07 Ιουλίου 2016

(ΦΩΤΟ) Εικόνες ντροπής! Τα 0ργια των Άγγλων στην Κέρκυρα είναι διάσημη σελίδα στο Facebook


VIRAL STORY

Εικόνες ντροπής! Τα 0ργια των Άγγλων στην Κέρκυρα είναι διάσημη σελίδα στο Facebook (ΦΩΤΟ)
Ό,τι γίνεται στον Κάβο της Κέρκυρας δεν μένει πια στον Κάβο! Τα έκτροπα έχουν πλέον και κοινό.
Ο εμπνευστής της σελίδας στο facebook «Turns out Kavos was ready for you» είχε ως σκοπό να κάνει τους Άγγλους τουρίστες να νιώσουν λίγη ντροπή για τα καθημερινά έκτροπα στο νησί της Κέρκυρας.  Και ενώ η σελίδα είχε ως στόχο να ξεμπροστιάσει τα όσα γίνονται στον Κάβο, οι Άγγλοι όχι μόνο δεν πτοούνται, αλλά καμαρώνουν κάνοντας share τις φωτογραφίες τους!

AdTech Ad




Πηγές: parapolitika -
 By 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χάος αυτή την ώρα σε καταυλισμό με λαθρομετανάστες στην Λέρο – Κάτοικοι ένδρομοι ταμπουρώθηκαν στα σπίτια τους

Λαθρομετανάστες ξεσηκώθηκαν, έκαψαν όλα τα κοντέινερ του καταυλισμού, βγήκαν στους δρόμους, οι αστυνομικοί ταμπουρώθηκαν στο τμήμα…
Σκηνές χάους εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στην Λέρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-Greece αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο νησί είναι εκτός ελέγχου. Οι κάτοικοι έχουν κλειδωθεί στα σπίτια τους. Το αστυνομικο τμήμα τελεί υπό πολιορκία.
Οι αστυνομικοί έχουν ταμπουρωθεί μεσα σε αυτό και ήδη έχουν ζητήσει ενισχύσεις από την Κω.

ΣΧΟΛΙΟ: Οι αστυνομικοί κάνουν τους παλικαράδες μόνο στους έλληνες συνταξιούχους ...εδω να τους δούμε ...όπως τους είδαμε να κλάν( ουν) πατάτες" με  τους κρητικούς αγρότες ένα πράμα!!


Η χειρότερη κυβέρνηση.....Ετοιμάζουν πλιάτσικο σε όσους δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους

Η χειρότερη γενοκτόνος κυβέρνηση.....Ετοιμάζουν πλιάτσικο σε όσους δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους 

 


