04 Δεκεμβρίου 2022

Το μόνο προϊόν από το Καλάθι του φτωχού Νοικοκυριού που βρέθηκε στον "Μασούτης " μετά από ώρες έρευνας ήταν τροφή για γάτες


 

Το μόνο προϊόν στον "Μασούτης " Καστοριάς που βρήκε η δημοσιογραφική ομάδα του fyllokaiftero1.blogspot.com  από το Καλάθι του  νοικοκυριού των Άδωνις Γεωργιάδη, και του Κ. Μητσοτάκη, είναι τροφή για γάτες....2 ώρες αναζήτηση ..

 

 

 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

 

«Εσβησε» μόνος στο Νοσοκομείο από ασιτία ζούσε με το γελοίο ποσό των 200 ευρώ το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Τελευταία ενημέρωση:4.12.2022  20:12μμ


Τραγικό επίλογο είχε το ανθρώπινο δράμα που βίωνε ο Ζαχαρίας, συμπολίτης που διέμενε στο κέντρο του Βόλου και απασχόλησε πρόσφατα τη δημοσιότητα, όταν λιποθύμησε από ασιτία και χρειάστηκε η παρέμβαση γειτόνων του και διασωστών του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο άτυχος Ζαχαρίας απεβίωσε πριν από λίγες μέρες στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου. Μόνος του, έχοντας δίπλα του μόνο γιατρούς και νοσηλευτές.

Η καρδιά του δεν άντεξε. Οι κακουχίες που είχε περάσεις στη ζωή του, σε συνδυασμό με τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες διαβιούσε, δίχως δικούς του ανθρώπους πλάι του, οδήγησαν στο μοιραίο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το δράμα του οι κοινωνικές υπηρεσίες του νοσοκομείου Βόλου έσπευσαν να διερευνήσουν το οικογενειακό του περιβάλλον. Είχε δύο παιδιά, το ένα διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ με το άλλο φέρεται να μην είχε σχέσεις.

Δεν εργαζόταν. Για πολλά χρόνια σιτιζόταν από το Σπίτι Γαλήνης του ιερού ναού Αγίου Γερασίμου.

Οταν λιποθύμησε από ασιτία αποκαλύφτηκε ότι διέμενε μέσα σε ένα σπίτι- τρώγλη, γεμάτο σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα, χωρίς καμία υποδομή.

Το μοναδικό του εισόδημα ήταν όλα και όλα 200 ευρώ από το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Γείτονες του στη συνοικία της Χιλιαδούς όταν ενημερώθηκαν για τον θάνατό του συγκινημένοι ευχήθηκαν «Καλό Παράδεισο». Τα έξοδα της κηδείας και της ταφής του ανέλαβε η Μητρόπολη Δημητριάδος.

 

Καστοριά: Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών



Στα χέρια των Αρχών έπεσε και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Καστοριά: Συνελήφθη δημοτική σύμβουλος με 66 κιλά κάνναβης

Μια εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος σε δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνελήφθη το Σάββατο στους Λαχανόκηπους για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ η δημοτική σύμβουλος συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της στους Λαχανόκηπους Καστοριάς καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατόπιν ελέγχου, 66 κιλά κάνναβης.

Παράλληλα στα χέρια των Αρχών έπεσε και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καστοριάς.

Περισσότερα νέα για το θέμα   θα έχουμε σύντομα



 

Ηλικιωμένη δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο επειδή... της έκοψαν το ρεύμα! οι εταιρείες που ανάθρεψε από το "μηδέν" σε νέους ολιγάρχες η κυβέρνηση



ηλικιωμένη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα 91 ετών τις τελευταίες δέκα μέρες παραμένει στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», και δεν μπορεί να πάρει εξιτήριο, γιατί της έκοψαν το ρεύμα

Η υπερήλικας νοσηλεύτηκε στην Α’ Παθολογική Κλινική και κατάφερε να το ξεπεράσει, όμως, όταν ήρθε η ώρα, όλοι διαπίστωσαν ότι η επιστροφή της στο σπίτι είναι αδύνατη. Κι αυτό, επειδή δεν υπάρχει ρεύμα, που είναι απαραίτητο για τη συσκευή οξυγόνου που πρέπει να χρησιμοποιεί καθημερινά.

Με  πληροφορία από το ekriti.gr

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα