03 Δεκεμβρίου 2022

Ιδού η «ισχυρή» Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη: Παρακολουθούσαν όλη την ηγεσία των ΕΔ με το Predator


Ντροπή: Δεν εμπιστεύονταν ούτε τους Α/ΓΕΕΘΑ-Α/ΓΕΣ

Ιδού η «ισχυρή» Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη: Παρακολουθούσαν όλη την ηγεσία των ΕΔ με το Predator

Η νέα λίστα υποκλοπών της ΕΥΠ που δημοσιεύεται από τον Κώστα Βαξεβάνη περιλαμβάνει τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και δείχνει πως η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη δεν εμπιστεύονταν ούτε την ηγεσία των ΕΔ.

Στην λίστα των υποκλοπών περιλαμβάνεται και ο πρώην Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Θ.Λάγιος!

Είναι πραγματικά ντροπή, πρόκειται για ένα αδιανόητο γεγονός, αντί η στρατιωτική ηγεσία να προστατεύεται από τους… Τούρκους να πρέπει να φυλάγεται από τους πολιτικούς της προϊσταμένους.

Δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά, να βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο άνθρωπος που λόγω θέσεως έχει την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας στα χέρια του.

Σημειώνεται ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας υπάγονται απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Ιούλιο του 2019 αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές όταν και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του.

Εάν η λίστα που δημοσιεύει η εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη είναι αληθής θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις.

Δηλαδή ο Κ.Φλώρος και ο Χ.Λαλούσης ήταν επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια; Αν ήταν, γιατί είναι Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ; Αν δεν είναι, τότε η ευθύνη είναι ολόκληρη του Κ.Μητσοτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ζήτημα της εθνικής ασφάλειας εμπλέκονται οι δαπάνες για τα εξοπλιστικά αλλά και το τεράστιο σκάνδαλο της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.

Από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

 

Σε Καστοριά την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την Φλώρινα που θα πάει την Δεύτερα



Στην  Φλώρινα και Καστοριά θα πάει  ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την χώρα. Ο κ.Τσίπρας θα βρεθεί την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στην Καστοριά.

Στην επίσκεψης  θα μιλήσει για το υψηλό ενεργειακό κόστος που βιώνουν στο πετσί τους οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, όπως στο ίδιο βαθμό σχεδόν  γινόταν, επί των ημερών του. Ταυτοχρονα θα κάνει  αναφορά στην απολιγνιτοποίηση και στις επιπτώσεις που μέχρι στιγμής υπάρχουν. Και στις δύο πόλεις έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς, και οπαδούς "πολίτες" βολεμένους.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott



Σήμερα Σάββατο το αδιαχώρητο στα Lidl Καστοριάς για μια στριφτόπιτα ενώ τα άλλα σούπερ μάρκετς είναι σχεδόν άδεια

 

 3.12.2022

Το αδιαχώρητο γίνεται από Καστοριανούς  και αλλοδαπούς στα γερμανικά καταστήματα κάθε Σάββατο  αλλά και καθημερινά, για μια φθηνότερη  στριφτόπιτα " κράχτη,  η οποία όμως εξαντλείτε έως της 10:00 το πρωί. 

Και αν νομίζουν κάποιοι ο,τι είναι μόνο η ευάλωτη κοινωνία του νομού,  κάνουν λάθος, συναντάς στο γερμανικό Κατάστημα πρώην Αντιπεριφερειάρχη,  συνταξιούχο διευθυντή του γερμανικού σήμερα ΟΤΕ ετών 56, και άλλους οι οποίοι έχουν παχυλούς μισθούς ως δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του δημοσίου, να συνωστίζονται στην ουρά του LIDL για ένα λεπτό έως 49 λεπτά του ευρώ φθηνότερο προϊόν, μαζί με Αλβανούς του "αγοραστικού τουρισμού" οι οποίοι έρχονται  στην Καστοριά αποκλειστικά για φθηνές αγορές στα LIDL και φεύγουν άλλοτε με Ι.Χ και άλλοτε με λεωφορεία.

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott