03 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Ο Τσίπρας έριξε χημικά στους γονείς μας και τους παπούδες μας και εμείς... καθόμαστε με χέρια σταυρωμένα














Πηγή; Φωτογραφιών iefimerida.gr
                                           

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Λαθρομετανάστες Ισλαμιστές κομμάτιασαν εκκλησάκι στη διασταύρωση Κορομηλιάς ;


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το εκκλησάκι  αυτό  βρίσκεται στην διασταύρωση Κορομηλιάς Εγνατίας έχει βαναλιστεί απο λαθρομετανάστες οι οποίοι διαμένουν σε ένα απο τα πολυτελή ξενοδοχεία  με δαπάνη του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού σε  μικρή σχετικά απόσταση απο το σημείο αυτό.
Είναι η πρώτη φορα που συναντάται αυτή η εικόνα στην Δυτ. Μακεδονία,  ενα εκκλησάκι και μάλιστα καινούργιο να βρισκεται σπασμένο απο χέρια βανδάλων .

Στο σημείο αυτο δεν έγινε κάποιο ατύχημα -  δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό ίχνος  ατυχήματος με αυτοκινητο η κάτι άλλο.

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη οι τρεις Λαθροπρόσφυγες που βίασαν την 23χρονη φοιτήτρια





Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τρεις πρόσφυγες που λήστεψαν το ζευγάρι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μετά ασέλγησαν εις βάρος της κοπέλας. 
Συνολικά επτά αλλοδαποί προσήχθησαν από τις αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει το seleo οι τρεις από αυτούς είναι οι δράστες που σκόρπισαν τον τρόμο στο νεαρό ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής. 
Η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από την ίδια την 23χρονη που ασέλγησαν σε βάρος της. Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής κι ενώ κινούνταν πεζή στους χώρους του Πανεπιστημίου μαζί με τον φίλο της τρία άτομα τους πλησίασαν και αφού τους απείλησαν, τους ακινητοποίησαν και τους πήραν κινητά και χρήματα. 
Μάλιστα μετά τη ληστεία, οι τρεις αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης.
Πάντως, την ίδια ώρα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το bloko.gr, οι πρόσφυγες είναι από τη Συρία και μάλιστα ο ένας εκ των τριών είχε σημανθεί από τις ελληνικές Αρχές.
Μέσα στο σπίτι, στο οποίο εντοπίστηκαν οι δράστες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κιλά χασίς και γι' αυτό το λόγο συνελήφθησαν και οι άλλοι τέσσερις που βρίσκονταν μέσα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες θα κατηγορηθούν για βιασμό. 

Βασιλικός πολτός: Ποιους ωφελεί περισσότερο και γιατί



Ο βασιλικός πολτός θεωρείται ελιξήριο υγείας και νεότητας και όχι άδικα αφού αποτελεί μία "βόμβα" πολύτιμων συστατικών.
Περιέχει σε ποσοστό 67% νερό, 15.5 % πρωτεΐνη, 12.5 % σάκχαρα και 4% λιπίδια και μεταλλικά άλατα.

Αυτό που δίνει εκπληκτικές ιδιότητες στο βασιλικό πολτό είναι η αφθονία σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που είναι καθοριστικό για την καλή λειτουργία όχι μόνο του νευρικού συστήματος αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Ειδικότερα περιέχεται θειαμίνη Β1 3.9mg, ριβοφλαβίνη Β2 26,5mg, νιασίνη Β3 84mg, παντοθεικό οξύ 186mg, πυριδοξίνη Β6 2,4mg, ινοσιτόλη 100mg, βιοτίνη 1,7mg, φυλλικό οξύ 0,2mg.


Περιέχει επίσης σε μικρότερες ποσότητες βιταμίνες C, D, A, E, καθώς και ουσίες, όπως η ακετυλοχολίνη που βρίσκεται σε ποσότητα πάνω από 1 mg/gr και η οποία έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες χρήσιμες για τη θεραπεία κυκλοφορικών διαταραχών που απαντώνται σε ηλικιωμένα άτομα.

Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα.

Ποιους ωφελεί

Παιδιά

-με αναιμία

-που παρουσιάζουν καθυστέρηση στην ανάπτυξη

-που προετοιμάζονται για εξετάσεις

-που βρίσκονται στην ανάρρωση

Ενήλικες

-για την πρόληψη εποχιακών ιώσεων

-κατά της κατάθλιψης, άγχους, στρες

-κατά της δυσκοιλιότητας

-κατά της ανικανότητας και της στειρότητας

-κατά των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση

-κατά της αθηροσκλήρωσης (έλεγχος των επιπέδων της χοληστερόλης)

-κατά της κόπωσης

-κατά του υποσιτισμού και της νευρικής ανορεξίας

-κατά του Parkinson

-κατά του Alzheimer

-κατά της υπέρτασης

-κατά του σακχαρώδη διαβήτη

-στα γηρατειά

-για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και λόγω της αντιμικροβιακής δράσης (κυρίως έναντι στρεπτόκοκκων, σταφυλόκοκκων και Ε.coli)

-κατά του πονοκεφάλου

-μειώνει τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου

-μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης

-κατά των καταγμάτων των οστών

-κατά των φλεγμονών

-βελτιώνει τη μνήμη ευεργετικό σε περιπτώσεις μειωμένης μνήμης

-κατά του άσθματος και των αλλεργιών

Δοσολογία

Συστήνεται ένα κουταλάκι με το ειδικό δοσομετρικό κουταλάκι το πρωί και ενώ είστε νηστικοί κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί. Τα παιδιά πρέπει να παίρνουν μισό κουταλάκι και οι αθλητές και ασθενείς έως και δύο.


ΠΗΓΗ
http://www.onmed.gr/

Μέσω :MELISSOCOSMOS

ΦΩΤΟ: Αν είσαι Τσιπροφρουρός - φυλοκυβερνητικό site λες και καμια μαλακία και όποιος τσιμπήσει.......



Γελάνε τα τσιμέντα....
Το φιλοκυβερνητικό, ΑΝΕΛίτικο Olympia  το πρωί προσπάθησε να μεταδώσει την είδηση του ψεκάσματος των συνταξιούχων με έναν τρόπο πιο βολικό για την κυβέρνηση...

Έτσι μετέδωσε ότι τα χημικά τα έριξαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ (με ποιο τρόπο θα μπορούσαν οι δημσοιογράφοι να ρίξουν χημικά είναι ένα ζήτημα...), όπως βλέπετε στην φωτογραφία!
Και δεν είναι μοντάζ.....Γιατί το άρθρο αν και μετά τροποποιήθηκε η πρώτη έκδοση φάνηκε και φαίνεται ακόμα στο twitter


Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι για να "ανακαλύπτεις" τέτοια είδηση;; 

Το συμφέρον ξύπνησε τον Ιερώνυμο: Τα σπίτια μας καίγονται κι εμείς τραγουδάμε

Η ΜΑΥΡΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΑΘΕΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ... ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ!!

Ιερώνυμος: Τα σπίτια μας καίγονται κι εμείς τραγουδάμε
Λιγότερες πικρίες, σύνεση και όχι βιαστικά βήματα ήταν οι προτροπές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του και είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση πριν από τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της Β'
Συνόδου της ΙΖ΄κοινοβουλευτικής περιόδου του Σώματος.
«Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε. Το καράβι βουλιάζει και βουλιάζει για όλους μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία στον κόσμο. Ήμουν στη Νέα Ιωνία και ο κόσμος με ρωτούσε τι γίνεται», υπογράμμισε, χαρακτηριστικά, ο Αρχιεπίσκοπος.
«Είμαστε όλοι στο ίδιο κλαρί. Συναποτελούμε ένα δέντρο με βαθιές ρίζες. Είμαστε έκθετοι στις διεθνείς συγκυρίες. Τα παιδιά μας δεν πρέπει να ζήσουνε με λιγότερες προσδοκίες», απάντησε, από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ιερώνυμος έκλεισε την πόρτα στον Φίλη

Ο Ιερώνυμος έκλεισε την πόρτα στον Φίλη

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες
Λίγη ώρα αργότερα, παρουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων και των βουλευτών, πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της Β' Συνόδου της ΙΖ' Κοινοβουλευτικής Περιόδου.
«Ευχόμαστε και σε εσάς και σε εμάς καλή δύναμη, πολλή φρόνηση και σύνεση σε ό,τι λέμε και ό,τι κάνουμε», είπε με νόημα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την τελετή αγιασμού.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας  δεν πλησίασε τα κοινοβουλευτικά έδρανα, αλλά έρανε τους βουλευτές από τη θέση όπου βρισκόταν μαζί με τα μέλη της Ιεράς Συνόδου.





