28 Νοεμβρίου 2017

Μετακόμισε ο ξάδελφος Τσίπρας στο Μαξίμου και αναλαμβάνει προϊστάμενος στα οικονομικά - ολοι οι συγγενείς βολεύονται;

ο Γιώργος Τσίπρας στο Μαξίμου -Το παρασκήνιο και η σύγκρουση με τον Κοτζιά



Ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα η μετακόμιση του εξάδελφου του πρωθυπουργού Γιώργου Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στη θέση του προϊσταμένου του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.
Με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της σχετικής απόφασης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών εντάσσεται στο δυναμικό του πρωθυπουργικού γραφείου.
Είχε προηγηθεί η δήλωση παραίτησης του κ. Τσίπρα από τη θέση του στο υπουργείο Εξωτερικών στις 10 Οκτωβρίου ως αποτέλεσμα της θυελλώδους συγκατοίκησης του με τον πολιτικό προϊστάμενό του Νίκο Κοτζιά. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή με απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών και ο κ. Τσίπρας διαγράφηκε από το δυναμικό του ανθρώπινου δυναμικού του υπουργείου στις 23 Νοεμβρίου.
Ο κ. Τσίπρας πλέον μετέχει ως προϊστάμενος στο προσωπικό επιτελείο του πρωθυπουργού εξαδέλφου του και από τη θέση του αυτή από εδώ και στο εξής θα τον υποστηρίζει κατά την άσκηση των καθηκόντων και των αρμοδιοτήτων του.
Ειδικότερα, όσον αφορά στις νέες αρμοδιότητές του, το Οικονομικό Γραφείο παρακολουθεί την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής και στρατηγικής στα θέματα οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης, καθώς και υποβάλλει σχετικές προτάσεις, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία.
Με αυτόν τον τρόπο διευθετείται οριστικά ένα σημαντικό ενδοκυβερνητικό πρόβλημα που ανέκυψε το προηγούμενο διάστημα λόγω των τεταμένων σχέσεων Κοτζιά-Τσίπρα. Ενα κοινό μυστικό τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών όσο και στο υπουργικό συμβούλιο.
Η προσπάθεια αυτονόμησης του κ. Τσίπρα αποτέλεσε την αφορμή μία προδιαγεγραμμένη δύσκολη πολιτική συνύπαρξη να εξελιχθεί σε μετωπική σύγκρουση, η οποία τελικά εκτονώθηκε με την ενσωμάτωση του εξαδέλφου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έλλειψη βιταμίνης Β12: Πού οφείλεται – Προσοχή στα 9 συμπτώματα!!!





Η βιταμίνη Β12, επίσης γνωστή ως κοβαλαμίνη (cobalamin), είναι μια σημαντική υδατοδιαλυτή βιταμίνη.

Παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και του DNA, καθώς και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Δυστυχώς, η έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι συνηθισμένη, ειδικά στους ηλικιωμένους. Υπάρχει κίνδυνος ανεπάρκειας εάν δεν παίρνετε αρκετή Β12 από τη διατροφή σας. Το ίδιο ισχύει και αν δεν μπορείτε να την απορροφήσετε αποτελεσματικά από τις τροφές που καταναλώνετε.
Η βιταμίνη Β12 υπάρχει με φυσικό τρόπο στις ζωικές τροφές. Τέτοιες είναι το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά. Ωστόσο, μπορεί να βρεθεί και σε προϊόντα τεχνητώς εμπλουτισμένα με βιταμίνη Β12, όπως μερικές ποικιλίες ψωμιού και το φυτικό γάλα.

Τα άτομα που κινδυνεύουν από έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι:

  • Οι ηλικιωμένοι
  • Εκείνοι που έχουν κάνει χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης τμήματος του εντέρου. Μεγάλο μέρος της απορρόφησης της Β12 γίνεται στο έντερο.
  • Άτομα που παίρνουν το φάρμακο μετφορμίνη για τον διαβήτη
  • Οι άνθρωποι που ακολουθούν μια αυστηρή δίαιτα
  • Εκείνοι που -μακροχρόνια- παίρνουν αντιόξινα φάρμακα για καούρα
Δυστυχώς, τα συμπτώματα στην έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να εμφανιστούν και η διάγνωση μπορεί να είναι πολύπλοκη. Η έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί ως ανεπάρκεια φυλλικού (ή φολικού) οξέος.
Τα χαμηλά επίπεδα B12 προκαλούν πτώση των επιπέδων του φυλλικού οξέος. Ωστόσο, εάν έχετε έλλειψη βιταμίνης Β12, η διόρθωση των χαμηλών επιπέδων του φολικού οξέος μπορεί απλά να “καμουφλάρει” την ανεπάρκεια Β12 και να αποτύχει να επιδιορθώσει το υποκείμενο πρόβλημα.

