Η Δευτέρα Παρουσία έχει... ρωσικό πρόσωπο για κάποιους αμερικανούς! Ενα άκρως... προφητικόmail διέρρευσε από τα γραφεία του ρεπουμπλικανού πρώην υποψηφίου για την αμερικανική προεδρεία Χέρμαν Κέιν, το οποίο, ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί τον Μπαράκ Ομπάμα πως αποκρύπτει από το αμερικανικό έθνος την μεγάλη Προφητεία της Βίβλου: Τον Ιανουάριο του 2017 η Ρωσία θα επιτεθεί στις ΗΠΑ και μάλιστα με ηλεκτρομαγνητική βόμβα, η οποία θα εξολοθρεύσει το 80% των αμερικανών πολιτών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Russia Today, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο MSNBC, το e-mailπου εστάλη στους υποστηρικτές του Κέιν «αποκαλύπτει» τη συνωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα και των ηγετών της εκκλησίας, που αποκρύπτουν από τον αμερικανικό λαό την αλήθεια, αλλά και τον τρόπο διάσωσής τους! Διότι, όπως διευκρινίζεται στο mail, υπάρχει τρόπος διάσωσης και τον αποκαλύπτει με ένα σύντομο ντοκιμαντέρ και ... μόλις 49 δολάρια! Σημειώνεται πως είναι καλύτερα να παρακολουθήσει κανέις το επισυναπτόμενο βίντεο μόνος του, χωρίς κανέναν μάρτυρα (γιατί άραγε;)

Το mail, το οποίο σπονσοράρει κάποιος ονόματι Νάιθαν Σέπαρντ που αυτορποσδιορίζεται ως λόγιος μελετητής της Βίβλου και απόλυτος ειδικός στην επιβίωση του ανθρώπινου είδους από την υπέρτατη καταστροφή, τονίζει: «Εάν νοιάζεστε για την ασφάλειά σας και το μέλλον των παιδιών σας, δελιτε αυτό το ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ και την ασφάλεια σας, αφήστε τώρα τις δουλειές σας και αγοράστε με μόλις 49 δολάρια το πρόγραμμα: “Επιβιώνοντας σε έσχατους καιρούς”».
Oπως είναι φυσικό, το επίμαχο mail έχει γίνει viral, προσφέροντας άφθονο υλικό για σάτιρα ανά τον –διαδικτυακό - πλανήτη!