18 Ιουνίου 2018

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΛΑΒΡΟΦ ΣΕ ΚΟΤΖΙΑ : ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

 



 Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ , ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ , ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;;; )  , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ "



ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... και στην συγκυβέρνηση των μπολσεβίκων του Τσίπρα  και των ψευτοπατριωτών του Καμμένου, θα νοιώθουν την καυτή ανάσα του θυμωμένου Βλαδίμηρου...
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ... ΠΑΡΤΥ...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ... ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ...

ΚΑΝΤΕ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ... ΙΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΠΟΛΥ...
Γιατί όταν ο Πούτιν κτυπάει το χέρι στο τραπέζι... τρέξτε ποδαράκια μου να μην σας φτάνει ο κώλος μου...


Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Βλαδίμηρε, είδα σε όραμα, ότι τους πήρες το σώμα, αφού τους κρέμασε ο λαός... και  σ' εμάς, άφησες τα κεφάλια για να τα κρεμάσουμε στα τσιγκέλια έξω από το κοινοβούλιο, έξω από τον Άρειο Πάγο, έξω από κάποια τράπεζα, έξω από το Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, έξω από τηλεοπτικό σταθμό... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ... ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.




ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.


Η ΡΩΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ , ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.


ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΙΔΙΑ;

ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ , ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ;;;;; )  , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ "ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ "
ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΤΊΜΗΣΉ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ , ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΩΡΑ

θα σας παρω τα κεφαλια και για το σκοπιανο


Πηγή

Κομμάτια οι ΑΝΕΛ στην βόρεια Ελλάδα βροχή οι παραιτήσεις. Στην Δράμα έφυγε ολόκληρη η συντονιστική επιτροπή


 ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ Ν. ΔΡΑΜΑΣ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/06/2018
ΔΡΑΜΑ
Προς Πρόεδρο ΑΝΕΛ
κ. Καμμένο Παναγιώτη
Γραμματέα ΑΝΕΛ
κ. Δρόσο Θύμιο

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Μας κτυπούν αλύπητα.. λες και δεν είναι αυτά τα ΜΑΤ Έλληνες.. με μίσος.. δεν είναι Έλληνες, είναι Σκοπιανοί..” !
Μετά την υπογραφή της κατάπτυστης Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – Σκοπίων από τους Υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, παρουσία των πρωθυπουργών, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεχίζουν να στηρίζουν μια Κυβέρνηση που στρέφεται κατά της Ιστορίας του Έθνους και κατά της Βούλησης του Ελληνικού Λαού.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε μια Κυβέρνηση που δεν προσφεύγει στον Ελληνικό Λαό με Δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα.
Δεν μπορούμε να στηρίζουμε μια Κυβέρνηση που δεν υπολογίζει τη λαϊκή βούληση, όπως εκφράστηκε από τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και όλες τις υπόλοιπες πόλεις της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας.
Δεν μπορούμε να στηρίζουμε μια Ελληνική Κυβέρνηση η οποία σήμερα στο Πισοδέρι έστειλε τα ΜΑΤ με σκληρή εντολή να κτυπήσουν ανελέητα και αλύπητα γυναίκες, παιδιά, γέρους και ιερωμένους, πετώντας χημικά, πράγμα που δεν κάνουν ούτε στους πιο σκληρούς αναρχικούς (Ρουβίκωνες κ.α.). Στο Πισοδέρι που δεν ήταν “φασίστες” αλλά, Έλληνες πατριώτες και πολλοί Ανεξάρτητοι Έλληνες.. “Μας Κτυπούν Αλύπητα.. λες και δεν είναι αυτά τα ΜΑΤ Έλληνες.. με μίσος.. δεν είναι Έλληνες..” !
Δεν εκχωρούμε το όνομα της μιας και Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ούτε ως γεωγραφικό προσδιορισμό, ούτε ως γλωσσικό χαρακτηρισμό, ούτε ως εθνότητα.
“ Ούκ ελλάτω παραδώσω “
Κατόπιν, όλων αυτών και επειδή “κεντρική και προσωπική επιλογή” του Προέδρου του κόμματος κ. Καμμένου Παναγιώτη είναι η στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης παρά την αντίθετη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, ΣΥΣΣΩΜΗ η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Δράμας υποβάλει στον Πρόεδρο του κόμματος την παραίτησή της και αποχωρούμε από το Κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Με Εκτίμηση
Γεωργιάδης Παναγιώτης
Μουσμουλίδης Παναγιώτης
Ζαβούρας Αναστάσιος
Νικολαϊδης Νικόλαος



