15 Ιουλίου 2018

Η ΜΕΘΥΣΙΑΛΓΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ -Το όραμα της Μέρκελ για την Ε.Ε., δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εικόνα που βλέπετε! Παντού υπάρχει ένας μέθυσος ! και όλιγον πισωγλέντης;


·






Φωτογραφία του χρήστη Άγνωστος Στρατιώτης.






Το όραμα της Μέρκελ για την Ε.Ε., δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εικόνα που βλέπετε! Παντού υπάρχει ένας μέθυσος !
Σκεφτείτε πόσους μέθυσους γνωρίζετε και κατέχουν αξιώματα! Βλέπετε προέχει η εξάπλωση της ανωμαλίας σε όλα τα επίπεδα! Ενα πρόσχαρο γεροντάκι που δεν ξέρουμε αν, όταν αποφασίζει για όλους εμάς, είναι ντίρλα στο μεθύσι ή απλά ξεσούρωσε για να ξαναμεθύσει! Και τώρα πρέπει να σας κάνουν να πιστέψετε ότι είναι άρρωστος ο άνθρωπος!!! Μα τι λέτε; Είναι δυνατόν να είναι μεθυσμένοι αυτοί που μας κυβερνούν; Δεν έχετε δει άλλωστε ποτέ κανέναν εσείς! Ούτε εδώ στην Ελλάδα! Ποτέ μα ποτέ..
 

Γιατί να ζοριζόμαστε καλοκαιριάτικα και να σκεφτόμαστε ότι … λέτε να είναι αλήθεια πως :
To ομαλό αντικαταστάθηκε από το ανώμαλο!
Η οικογένεια με ένα συμβόλαιο!
Η πίστη με την απιστία!
Η φιλία με το χρήμα!
Η εργασία με το επίδομα!
Η κοινωνικότητα με την σκλαβιά!
Το όνειρο με τον εφιάλτη!
Η ζωή με τον θάνατο!

Αντισταθείτε στη λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Μέρκελ στην Ευρώπη!
Συντρίψτε τη ΝΤΠ που μπήκε ήδη μέσα στο σπίτι σας!
Αν φοβάστε να το κάνετε για σας, κάντε το για τα παιδιά σας!
Έρχεται άγριος χειμώνας το 2018 και πιο άγριος το 2019 και να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα το 2021-2022 !!!
Δεν θα λύσετε την πολιορκία μέσα από το σπίτι σας! Βγείτε στους δρόμους! Όχι απαραίτητα για να αγωνιστείτε μαζί μας! Βγείτε στους δρόμους να περπατήσετε! Να πάρετε ανάσες! Θέλουν να μετατρέψουν τα σπίτια σας σε φυλακές !! Βγείτε στους δρόμους σήμερα κιόλας!!
Εκεί θα δοθεί η μάχη…


Σκεφτείτε πόσους μέθυσους γνωρίζετε και κατέχουν αξιώματα! Βλέπετε προέχει η εξάπλωση της ανωμαλίας σε όλα τα επίπεδα! 

 Ενα πρόσχαρο γεροντάκι που δεν ξέρουμε αν, όταν αποφασίζει για όλους εμάς, είναι ντίρλα στο μεθύσι ή απλά ξεσούρωσε για να ξαναμεθύσει! 
Και τώρα πρέπει να σας κάνουν να πιστέψετε ότι είναι άρρωστος ο άνθρωπος!!! Μα τι λέτε; Είναι δυνατόν να είναι μεθυσμένοι αυτοί που μας κυβερνούν; Δεν έχετε δει άλλωστε ποτέ κανέναν εσείς! Ούτε εδώ στην Ελλάδα! Ποτέ μα ποτέ..
Γιατί να ζοριζόμαστε καλοκαιριάτικα και να σκεφτόμαστε ότι … λέτε να είναι αλήθεια πως :
To ομαλό αντικαταστάθηκε από το ανώμαλο!
Η οικογένεια με ένα συμβόλαιο!
Η πίστη με την απιστία!
Η φιλία με το χρήμα!
Η εργασία με το επίδομα!
Η κοινωνικότητα με την σκλαβιά!
Το όνειρο με τον εφιάλτη!
 

