13 Μαΐου 2018

Γιορτή της μητέρας

Χρόνια πολλά μαμά

Γιορτη της μάνας με τις νέες μάνες του Τσίπρα και της γενοκτόνου παρέας του

Ρ.Τ.Ερντογάν εκτός ελέγχου: «Η Ελλάδα είναι τελειωμένη» – Σάλπισμα επίθεσης πριν το τέλος καλοκαιριού


Τρεις ισάριθμες δηλώσεις από Ρ.Τ.Ερντογάν, Χ.Ακάρ και Μπεράτ Αλμπαϊράκ δείχνουν τουρκική επιθετική κίνηση πριν το τέλος του καλοκαιριού. Την χρονική στιγμή την έχουν ήδη ομολογήσει. Είναι βέβαιο πως όταν σε θεωρούν «τελειωμένο», θα επιτεθούν.

«Τελειωμένη» χαρακτήρισε την Παρασκευή τη χώρα μας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ξεσπώντας στις αρνητικές προοπτικές που δίνουν οι οίκοι αξιολόγησης για την τουρκική οικονομία.
«Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες (σ.σ. oι ξένοι οίκοι αξιολόγησης)… Αυτοί έναν γείτονα που τελείωσε και χρεοκόπησε τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά» σημείωσε ο τούρκος πρόεδρος σε συνέδριο.
«Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πώς γίνεται αυτό; (σ.σ η αναβάθμιση)» διερωτήθηκε στο παραλήρημά του ο Ερντογάν, και για να μην αφήσει περιθώρια αμφιβολίας ξεκαθάρισε:
«στην Ελλάδα αναφέρομαι».
«Προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα το ΔΝΤ προειδοποίησε την Άγκυρα να λάβει μέτρα για τη συγκράτηση του πληθωρισμού, εντούτοις η τουρκική κυβέρνηση αγνοεί τις διεθνείς προειδοποιήσεις.

«Καταρρέει» η τουρκική λίρα μετά τις δηλώσεις Ερντογάν

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τάχθηκε σήμερα 11 Μαΐου υπέρ της μείωσης των επιτοκίων, τα οποία χαρακτήρισε ως «τη μητέρα και τον πατέρα όλων των δεινών», οδηγώντας τη λίρα σε νέα υποχώρηση, καθώς οι επενδυτές ανησυχούσαν για τη δυνατότητα της κεντρικής τράπεζας να μειώσει τον υψηλό πληθωρισμό.

Το τουρκικό νόμισμα διολίσθησε έως το επίπεδο των 4,3030 λιρών ανά δολάριο μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν, ενώ χθες είχε κλείσει στις 4,2374 λίρες. Την Τετάρτη είχε υποχωρήσει στο ιστορικά χαμηλό επίπεδο των 4,3780 λιρών ανά δολάριο, για να ανακάμψει δυνατά την επόμενη ημέρα. «Εάν ο λαός μου πει να συνεχίσω σε αυτό τον δρόμο στις εκλογές, δηλώνω ότι θα βγω νικητής στη μάχη κατά αυτής της κατάρας», είπε ο Ερντογάν στην Άγκυρα, αναφερόμενος στις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν στις 24 Ιουνίου. «Επειδή η πεποίθησή μου είναι: τα επιτόκια είναι η μητέρα και ο πατέρας όλων των δεινών», σημείωσε σε ομιλία που έκανε σε επιχειρηματίες.

Η χθεσινή ανάκαμψη της λίρας καθοδηγήθηκε από την είδηση για έκτακτη σύσκεψη του Ερντογάν με το οικονομικό επιτελείο του για την αντιμετώπιση των μαζικών πωλήσεων της λίρας, η οποία έχει υποχωρήσει φέτος πάνω από 10% έναντι του δολαρίου. Στη σύσκεψη αυτή, ο Ερντογάν και το οικονομικό επιτελείο συμφώνησαν να λάβουν μέτρα για να μειωθεί η πίεση στα επιτόκια και να προστατευθεί η λίρα.
H τουρκική κεντρική τράπεζα αύξησε τον περασμένο μήνα το επιτόκιό της για την ενίσχυση της ρευστότητας των τραπεζών στο 13,5% από 12,75%.
Ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 10,85% τον Απρίλιο σε ετήσια βάση, πολύ πάνω από τον στόχο του 5% της κεντρικής τράπεζας. Οι επενδυτές φαίνεται ότι ήλπιζαν σε κάποια πρόσθετα μέτρα σύσφιξης από την κεντρική τράπεζα, η οποία ενίσχυσε τη ρευστότητα αυτή την εβδομάδα για να στηρίξει τη λίρα.

Αρχηγός τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στο Αιγαίο

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην ανατολική Μεσόγειο, προκειμένου να προστατεύουν τα δικαιώματα της Τουρκίας, τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ.

Μιλώντας στους στρατηγούς, μετά την τελευταία φάση της στρατιωτικής άσκησης Efes 2018 που διεξάγεται στα παράλια του Αιγαίου, ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σημείωσε πως «από την πλευρά μας γίνεται κάθε προσπάθεια ώστε το Αιγαίο να είναι θάλασσα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας. Η Τουρκία θα είναι εγγύηση για αυτό».