xanthinews.gr

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!!
Mitsos Papadopoulos

Υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ το ερπετό του πλανήτη ο Σόρος – «Ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη»

George Soros

Η επίλυση της διένεξης της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα «αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία», τονίζουν οι Τζορτζ Σόρος και Αλεξάντερ Σόρος σε άρθρο τους στην εφημερίδα New York Times με τίτλο «Στα Βαλκάνια, μια ευκαιρία να σταθεροποιηθεί η Ευρώπη».

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundations), ο δηλωμένος στόχος των οποίων είναι να προωθήσουν τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατική πρακτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα σ’ όλον τον κόσμο, υπογραμμίζουν πως «τόσο η Ευρώπη όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να γίνουν ενθουσιώδεις υποστηρικτές αυτής της οικονομικής ένωσης στα Βαλκάνια (…) Θα είναι μια χαλαρή ένωση κρατών ενωμένων από το ελεύθερο εμπόριο και την κυκλοφορία ανθρώπων και αγαθών, όπως ήταν η Ευρωπαϊκή Ένωση τις πρώτες ημέρες της». Σύμφωνα με τους Τζορτζ και Αλεξάντερ Σόρος, η «αυξανόμενη ευημερία και συνοχή μεταξύ των κρατών αυτών (των Βαλκανίων) θα τα καταστήσει λιγότερο ευάλωτα στις οικονομικές, διπλωματικές ή στρατιωτικές επιρροές του Πεκίνου, της Άγκυρας ή της Μόσχας».
Για τους δύο κορυφαίους αξιωματούχους των Open Society Foundations, «ο ιστορικός συμβιβασμός για την αλλαγή της ονομασίας (της ΠΓΔΜ) σε Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, αμβλύνοντας μια αντιπαλότητα σχετικά με τις εθνικές ιστορίες, ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για τους ηγέτες στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες να αψηφήσουν τις τρέχουσες τάσεις και να αρχίσουν να διαμορφώνουν ένα ασφαλές μέλλον για τα Βαλκάνια, ένα επίτευγμα που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της σταθερότητας για όλη την Ευρώπη».

Διότι, σύμφωνα με τους υπογράφοντες, «οι συνέπειες της αδράνειας θα ήταν σκληρές. Αν οι δυτικές δυνάμεις δεν διατηρήσουν τις χώρες των Βαλκανίων στην οδό της τοπικής συνεργασίας και της ενδεχόμενης ένταξης στην ΕΕ, τα κράτη αυτά θα σπρωχθούν και ενδεχομένως θα διαιρεθούν στις σφαίρες επιρροής της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Κίνας, ουσιαστικά βαλκανοποιώντας για μια ακόμη φορά τα Βαλκάνια».


Από
NewsRoom

Βουλευτές Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, ποζάρουν χαρούμενοι για τη προδοτική συμφωνία με τα Σκόπια - την παράδοση του λιμανιού, της γλώσσας της ενθνικότητα και του εδάφους της Μακεδονίας μας