Η ζωή με τον θάνατο!
Αντισταθείτε στη λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Μέρκελ στην Ευρώπη!
Συντρίψτε τη ΝΤΠ που μπήκε ήδη μέσα στο σπίτι σας!
Αν φοβάστε να το κάνετε για σας, κάντε το για τα παιδιά σας!
Έρχεται άγριος χειμώνας το 2018 και πιο άγριος το 2019 και να είστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα το 2021-2022 !!!

Δεν θα λύσετε την πολιορκία μέσα από το σπίτι σας! Βγείτε στους δρόμους! Όχι απαραίτητα για να αγωνιστείτε μαζί μας! Βγείτε στους δρόμους να περπατήσετε! Να πάρετε ανάσες! Θέλουν να μετατρέψουν τα σπίτια σας σε φυλακές !! Βγείτε στους δρόμους σήμερα κιόλας!!

Εκεί θα δοθεί η μάχη…

Τσιάρτας: «Η σημερινή κυβέρνηση έχει στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας»


Επίθεση προς την κυβέρνηση έκανε με ανάρτησή του στα social media ο Βασίλης Τσιάρτας που τελευταία προκαλεί αίσθηση με τις δηλώσεις του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία λεωφορείου στη Μυτιλήνη, όπου ο προορισμός του αναγράφεται στην αγγλική και την αραβική γλώσσα, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση της χώρας τότε τι είναι? Η σημερινή κυβέρνηση έχει ξεκάθαρο στόχο τον αφανισμό της Ελλάδας», έγραψε ο Τσιάρτας.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

«Εταιρεία των αδερφών Τσίπρα ρύθμισε δάνειο 250.000 ευρώ σε δόσεις των 300 ευρώ»


«Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα "πέτυχε" το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή σημερινό σχετικό δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά».

«Ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες, όπως και στις επιχειρήσεις που έχει αφαιμάξει με τους φόρους του, πώς μια εταιρεία που όλως τυχαίως ανήκει στα αδέλφια του, κατόρθωσε να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ», τονίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Αν μπει στον κόπο ο κ. Τσίπρας, ας απαντήσει και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με εκείνη που επιχείρησε το 2012 να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα; Θα επανέλθουμε».

pronews

«Σφαγή» Μαξίμου - ΝΔ για τα δάνεια της οικογένειας Τσίπρα


Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", το οποίο θέλει τα αδέρφια του πρωθυπουργού να "πετυχαίνουν" ευνοϊκότατη ρύθμιση δανείου της κατασκευαστικής εταιρείας τους. Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε το Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσει γιατί ο αδερφός του, Δημήτρης Τσίπρας, δικάστηκε για καταβολή πλαστής φορολογικής ενημερότητας. Για λάσπη κατά παραγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το Μαξίμου.

Για σκανδαλώδη ρύθμιση του δανείου της κατασκευαστικής εταιρείας Δίοδος, ιδιοκτησίας των αδερφιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατία, επικαλούμενη σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 2016 ο Δημήτρης και η Ζανέτ Τσίπρα, πέτυχαν τη ρύθμιση δανείου ύψους 243.544 με μηνιαία δόση που φτάνει μόλις τα 300 ευρώ.

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει αν η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με αυτήν, που το 2012 επιχείρησε να λάβει δημόσιο έργο, υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

"Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά” η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα "πέτυχε” το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ.

Ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες, όπως και στις επιχειρήσεις που έχει αφαιμάξει με τους φόρους του, πώς μια εταιρεία που όλως τυχαίως ανήκει στα αδέλφια του, κατόρθωσε να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ.

Αν μπει στον κόπο ο κ. Τσίπρας, ας απαντήσει και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με εκείνη που επιχείρησε το 2012 να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα;

Θα επανέλθουμε".