Έλλειψη βιταμίνης Β12:Τα 9 βασικά συμπτώματα

  1. Χλωμό ή κιτρινωπό δέρμα: Εάν έχετε ανεπάρκεια Β12, το δέρμα σας μπορεί να εμφανιστεί χλωμό ή με κίτρινη απόχρωση.
  2. Αδυναμία και κόπωση: Όταν είστε ανεπαρκείς στην Β12, το σώμα σας δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετά ερυθρά αιμοσφαίρια, για να μεταφέρει αποτελεσματικά το οξυγόνο σε όλο το σώμα σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι και αδύναμοι.
  3. Αίσθηση “σαν να σας τσιμπάνε καρφίτσες”: Η Β12 παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή μυελίνης. Είναι η ουσία, που απομονώνει τα νεύρα και είναι κρίσιμη για την λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ένα κοινό σημάδι πιθανής βλάβης των νεύρων από έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι η αίσθηση “σαν να σας τσιμπάνε καρφίτσες” στο δέρμα.
  4. Μεταβολές στην κινητικότητα: Οι βλάβες που προκαλούνται από μακροχρόνια έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί να επηρεάσουν την ισορροπία σας και να προκαλέσουν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο περπατάτε και μετακινείστε.
  5. Γλωσσίτιδα και στοματικά έλκη: Ένα πρώιμο σημάδι έλλειψης Β12 μπορεί να είναι μια κόκκινη και πρησμένη γλώσσα. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως γλωσσίτιδα. Μπορεί, επίσης, να έχετε συχνά στοματικά έλκη, δηλαδή άφθες στο στόμα.
  6. Ζαλάδα και αίσθηση “σαν να σας κόβεται η ανάσα”: Η αναιμία που προκαλείται από την έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί να προκαλέσει σε κάποιους ανθρώπους ζάλη και δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να μεταφέρει αρκετό οξυγόνο σε όλα του τα κύτταρα.
  7. Προβλήματα όρασης: Σε σπάνιες περιπτώσεις, η βλάβη του νευρικού συστήματος που προκαλείται από έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί να επηρεάσει το οπτικό νεύρο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε θολή ή διαταραγμένη όραση.
  8. Αλλαγές στη διάθεση: Μερικοί άνθρωποι με ανεπάρκεια Β12 μπορεί να παρουσιάσουν ενδείξεις καταθλιπτικής διάθεσης. Μπορεί, επίσης να αναπτύξουν μείωση της εγκεφαλικής λειτουργίας, όπως άνοια.
  9. Πυρετός: Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, η έλλειψη βιταμίνης Β12 μπορεί να προκαλέσει υψηλό πυρετό.

Συμπέρασμα

Η έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι κάτι αρκετά συχνό. Μπορεί να παρουσιαστεί με διάφορους τρόπους, καθιστώντας δύσκολη την ταυτοποίησή της.
Εάν κινδυνεύετε και έχετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, μιλήστε με τον γιατρό σας.
Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια έλλειψη βιταμίνης Β12 είναι εύκολο να αποφευχθεί, απλά εξασφαλίζοντας ότι παίρνουν αρκετή Β12 στη διατροφή τους.
 ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr  ,  www.healthline.com

"Bioflorina-"Biokott":  Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα: μαρμελάδες - γλυκά κουταλιού-λικέρ    κλικ ΕΔΩ
            Τηλέφωνο παραγγελιών
                  Κ.: 6978276141
Αποστολή με κούριερ και χωρίς χρέωση κόστους
   EMAIL:mmanou641@gmail.gom
      ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ


ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ "Πολιτικός"ο αυγοεισπράκτορας" της πλατείας Συντάγματος της δεκαετίας 80- 90

"Πολιτικός"ο αυγοεισπράκτορας" γιουχουεισπρακτορας  της Συντάγματος της δεκαετίας 80- 90

Γονυπετής, -ής, -ές
  • γονατιστός, συνήθως σε ένδειξη σεβασμού ή σε αναζήτηση ελέους, ικετευτικός, ταπεινωμένος


Βικιδημία






ΒΙΝΤΕΟ: ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -Κοινωνικό μέρισμα - Ιστορίες για γέλια και για κλάματα-Έκανε την αίτηση κι έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρυσε





Κοινωνικό Μέρισμα: Έκανε την αίτηση κι έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρυσε


Ο… εξωπραγματικός αριθμός των 1.530.000 μοναδικών χρηστών μπήκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο λειτουργίας της.
Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 467.000 αιτήσεις, από τις οποίες έχουν ήδη εγκριθεί 217.000.
Την ίδια ώρα, βέβαια, δεν λείπουν και οι… ιστορίες τρέλας, όπως αυτή του κ. Γιάννη, ο οποίος μπήκε στο koinonikomerisma.gr προκειμένου να υποβάλει την αίτησή του. Εκεί, όμως, ο 44χρονος ήρθε αντιμέτωπος με ένα… σοκαριστικό αποτέλεσμα.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο, από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, τι ανακάλυψε ο κ. Γιάννης:
.
 newsbomb.gr:

Ένας σκυλοκαβγάς μπροστά στις κάμερες ως ριάλιτι σόου



Ο θείος Σαμ έδωσε εντολή στους "συμμάχους" να βγάλουν από τις αποθήκες τις οβίδες που χρειαζόταν ο τελικός χρήστης στη Συρία και το Ιράκ.
  
Οι «πολιτικοί», τσακώνονται με διαιτητή το χαζό τηλεθεατή, για το ποιος θα πάρει την προμήθεια του από τον προμηθευτή.
 



Και οι... "σύμμαχοι", υπάκουσαν στον "θείο Σασμ" και στο μεγάλο αφεντικό...
Αλλά τούτος ο λαός, πού να πάρει... πρέφα;;;


Καλλιόπη Σουφλή



Ο έμπορος κ. Παπαδόπουλος και ο ανταγωνιστής του ο κρητικός Τζών διεκδικούν τη νόμιμη προμήθεια από τα 67 εκ. 

Οι «πολιτικοί», τσακώνονται με διαιτητή το χαζό τηλεθεατή, για το ποιος θα πάρει την προμήθεια του από τον προμηθευτή. 





Την αγοροπωλησία την έκλεισε ο θείος Σαμ, που ξερει τις ημερομηνίες λήξκης της κάθε παρτίδας.




Ο θείος Σαμ έδωσε εντολή στους "συμμάχους" να βγάλουν από τις αποθήκες τις οβίδες που χρειαζόταν ο τελικός χρήστης στη Συρία και το Ιράκ.

 
 

Προηγουμένως, άδειασαν τις αποθήκες τους η Βουλγαρία, η Ρουμανία, το Μαυροβούνιο, ως και η Αλβανία. 

Ολοι πούλησαν στο Κατάρ , τη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία.


Στο τέλος το Αμέρικα , η «πατρίδα» που θίγεται από τον Κούλις και τον Τζών, είπε και στα αμερικανόπαιδα του Χολαργού να δώσουν τα δικά τους υπόλοιπα. 



Και μετά έμπλεξαν ο Τζών, ο λαίμαργος διπλωμάτης, οι δημοσιογράφοι του κώλου, και η Παραδείσια Κοινοπραξία Κούλης-Λιμάνι , και καταλήξαμε στο κοινοβουλευτικό «Survival Secret».

Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου


Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Και το υπολοιπο  φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου 
Μανώλης Μάνου

 



Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου ο Γιώργος Πατεράκης



Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου ο Γιώργος Πατεράκης

Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου ο Γιώργος Πατεράκης


Το είπε και το έκανε τελικά ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γιώργος Πατεράκης, ο οποίος σήμερα κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου, για τα όσα υποστήριξε στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος είχε υποστηρίξει από το βήμα της Βουλής πως ένα απειλητικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί για τον ίδιο και την οικογένειά του, είχε προέλθει από το τηλέφωνο του κ. Πατεράκη. Απαντώντας ο κ. Πατεράκης είχε χαρακτηρίσει ψευδείς και συκοφαντικές τις αναφορές του υπουργού Άμυνας.

«Με τον κ. Υπουργό επικοινώνησα τηλεφωνικώς μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα» αναφέρει χαρακτηριστικά και παραθέτει τα όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα: «Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων, όπως κατ επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει», ισχυρίζεται ότι είπε ο ίδιος στον κ. Καμμένο
«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι (…) Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ότι δήθεν του είπα», συνέχισε ο κ. Πατεράκης.

«Δηλώνω ότι για την προστασία της τιμής και της υπολήψεως μου προτίθεμαι να καταφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη και έχω ήδη δώσει την κατάθεση των αναγκαίων ένδικων βοηθημάτων», κατέληξε.
Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου

Στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή σχετικά με το θέμα της πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στον Γιώργο Πατεράκη δηλώνοντας:
«Τέλος, δέχθηκα ανοίκεια επίθεση, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα το έλεγα, θα το πω όμως, για να καταλάβετε ποιοι είναι πίσω από την επίθεση και πώς λειτουργούν αυτοί οι μαφιόζοι, είτε είναι πολιτικοί είτε δημοσιογράφοι είτε έμποροι όπλων.

Πριν από έναν μήνα περίπου έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου. Ειδοποίησα το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και δέχθηκα την άρση απορρήτου στο κινητό μου τηλέφωνο για να εντοπιστεί ποιος ήταν αυτός που έκανε το απειλητικό τηλεφώνημα. Σήμερα εκλήθη από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών. Καταθέτω το άνοιγμα του λογαριασμού του τηλεφώνου μου.
Θα σας πω και ποιος είναι ο κανόνας. Ο κανόνας, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι ο έμπορος όπλων που φωτογραφίζεται σε selfie με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο κ. Πατεράκης, που πήρε τηλέφωνο από τηλέφωνο της εταιρείας του. Σήμερα, εξετάζεται από την Αντιτρομοκρατική.