post-feature-image
Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Μηταφίδης  και η βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ιγγλέζη με την σημερινή παρουσία τους στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Βόρεια Ελλάδα για την παρακολούθηση της ιστορικής από κάθε άποψης συμφωνίας έδωσαν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.
Όπως μαθαίνουμε ο κ. Ζάεφ κατά την διάρκεια του δικού του χαιρετισμού της συμφωνίας προσφώνησε τους κατοίκους της χώρας του σκέτο "Μακεδόνες" χωρίς τον γεωγραφικό προσδιορισμό που τους απονεμήθηκε με την παρούσα συμφωνία
Κανένας όμως, είτε από τους παριστάμενα στελέχη της κυβέρνησης, είτε από τους βουλευτές δεν έδωσε σημασία στην γλωσσική απροσεξία του κ. Ζάεφ εμφορούμενοι προφανώς από το κλίμα ατέρμονης ευτυχίας που επικρατεί στην κυβέρνηση για την απάλειψη των αλυτρωτικών διαθέσεων των γειτόνων μας, όπως επίσης και για την ανάπτυξη που καταφθάνει όπως μαθαίνουμε με βήμα ταχύ τους επόμενους μήνες.


Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται σε νομούς της Μακεδονίας (Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Θεσσαλονίκης) συναντήθηκαν με βουλευτές από την πΓΔΜ...
που στηρίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στη χώρα τους, στους Ψαράδες της Μεγάλης Πρέσπας, στο περιθώριο της τελετής υπογραφής της συμφωνάς για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Οι βουλευτές από την πΓΔΜ έφτασαν οδικώς στους Ψαράδες και συναντήθηκαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους, παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Ρήγα.

Στη διάρκεια της συνάντησης συμφώνησαν να μείνουν σε επικοινωνία και να εξετάσουν σε ποιους τομείς μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες.
Άντε να δούμε, τι άλλο θα δούμε...

Ο Θλιβερός Βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Σέλτσας Ζητουσε να αναγνωριστεί «Μακεδονική μειονότητα»




Αποκλειστικό: Ποια η σχέση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγές κατά της Ελλάδας για τη «Μακεδονική μειονότητα»;


Αποκάλυψη ThePresident
Ποια η σχέση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγές κατά της Ελλάδας για αναγνώριση «Μακεδονικής μειονότητας» στη Φλώρινα;
Το The President φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική αποκάλυψη:
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , μαζί με άλλα πρόσωπα, φέρεται να είχε προσφύγει σε...
Ευρωπαϊκό δικαστήριο εναντίον της Ελλάδας, προκειμένου η χώρα να καταδικαστεί για την μη αναγνώριση του σωματείου του. Τι  αφορά το σωματείο του; Την προαγωγή του  «τοπικού Μακεδονικού πολιτισμού»  στη Φλώρινα υποκρύπτοντας (βάσει δικαστικών αποφάσεων) τη δημιουργία εντυπώσεων για την ύπαρξη «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και «την πρόθεση των ιδρυτών για διάσπαση της ακεραιότητας της χώρας».
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Σύμφωνα με την έκθεση του HELSINKI WATCH «Denying Ethnic Identity: The Macedonians of Greece»  (έκδοση 1994) φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος  Σέλτσας του Δημητρίου, το 1990, από κοινού με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο, Πέτρο Δίμτση, Σταύρο Αναστασιάδη, τον Κωνσταντίνο Γκότση, Αναστάσιο Μπουλέ και Σταύρο Σοβίσλη, προσφεύγουν στο πρωτοδικείο της Φλώρινας προκειμένου να αναγνωριστεί το Σωματείο τους «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», που επιδιώκει την προαγωγή του «Μακεδονικού πολιτισμού», στην περιοχή της Φλώρινας.