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας βλέπει ως "αυτουργό" πίσω από το δημοσίευμα των "Παραπολιτικών η Κουμουνδούρου. Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται λόγος για "λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη", ενώ τονίζει ότι "η ελληνική Δικαιοσύνη θα κληθεί να κρίνει τη δολοφονία χαρακτήρων, που κατόπιν παραγγελίας του κ. Μητσοτάκη, διαπράττει η συγκεκριμένη εφημερίδα".

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να εξηγήσει γιατί ο αδερφός του δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία επανήρθε καλώντας τους συνεργάτες του πρωθυπουργού αντί να συντάσσουν ανακοινώσεις λάσπης, να τον πείσουν να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδερφός του Δημήτρης Τσίπρας, δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας. Μάλιστα, όπως διατείνεται η αξιωματική αντιπολίτευση, ο Δ. Τσίπρας δεν εξέτισε την ποινή του κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Αναλυτικά η νεότερη ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

"Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, αντί να εκτίθενται συντάσσοντας ανακοινώσεις λάσπης, ας πείσουν τον κ. Τσίπρα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί ο αδελφός του Δημήτρης Τσίπρας δικάστηκε για υποβολή πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας και δεν εξέτισε την ποινή του λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ας τον ενημερώσουν επίσης πώς σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα είναι αδιανόητο μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού να συναλλάσσεται με το Δημόσιο. Πόσο μάλλον να κάνει χρήση πλαστών εγγράφων και να διασφαλίζει προνομιακές ρυθμίσεις για τραπεζικό δάνειο που έχει πάρει.

Θα επανέλθουμε".

Μαξίμου: Η ΝΔ να παρουσιάσει στοιχεία, ειδάλλως συκοφαντεί

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με νεώτερη ανακοίνωση του καλεί τη Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει στοιχεία για την καταδίκη του Δημήτρη Τσίπρα, ειδάλλως συκοφαντεί τον αδερφό του πρωθυπουργού. Μάλιστα το Μαξίμου προειδοποιεί ότι "όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει:

"Ο πανικός του κυρίου Μητσοτάκη είναι τελικά πολύ κακός σύμβουλος. Επειδή δεν τολμά να φανερώσει ποιος χρηματοδότησε τη σύζυγό του, ούτε απαντά γιατί δεν καταθέτει πόθεν έσχες, επιδίδεται σε έναν φτηνό αντιπερισπασμό με συκοφαντίες και ανακρίβειες για τον αδελφό του Πρωθυπουργού.

Η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου.

Την καλούμε, λοιπόν, να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού.

Ειδάλλως, εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο.

ΥΓ. Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί".

Παραπολιτικά: Λάσπη στον ανεμιστήρα απ’ το Μαξίμου

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η εφημερίδα "Παραπολιτικά", με την οποία τον κατηγορεί για χρήση των "γνωστών γκαιμπελικών μεθόδων": "Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ εντολή των ημιυπόγειων (σύμφωνα με τον κύριο Καρτερό) του Μαξίμου, αντί απαντήσεων στις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για τη χαριστική ρύθμιση δανείου της τεχνικής εταιρείας της οικογένειας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιλέγει τις γνωστές γκαιμπελικές μεθόδους και απαντά με το γνωστό χυδαίο ύφος, εκτοξεύοντας λάσπη στον ανεμιστήρα", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα.

Όπως επισημαίνεται στην εφημερίδα: "Για άλλη μια φορά το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη για τις άθλιες συκοφαντίες τους. Μάλιστα φθάνουν στο έσχατο σημείο εκβιασμού και εκφοβισμού της εφημερίδας, προαναγγέλλοντας διώξεις μέσα από την ανακοίνωση του κόμματος, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε διαρκώς στόχος πολιτικής δίωξης από μια καθεστωτική κυβέρνηση που δεν δέχεται καμία φωνή κριτικής".

