12 Αυγούστου 2023

ΤΡΙΚΑΛΑ :Έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή η γλυκιά Μαίρη & άφησε πίσω της δύο παιδιά - Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ από την ζωή σε ηλικία 54 ετών η Μαίρη Καραγκούνη – Βούλγαρη.

 
to-chamogelo-tis-esvise-gia-panta-efyge-poly-noris-apo-ti-zoi-i-glykia-mairi-amp-038-afise-piso-tis-dyo-paidia-176902
13:11

Το χαμόγελό της «έσβησε» για πάντα: Έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή η γλυκιά Μαίρη & άφησε πίσω της δύο παιδιά

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 13 – 8 – 2023 και ώρα 11.30π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Βούλγαρη, τα παιδιά της Βασίλειο Βούλγαρη, Αριστοτέλη Βούλγαρη, τους γονείς Αγγελική Καραγκούνη, Αριστέα Βούλγαρη, τα αδέλφια Αντώνη Καραγκούνη & Βάσω Χήρα, Παναγιώτη Βούλγαρη & Ευαγγελία Βραζιώτη, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.

Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Advertisement



Advertisemen

 

.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....οι Ταυτοτητες δεν εχουν Ημ.Ληξης!!!

ταυτότητες
 
 12/8/2023 10:26 Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com
 
 
Μήπως τελικὰ ἰσχύει αὐτὸ γιὰ τὶς ταυτότητες, ὅτι δηλαδὴ δὲν λήγουν ποτέ, ἀλλὰ ὅτι ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (καὶ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) κάποιος νὰ τὶς ἀλλάξῃ στὴν 15ετία ;
 
💢Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των μεσων και οχι μονο...θελει να πιστεψει το Κοινό οτι οι Ταυτοτητες εχουν Ημ.Ληξης!!!
Εαν ειχαν θα αναγραφόταν πανω στο Δελτιο οπως ακριβως συμβαινει με τα Διαβατηρια και καθε αλλη καρτα.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ :
💯Οι Ταυτοτητες ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
Μετα την πρελευση 15νταετιας, ο πολιτης εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντικαταστησει την παλια ταυτοτητα ειτε γιατι αλλαξε καποιο προσωπικο στοιχειο ειτε λογω φθορας κλπ
💯Ξαναλεω ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!! Τωρα γιατι ομως διαρρεουν αυτο το ψεμα και Ουσιαστικα Μετατρεπουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε Υποχρεωση....μα γιατι στα φεκ που αφορουν τις ΝΕΕΣ ταυτοτητες υπαρχει αρ. που λεει οτι οι ΠΑΛΙΕΣ ταυτοτητες ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ!
Δηλαδη επειδη δεν μπορουν να την επιβαλλουν την Νεα γιατι Φοβουνται Αντιδρασεις Διαδιδουν το ψεμα της δηθεν ληξης για να παμε ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ να ακυρωσουμε το παλιο μας δελτιο.Το καταλαβαμε;
Διαδωστε το!
Παροτι θα ισχυουν οι παλιες μας ταυτοτητες αφου δεν θα τις εχουμε αντικαταστησει, θα μας λενε το ψεμα της 15νταετιας Ρωτηστε δικηγορο που εμπιστευεστε!
💢
(Βαγγέλης Αναγνώστου)


 

Θρήνος στην Βόρεια Εύβοια: 16χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου


Μια νεαρή κοπέλα 16 ετών έφυγε από την ζωή αιφνίδια το Βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, στην Βόρεια Εύβοια βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη, το πρωί της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και άμεσα οι γονείς της την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Λίγο μετά τις 22:00, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης ακυρώθηκαν εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στην περιοχή. Από τις αρχές διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Με πληροφορία από το eviathema.gr

Κοινοποιήστε:

 

Τεράστια έλλειψη φαρμάκων ξανά με την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη - Πάνω από 300 σκευάσματα για σοβαρές ασθένειες δεν υπάρχουν στα φαρμακεία - φαρμακοπωλεία

 12-8- 2023  12:45πμ

Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com


 

Πάνω από 300 σκευάσματα για σοβαρές ασθένειες δεν υπάρχουν στα φαρμακεία είναι φάρμακα για την καρδιά τα νεφρά και αιματολογικά, κ.α

Περισσότερες είναι οι ελλείψεις φαρμάκων στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην Καστοριά, και την Δυτική Μακεδονία  καθώς δεν υπάρχουν περίπου 300 σκευάσματα για τον σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την καρδιά, το αναπνευστικό, αλλά και αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη. Αυτό καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

 

Και στην Καστοριά, και την Δυτική Μακεδονία   δεν υπάρχουν περίπου 300 σκευάσματα για τον σακχαρώδη διαβήτη, και κυρίως την υπέρταση, την καρδιά, το αναπνευστικό, αλλά και αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη.

Και οι ελλείψεις φαρμάκων, σύμφωνα με τον ΦΣΘ, μπορεί να γίνουν μεγαλύτερες τις επόμενες εβδομάδες καθώς λόγω Αυγούστου οι εταιρείες κλείνουν για διακοπές και είναι ορατός ο κίνδυνος τα αποθέματα που υπάρχουν να μην επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες.

 Στην Καστοριά "κάποιοι" μάλλον προσπαθούν να αποκρύπτουν  τις ελλείψεις φαρμάκων κυρίως κάποιοι  γνωστοί με πολιτική εμπλοκή με την ΝΔ.