Την 1η Μαρτίου 1990 το Πρωτοδικείο της Φλώρινας απορρίπτει  το αίτημα για αναγνώριση του συλλόγου, κρίνοντας ότι «πραγματικός σκοπός του συλλόγου είναι η επιδίωξη της καλλιέργειας εντυπώσεων περί υπάρξεως Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο αντιβαίνει το Εθνικό συμφέρον αυτής και εντεύθεν ευθέως στο Νόμο».
Απορριπτική ήταν επίσης και η απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης στις 6 Μαΐου 1991. Το δικαστήριο έκρινε ότι «δεν υφίσταται ιστορικά αποκρουστέα σλαβομακεδονική μειονότητα» και διαβλέπει επίσης «πρόθεση των ιδρυτών για διάσπαση της ακεραιότητας της χώρας».
Στη συνέχεια, τα μέλη του συλλόγου καταθέτουν αίτηση αναιρέσεως της απόφασης του Εφετείου και στις 20 Μάιου 1994 ο Άρειος Πάγος απορρίπτει την αίτηση.
Το 1997, οι εκπρόσωποι του σωματείου εκπροσωπούμενοι από τη δικηγόρο  Ιωάννα Κούρτοβικ, προσφεύγουν  στο Στρασβούργο, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να καταδικαστεί τη χώρα μας.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που καταθέτουν το αίτημα εμφανίζεται ένας συνεπώνυμος του κ. Σέλτσα, επίσης οδοντίατρος και επίσης γεννηθείς στη Φλώρινα το 1956.
 Η αίτησή τους αφορούσε τη γνωστή υπόθεση ίδρυσης «Στέγης Μακεδονικού πολιτισμού», η οποία θα προήγαγε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της «Μακεδονικής μειονότητας» στη Φλώρινα!
Τα πρόσωπα που προσφεύγουν κατά της Ελλάδας, ισχυρίζονται ευθέως ότι είναι «Μακεδόνες» και ότι χαρακτηρίζονται από «Μακεδονική εθνική συνείδηση»!
Όπως ήταν προφανές και όπως άλλωστε αναφέρει το έγγραφο της προσφυγής,  όλες οι βαθμίδες των Ελληνικών Δικαστηρίων απέρριψαν τις αιτήσεις των παραπάνω προσώπων, ισχυριζόμενες ότι οι πραγματικοί σκοποί του σωματείου, δεν ήταν η προαγωγή του πολιτισμού της περιοχής, αλλά η προαγωγή της θέσης  ότι «υφίσταται Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα».
Μετά την αποκάλυψη του ThePresident και ειδικά μετά τη χθεσινή παρουσία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σέλτσα σε ΜΜΕ των Σκοπίων, να ομιλεί την «Μακεδονική», και να αποκαλείται από το μέσο ως ο «πρώτος Μακεδών βουλευτής της Ελλάδας», πλέον γεννούνται εύλογα ερωτήματα:
  • Ποια η σχέση του βουλευτή του κ. Κωνσταντίνου Σέλτσα του Δημητρίου, με τον Κωνσταντίνο Σέλτσα του Δημητρίου, που προσέφυγε στις αρχές διεκδικώντας την αναγνώριση της στέγης «μακεδονικού πολιτισμού» ;
  • Αν τα πρόσωπα ταυτίζονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις προσφυγές του Βουλευτού του κατά της Ελλάδας σε εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια προκειμένου να αναγνωριστεί «Μακεδονική» μειονότητα στη χώρα;
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και ως εκ τούτου ο κ. Τσίπρας οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις!

To ThePresident επικοινώνησε πριν από λίγο με τον κ. Σέλτσα ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι όντως είχε προσφύγει εναντίον της Ελλάδας, όχι όμως, όπως υποστηρίζει, για να αναγνωριστεί “μακεδονική” μειονότητα, αλλά “μακεδονική” γλώσσα και πολιτισμός.








Θα σας πω τι βίωσα σήμερα στο πισοδερι που βρισκόμουν και μάτωσε η ψυχή μου.... Ξέρετε τι ειναι να βλέπει μια μάνα να δέρνουν το παιδι της να πηγαινει για να....