Η απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά", υπενθυμίζει ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο δεν της επιτρέπει να σχολιάσει στοιχεία των πιστούχων της.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: "Η Τράπεζα ρυθμίζει ετησίως πάνω από 7 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικές και προσωπικές οφειλές χρησιμοποιώντας μια πλειάδα λύσεων, εγκεκριμένων σύμφωνα με την τυπολογία της Τράπεζας της Ελλάδος και τις εσωτερικές διαδικασίες της, με όρους υποστηρίξιμους από τους δανειολήπτες, οι οποίες αποσκοπούν στην προσωρινή ή μακροπρόθεσμη βιώσιμη εξυπηρέτηση της οφειλής και την παράλληλη ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η Τράπεζα δεν υιοθετεί ούτε εφαρμόζει ρυθμίσεις που είναι ή θα μπορούσαν να θεωρηθούν προνομιακές.

Η Τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικής επιθεώρησης προκειμένου να διερευνήσει την πιθανή προέλευση των επικαλούμενων στο δημοσίευμα στοιχείων".

Πηγή:capital.gr

Με εντολή Βλαδιμηρου Πούτιν Βετο απο Ρωσσια στον ΟΗΕ, θα μπλοκαρει την προδοτική συμφωνια των Πρεσπων........


Οτι κι αν υπεγραψαν στις Πρεσπες, μπορει η Ρωσσια να το μπλοκαρει στον ΟΗΕ...
Δειτε τι λεει ο πρωην Πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάιρ Κρις Σπυρου.....
Διαβαστε ΕΔΩ
 








ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017;;; Για προστασία των ...Σκοπίων;;;


 Το άρθρο είναι από το 2017 αλλά το αναδημοσιεύουμε γιατί είναι πολύ επίκαιρο

 

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟ  2017;;; Για προστασία των ...Σκοπίων;;; (Έχουμε τάχα ...'Εθνική Κυριαρχία'; Μπάάάά...)

ΑΝ ΤΩΡΑ "ΑΥΤΟ" , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1.000% ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανοί Αστυνομικοί στο Κιλκίς
ΟΧΙ, ΟΧΙ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, Ή ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ, Ή ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!
ΟΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ...ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΜΑΣ" !!!!!!!!!!!ΕΡΩΤΗΣΗ : ΕΧΕΙ (τάχα) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ...ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΜΕ ΤΟΝ
ΤΟΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΣΕΙΑΤV']

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!
Εμβρόντητοι οι κάτοικοι του Κιλκίς, είδαν μεγάλο Γερμανικό Αστυνομικό κλιμάκιο "προστασίας" των κοινών ευρωπαϊκών μας συνόρων, μάλιστα με 5 λεωφορειάκια 'VW', που γράφουν επάνω 'P O L I Z E I' !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για german policeman
Όχι απλώς το παράδοξο, όχι απλώς το παρανοϊκό, αλλά ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ βέβαια είναι, ότι οι αλλοδαποί (Γερμαναράδες!) συνοριοφύλακες δεν φυλούν για να μην μπει κάποιος από τα Σκόπια στην Ελλάδα, αλλά να μην ...βγει κάποιος από την Ελλάδα προς τα Σκόπια (και μετά να βρεθεί, όλως …τυχαίως, στην Γερμανία)!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για german policeman
Υπό μία έννοια, σαν να λέμε δεν προστατεύουν τα ευρωπαϊκά σύνορα, αλλά τα ...σκοπιανά. 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Αυτά που ξέραμε, ότι στις χώρες της Δύσεως ελέγχεται υπό προϋποθέσεις, μόνον η είσοδος και η έξοδος είναι απολύτως ελεύθερη (με την εξαίρεση των περιπτώσεων, όπου υπάρχει δικαστική απόφαση απαγορεύσεως) ας τα ξεχάσουμε λοιπόν...

[Μπάς και κανένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ βο(υ)λευτής, έστω ένας βρέ αδέλφια, "πιστεύει" πώς, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ πρέπει να καταθέσει ερώτηση σε ...τουλάχιστον 3 υπουργεία, για αυτό το όνειδος με τους Γερμανούς αστυνομικούς στα σύνορά μας; 
Που μας τους "κουβαλήσανε" μόνον και μόνον, ΥΠΕΡ της εδαφικής ακεραιότητος των ....Σκοπίων;;;

"Κανονικά", έχουμε την ταπεινή γνώμη, πώς είναι τόσο 'ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ' υπόθεση, που θα έπρεπε  Ο-ΛΟ-ΚΛΗ-ΡΗ  η κοινοβουλευτική ομάδα ...κάποιου κόμματος, να συνυπογράψει και να αναδείξει ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ στην Βουλή, το εξόφθαλμα αντεθνικό αυτό ζήτημα! 
Γνωρίζουμε ασφαλώς και ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ότι όπως και άπειρα άλλα - καθημερινώς - θέματα, ΔΕΝ πρόκειται να κουνηθεί ...φύλλο!]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

ΝΔ: «Θα έχουμε χιονοστιβάδα εξελίξεων αν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία λόγω των απελάσεων η Ρωσία»



.Η ελληνική ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΙΚΗ κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσική κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».


https://fyllokaiftero1.blogspot.com/
ΝΔ: «Θα έχουμε χιονοστιβάδα εξελίξεων αν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία λόγω των απελάσεων η Ρωσία»

«Αν η Ρωσία εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα σημαίνει ότι θα ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα εξελίξεων» δήλωσε πριν λίγο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην πιθανή αντίδραση της Μόσχας για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών. 

Υπογράμμισε επίσης ότι «Θα πρέπει να περιμένουμε συγκεκριμένα μέτρα και αντίμετρα από τη ρωσική πλευρά, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις που έχει γενικά η Ρωσία, σε τέτοιες περιπτώσεις». 

Οπως αποκάλυψε χθες το pronews.gr  η Μόσχα μελετά την έκδοση ταξιδωiτικής οδηγίας προκειμένου να αποφεύγουν οι Ρώσοι τουρίστες και επιχειρηματίες την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας, λόγω του αντιρωσικού κλίματος που έχει πυροδοτήσει η ελληνική κυβέρνηση με τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες που έχει εκτοξεύσει σε βάρος τους ότι εργάζονταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, είναι πιθανόν να εκδώσει τις επόμενες ημέρες το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οπως ανέφεραν πηγές από τη Μόσχα «Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία.
Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα.

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσική κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».

Αν τελικά εκδοθεί τουριστική οδηγία θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τουριστικούς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική, η Πιερία, η Αττική, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κρήτη κλπ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση των απελάσεων ο Γ.Κουμουτσάκος αποκάλυψε ότι «Η ΝΔ εξακολουθεί να μην είναι ενημερωμένη από την κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό κραδασμό στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας» προσθέτοντας πως οι πληροφορίες που έχει είναι δημοσιεύματα έγκυρων εφημερίδων αλλά και διαρροές κύκλων.

Ανέφερε πως η τακτική της σιωπηλής και κρυφής διπλωματίας στο θέμα των Ρώσων διπλωματών ακολουθήθηκε και στη συμφωνία με τα Σκόπια αλλά και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με την Αλβανία.

Τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει στόχο να διασφαλίζει έναν περιβάλλον ειρήνης και σταθερότητας για τα εθνικά της συμφέροντα, δεν πρέπει να γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης.

Αναφερόμενος στη διάσταση απόψεων στελεχών της κυβέρνησης έκανε λόγο για παιχνίδι της ελεγχόμενης σχιζοφρένειας της κυβέρνησης και είπε ότι με αυτή τη διάσταση απόψεων ήταν παρούσα η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ. «Αυτή η φαρσοκωμωδία είναι η εικόνα της Ελλάδας εντός και εκτός. Η Ελλάδα να προχωρήσει γρήγορα σε εκλογές δεν αντέχει άλλο αυτό την πολιτική σχιζοφρένεια», δήλωσε.

Εκτίμησε ότι οι εκλογές που θα γίνουν θα είναι εξόχως πολωτικές, στα όρια της μη ελεγχόμενης σύγκρουσης και ότι η ευθύνη γι΄αυτό ανήκει στην κυβέρνηση.