Επειδή κάποιοι μπορεί να μην θυμούνται ποιος είναι ο κ. Πατεράκης, θα σας πω. Είναι αυτός που έστησε όλη την ιστορία με τον Jafa. Είναι αυτός που η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 16 Νοεμβρίου 2008 τον κατονόμαζε ως μεσάζοντα για τα υποβρύχια που έγερναν. Είναι αυτός που έστειλε την επιστολή στον κ. Atspodien, για να προχωρήσει η υπόθεση των υποβρυχίων με τον Jafa.

Είναι αυτός που αποτελεί μέρος της συμμορίας που εσείς εξυπηρετείτε ως πολιτικός εναντίον μας σήμερα εδώ και νομίζετε ότι θα φοβηθούμε τους μπράβους των αφεντικών σας, τις απειλές από εδώ, από το Βήμα της Βουλής ή τα παραδεισένια λεφτά σας!

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όσο πιο πολύ χτυπάτε την Κυβέρνηση, να ξέρετε ότι τόσο πιο σκληρή θα είναι η συνοχή αυτής της Κυβέρνησης. Μην ψάχνετε να βρείτε αδύναμους κρίκους. Εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε Τσοχατζόπουλους…».



Pronews

«Ψάρευαν» φτωχές κοπέλες. Σόδομα και γόμορρα στη Λεωφόρο Συγγρού. Από τον Θεοδόση Π. Πάνου


«Ψάρευαν» φτωχές κοπέλες. Σόδομα και γόμορρα στη Λεωφόρο Συγγρού. Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

 
 
❱❱ Κοπέλες από χώρες της ανατολικής Ευρώπης πρόσφεραν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής στους θαμώνες strip club της λεωφόρου Συγγρού...

Σε άντρο του αγοραίου έρωτα είχε μετατραπεί ένα από τα πιο γνωστά strip club της λεωφόρου Συγγρού, όπου καλλίγραμμες κοπέλες από χώρες της ανατολικής Ευρώπης δεν αρκούνταν μόνο στο στριπτίζ, αλλά πρόσφεραν και ερωτικές υπηρεσίες στους ξαναμμένους θαμώνες σε απόκρυφα δωμάτια που είχαν διαμορφώσει κατάλληλα οι μαστροποί - φυσικά, αντί αμοιβής! Στο club συνελήφθησαν συνολικά 22 άτομα.
Το τι συνέβαινε στα απόκρυφα του strip club διαπιστώθηκε κατά την εισβολή που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι σφράγισαν το κατάστημα.
Μάλιστα, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 13,76 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το strip club έλεγχε κύκλωμα μαστροπών, που διατηρούσε επίσης τέσσερις οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας και άλλους δύο στην περιοχή της Κορίνθου!
Μάλιστα, τα ημερήσια κέρδη τους από τα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια και από το στριπτιζάδικο της Συγγρού υπολογίζονται σε μερικές εκατοντάδες ευρώ.
«Ψάρευαν» φτωχές κοπέλες
Τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί τούς οδηγούν σε παράλληλη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μέσα στους οίκους ανοχής και το στριπτιζάδικο γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.
Το κύκλωμα των 22 συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, «ψάρευε» φτωχές κοπέλες με εντυπωσιακή εμφάνιση από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, με την υπόσχεση πως θα τους βρουν αξιοπρεπή δουλειά στην Ελλάδα, με πολύ καλές αμοιβές.
Οταν οι κοπέλες έφταναν στη χώρα μας με τουριστική βίζα, οι μαστροποί τις έκλειναν σε ένα διαμέρισμα και, ανάλογα με την εμφάνισή τους, τις έβαζαν να δουλέψουν είτε στο στριπτιζάδικο είτε στους οίκους ανοχής που διατηρούν.
Μάλιστα, τις έβαζαν να υπογράφουν ένα χαρτί, το οποίο έφερε ακόμα και πλαστές σφραγίδες -δήθεν- από την Περιφέρεια Αττικής, και τους έλεγαν πως με αυτό έχει εγκριθεί μόνιμη βίζα για τις ίδιες και ότι πλέον χρωστούσαν το ποσό των 3.000 ευρώ η καθεμία στο ελληνικό κράτος!
Με τον τρόπο αυτό τις τρομοκρατούσαν για να μην προσπαθήσουν να το σκάσουν, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι στο αεροδρόμιο θα τις έπιαναν οι αστυνομικοί λόγω του χρέους!

