25 Μαΐου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΣΠΑ: «ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΤΟΝ ΟΑΕΕ»

«Aυτή δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Πουλάω το πατρικό μου στις Σέρρες για να ρεφάρω τα χρέη μου προς τον ΟΑΕΕ και να… «τελειώνω» και με κάποιους άλλους λογαριασμούς. Οι οφειλές μου προς το ασφαλιστικό μου ταμείο ανέρχονται περίπου στις 10.000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι το σπίτι…δεν πουλιέται. Η αρχική τιμή πώλησης του ήταν στις 120.000 ευρώ. Την κατέβασα στις 75.000 και ακόμη δεν μπορώ να βρω αγοραστή. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι, αλλά θέλουν να αγοράσουν με 20.000 και 30.000 ευρώ. Δεν μπορώ να ρίξω άλλο την τιμή. Μετά, είναι σαν να το χαρίζω. Τι κάνω μέχρι τότε; Ευελπιστώ ότι κάποια μέρα, θα μας χτυπήσει την πόρτα… η ανάπτυξη. Να υπαχθώ στην ρύθμιση με τις 100 δόσεις, να πληρώνω 200 με 300 ευρώ τον μήνα και κάποια στιγμή να ξεχρεώσω. Πάντως, ο ΟΑΕΕ αποδείχθηκε ένας από τους μεγαλύτερους «νταλκάδες», όχι μόνο για εμένα, αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών. Μου χρεώνουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παρά το γεγονός ότι δεν μου την παρέχουν, καθότι είμαι ανασφάλιστος. Την πληρώνω όμως. Βρίσκομαι και σε υψηλή κλίμακα. Πληρώνω περίπου 850 ευρώ το δίμηνο. Ξέρεις τι λύση βρήκα; Την λύση που επέλεξαν πολλοί συνάδελφοι μου. Δίνω 80 ευρώ τον μήνα σε μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. O OAEE ήταν πάντα ένας οργανισμός ο οποίος έπαιρνε πολλά από τους ασφαλισμένους του, παρέχοντας ταυτόχρονα, τα λιγότερα δυνατά. Αν πονέσει το δόντι μου ή το κεφάλι μου, δεν θα πάω να στηθώ στην ουρά κάποιου δημόσιου νοσοκομείου για ώρες, μέχρι να εξεταστώ. Θα πάω σε έναν ιδιωτή, με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή, ο καταπονημένος ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει δύο φορές για την υγεία του. Και στο δημόσιο, και στον ιδιωτικό φορέα. Αυτό είναι κατάντια» εξομολογείται απογοητευμένοόπως αναφέρει  το bangladeshnews.gr, o Kώστας Κόταλης, ελεύθερος επαγγελματίας.
20160525_124741
Kώστας Κόταλης, ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης sex-shop: Ο κόσμος έχει παρεξηγήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες. Νομίζει ότι είμαστε πλούσιοι, ότι ζούμε σαν βασιλιάδες χωρίς προβλήματα. Αυτή η πεποίθηση απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα. Όλοι μας είμαστε «πνιγμένοι» στα χρέη και την αβεβαιότητα.
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ…ΠΡΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
«Τα υφεσιακά μέτρα, και τα προηγούμενα αλλά και τα τωρινά, μας έχουν διαλύσει. Ως επαγγελματική ομάδα βαλλόμαστε από παντού. Η νοοτροπία του στυλ, «αυτός είναι ελεύθερος επαγγελματίας, τα κονομάει από παντού» έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια…πανηγυρικά. Ακούει κάποιος για ελεύθερο επαγγελματία και σκέφτεται…πετρέλαια και Lidl. Δεν είναι έτσι φίλε. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να διατηρηθούμε ως μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, να κρατήσουμε «ζωντανά» τα μαγαζάκια μας. Γιατί περί μαγαζάκια πρόκειται. Όλα τα έξοδα προέρχονται από την τσέπη μου. Ακόμη και το μολύβι που γράφω, δεν μου το παρέχει το κράτος ή κάποιος εργοδότης. Εγώ το πληρώνω. Όλες αυτές οι περιπέπετειες που ζούμε πάντως, έχουν κόστος και στην προσωπική μας ζωή. Ζευγάρια μαλώνουν και χωρίζουν, άλλοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, άνθρωποι αυτοκτονούν. Περιμένω με ψυχραιμία και υπομονή, να ισορροπήσει η κατάσταση. Αυτή όμως η ισορροπία έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που θα πούμε… «του χρόνου θα είναι καλύτερα». Ακόμη και αν μπορούσα να κλείσω το μαγαζί μου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, δεν θα το έκανα. Τι θα έκανα μετά; Θα ήμουν άνεργος. Θα το έκλεινα μόνο αν μπορούσα να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά ως μισθωτός…λέμε τώρα. Τότε θα το έκλεινα το μαγαζί μου με την μία».

Αλαβάνος για Τσίπρα : Τετοια χουντα -ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος δεν έκαναν τέτοιο ξεπούλημα…».