Pronews

Σφαγείο στη Θεσσαλία ελληνοποιούσε Ρουμάνικα αρνιά – Στον εισαγγελέα ο φάκελος


Στον εισαγγελέα έστειλε φάκελο με σφαγείο της Θεσσαλίας που ελληνοποιούσε ρουμάνικα αρνιά – 734 τον αριθμό – ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπως διαπίστωσε μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις 7 Μαΐου 2018. Ο Οργανισμός στην ανακοίνωσή του δεν κατονομάζει την επιχείρηση ή τον ιδιοκτήτη της, όπως το ίδιο κάνει και στις κυρώσεις που επέβαλε, μετά από διασταυρωτικούς ελέγχους, σε δεκάδες επιχειρήσεις:
Βεβαίωση προστίμων προς είσπραξη από τις ΔΟΥ για 19 επιχειρήσεις, λόγω καθυστέρησης ή μη υποβολής της «Μηνιαίας Δήλωσης Ισοζυγίου Γάλακτος» για το έτος 2016.
Επιβολή προστίμων σε 41 επιχειρήσεις, λόγω καθυστέρησης ή μη υποβολής της «Μηνιαίας Δήλωσης Ισοζυγίου Γάλακτος» για μέρος ή όλο το έτος 2017.
Εισήγηση προς το ΥΠΑΑΤ για πρόστιμο σε 24 επιχειρήσεις, λόγω μη δήλωσης στοιχείων εισκομίσεων γάλακτος την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2017.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
Η Διοίκηση του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού κατά τη συνεδρίαση του στις 12 Ιουλίου 2018 ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:
Την αποστολή στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τις νόμιμες ενέργειες αναφοράς και έκθεσης ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στις 07.05.2018 από μικτό κλιμάκιο επιθεωρητών – ελεγκτών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Β. Ελλάδος σε εταιρεία «Σφαγείο – Εμπορία Κρέατος», που εδρεύει στη Θεσσαλία και φέρεται ότι την περίοδο από 14.03.2018 έως 7.05.2018 διέθεσε στην αγορά επτακόσια τριάντα τέσσερα (734) αρνιά προέλευσης «Ρουμανίας» ως «Ελληνικά».

Την βεβαίωση προστίμων προς είσπραξη, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΕΔΕ, στις αρμόδιες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), που έχουν επιβληθεί σε δεκαεννέα (19) επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, διακίνησης και εμπορίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίες καθυστέρησαν ή δεν υπέβαλαν τη «Μηνιαία Δήλωση Ισοζυγίου Γάλακτος» για το έτος 2016 και τα οποία πρόστιμα έχουν καταστεί οριστκά.
Την επιβολή προστίμου σε σαρανταμία (41) επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης, τυποποίησης, διακίνησης και εμπορίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, που δεν υπέβαλαν έγκαιρα ή καθόλου τη «Μηνιαία Δήλωση Ισοζυγίου Γάλακτος» για μέρος ή όλο το έτος 2017.

Την εισήγηση και αποστολή πίνακα είκοσι τεσσάρων (24) επιχειρήσεων αγοραστών γάλακτος στη Δ/νση Αξιοποίησης & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Αξιοποίησης Γάλακτος & Γαλακτοκομικών Προϊόντων του ΥΠΑΑΤ, προκειμένου να τους επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΚΥΑ 2038/133890/2.12.2015 (ΦΕΚ 2711Β). Οι επιχειρήσεις αυτές δεν δήλωσαν, ως όφειλαν στοιχεία εισκομίσεων αγελαδινού, πρόβειου ή/& γίδινου γάλακτος κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2017.


Πηγή: agro24.gr

Η Ντοριτσα και η κλικα της θα ψηφισει υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων οταν το θεμα ελθει στην Βουλη ;


Που νομιζεται οτι οφειλεται η σιγουρια του Τσιπρα ;
Υπαρχουν Εφιαλτες οταν και αν ο Καημμενος δεν ψηφισει υπερ!
Διαβαστε ΕΔΩ

Το ΣτΕ εξετάζει την ΑΜΕΣΗ ηθική βλάβη των Μακεδόνων εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών

Δελτία Τύπου
ste_18

Την Παρασκευή 13/7/18 εκδικάστηκε από τριμελή Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας (χωρίς κοινό) η αίτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων για αναστολή της ισχύος της Συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι την συζήτηση της αίτησης ακύρωσης στις 7 Δεκέμβρη.