Μετά το τέταρτο μνημόνιο του Τσίπρα ...Ηρθαν και τα χύμα τσιγάρα στα περιπτερα της πρώτης κατοχής του 1940 (φωτό)

Το περίπτερο της Θεσσαλονίκης που πουλάει χύμα τσιγάρα



Οι παλιότεροι θα θυμούνται ίσως την εποχή που τα τσιγάρα ήταν τόσο ακριβά για την τσέπη των ελλήνων καπνιστών που 
πωλούνταν χύμα δηλαδή μπορούσες να πάρεις ένα, δύο ή τρία και όχι ένα πακέτο. Θρυλικά ήταν τα τσιγάρα Ματσάγγος και τα τσιγάρα Έθνος. Φαίνεται ότι αυτή η εποχή ξανάρθε αφού περίπτερο σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι πουλά χύμα τσιγάρα με τις τιμές να κυμαίνονται από 25 ως 30 λεπτά όπως αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ομάδα "Ποινακειδαις κε αιπηγραφαις" στο Facebook. Μια φωτογραφία πάντως που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι η πώληση χύμα τσιγάρων είναι παράνομη. 

Η μάχη των μεσαζόντων: Από τον Παπαδόπουλο στον Σφακιανάκη και τους... κρεμασμένους Εμίρηδες


Σε «πόλεμο» … μεσαζόντων μετετράπη η σύγκρουση στη Βουλή για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, με την κυβέρνηση να απορρίπτει τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης που αποδίδει ρόλο «μεσάζοντα» στο Βασίλη Παπαδόπουλο, και να ρίχνει τις ευθύνες για το ναυάγιο της συμφωνίας, στον ρόλο που διαδραμάτισε ένα νέο πρόσωπο, ο Τζον Σφακιανάκης, την εμπλοκή του οποίου αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στην κατηγορία ότι ο Βασίλης Παπαδόπουλος δεν ήταν επίσημος εκπρόσωπος της Σ. Αραβίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε την εξουσιοδότηση που είχε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας. Ζητήσαμε από τον ακόλουθο Άμυνας, που έχουμε στα Αραβικά Εμιράτα να ελεγχθεί η νομιμότητα του εγγράφου που κατέθεσε ο κ. Παπαδόπουλος. Υπήρξε απάντηση από τη Σαουδική Αραβία ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό». Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «τον Νοέμβριο του 2016 έχουμε το πιστοποιητικό που ορίζει ότι είναι γνήσια η εξουσιοδότηση, όποτε δεν έχουμε μεσάζοντα αλλά συμφωνία ανάμεσα στα δυο κράτη». 

Προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο επιχείρημα της ΝΔ ότι η πρεσβεία μας στο Ριάντ μας προειδοποιούσε να μην προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη κίνηση, αμφισβητώντας ότι ο Παπαδόπουλος ήταν ο αυθεντικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Τσίπρας επικαλούμενος έγγραφα ειδικού χειρισμού του υπουργείου Εξωτερικών, αποκάλυψε πως τέσσερις μέρες μετά την επικύρωση της πιστοποίησης του Παπαδόπουλου ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ριάντ έστειλε τηλεγράφημα στον Υπουργό Εξωτερικών, λέγοντας πως υπάρχει μια αξιόπιστη πηγή κοντά στον υπουργό Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, που δεν αναγνώριζε την εκπροσώπηση του Παπαδόπουλου.
Ο πρεσβευτής μάλιστα κατονόμασε ως πηγή τον Έλληνα Τζον Σφακιανάκης, ο οποίος φέρεται μάλιστα να προσπαθούσε να πετύχει χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή προσφορά λιγότερο συμφέρουσα για το ελληνικό Δημόσιο.
Στον ρόλο του Σφακιανάκη απέδωσε την καθυστέρηση της συμφωνίας με Σαουδική Αραβία και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα επέμεινε πως τον Βασίλη Παπαδόπουλο δεν τον επέλεξε η ελληνική πλευρά, αλλά η Σαουδική Αραβία. «Έχουμε κάποιον Σφακιανάκη που έλεγε στους Σαουδάραβες μην πληρώσετε γιατί εμείς θα τα καταφέρουμε να φέρουμε μία καλύτερη τιμή» υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.
Είπε μάλιστα, ότι ίσως η νέα κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, κρέμασε ανάποδα κάποιους από τους εμίρηδες που μιλούσαν με τον Σφακιανάκη γιατί άρπαζαν λεφτά.
Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε εκ νέου και στο ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου, καταθέτοντας σειρά εγγράφων και πιστοποιητικών που τον αναφέρουν ως εκπρόσωπο της Σ. Αραβίας. 
Επιστρέφοντας δε τα πυρά στη ΝΔ, είπε ότι ο ίδιος γνώριζε τον κ. Παπαδόπουλο, «αλλά από τον κ. Μητσοτάκη», καθώς, όπως ανέφερε, το 1988 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε να δοθεί ένα δάνειο προς τη Ρωσία προκειμένου να πληρωθούν οι Έλληνες εξαγωγείς και ο Ηλίας Παπαδόπουλος και ο γιός του ήταν στην αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ταξίδεψαν στην Μόσχα σε πρωθυπουργική αποστολή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 

Υποστήριξε ακόμη πως ο δικηγόρος του Β. Παπαδόπουλου είναι βουλευτής της ΝΔ, ενώ στο ΥΠΕΘΑ είχε πάει τον Β. Παπαδόπουλο η Φώφη Γεννηματά ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας το 2014.
Επιμένει η ΝΔ
Από την πλευρά του πάντως ο αρχηγός της ΝΔ επέμεινε στο ρόλο του Βασίλη Παπαδόπουλου ως «μεσάζοντα», κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «επιστράτευσε σκοτεινά πρόσωπα, παρακάμπτοντας νόμιμες διαδικασίες».
Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε να θέτει ερωτήματα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό «γιατί χρειάζονται μεσάζοντες σε μια διακρατική συμφωνία;» καθώς και «για ποιον δουλεύει ο κ. Παπαδόπουλος;».
«Γιατί υπεγράφη η συμφωνία με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα που του έχει επιβληθεί πρόστιμο από τις ελεγκτικές Αρχές, την ίδια ώρα που είχε ενημερωθεί ο υπουργός Εξωτερικών αρμοδίως ότι δεν εκπροσωπεί την Σαουδική Αραβία;» διερωτήθη ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ απευθυνόμενος και στον υπουργό Άμυνας ρώτησε «γιατί έδωσε εντολή με τον κ. Παπαδόπουλο να κάνει δουλειά με τα ΕΑΣ;»
Στη συζήτηση στη Βουλή, πάντως, ενεπλάκη το όνομα ενός ακόμη επιχειρηματία του Γιώργου Πατεράκη.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, πρόσφατα έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα και κατόπιν της άρσης του τηλεφωνικού του απόρρητου απεδείχθη ότι εκείνος που τηλεφώνησε «ήταν ο κ. Πατεράκης, που έστησε την ιστορία με τον Σάφα, ο μεσάζων για τα υποβρύχια που έγερναν, ένα μέρος της συμμορίας που εξυπηρετεί η ΝΔ». Ο υπουργός κατέθεσε, δε, στα πρακτικά της Βουλής φωτογραφία του κ. Πατεράκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Άμεση ήταν η απάντηση του κ Πατεράκη, ο οποίος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Πατεράκης επικοινώνησε μόνο μια φορά με τον κ. Καμμένο, κατά την οποία ο υπουργός του ζήτησε να του τηλεφωνήσει μια άλλη φορά καθώς δεν μπορούσε να του μιλήσει εκείνη τη στιγμή. Σημειώνει δε πως το σκοπός της επικοινωνίας του με τον υπουργό ήταν να για να του εξηγήσει πως δεν ήταν έμπορος όπλων.
Επίσης, αναφέρει πως κανένα από τα τηλέφωνα του δεν είναι απόρρητο, εκφράζοντας μάλιστα και απορία γιατί ο Υπουργός ζήτησε τη βοήθεια της αντιτρομοκρατικής.



Α) Πηγή
Β) Πηγή: real.gr

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ - Καστοριανός στρατιωτικός περνάει στρατοδικείο, επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει τους παράνομους μετανάστες στα hotspots


ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;
thumbnail 1 summary

Σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURA και όπως αναφέρει , την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, δικάζεται ο Καστοριανός Υπολογαχός Μιλτιάδης Τοκατλίδης με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό, επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει τους παράνομους μετανάστες στα hotspots.

Το στρατοδικείο θα γίνει στις 9.00 π.μ στην Θεσσαλονίκη. Θα υπάρχει συγκέντρωση συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα προς τον Καστοριανό Υπολογαχό.
 

 ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ  ΩΣ "ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ" ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ



Ετοιμάζουν πυρετωδώς το hotspot της Χίου -Τουαλέτες, τηλέφωνα, κρεβάτια, όλα έτοιμα [εικόνες]









Απόλυτη πολυτέλεια για τους λαθροεισβολείς την ίδια στιγμή που τα στρατόπεδα είναι σε άθκια κατασταση .





.


Απο τη  τοπική εφημερίδα Πολίτης

Πηγή Φώτο: iefimerida.gr
 

Ποιος πληρώνει το «κτίσιμο» προφίλ του Αλέξη Τσίπρα;

Ποιος πληρώνει το «κτίσιμο» προφίλ του Αλέξη Τσίπρα;

Άγνωστες στην Ελλάδα οι ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του πρωθυπουργού και αδιευκρίνιστοι οι απώτεροι στόχοι του

Από: Athanase Papandropoulos - Δημοσίευση: ΑΝΑΔημοσίευση: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Από αυτά που προηγούνται είναι κατάδηλο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε εκλογές όταν θα έχει να ανακοινώσει κάποια «επιτυχία» που θα έχει σχέση με το χρέος της χώρας. Σε κάθε περίπτωση δε, ρίχνει μεγάλο βάρος και στο προφίλ του ώστε στους εδώ ιθαγενείς να φανεί ότι είναι ο ανερχόμενος ηγέτης τον οποίο η Ευρώπη έχει περί πολλού.

