την γλώσσα των δουλικών υπουργών και βολευτών.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή




Όλοι στην ουρά,"αριστεροί" και δεξιοί για μια αναμνηστική φωτογραφία με τον...
αξιότιμο Ύπατο Αρμοστή της χώρας (Πρέσβη τον λένε στη γλώσσα των ελευθέρων κρατών).
Τέτοια ενσταντανέ είναι χρήσιμα, ειδικά τώρα που...ξεκινάει η προεκλογική περίοδος!

Υ.Γ. Δείτε το χέρι του Πρέσβη πίσω από τον Βίτσα. 

Σαν να του λέει:"Έλα Μήτσο αρκετά,συντόμευε με τις πόζες. Περιμένει ο Βορίδης"!




Τίτλος Σχόλιο :http://fyllokaiftero1.blogspot.com
Πηγή