Κατά την αποχώρηση της Ιεράς Συνόδου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαιρέτησε διά χειραψίας σχεδόν όλους τους Ιεράρχες, ενώ με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία.
Τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέλη της Ιεραρχίας είχε συνοδεύσει στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης.
Από πολύ νωρίς όλες οι πτέρυγες της Βουλής είχαν κατακλυστεί από τους βουλευτές. Στα πρώτα υπουργικά έδρανα, και δίπλα από τον πρωθυπουργό κάθισαν κατά σειρά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
Με πληροφορία απο newsbomb.gr

«Μπλοκάκια»... Βουλγαρίας και εταιρείες του ενός ευρώ


Γραμμή άμυνας στην «επίθεση» που αναμένεται να δεχθούν τα εισοδήματά τους από το νέο έτος, μέσω της μεγάλης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών αλλά και της υπερφορολόγησης ετοιμάζουν επαγγελματίες κυρίως οι έχοντες μεσαία και υψηλά εισοδήματα.
Στις εφορίες έχουν αρχίσει ήδη να σχηματίζονται ουρές από ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και μισθωτούς που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι οποίοι έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα βιβλία τους για να γλιτώσουν από τις επιβαρύνσεις που φέρνει ο νόμος Κατρούγκαλου, που αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών.
Και ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον τρόπο βεβαίωσης και παρακράτησης των εισφορών από ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους με «μπλοκάκι», οι φορολογούμενοι αυτοί, αναζητούν διόδους «διαφυγής».
Υπό το νέο ασφυκτικό περιβάλλον που δημιουργούν φόροι και ασφαλιστικές εισφορές, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι με «μπλοκάκι» κάνουν τους υπολογισμούς τους και σχεδιάζουν τις επόμενες οικονομικές - στρατηγικές κινήσεις τους ζητώντας συμβουλές και λύσεις από λογιστές - φοροτεχνικούς, με στόχο να περιορίσουν τις επιβαρύνσεις στα εισοδήματά τους.