Θα σας πω τι βίωσα σήμερα στο πισοδερι που βρισκόμουν και μάτωσε η ψυχή μου.... Ξέρετε τι ειναι να βλέπει μια μάνα να δέρνουν το παιδι της να πηγαινει για να το παρει και να τρωει ξυλο κι αυτη..... Ξερετε τι ειναι να βλεπεις τους γονείς σου να τους κυνηγάνε και να τους ρίχνουν χημικά και να λιποθυμούν.... Ξερετε τι ειναι να σε εχουν περικυκλώσει και να σου ρίχνουν χημικα απο παντου βλεπεις αυτοι ολοι ηταν κρυμμένοι στα βουνα δεξια και αριστερα και οι μονοι που βλέπαμε απο την αρχη ηταν αυτοι που εκλεισαν τον δρομο.... ήμασταν οπως ο ποντικός που πιάνεται στη Φάκα δεν μπορούσαμε αναπνοή να παρουμε απο τα τοσα χημικά που πετούσαν οπου φύγει φύγει και αυτοι απο πισω να μας κυνηγούν και ταυτόχρονα να σκαν τα χημικα στα ποδια μας να ναι καλα μια γιαγια που μας εβαλε μεσα και μπορέσαμε να παρουμε μια ανασα..... και ο Γολγοθάς φυσικα συνεχίζεται γιατι μας κυνηγούσαν ακομα και μεσα στο χωριό που μπήκαμε..... Θλίβομαι πραγματικά γιατι τους παρακαλούσαμε να μην ρίχνουν τους λέγαμε έλληνες ήμαστε φτανει ο κοσμος λιποθυμα αλλα τιποτα ψυχροί εκτελούσαν της διαταγές που ειχαν..... Ντροπη και αίσχος για την κατάντια αυτη μονο τανκς δεν ειδαμε σημερα..... Και οσο αυτοί οι αλήτες τρώγανε.. πίνανε και χαμογελούσαν μια αθώα γυναίκα εχασε την ζωη της εξαιτίας των χημικών που ρίχνανε... ημέρα πένθους η σημερινή και θα πρεπει να λογοδοτήσουν ολοι αυτοι...


Εικόνες απο τη βία του Τσιπροκράτους στίς Πρέσπες : ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ....

Αραγε υπάρχει διαφορά ΜΑΤ και γερμανοτσολιάδων;;;;


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΥΧΤΑ ...ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ..... ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΜΑΛΕΣ....
Αραγε υπάρχει διαφορά ΜΑΤ και γερμανοτσολιάδων;;;; ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ....

 Πηγή: ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ -



Πριν μια ώρα έδωσα μια συνέντευξη στον Ioannis Negris και είπα κάτι που προκάλεσε σεισμό και μεγάλες αντιδράσεις! Είπα ότι στο Πισοδέρι συνεργάστηκε αγαστά το Κράτος με ο Παρακράτος! 
Καθώς και ότι υπήρχαν παρακρατικοί (με πολιτική περιβολή) , που έφυγαν πίσω από τα ΜΑΤ στο βουνό και άρχισαν να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ που βρίσκονταν κάτω στον δρόμο ! Αυτό ήταν το σχέδιο προκειμένου τα ΜΑΤ να βρουν άλλοθι και αμέσως επιτέθηκαν στο πλήθος που βρισκόταν κάτω στον δρόμο κι ας είχαν μπροστά τους μικρά παιδιά, νήπια και ηλικιωμένους! Με το σχέδιο αυτό άρχισαν τα επεισόδια!

Δείτε λοιπόν καλά αυτή τη φωτό! Ξεχειλίζει από «δημοκρατία» και παρακράτος!

Γιατί εγώ πήγα εκεί να κάνω την δουλειά μου για λογαριασμό μιας εφημερίδας, ενός ρ/σ και ενός τηλεοπτικού! Κι αν γι αυτό χρειάστηκε να φάω ξύλο και τόνους χημικά, τελικά αισθάνομαι ότι τα κατάφερα! Και θα το ξανακάνω πολλές φορές! Μέχρι που να καταλάβουν άπαντες, ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι ΑΛΗΤΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Συνεχίζω ....

ΥΓ.
ΑΛ6, ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑ, εδώ ο μέντοράς σας ο Σημίτης και ολόκληρο το Σημιταριό δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη με μένα από το 1997 ως το 2004! Θα βγάλετε εσείς που σας έχω για ... πρωινό; Συνεχίστε εσείς κι εγώ εδώ είμαι…
ετοιμοπόλεμος.

 George Adalis B