Ζητήθηκε από το ΣτΕ η εκδίκαση της αναστολής με τη μορφή του κατεπείγοντος ώστε να αποφευχθεί  η δέσμευση της χώρας μας για χρήση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» σε ότι αφορά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Δυστυχώς η αίτηση αναστολής ορίσθηκε για συζήτηση ΜΕΤΑ τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου 2018.

Κατατέθηκε υπόμνημα συνοδευόμενο από αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν στην ηθική βλάβη που υπόκεινται οι Μακεδόνες ΑΜΕΣΩΣ μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών ένεκα αυτής σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Παιδείας. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η παραχώρηση της μακεδονικής ταυτότητας ως εθνική υπόσταση, οι αλλαγές στα σχολικά βιβλία Ιστορίας και η σύγχυση που προκαλείται στους δίγλωσσους πληθυσμούς της Μακεδονίας.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής στις επόμενες ημέρες.




Θα περάσουν το Σκοπιανό από τη Βουλή με τις ψήφους «τουρκόφρονων» βουλευτών; - Πώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κρατάει» τον Α.Τσίπρα
 τον Α.Τσίπρα

Για όσους έχουν εντυπωσιαστεί με την άνεση με την οποία αντιμετωπίζει τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα στις μεταξύ τους συναντήσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, αλλά και για την βεβαιότητά του ότι ο Α.Τσίπρας θα αποφασίσει την «εκλογή» του μουφτή στην Θράκη (εκλογή του από το σώμα των εξτρεμιστών της μειονότητας και των ανδρείκελων του τουρκικού προξενείου) να σημειώσουμε ότι πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ στηρίζεται σε κοινοβουλευτική “πλειοψηφία” τριών μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι»!

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία απαρτίζεται από 152 βουλευτές.
Τρεις εξ αυτών οι Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (φωτό) της Ξάνθης και οι Μουσταφά-Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ της Ροδόπης είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι όχι απλώς αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι» κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, αλλά μετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν Σωματεία και Οργανισμοί στη Θράκη τα οποία φέρουν, παρ;aνoμα, τούρκικη ονομασία!


Βασικό και μόνιμο αίτημα τους η εκλογή μουφτή και η κατάργηση του νόμιμου μουφτή Ξάνθης Ι.Σινίκογλου, ενός ιδιαίτερα σεβάσμιου στο εξωτερικό, μουσουλμάνου ιερωμένου με υψηλή μόρφωση.
Όπως, η “Τούρκική Ένωση Ξάνθης” ή η “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης”  κ.α.
Όταν αυτά τα Σωματεία και Οργανισμοί δεν έχουν τη νομιμοποίηση των δικαστικών ελληνικών αρχών και εν τούτοις όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία τους!

Επίσης έχουν υπόγειες διαδρομές με τους τους ισλαμιστές της Τουρκίας, καθώς και με την τρομοκρατική οργάνωση των “Γκρίζων Λύκων”!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Πόσο ανεξάρτητη είναι απέναντι στην Αγκυρα η κυβέρνηση; Και πόση «τουρκική προστιθέμενη αξία» θα έχουν κρίσιμες για το έθνος ψηφοφορίες, όπως π.χ. για το Σκοπιανό, που βασίζονται στις ψήφους τρων τριών τουρκόφρονων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Και πόσο λογικό είναι ακόμα να στηρίζουν την κυβέρνηση οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενώ ξέρουν ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές εργάζονται καθαρά για εναντίον των ελληνικών συμφερόντων; 


Υπάρχει βέβαια και η εφεδρεία του ΚΙΝΑΛ με τον Αχμέτ Ιλχάν: Αυτός και οι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, υποδέχθηκαν τον Ρ.Τ.Ερντογάν στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη.


Pronews