Τέσσερις λύσεις
Μεταξύ των λύσεων που εξετάζουν περιλαμβάνονται:
Κλείσιμο βιβλίων: Δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα αποφασίσουν να κλείσουν τα βιβλία τους διακόπτοντας την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Οι λογιστές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στα τέλη του έτους να συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που περιμένουν στις ουρές των εφοριών να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων είτε γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, είτε γιατί θέλουν να απαλλαγούν από το τεκμήριο διαβίωσης και τον φόρο πολυτελούς διαβίωσης. Ελεύθεροι επαγγελματίες και εργαζόμενοι με «μπλοκάκι» θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε λήξη των εργασιών τους, αναζητώντας άλλους τρόπους να αμείβονται ενδεχομένως και με «κούρεμα» των αποδοχών τους ή επιλέγοντας να «κρύβουν» τα πραγματικά τους εισοδήματα μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Σύσταση εταιρείας: Αρκετοί θα επιλέξουν να ελιχθούν μέσα στο νέο πλαίσιο αλλάζοντας τη νομική μορφή της εταιρείας τους ή προχωρώντας στη σύσταση Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας (ΙΚΕ), δηλαδή της εταιρείας του ενός ευρώ που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των νέων επιχειρηματικών προσπαθειών. Για παράδειγμα, δεν έχει νόημα ο ιδιοκτήτης ομόρρυθμης εταιρείας να τηρεί διπλογραφικά βιβλία, να επιβαρύνεται με ασφαλιστικές εισφορές, και να καταβάλει φόρο μερισμάτων σαν να είχε ανώνυμη εταιρεία, ΙΚΕ, ή ΕΠΕ. Για μικρά κέρδη της τάξεως των 5.000 - 30.000 ευρώ, όπως λένε λογιστές, μια οικονομική λύση είναι μάλλον η ατομική επιχείρηση.
Σε άλλες περιπτώσεις η ΙΚΕ θεωρείται πιο «φθηνή» λύση, καθώς οι μέτοχοι δεν επιβαρύνονται με ασφαλιστικές εισφορές αφού με το ισχύον καθεστώς στις ΙΚΕ ασφαλίζεται ο διαχειριστής χωρίς κατ΄ ανάγκη να είναι μέτοχος. Οι μέτοχοι, εφόσον είναι περισσότεροι του εντός, δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης. Η ΙΚΕ φορολογείται με συντελεστή 29% επί των κερδών της, ενώ επιβάλλεται και πρόσθετος φόρος 15% επί των μερισμάτων.
«Φυγή» στο εξωτερικό. Η σύσταση εταιρειών σε Βουλγαρία ή Κύπρο ακούγεται αρκετά το τελευταίο διάστημα, λόγω των χαμηλών φορολογικών συντελεστή. Ωστόσο δεν είναι η λύση που προτείνουν μεγάλα λογιστικά γραφεία τα οποία κάνουν συστάσεις για διαφορετικούς προορισμούς. Μάλιστα, οι ελληνικές φορολογικές αρχές σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε ελέγχους στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν μεταφέρει την έδρα τους στη Βουλγαρία ή την Κύπρο ή έχουν συστήσει εικονικές εταιρείες στις συγκεκριμένες χώρες.
Ο λόγος που αρκετές επιχειρήσεις αποφάσισαν να μεταφέρουν την έδρα τους στη γειτονική χώρα έγκειται στο ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, καθώς ο φόρος επί των κερδών ανέρχεται μόλις στο 10%, από 29% που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, αναφέρει η Ημερησία. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο περισσότερες από 5.000 επιχειρήσεις αποφάσισαν να ανοίξουν ΑΦΜ στη Βουλγαρία προκειμένου να έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς. Tα capital controls ήταν ο κύριος λόγος των εταιρειών αυτών, χωρίς ωστόσο, όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, να έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα.
«Προσαρμογή» κερδών: Είναι μια λύση που κινείται έξω από τα όρια της νομιμότητας, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που θα επιδοθούν στο... σπορ της φοροδιαφυγής μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων για να περιορίσουν τα φορολογητέα κέρδη τους.
Παράδειγμα εισφορών
Οι μηνιαίες εισφορές που αναλογούν σε «μισθό» από μπλοκάκι 700 ευρώ φθάνουν τα 238,70 ευρώ
Αν επιμεριστούν με τον εργοδότη, το «βάρος» μοιράζεται ως εξής:
  • Για τη σύνταξη θα καταβάλλονται 140 ευρώ, 46,69 ευρώ από τον ασφαλισμένο και 93,31 ευρώ από τον εργοδότη.
  • Για την ασθένεια αναλογούν 49,7 ευρώ, από τα οποία ο ασφαλισμένος θα καταβάλλει 17,85 ευρώ και ο εργοδότης 31,85 ευρώ.
  • Για την επικουρική ασφάλιση αναλογούν 49 ευρώ, 24,5 ευρώ από τον ασφαλισμένο και 24,5 ευρώ από τον εργοδότη.

