28 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ BINTEO: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ -ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ;;;

Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία: Δεν άντεξε το χαμό του εγγονού και των παιδιών της

Πόσο θάνατο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;
Πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει κοντά στα παιδιά της και τον εγγονό της, που λάτρευε. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.
Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.
Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Δεν άντεξε

Σήμερα (28/12) το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της δεν άντεξε. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που τη λύγισε.
Στο πρόσωπο του εγγονού της, που κυριολεκτικά λάτρευε, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Αυτός ο θάνατος δεν ξεπερνιόταν.
Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Read more: http://www.newsbomb.gr

Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία: Δεν άντεξε το χαμό του εγγονού και των παιδιών της