Σχόλιο Αναγνώστη:
Ρε κατροκάνατα, ρε κλανιόλες, ρε βόθροι, βρωμεροί και τρισάθλιοι! 
Είναι αλήθεια ότι αυτό το τεχνικό μνημόνιο, περιλαμβάνει αναγκαστικές ενέργειες κατά των πολιτών, που εσείς οι ίδιοι έχετε καταστήσει και θα καταστήσετε και τους υπόλοιπους, ανίκανους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους;;;
Ρε μιάσματα!
Το κάνατε;;;
Και να σκεφτεί κανείς, ότι υπάρχουν ακόμα, ΑΝΝΟΪΚΟΙ και ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟΙ, που ευαγγελίζονται το κουρελοκαραβάνι σας…
ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΑΣ
ΝΕΝΕΚΟΙ και ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΙΔΕΣ…
Μισθοί του Δημοσίου και συντάξεις θα μπουν στον κόφτη από το 2017, σε περίπτωση που η εκτέλεση του Προϋπολογισμού υστερήσει έναντι του στόχου.
Αυτό γίνεται πλέον σαφές και από το τεχνικό μνημόνιο, το οποίο ανήρτησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Διαδίκτυο
Ειδικότερα, οι περικοπές θα προέρχονται:
Από τις συντάξεις κατά 15%
Από μισθούς και αποδοχές κατά 45%
Από καταναλωτικές δαπάνες κατά 19,3%.
Πώς θα κοπούν μισθοί και συντάξεις
Μάλιστα, η Κομισιόν στο τεχνικό αυτό κείμενο, το οποίο συνοδεύει το αναθεωρημένο Μνημόνιο της πρώτης αξιολόγησης, δίνει οδηγίες στην κυβέρνηση πως να υπολογίζει την εξοικονόμηση από τις συγκεκριμένες περικοπές δαπανών σε περίπτωση ενεργοποίησης του κόφτη.
Οπως επισημαίνει, πρέπει να συνυπολογίζεται η αρνητική επίδραση που έχουν στα φορολογικά έσοδα και στις ασφαλιστικές εισφορές. Ετσι από την περικοπή των μισθών η εξοικονόμηση για τον προϋπολογισμό είναι κατά 45% χαμηλότερη, αφού θα υπάρχει απώλεια φορολογικών εσόδων και ασφαλιστικών εισφορών. Με άλλα λόγια, για 100 ευρώ περικοπής μισθών η εξοικονόμηση θα είναι μόνο 55 ευρώ. Στις συντάξεις η απώλεια περιορίζεται, σύμφωνα με τους ίδιους προϋπολογισμούς, στο 15%.
Οι περικοπές δαπανών που αφορούν αγαθά και υπηρεσίες συνεπάγονται απώλεια εσόδων 19,3% ενώ άλλες κατηγορίες δαπανών δεν συνεπάγονται απώλειες. Οι δαπάνες που δεν αφορούν μισθούς και συντάξεις, εξάλλου, δεν μπορούν να περικοπούν κατά περισσότερο από 5% επομένως μισθοί και συντάξεις μπαίνουν υποχρεωτικά στο κάδρο. Ολα αυτά θα συμβούν, βεβαίως, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ο στόχος του προϋπολογισμού του 2016 για πρωτογενές πλεόνασμα του 0,5% του ΑΕΠ (ή του 2017 για 1,75% του ΑΕΠ και του 2018 για 3,5% του ΑΕΠ).
Συγκεκριμένα στο μνημόνιο περιγράφονται αναλυτικά οι δαπάνες που θα περικοπούν και ορίζεται ότι οι περικοπές μπορούν να φτάσουν στην τριετία 2017-2019 στο 2% του ΑΕΠ, δηλαδή στα 3,5 δισ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία δίνεται περιθώριο αποκλίσεων 0,2% λόγω του προσφυγικού.
Στο στόχαστρο όσοι χρωστούν στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία -Ερχονται κατασχέσεις
Οπως προκύπτει από το Τεχνικό κείμενο, τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας ανέλαβαν τη δέσμευση να πετύχουν πολύ συγκεκριμένους και φιλόδοξους στόχους, εξαντλώντας την αυστηρότητα τους.
Οι αριθμοί- που μυρίζουν καταιγίδα κατασχέσεων από χιλιόμετρα- μιλάνε από μόνοι τους:
Είσπραξη 1,730 δις ως το Σεπτέμβριο και 2,050 δις ως το Δεκέμβριο από τις παλιές οφειλές
Είσπραξη του 21% ως το Σεπτέμβριο και του 23% ως το Δεκέμβριο των νέων οφειλών 
Είσπραξη 450 εκατ ως το Σεπτέμβριο και 600 εκατ ως το Δεκέμβριο από τους αποκαλούμενους μεγάλους οφείλετες 
Αύξηση της εισπραξιμότητας όλων των φόρων στο 78% το Σεπτέμβριο και στο 81,5% το Δεκέμβριο
Επιβολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί) στο 52% των οφειλετών ως το Σεπτέμβριο και στο 55% ως το τέλος του χρόνου
Είσπραξη το ΚΕΑΟ 563 εκατ από ασφαλιστικές οφειλές ως το Σεπτέμβριο και 750 εκατ ως το Δεκέμβριο 
Αύξηση της εισπραξιμότητας των ασφαλιστικών εισφορών ανά Ταμείο ως εξής: ΙΚΑ 95% (91% πέρσι), ΟΑΕΕ 65% (57% πέρσι), ΕΤΑΑ 80% (63% πέρσι), ΟΓΑ 77% (72% πέρσι).
Σημειωτέον ότι εκκρεμεί η δημοσιοποίηση της νέας λίστας των μεγάλων οφειλετών (πάνω από 150.000 ευρώ), η οποία αν και ήταν βασικό παραδοτέο του Ιουνίου, δεν έχει ανέβει ακόμα στην ηλεκτρονική σελίδα της ΓΓΔΕ.