Οι «γκρίζες ζώνες» στην παρακράτηση εισφορών στα μπλοκάκια
Πολλές «γκρίζες ζώνες» υπάρχουν για τον τρόπο βεβαίωσης και παρακράτησης των εισφορών από εργαζόμενους με «μπλοκάκι» και ελεύθερους επαγγελματίες το 2017, με βάση το νόμο Κατρούγκαλου.
Για τους ελεύθερους επαγγελματίες το σχέδιο που πρώτη αποκάλυψε η «Ημερησία» και επιβεβαίωσε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είναι ο υπολογισμός των εισφορών για το α’ εξάμηνου του 2017 να γίνει με βάση τα εισοδήματα που δηλώθηκαν το 2015 και το β’ εξάμηνο του 2017 να γίνει συμψηφισμός με βάση τα εισοδήματα που δηλώθηκαν το 2016, όπως αυτά προέκυψαν μετά την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.
Για τις εισφορές των αμειβομένων με «μπλοκάκια» το άρθρο 39 παράγραφος 9 του νόμου Κατρούγκαλου προβλέπει ότι «στους ασφαλισμένους οι οποίοι αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και για τους οποίους προκύπτει ότι το εισόδημά τους προέρχεται από την απασχόληση σε ένα ή και δύο πρόσωπα (φυσικά και νομικά) εφαρμόζονται αναλογικά ως προς το ύψος, τον τρόπο υπολογισμού και τον υπόχρεο καταβολής της εισφοράς οι διατάξεις του άρθρου 38. Δηλαδή θα γίνεται επιμερισμός της εισφοράς για σύνταξη (20%) με τον εργοδότη οπότε ο εργαζόμενος θα καταβάλει το 6,67% για την απασχόλησή του, αφού αυτή δηλωθεί, στον κάθε εργοδότη και ο εργοδότης το 13,33%.
Οπως εξηγεί στην «Ημερησία» ο δικηγόρος και εκδότης του περιοδικού «Νομοθεσία ΙΚΑ» Δημ. Μπούρλος, ζητήματα θα προκύπτουν αν μέσα στο χρόνο ο εργαζόμενος αναλάβει εργασία και σε τρίτο εργοδότη, ενώ αν τεθούν κριτήρια και ισχύσει ο επιμερισμός για την εισφορά του κλάδου της σύνταξης, αντίστοιχος επιμερισμός θα πρέπει να γίνει και για την εισφορά ασθενείας η οποία θα είναι 7,10%, οπότε ο εργαζόμενος θα καταβάλει το 2,55% και ο εργοδότης το 4,55%.
«Ανοικτό» παραμένει, ωστόσο, να επιβληθεί και η εισφορά για την επικουρική ασφάλιση 7% (3,5% ο εργαζόμενος και 3,5% ο εργοδότης) αφού η σχετική «κάλυψη» είναι υποχρεωτική για τους «μισθωτούς» με βάση τον νόμο σε αντίθεση με την παροχή του εφάπαξ για το οποίο η εισφορά έχει οριστεί σε 4%.
Ο κίνδυνος μετακύλισης στον εργαζόμενο ολόκληρου του βάρους της ασφάλισης (34,10% επί των αποδοχών) μέσω... περικοπής του «μισθού» είναι, τέλος, υπαρκτός με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας αλλά και την αποφυγή πρόσθετων υποχρεώσεων (καταβολή δώρων, επιδόματος αδείας κ.ά.) από τον εργοδότη.


Ἡ Γερμανική adidas ἔφτιαξε παντόφλες νά πατᾶνε τήν Ἑλληνική Σημαῖα καί τόν Σταυρό! (Φωτό)

Ἡ Γερμανική adidas ἔφτιαξε παντόφλες νά πατᾶνε τήν Ἑλληνική Σημαῖα καί τόν Σταυρό! (Φωτό)

Ἀποκλεῖστε τήν ἐν λόγῳ "φίρμα"!

 
Παραπονοθεῖτε στούς Γερμαναράδες
μέ ἐπιστολές, τηλέφωνα καί μέηλ,
ἀλλά καί στούς Ἕλληνες ἀντιπροσώπους
πού ἀγοράζουν τέτοια ταπεινωτικά 
γιά τήν Ὀρθοδοξία μας καί τό Ἔθνος μας προϊόντα 
καί τά μοσχοπουλᾶνε εἰς βάρος τῶν ὑψίστων ἀξιῶν
καί τῶν συμπολιτῶν τους!
Μήν ἀγοράζετε προϊόντα adidas
καί
εἰ δυνατόν ΤΙΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!

πηγη:kaiomenivatos.blogspot.gr/

ΒΙΝΤΕΟ:ΟΙ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ…






Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με «κατσούνες» στο Ρέθυμνο.
Υπέρ της απόφασης της ΠΕΔ Κρήτης ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου, το οποίο συνεδρίασε για το θέμα του μεταναστευτικού εν μέσω σοβαρών επεισοδίων που είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον 2,5 ωρες νωρίτερα.







Ειδικότερα, λόγω της προγραμματισμένης συζήτησης για το μεταναστευτικό σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες, έξω από το δημαρχείο, συγκέντρωση από μερίδα πολιτών που δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο νησί αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου.
Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκονταν ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις, ενώ δεν αποφεύχθηκαν ούτε η ρίψη χημικών, σε στιγμές έντασης, αλλά ούτε και οι μικροτραυματισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.

                                .



πηγές rethemnosnews.gr, neakriti.gr