«Βαριά λόγια» Αλαβάνου κατά Τσίπρα! «Προδοσία! Ούτε ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος δεν έκαναν τέτοια…»


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Χοντρή επίθεση» εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος κατά του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, που ψηφίστηκε στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος δεν έκαναν τέτοιο ξεπούλημα…».

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο νέο Ταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1″ και στους Μαριάννα Πυργιώτη και Ανδρέα Παπαδόπουλο.
«Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία» τόνισε και πρόσθεσε πως «υπάρχουν ποινικές ευθύνες γιατί πρόκειται για εκποίηση δημόσιας περιουσίας».
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του είπε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

Πηγή:thecaller.gr

Ερυθρός Σταυρός: 235.467,69 ευρώ … για δημιουργία και μετάδοση ενός (1) ραδιοφωνικού σποτ! Μαντέψτε που …


me-kori-1132x509
536
Φαίνεται ότι στον Ερυθρό Σταυρό, παρά την κρίση αλλά και τους εράνους που στόχευαν στην ευαισθητοποίηση των απλών πολιτών στο θεάρεστο έργο του, λεφτά υπήρχαν. Και μάλιστα άφθονα. Μόνο που ήταν για λίγους και για περιορισμένους σκοπούς… Σύμφωνα λοιπόν με την «Εκθεση Αποτελεσμάτων Ελέγχου», που ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2012 στα «Απολογιστικά Στοιχεία του Πανελληνίου Εράνου Ετους 2009 του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)», και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο μικροσκόπιο του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας του υπουργείου Υγείας βρέθηκε η διαφημιστική καμπάνια για την προβολή του εράνου.

Στη σελίδα 20 του σχετικού πορίσματος αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη προβολή ανήλθε σε 235.467,69 ευρώ για «δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ με θέμα ‘‘Ερανος 2009’’» και «μετάδοση ραδιοφωνικών σποτ σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας». Ποια εταιρεία πήρε το … γενναιόδωρο συμβόλαιο; Μα η … «ΑΙΑ RELATE Α.Ε. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» της Αλεξίας Μπακογιάννη. Ποιος ήταν ο πρόεδρος του Ιδρύματος που ενέκρινε την ανάθεση; Μα ο προφυλακισθείς πλέον για διαφθορά ( μίζα από γερμανική εταιρεία προμηθειας υγιειονομικού καιξενοδοχειακού υλικού ) Ανδρέας Μαρτίνης. Και βέβαια από την … διαπίστωση του Σώματος Επιθεωρητών το 2012, ουδείς συγκινήθηκε μέχρι τον Μάιο του 2016 και την ΠΦΑ ηγεσία του υπουργείου.
i_ekthesi_me_ta_apotelesmata_toy_eleghoy_sta_stoiheia_toy_ees
thefaq

Η Μαύρη Σκιά-Ιερώνυμος: Η εκκλησιαστική περιουσία είναι δική μας και δεν την δίνουμε


«Η περιουσία είναι δική μας, δεν ανήκει στο Κράτος, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται. Η ίδια η Εκκλησία θα την διαχειριστεί…», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μιλώντας στην έναρξη των εργασιών της 1ης Πανθεσσαλικής Ιερατικής Σύναξης.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της Μητρόπολη Δημητριάδος ο Αρχιεπίσκοπος «μίλησε για όσα προγραμματίζεται να υλοποιηθούν στο μέλλον, όπως η απώλεια του Δημοσίου χαρακτήρα της Εκκλησίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως η διακοπή της μισθοδοσίας του Κλήρου, ενώ αναφέρθηκε στο σύνολο της περιουσίας που διέθεσε η Εκκλησία στο Κράτος από την παλιγγενεσία και μετά».
Όπως σημειώνεται ο κ. Ιερώνυμος δήλωσε: «υπάρχουν πολλοί σ' αυτόν τον τόπο που κινούνται επιπόλαια» και πρόσθεσε: «αλλά εμείς θα τολμήσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».
Και αναφερόμενος στον πλέγμα των σχέσεων Εκκλησίας και κράτους είπε:
«Βρισκόμαστε σε μια εποχή που δε χρειαζόμαστε απλώς διακριτούς ρόλους, αλλά καθαρούς διακριτούς ρόλους... πρέπει να αποκαλύψουμε το διαβρωτικό έργο αυτής της ιδεολογικής πλατφόρμας και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους. Η Εκκλησία μας υπάρχει και θα υπάρχει για να υπηρετεί τον άνθρωπο. Αυτός είναι ο ρόλος μας, η μοίρα και η πορεία μας. Αυτή διαλέξαμε και αυτή πρέπει να υπηρετήσουμε. Δεν ξέρουμε αν αύριο θα έχουμε περισσότερες δυσκολίες, ξέρουμε όμως, ότι η Εκκλησία πάντοτε νικά, όπως θα πράξει και τώρα».



Με πληροφορία απο : tvxs.gr

ΌΛΗ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ LIDL ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΙΟΝ ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!


Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας…
δανείστηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα για να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη
Το γερμανικό σούπερ μάρκετ Lidl και η θυγατρική της αλυσίδας Kaufland έχουν επωφεληθεί με σχεδόν $ 900 million (£ 576m) από το δημόσιο χρήμα ανάπτυξης κατά την τελευταία δεκαετία, αποκαλύπτει η Guardian.
Οι εταιρείες, που ανήκουν στη μεγάλη εταιρεία λιανικής του Ομίλου Schwarz και ελέγχεται από μια από πλουσιότερες οικογένειες της Γερμανίας, έλαβε χρηματοδότηση δανείου από μια ελάχιστα γνωστή πτυχή της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).
Αυτά τα δημόσια ιδρύματα, που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους και ανήκουν στις κυβερνήσεις, έχουν τη ρητή εντολή να αυξήσουν την τοπική ανάπτυξη στις χώρες όπου ξοδεύουν τα χρήματά τους. Η Παγκόσμια Τράπεζα έχει επίσης μια πρόσθετη, ειδική εντολή για τη μείωση της παγκόσμιας φτώχειας. Δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο για ατασθαλίες σε σχέση με την παραλαβή των χρημάτων.
Οι τράπεζες δήλωσε η χρηματοδότησή τους για Lidl και Kaufland θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επεκταθούν σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη δημιουργώντας θέσεις εργασίας, το άνοιγμα νέων αγορών για τους τοπικούς παραγωγούς και φέρνοντας «καλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές τροφίμων” υπέρ των φτωχών καταναλωτών.
Ωστόσο, αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν υποστεί επίθεση από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και ομάδες ανάπτυξης: «Αυτή η ιδέα ότι μια εισφορά κεφαλαίου σε πολυεθνικές αναγκαστικά θα οδηγήσει σε ορθή και βιώσιμη ανάπτυξη έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ψευδείς τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο Luiz Vieira, συντονιστής του Bretton Woods Project, μια βρετανική ΜΚΟ που παρακολουθεί την Παγκόσμια Τράπεζα ….
…. Ο Όμιλος Schwarz, ο οποίος ξεκίνησε το 1930 ως χονδρέμπορος τροφίμων στη Γερμανία, είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενες λιανικής πώλησης στον κόσμο και ο Dieter Schwarz, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με μια περιουσία που εκτιμάται στα $ 21 δισ.
Μπόχα
Σύμφωνα με τα αρχεία του, το International Finance Corporation (IFC), λιγότερο γνωστό, αλλά όλο και περισσότερο ισχυρό υποκατάστημα της Παγκόσμιας Τράπεζας, το οποίο επενδύει σε ιδιωτικές εταιρείες, έδωσε τα πρώτα του $ 100 million δάνειο προς τον Όμιλο Schwarz το 2004 – την ίδια χρονιά που η γερμανική συνδικαλιστική Ver.di κυκλοφόρησε το «μαύρο βιβλίο» της στη Lidl στην Ευρώπη, τεκμηριώνονται οι παραβιάσεις των εργασιακών δικαιωμάτων τους ισχυρισμούς.

Η χρηματοδότηση αυτή, η IFC, δήλωσε κατά τη χρονική στιγμή , ήταν να βοηθήσει την ομάδα να επεκτείνουν σε «επιλεγμένες αστικές περιοχές» σε απροσδιόριστες «χώρες στόχους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη». Η Guardian έχει επιβεβαιώσει ότι κάποια από αυτά τα χρήματα πήγαν για να χρηματοδοτήσει την επέκταση της Lidl στην Πολωνία.
Το 2009 , ακολούθησαν $ 75 m για την Kaufland να επεκταθεί στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, και το 2011 κατά $ 66 m για Lidl στη Ρουμανία. Το 2013 , περισσότερα από $ 105 εκατ δόθηκε για τα σχέδια της Lidl στην κλιμάκωση στη Βουλγαρία και την Κροατία και να να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στη Σερβία. Συνολικά, η IFC προβλέπονται περίπου $ 350 εκατ σε μακροπρόθεσμα δάνειαπρος την πορεία του Ομίλου Schwarz σε όλη την Ευρώπη.
Η ΕΤΑΑ, η οποία συχνά συγχρηματοδοτεί έργα με τις εμπορικές τράπεζες, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από $ 700 εκατομμύρια για την Lidl και Kaufland κατά την τελευταία δεκαετία, συμβάλλοντας περίπου $ 500 εκατομμύρια η ίδια. …
… Η IFC και EBRD δήλωσαν ότι παρακολουθούν τακτικά τις επενδύσεις τους, αλλά ότι τα στοιχεία για το πόσες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν και πώς από την επέκταση της εταιρείας έχουν επηρεαστεί οι τοπικοί παραγωγοί ήταν εμπορικές ευαίσθητες πληροφορίες και, ως εκ τούτου εμπιστευτικές. …]
…………………………………………………………

«ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» !!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ! ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ , ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ Schwarz , ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ !!!
ΛΟΙΠΟΝ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ… «ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟ» International Finance Corporation (IFC)
ΚΑΤ” ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1956 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ WORLD BANK , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BRETTON WOODS … ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!
ΔΗΛΑΔΗ Η Lidl ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! Ή ΟΤΙ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΤΑΝ Η ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ !!!
IFC-1 IFC-2 IFC-4 IFC-6