01 Φεβρουαρίου 2017

ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, αλλά ούτε… μισή κουβέντα από το «βοθροκάναλα»! ΜΠΑΣ και μας το φυλάνε για … έκπληξη;



Α, ΜΠΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ;;; Ε; Ε; (Πέρασες …καλά;)

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ‘ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ τόσες ημέρες ΑΥΤΟ ΤΟ – καραφλό – …ΠΑΙΔΙ, βγήκε το «νέο»! (Όταν λέμε ‘βγήκε’, εννοούμε με το …στανιό!)
Ο κ.Ν.Βούτσης λοιπόν που λέτε, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής στην νεωτέραν Ιστορίαν μας, που έκανε ΕΠΙΣΗΜΗ επίσκεψη στο Ισραήλ – και μάλιστα επί τ ρ ι ή μ ε ρ ο ν παρακαλώ…


ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ), ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; Ε, ΝΙΚΟΛΑΚΗ;
ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ), ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ; Ε, ΝΙΚΟΛΑΚΗ;
%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%83-3

[ΚΑΙ ΠΟΥ «ΠΗΓΕ» Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ;
ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ …ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ;
ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΑΡΑ ΓΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;
ΕΠΕΣΕ ΛΕΣ …»ΣΥΡΜΑ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;]
Όπως αποκαλύπτεται από την ομιλία του προς τους ισραηλινούς βουλευτές, στην ‘Κνεσσέτ’ (βουλή του σιωνιστικού κράτους) υπέγραψε (!) μια συμφωνία (;;;) κατά του …«αντισημιτισμού»:
«Κυρίες και κύριοι, υπογράψαμε επίσης τη συμφωνία εναντίον του αντισημιτισμού, η οποία έχει υπογραφεί και από αρκετά άλλα κοινοβούλια, και είναι μια ενεργή, σύγχρονη (;) πλατφόρμα (;) απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα. 

ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ" ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ;;;
ΒΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ;;;

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό (!) και έρχεται σε εναρμόνιση με τις προσπάθειες (…) που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική Βουλή, να υπάρξει ένα ισχυρό νομοθετικό (!) πλαίσιο, μια νομοθεσία πολύ ευρύτερη, που συμπεριλαμβάνει όμως και τα εγκλήματα (!!!) αυτά στα οποία αναφερόμαστε σήμερα, μια νομοθεσία που επικεντρώνεται στη φράση, που δεν είναι μόνο σύνθημα, ότι «όλοι είναι διαφορετικοί και όλοι είναι ίσοι εναντίον οποιασδήποτε μορφής διάκρισης δικαιωμάτων σε όλα τα επίπεδα».
Έχουμε πλέον μια αρκετά σύγχρονη νομοθεσία (;;;) μαζί και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες σ’ αυτόν τον τομέα.
Επαναλάβαμε ότι εάν ξεχάσουμε ό,τι συνέβη, και για το Ολοκαύτωμα, είμαστε αναγκασμένοι να το ξαναζήσουμε.

Αυτή η μοναδική εμπειρία πρέπει να δώσει ενεργές πράξεις και πολιτικές τώρα, διότι οι εξελίξεις στην Ευρώπη οδηγούν σε καταστάσεις αναβίωσης συμπεριφορών ρατσιστικών, ξενοφοβικών, φιλοναζιστικών, αλλά και σε κρατικές συμπεριφορές που φλερτάρουν με τέτοιες νοοτροπίες.
Γνωρίζετε πολύ καλά, και θα πρέπει προς αυτά τα φαινόμενα να είμαστε πολύ αυστηροί…».

Όπως ΚΑΛΛΙΣΤΑ μπορεί να συμπεράνουν ΑΠΑΝΤΕΣ από τα ανωτέρω, η συμφωνία δεν είναι απλά και μόνον μια ΑΠΛΗ γενικόλογη διακήρυξη αρχών, αλλά ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ και νομοθετικά μέτρα, που «μυρίζουν» ΑΠΟ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ «ΜΑΚΡΙΑ», διώξεις σε όποιον του …»ΞΕΦΥΓΕΙ» και κάνει αναφορά στην εγκληματική φύση του σ ι ω ν ι σ μ ο ύ.
Έ, κύριε Νίκο;
Όμως αρκετοί διερωτώνται, τι ακριβώς να «προβλέπει άραγε;
Και ‘ΔΙΑΤΙ’ έχουμε ‘άκραν του τάφου σιωπήν’ για αυτή απο το σύνολο του Τύπου;
Ηλεκτρονικού και μή;

Κάνει τάχα ‘τζίζ’, η αναφορά;
Να υποθέσουμε, ότι όποιος ΜΙΛΑ, όποιος ΓΡΑΦΕΙ, όποιος ΘΥΜΑΤΑΙ, όποιος ΣΚΑΛΙΖΕΙ, όποιος ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ, όποιος ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ, πράξεις, δηλώσεις και κινήσεις, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους σιωνιστές, θα έχει Λ.Χ. την τύχη του περιφήμου παγκοσμίως πολυγραφοτάτου Άγγλου συγγραφέως Ντέϊβιντ Ίρβινγκ που τον έκλεισαν οι πολύ …»δ η μ ο κ ρ ά τ ε ς» Α υ σ τ ρ ι α κ ο ί (προ ετών) στην ΦΥΛΑΚΗ;;;
ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ …»ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ»;;;

%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%83-5


ΜΠΑΣ και μας το φυλάνε για … έκπληξη;

Κοροιδεύουν τον Τσίπρα οι τοκογλύφοι: «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα>>-Δεν έρχεται η Τρόικα στην Αθήνα-Ούτε επιστολή στέλνουν

ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

590_b1ac109be04a85836711451e9d8d99d0
πηγή:Φωτο:crashmagazine

Οι εξελίξεις  φαίνεται να είναι δραματικές για το μαύρο υποτακτικό καθεστώς Τσίπρα .Το αφεντικό του η  τρόικα δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα αν δεν ψηφιστούν τα γενοκτόνα προληπτικά μέτρα για το 2019 και το 2020 .


Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, καλά πληροφορημένη πηγή των Βρυξελλών είπε ότι αν η ελληνική πλευρά δεν δεχθεί να συζητήσει την προ-νομοθετηση μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών ( δυναστών) στην Αθήνα. Αν συμφωνήσει η ελληνική πλευρά, μετά θα υπάρχει ένα πιο ορατό πεδίο συμφωνίας για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Οι τοκογλύφοι δυνάστες των Βρυξέλλών  δεν έχουν σκοπό, σε αυτό το στάδιο (άρα ποτέ, διότι αργότερα θα έχουν όλοι τους  εκπλήξεις και του Κούλη συμπεριλαμβανομένου .. απο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τράμπ) να στείλουν κάποια επιστολή στην Αθήνα. «Μας τελείωσαν τα γραμματόσημα» είπε χαρακτηριστικά πηγή των Βρυξελλών.

Με πληροφορία απο Enikos_gr

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Έτσι κουκούλωσαν την έρευνα για τα capital controls!



Στις αναφορές που έφτασαν στη Δικαιοσύνη περιγράφονταν κακουργηματικές ευθύνες σε βάρος όσων έλαβαν την απόφαση για τα capital controls, ενώ τους αποδίδονταν ακόμη και το ατιμωτικό αδίκημα της εσχάτης προδοσίας !


 
Πότε θα αντιληφθεί αυτός ο λαός, πως... Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η... "δικαιοσύνη"; (στην συντριπτική της πλειοψηφία)...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.


Αλλά... είμαστε λαός τελικά, ή μια... αδιάφορη σιωπηλή ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ μάζα, ανάξια να λεγόμαστε... ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;


             Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος Αναλυτής 
         ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ



Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Έτσι κουκούλωσαν την έρευνα για τα capital controls!



Ποιους «ακουμπούσε» η έρευνα για την επιβολή των capital controls το 2015 και ποιοι έσπευσαν να τη βάλουν στο αρχείο; 

- Γιατί μετέθεσαν τον Εισαγγελέα που διερευνούσε την υπόθεση; 

Κρύος ιδρώτας...
μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr 


Όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb.gr η κυβέρνηση των αυτοαποκαλούμενων αδιάφθορων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. δεν βρήκε ούτε μια λέξη να αρθρώσει για την πρωτοφανή αρχειοθέτηση της έρευνας για την επιβολή των τραπεζικών περιορισμών που έλαβε χώρα επί υπουργίας Γιάνη Βαρουφάκη το 2015.


varoufakis 201


Η υπόθεση που απασχόλησε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και οδήγησε στη φτωχοποίηση εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, όχι μόνο κουκουλώθηκε, αλλά προκαλεί και ιδιαίτερη αίσθηση και περίεργους συνειρμούς ότι κάποιοι έσπευσαν να μεταθέσουν τον αρμόδιο Εισαγγελέα κ. Γιώργο Πέτρο σε ένα γραφειάκι κάνοντάς τον «τροχονόμο δικογραφιών».


Στις 30 Ιανουαρίου του 2017, το Newsbomb.gr έχοντας γνώση όλων των στοιχείων έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Απίστευτο κι όμως... αριστερό: «Καρατόμησαν» εισαγγελέα που διερευνούσε τεράστιο σκάνδαλο», αποκαλύπτοντας όλη την πορεία των ερευνών και των βαρύτατων καταγγελιών που έφτασαν στην Εισαγγελέα για τις ευθύνες όσων επέβαλαν τα capital control αλλά και όσων είχαν πληροφόρηση για να βγάλουν έξω τα χρήματά τους.


Διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του Newsbomb.gr μια ημέρα πριν το θέμα δημοσιευθεί στα πρακτορεία ειδήσεων
capital controls


Στο ρεπορτάζ φωτογραφίζαμε όλη αυτή την σκοτεινή υπόθεση.


Μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr το... σύστημα ταρακουνήθηκε και προφανώς αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει το κουκούλωμα της υπόθεσης. 


Μια ημέρα μετά, στις 31 Ιανουαρίου 2017, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως από τις ειδήσεις κοινής λήψης του δικαστικού ρεπορτάζ: Η αρχειοθέτηση της δικογραφίας για την επιβολή των capital controls επικυρώθηκε και από την Εισαγγελία Εφετών.


Τι συνέβη; 


Μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr το <<σύστημα>> δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο την είδηση κρυφή, έπρεπε να τη δημοσιοποιήσει. 


Διαβάστε εδώ πώς δόθηκε η είδηση σε όλα τα ΜΜΕ


Το όλον ζήτημα μπορεί να πέρασε στα ψιλά των περισσότερων ΜΜΕ, είναι όμως εξόχως σοβαρό αφού αφορά ίσως την πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης πολιτικής και οικονομικής ιστορίας του τόπου.


Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι στις αναφορές που έφτασαν στη Δικαιοσύνη περιγράφονταν κακουργηματικές ευθύνες σε βάρος όσων έλαβαν την απόφαση για τα capital controls, ενώ τους αποδίδονταν ακόμη και το ατιμωτικό αδίκημα της εσχάτης προδοσίας !


Σημειώνουμε επίσης οτι η αρχειοθέτηση της υπόθεσης δεν έγινε χθες! 
Εχθές, απλά, αναγκάστηκαν να το δημοσιοποιήσουν. 

Πάμε τώρα να ξετυλίξουμε το ολόκληρο γαϊτανάκι.


Να δούμε ποιοι και πώς έστειλαν την υπόθεση στο αρχείο, αλλά και το πώς κατέληξε με... άνωθεν εντολή ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος που διερευνούσε την ευθύνη πολιτικών προσώπων και τραπεζικών ιδρυμάτων στην επιβολή των capital controls, σε ένα μικρό γραφειάκι αρχειοθέτησης δικογραφιών.


capital 1

Πώς και πότε σταμάτησε επί της ουσίας η έρευνα


Η έρευνα που διεξήγαγε κάτω από άκρα μυστικότητα ο εισαγγελέας κ. Πέτρος, τερματίστηκε άδοξα το φθινόπωρο του 2016 όταν αποκαλύφθηκε το γεγονός, ότι είχε βάλει στο «μικροσκόπιο» την επιβολή των τραπεζικών περιορισμών με απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.


Αυτόματα, όταν η έρευνα δημοσιοποιήθηκε, ο εισαγγελικός λειτουργός βρέθηκε σχεδόν χωρίς αντικείμενο....


Η σύμπτωση είναι εξαιρετικά μεγάλη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η δημοσιοποίηση της διεξαγωγής της έρευνας σήμανε αυτόματα τον τερματισμό και την αρχειοθέτηση της.


Και είναι απορίας άξιο πως μια εισαγγελική έρευνα για ένα απ΄ τα μεγαλύτερα γεγονότα που υπήρξαν στην χώρα μας τερματίστηκε τόσο γρήγορα και τόσο άδοξα.


Αφού η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, και μάλιστα λίγα μόλις 24ώρα αφού έγινε γνωστό ότι διενεργείται έρευνα με το συγκεκριμένο αντικείμενο, ο κ. Πέτρος με απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίου μετατέθηκε στο τμήμα «Εισαγγελικών Γραφείων».


Τον «πάρκαραν» σε γραφείο πρωτοκόλλησης

 

Το τμήμα «Εισαγγελικών Γραφείων», πρόκειται για ένα τμήμα που παραλαμβάνει δικογραφίες (ανακριτικές και προανακριτικές ) από τα Τμήματα Ποινικής Δίωξης και τις διαβιβάζει είτε προς χρέωση στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία, είτε προς επεξεργασία, είτε στο αρχείο κλπ. Εν ολίγοις εκτελεί χρέη «τροχονόμου» δικογραφιών....


Για τους παροικούντες την «Ιερουσαλήμ της Εισαγγελίας» πρόκειται περί ενός τμήματος ήσσονος σημασίας, που συνήθως δεν καταλήγουν εισαγγελικοί λειτουργοί με τέτοια προϊστορία, εκτός αν κάνουν κάποια «χοντρή»... γκάφα.


Ίσως το «λάθος» του κ. Πέτρου ήταν ότι άρχισε να ζητάει «συγκεκριμένες» πληροφορίες από τη... Γενική Κυβέρνηση, έπειτα από καταθέσεις μαρτύρων που είχε στα χέρια του.


Εκτός της εσωτερικής μετάθεσης πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πέτρος θα υποστεί και δεύτερη τιμωρία καθώς οσονούπω θα μετατεθεί και σε άλλη εισαγγελία εκτός Αττικής...


80ztZum0RFIYA2ahOk3Z

Ποια ήταν τα ευρήματα της έρευνας

 

Η Εισαγγελική έρευνα για τα capital controls ξεκίνησε μετά από δεκάδες μηνυτήριες αναφορές πολιτών που έκαναν λόγο για την οικονομική δυσπραγία στην οποία περιήλθαν λόγω της επιβολής τους. Διενεργείτο για αρκετούς μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα και στο πλαίσιο αυτής, διερευνούνταν κακουργηματικής φύσης ποινικά αδικήματα -ακόμα και αυτό της εσχάτης προδοσίας- τα οποία περιέγραφαν οι πολίτες στις αναφορές τους.


Ο κ. Πέτρος είχε εξετάσει πάνω από δέκα μάρτυρες, μεταξύ των οποίων τραπεζικά στελέχη και οικονομολόγοι, προκειμένου να λάβει απαντήσεις στο ερώτημα αν ορθώς επιβλήθηκαν οι περιορισμοί. 

Αν δηλαδή η έλλειψη ρευστού στις τράπεζες δημιουργήθηκε λόγω των συνεχών αναλήψεων που έκαναν οι ιδιώτες καταθέτες εξαιτίας του κλίματος που είχε δημιουργηθεί από τις αρχές του 2015 και του φόβου ότι μπορεί να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, ή κάποιοι τρίτοι δημιούργησαν τεχνητά το πρόβλημα προκειμένου να μπει η χώρα σε ένα ελεγχόμενο καθεστώς με τις γνωστές συνέπειες.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι μεγάλα ποσά άρχισαν να φεύγουν από τις Ελληνικές τράπεζες το τελευταίο τρίμηνο του 2014 με προορισμό υποκαταστήματά τους στο εξωτερικό.


Τα ίδια τα τραπεζικά ιδρύματα, όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες, δημιούργησαν το πρόβλημα προφανώς κατόπιν σχετικών εντολών και σίγουρα αυτό ήταν σε γνώση του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις του εισαγγελέα Γιώργου Πέτρο ήταν να διερευνήσει ποιοι άλλοι είχαν γνώση για αυτό το ενδεχόμενο και κυρίως ποια πολιτικά πρόσωπα του οικονομικού επιτελείου γνώριζαν για αυτή την πρακτική.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τέτοια στοιχεία είχαν φτάσει στα χέρια του κ. Πέτρου.


Το ερώτημα είναι αν αυτά ήταν επαρκή ώστε να στοιχειοθετηθεί η υποψία πως η επιβολή των capital controls αποτελούσε μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου προκειμένου η Ελλάδα να μπει σε ακόμη πιο στενή επιτήρηση.


atmm thumb large 2 thumb large


Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, λένε νομικοί κύκλοι, οι ευθύνες θα έφταναν όχι μόνο στη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.


Εκ του αποτελέσματος πάντως (αρχειοθέτηση της έρευνας), φαίνεται ότι ο εισαγγελικός λειτουργός δεν κατάφερε να στοιχειοθετήσει επαρκώς την εκδοχή αυτή .


Κατά άλλους, προφανώς δεν πρόλαβε, αφού μόλις δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση η δικογραφία έκλεισε και διαβιβάστηκε εντός λίγων 24ώρων στο Εφετείο προκειμένου να δοθεί από το ανώτερο δικαστήριο η τελική έγκριση για αρχειοθέτηση.


Η υπόθεση, χθες 31/01/2017 και μετά από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οδήγησε στη δημοσιοποίηση της, ότι δηλαδή μπήκε στο αρχείο με τη «βούλα» του Εφετείου.


Τα συμπεράσματα δικά σας.



Πηγή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δραματική εξέλιξη: «Κελάηδησαν» οι «8» φυγάδες Τούρκοι αξιωματικοί όλα τα σχέδια εισβολής στην Ελλάδα!

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: «ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ»

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
του Γιάννη Πετρίδη
 
Σημαντικές πληροφορίες και πακέτο επιθετικών σχεδίων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά της Ελλάδας σε στικάκια μετέφεραν κάποιοι από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι δραπέτευσαν μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος στην χώρα μας και στους οποίους δόθηκε τελικά πολιτικό άσυλο με απόφαση του  Αρείου Πάγου!
 
Αυτή ήταν η "προίκα" τους όταν ήρθαν στην Ελλάδα κάτι που συνεκτιμήθηκε από τις ελληνικές αρχές σίγουρα, αν και δεν έπαιξε ρόλο στην μη έκδοσή τους.
 
Ομως τα στοιχεία που έδωσαν από μόνοι τους ήταν ιδιαίτερα κρίσιμα, ειδικά για την Ζώνη Ευθύνης του 1ης Στρατιάς στην περιοχή της Θράκης.
 
Και η Άγκυρα έχει ανησυχήσει από την διαρροή αυτών των στοιχείων και υποστηρίζει ότι υπάρχει «δάκτυλος κατασκοπείας» σε non paper  που μοίρασε στην ΕΕ: «Ο πιο σημαντικός λόγος που η Ελλάδα προστατεύει του πραξικοπηματίες, είναι επειδή συμφώνησαν να προσφέρουν στην Ελλάδα απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις» αναφέρει.
 
Επίσης πληροφορήθηκαν οι Τούρκοι από πηγή του εξωτερικού, ότι η Ελλάδα παρουσίασε σε μεγάλη ξένη χώρα στοιχεία από σχέδια εισβολής στον Εβρο και βίαιης διάβασης του ποταμού Εβρου, τα οποία, υποστηρίζουν ότι ήρθαν στην κατοχή των ελληνικών υπηρεσιών από τους οκτώ φυγάδες!
 
Το τουρκικό προπαγανδιστικό κείμενο, παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με τα αιτήματα έκδοσης που έχουν υποβληθεί στις ευρωπαϊκές χώρες και με ειδική αναφορά στη Γερμανία και στο Βέλγιο.
 
Μιλώντας σε εκπομπή στο Κανάλι 24 της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ είπε για την μη έκδοση των οκτώ ότι «πραγματικά είναι ένα βήμα που θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας», προσθέτοντας ότι αυτό το βλέπουν οι αρμόδιοι και των δύο χωρών.
 
«Αυτό που απαιτεί η αρχή της αμοιβαιότητας, θα το εφαρμόσουμε. Όπως μας συμπεριφέρονται, θα τους συμπεριφερόμαστε και εμείς με τον ίδιο τρόπο από εδώ και πέρα», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τη μη έκδοση φερόμενων εμπλεκόμενων στο πραξικόπημα όχι μόνον από την Ελλάδα, αλλά και τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
 
Η Άγκυρα, έστειλε ξανά φάκελο στην Ελλάδα με αίτημα την έκδοσή τους.
 
Ο Μπεκίρ Μποζντάγ ανέφερε ότι επανέλαβαν το αίτημά τους λόγω νέων στοιχείων, το οποίο προώθησαν στο ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης , ζητώντας να επαναξιολογηθεί η κατάσταση.
 
Όπως τόνισε, δήλωσαν εκ νέου πως είναι πολύ σημαντικό να ληφθεί απόφαση προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η Τουρκία έπειτα από την αξιολόγηση αυτή.
 
Ο Τούρκος Υπουργός είπε πως είναι ξεκάθαρο ότι μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος διέφυγαν στην Ελλάδα. «Διασυνδέονται με την ομάδα που πήγε να δολοφονήσει τον Πρόεδρό μας. Πέραν της διασύνδεσης, είναι στρατιωτικοί που είχαν ενεργό ρόλο στην απόπειρα πραξικοπήματος. Με την απόφαση που έδωσε το ελληνικό δικαστήριο εμπόδισε την εκδίκασή τους για ένα τέτοιο έγκλημα, εμπόδισε την τιμωρία τους», ανέφερε.
 
Ο Τούρκος Υπουργός είπε ακόμη ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να εκλάβει την Τουρκία ως μια χώρα που κατά το παρελθόν έζησε πραξικοπήματα. «Και ο πρωθυπουργός Τσίπρας έκανε δηλώσεις που το τόνιζαν αυτό, αλλά αν κοιτάξετε την απόφαση που εκδόθηκε, δεν μπορεί να συσχετιστεί με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Το έγκλημα που διέπραξαν είναι μεγάλο. Δεν μπορείτε να απαλλαχτείτε εμποδίζοντας την εκδίκαση των ατόμων που άνοιξαν τον δρόμο για τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό χιλιάδων άλλων… (Δεν μπορείτε να) μην επιτρέψετε την εκτέλεση της τιμωρίας που τους αξίζει, με το να λέτε “η δικαιοσύνη μας είναι ανεξάρτητη’’», είπε ο Μπεκίρ Μποζντάγ.
 
Ηδη ο υποδιοικητής της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, η οποία εδρεύει στην ανατολική Θράκη, συνταγματάρχη Uzay Sahin έχει παραδεχθεί ότι το Μηχανικό της 54ης Μ/Κ Ταξιαρχίας που είναι υπεύθυνη για την επιθετική ζεύξη του Έβρου, δηλαδή την γεφύρωση της ανατολικής με την δυτική όχθη και την διάρρηξη της ελληνικής αμυντικής διάταξης στο νότιο Έβρο, ήταν έτοιμο να κινηθεί και να δράσει κατά της ελληνικής αμυντικής διάταξης. 
 
Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο διοικητής της Ταξιαρχίας υποστράτηγος Hidayet Ari λέγοντας πως στο σχέδιο για εισβολή στον Έβρο θα συμμετείχε και η 55η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού.
 
Ο διοικητής της, υποστράτηγος Bekir Koçak συνελήφθη μετά την καταστολή του πραξικοπήματος.
 
Δεν είναι γνωστό εάν το σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα θα εκδηλωνόταν πριν ή ταυτόχρονα με την εκδήλωση του πραξικοπήματος και φυσικά δεν έχει γίνει γνωστό γιατί δεν μπήκε σε κίνηση. 
 
Η σημαντικότερη διαφοροποίηση από το σχέδιο «Βαριοπούλα» το 2003 ήταν η προσπάθεια διάρρηξης την νότιας ελληνικής αμυντικής διάταξης αντί για την επίθεση στην περιοχή του προγεφυρώματος Kάραγατς όπως προέβλεπε το σχέδιο του 2003. Κωδικός της επιχείρησης: «Νότιο Βέλος»! 

Η ΔΕΗ κλέβει όλο τον κόσμο για να μη πληρώνουν οι υπάλληλοί της ρεύμα και να κάνουν δεξιώσεις με χαβιάρια και αστακούς με τα λεφτά του λαού

Είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ δεν είναι και πολύ τίμια με τους Έλληνες πολίτες. Επίσης οι δαπάνες που κάνει κάθε χρόνο με δεξιώσεις και διάφορες δήθεν συνεδρίες προσφέροντας στους υπαλλήλους της χαβιάρια και αστακούς είναι ιδιαιτέρως δαπανηρές αλλά και αρκετά προκλητικές. Επίσης ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έχει η ΔΕΗ και είναι άξιο απορίας είναι οι υψηλότατες αμοιβές προς τα στελέχη της και λέγοντας στελέχη συμπεριλαμβάνονται και οι προϊστάμενοι που είναι σε γραφεία που οι ετήσιες αμοιβές του ξεπερνάνε τα 40 και τα 50 χιλιάδες ευρώ.

Ένα ακόμα προκλητικό πράγμα που κάνει η ΔΕΗ είναι ότι δίνει σε όλους τους υπαλλήλους της την δυνατότητα να καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα με έκπτωση κατά 50% στον λογαριασμό τους. Που αυτό σημαίνει ότι κάποιος πληρώνει αυτό το 50% ειδάλλως θα έπρεπε να έχει έλλειμμα κάτι το οποίο δεν συμβαίνει φυσικά αλλά αντιθέτως η ΔΕΗ δηλώνει και κάποια κέρδη που φυσικά δεν είναι ανταποδοτικά προς του πολίτες αλλά μόνο προς τους υπαλλήλους της.

Ας δούμε λοιπόν τη χρεώνει η ΔΕΗ χωρίς φυσικά να έχει δώσει ποτέ σαφή εξήγηση που πραγματικά πάνε αυτά τα λεφτά και τη πραγματικά περιλαμβάνει αυτή η χρέωση.



Όπως λοιπόν βλέπετε και στις εικόνες τα ποσά είναι πραγματικά τρομακτικά καθώς αν από κάθε λογαριασμό εισπράττουν το 40% ως ρυθμιζόμενες χρεώσεις με έναν πρόχειρο υπολογισμό και μάλιστα αρκετά μπακάλικο αν υποθέσουμε ότι έχουμε 4.000.000 ρευματοδοτούμενα ακίνητα με μέσω όρο κατανάλωσης 100 ευρώ ποσό αστείο για τις μέρες μας μαζεύονται 40 ευρώ από κάθε λογαριασμό δλδ 80.000.000 σε ένα μήνα για την ΔΕΗ.

Μάλλον η ΔΕΗ είναι καλοστημένο κόλπο για καλοφαγάδες που είχαν μπει για τα καλά μέσα στα πολιτικά παιχνίδια.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι επικοινωνήσαμε με την ΔΕΗ με τρεις διαφορετικούς υπαλλήλους και κανείς δεν μας έδωσαν σαφή απάντηση για το σημαίνει ρυθμιζόμενες χρεώσεις και όταν του είπαμε ποιές εργασίες έγιναν στην περιοχή μας αυτό το μήνα δεν είχαν να απαντήσουν τίποτα απλά συντήρηση, η οποία μάλλον είναι λίγο ακριβή.