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Όταν πριν κάποιους μήνες ένας καλός Γάλλος συνάδελφος μού μίλησε για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες του Αλέξη Τσίπρα και για μία εταιρεία που έχει αναλάβει να «φτιάξει» το προφίλ του, θεώρησαν ότι αστειευόταν και δεν συνέχισα την συζήτηση. Άρχισα όμως να αλλάζω γνώμη μετά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα. 

Κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου γύρω από την συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός μας με τον Γάλλο πρόεδρο ήταν η αρχή ενός κουβαριού που άρχισε να ξετυλίγεται και που για την ώρα είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς μέχρι πού θα φθάσει και πώς. 

Υπάρχουν όμως γεγονότα που μάς επιτρέπουν υποθέσεις εργασίας, οι οποίες ωστόσο υπάγονται πάντα στον κίνδυνο μίας απρόβλεπτης εξέλιξης. Όπως, για παράδειγμα, η πολύ σοβαρή υπόθεση του υπουργού Εθνικής Άμυνα Πάνου Καμμένου. Ας δούμε, όμως, τα γεγονότα.

Γιατί τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Εμμανουέλ Μακρόν επέλεξε την Αθήνα του Αλέξη Τσίπρα για να μιλήσει για την Ευρώπη και να διατυπώσει το όραμά του γι’ αυτήν; Δεύτερον, ποιοι και γιατί αποφάσισαν να τιμήσουν τον πρωθυπουργό μας με τα βραβεία του «πολιτικού θάρρους» και του «ευρωπαϊκού προσανατολισμού»; Τρίτον, γιατί το Ισραήλ και το εβραϊκό λόμπυ στις ΗΠΑ στήριξε την επίσκεψη Τσίπρα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ;

Απάντηση στο πρώτο ερώτημα: Για τις ευρωεκλογές του 2019, ο Εμμ. Μακρόν φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό κόμμα που θα το συνθέτουν επιμέρους εθνικά κόμμα και το οποίο θα διεκδικήσει την εκπροσώπησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είναι πολύ πιθανόν ο Αλ. Τσίπρας να έχει ήδη αποδεχθεί συμμετοχή στο σχέδιο αυτό και ο Γάλλος πρόεδρος να τού έχει υποσχεθεί, λόγω ηλικίας, την ηγεσία αυτού του πανευρωπαϊκού πολιτικού φορέα.

Για τον σκοπό αυτόν, το «κτίσιμο» εικόνας για τον Αλ. Τσίπρα προφανώς έχει αναλάβει η εταιρεία συμβούλων Rothschild and Co, την οποία διαχειρίζεται η όντως λαμπρή οικονομολόγος και ειδική σε θέματα ρυθμίσεως δημοσίων χρεών κυρία Anne-Laure Kiechel, γνωστή για τις διεθνείς διασυνδέσεις της. 

Επίσης, η κυρία Kiechel συνδέεται στενά με τον ομήλικό της Αυστρο-Αμερικανό επικοινωνιολόγο, γεννημένον στο Παρίσι το 1975, Felix Marquant, ο οποίος από το 2000 έχει επιλέξει ως θρησκεία το Ισλάμ και διευθύνει τρεις εταιρείες διεθνών δημοσίων σχέσεων εξειδικευμένες να «χτίζουν» προφίλ ανθρώπων «επωνύμων» που φιλοδοξούν να αποκτήσουν διεθνή βραβεία, όπως το Νόμπελ για παράδειγμα, ή αξιώματα.

Από την άλλη πλευρά, η κυρία Anne-Laure Kiechel έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Patrick Wasjman, ιδρυτή της μηνιαίας επιθεώρησης «Politique Internationale», περιοδικό το οποίο από τα πρώτα του βήματα στήριξε η οικογένεια Rothschild, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Επισημαίνουμε επίσης ότι ο P. Wasjman –που διδάσκει στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών– υπήρξε την περίοδο Μάρτιος 1993-Μάϊος 1995 υπεύθυνος του γραφείου του τότε υπουργού Άμυνας της Γαλλίας, Francois Leotard, επί προεδρίας Φρανσουά Μιττεράν και πρωθυπουργίας Εντουάρ Μπαλλαντύρ.

Σήμερα ο P. Wasjman στηρίζει τον Εμμανουέλ Μακρόν και φημολογείται ότι είναι και από τους επιφανείς συμβούλους του σε θέματα Μέσης Ανατολής και Ρωσίας. Ισχυρά είναι επίσης τα ερείσματά του και στο εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ, το οποίο σήμερα στηρίζει και την επικείμενη συνεργασία του Ισραήλ με την Σαουδική Αραβία με σκοπό την αναχαίτιση της ιρανικής επιρροής στον μεσανατολικό χώρο.

Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει διαβεβαιώσει τους Ισραηλινούς ότι στηρίζει την πρωτοβουλία τους και έχει παρακαλέσει το εβραϊκό λόμπυ να συνδράμει την ελληνική προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας.

Από αυτά που προηγούνται είναι κατάδηλο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε εκλογές όταν θα έχει να ανακοινώσει κάποια «επιτυχία» που θα έχει σχέση με το χρέος της χώρας. Σε κάθε περίπτωση δε, ρίχνει μεγάλο βάρος και στο προφίλ του ώστε στους εδώ ιθαγενείς να φανεί ότι είναι ο ανερχόμενος ηγέτης τον οποίο η Ευρώπη έχει περί πολλού. 

Ωστόσο, για να εμπεδωθεί ένα παρόμοιο προφίλ θα πρέπει η Ελλάδα να κατέβει κάποια σκαλιά, τόσον οικονομικά όσο και πολιτικά. Ο Αλ. Τσίπρας γνωρίζει καλύτερα από μάς ότι η δύναμη αυταρχικών και νάρκισσων ηγετών βασίζεται στην άγνοια και στην αμορφωσιά. Μία χώρα της οποίας οι κάτοικοι, επειδή τούς έκοψαν τα δανεικά, εκλέγουν στο Κοινοβούλιό τους την Χρυσή Αυγή, τον Λεβέντη και κάνουν εξουσία το σημερινό κυβερνητικό δίδυμο, θα πει ότι είναι ξοφλημένη από χέρι. Για έναν πολύ απλό λόγο: οι κάτοικοί της αγνοούν το παρόν και άρα δεν βλέπουν το μέλλον.

O Γολγοθάς για το κοινωνικό μέρισμα- Καθημερινά χιλιάδες καταγγελίες από ανθρώπους που τους ....


Καθημερινά χιλιάδες καταγγελίες από ανθρώπους που τους κόβει το σύστημα


Νέα καταγγελία όπως αναφέρει το Crash Magazine Online
έρχεται μία ήμερα μετά την καταγγελία του Αθανάσιου Κωτούλα, ενός πολύτεκνου πατέρα από τον Βόλο ο οποίος τονίζει πως δεν εγκρίθηκε η αίτηση του για να λάβει το κοινωνικό μέρισμα, παρότι πληροί όλα τα κριτήρια, γιατί έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο 2.000 κυβικών.
«Ο πεθερός μου, με σύνταξη 650 ευρώ και σύζυγο νοικοκυρά και ανασφάλιστη, φιλοξενούσε το 2016 την πεθερά του, την μητέρα της συζύγου του, η οποία πέθανε το 2017.

Στην εφαρμογή του κοινωνικού μερίσματος, η γιαγιά σωστά εμφανίζεται ως φιλοξενούμενη το 2016, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί ο ΑΦΜ της με τον ΑΜΚΑ της, επειδή έχει δηλωθεί ο θάνατός της και η ΗΔΙΚΑ έχει μπλοκάρει οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία του ΑΜΚΑ.
Η εφαρμογή βγάζει μήνυμα ότι η θανούσα είναι άγνωστης εθνικότητας και ότι πρέπει, η μακαρίτισσα, να μεταβεί άμεσα σε ΚΕΠ (!!!!!) για να ενημερώσει τον ΑΜΚΑ της με τον ΑΦΜ της, γιατί λέει στο μητρώο των ΑΜΚΑ δεν βρέθηκε ΑΜΚΑ με τον συγκεκριμένο ΑΦΜ.
Πήγε ο ταλαίπωρος ο πεθερός μου στο ΚΕΠ με την ληξιαρχική πράξη θανάτου να βρει άκρη και του είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί το σύστημα δεν επιτρέπει καμία μεταβολή στον ΑΜΚΑ λόγω θανάτου.»

Σε πάνω από 350.000 ανέρχεται ο αριθμός των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα που έχουν εγκριθεί και αντιστοιχούν σε 121 εκατ. ευρώ.
H συμμετοχή των πολιτών στην διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, φαίνεται ότι έχει υπερβεί κάθε προσδοκία, καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο 1.530.000 μοναδικοί χρήστες είχαν μπει στην σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν υποβληθεί 467.000 αιτήσεις, ενώ περίπου 150.000 δεν έχουν ολοκληρωθεί από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους και από το υπουργείο Εργασίας εκτιμούν ότι είναι δυνάμει δικαιούχοι.
Επιπλέον περίπου 100.000 αιτήσεις έχουν απορριφθεί λόγω υπέρβασης των κριτηρίων.

H εφαρμογή θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα (00.00) της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ.....

του Ψαρά στο facebook ΑΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Η Elisaveta Tagalidou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ..ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ "ΥΓΕΙΑΣ" ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/11/11 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΦΑΡΜΑΚΩΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ..ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΕΣ ...ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ "Η ΩΣ ΘΥΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ...ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ....ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΘΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ...Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ..ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΙΩΠΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ..(ΕΛΛ..ΤΑΓΚ..).........