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, συνέχισε, «προστατεύουν με αποφασιστικότητα τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του λαού μας, που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες και δεν θα επιτρέψουν ποτέ τη δημιουργία τετελεσμένων».

Και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουν τα προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου῾ στην Ανατολική Μεσόγειο. Για να διασφαλίζουν την ειρήνη και ασφάλεια με βάση τις διεθνείς συνθήκες».

Τουρκία: Θα κάνουμε γεωτρήσεις για πετρέλαιο – φυσικό αέριο στη Μεσόγειο μέσα στο καλοκαίρι
Αυτό το καλοκαίρι θα κάνουμε την πρώτη μας γεώτρηση στην Μεσόγειο», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ενώ ανακοίνωσε ακόμη ότι στις 12 Ιουνίου θα μπει σε εφαρμογή ο αγωγός TANAP (Τrans Anatolian Natural Gas Pipeline Project).

«Η Τουρκία θα αρχίσει με ίδιους πόρους και μέσα την πρώτη της γεώτρηση για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο πριν το τέλος του καλοκαιριού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Μπεράτ Αλμπαϊράκ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.

Ο υπουργός τόνισε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες να εξασφαλιστεί ότι «δεν θα χαθεί το «momentum»» για τις συγκεκριμένες έρευνες. Στις δηλώσεις του, ο κ. Αλμπαϊράκ δεν διευκρίνισε το ακριβές σημείο της Μεσογείου όπου θα λάβει χώρα η γεώτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας γίνονται ουσιαστικά σε συνέχεια όσων είχε δηλώσει πρόσφατα ο τουρκοκύπρτιος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος είχε υπογραμμίσει τα… «δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων» στα ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής και είχε σημειώσει ότι η Τουρκία αγόρασε πλατφόρμα και ότι οι Τουρκοκύπριοι θα συνεχίσουν τις δικές τους έρευνες.

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ δήλωσε ακόμη ότι ο αγωγός φυσικού αερίου TANAP, ο οποίος αποτελεί τμήμα του TAP, θα τεθεί σε λειτουργία στις 12 Ιουνίου. Σημείωσε μάλιστα ότι η τελετή θα γίνει παρουσία του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγεφ.

Η Λευκωσία παρακολουθεί τις εξελίξεις

Οι τουρκικές ανακοινώσεις δείχνουν την διάθεση της Άγκυρας να ανεβάσει το θερμόμετρο της έντασης στην περιοχή. Για τον λόγο αυτό αξιολογούνται ήδη την κυπριακή κυβέρνηση.
Η Λευκωσία σημειώνει ότι το γεωτρύπανο DeepSea Metro 2, που αγόρασε πρόσφατα η Τουρκία δεν είναι ακόμα έτοιμο να προβεί σε γεωτρησεις. Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν όμως η τουρκική ενέργεια να γίνει στις αρχές Ιούλίου όταν η κυπριακή κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο για τη διάθεση του κυπριακού αερίου.

Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι οι τουρκικές γεωτρήσεις να ξεκινήσουν ταυτόχρονα με τις γεωτρήσεις της Exxon Mobil στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ.

Οσον αφορά τα πιθανά σημεία που θα επιχειρήσουν οι Τούρκοι , το πρώτο είναι κοντά στον Απόστολο Ανδρέα, όπου βρίσκεται και το ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός και η δεύτερη που σχετίζεται άμεσα και με το έγγραφο που κατέθεσε πρόσφατα στον ΟΗΕ ( με το οποίο αμφισβητεί την κυπριακή ΑΟΖ) είναι δυτικά της Κύπρου, στην περιοχή του Ακάμα.

πηγή:pentapostagma.gr

Μήνυμα - διαταγή Βρυξελλών στην Αθήνα..και λοιπών εντολοδόχων : Να περάσει με 180 η συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ


Μήνυμα Βρυξελλών στην Αθήνα: Να περάσει με 180 η συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ | Newsit.gr
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi
Να ψηφιστεί η συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ, όποτε κι αν αυτή έρθει, από 180 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου φέρεται να έχει ζητήσει από την κυβέρνηση η Κομισιόν. Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Αυγής της Κυριακής, επικαλούμενο ανώτερες κυβερνητικές πηγές.
Τόσο η πλευρά του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όσο και της ύπατης εκπροσώπου της Ε.Ε. για την εξωτερική πολιτική Φεντερίκα Μογκερίνι, εμφανίζονται να έχουν τονίσει στην Αθήνα την ανάγκη να υπερψηφιστεί η συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων από 180 βουλευτές.
click4more
  • Σκοπιανό: Συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ στη Σόφια την Πέμπτη
Η πρόταση αυτή, όπως επισημαίνεται, έχει ήδη διαμηνυθεί σε ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης. Και έχει να κάνει με τη στάση της αντιπολίτευσης. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ΠΓΔΜ…
Τόσο στις τάξεις της Ε.Ε. όσο και σε εκείνες του ΝΑΤΟ, το βλέμμα είναι στραμμένο στις διαπραγματεύσεις για το Σποπιανό. Η ΠΓΔΜ, άλλωστε, πιέζεται από το χρόνο αφού στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου θέλει να πάρει ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ λίγες εβδομάδες μετά, πρόσκληση για να ενταχθεί στην Βορειοατλαντική Συμμαχία. Ειδικά το δεύτερο, δεν θα γίνει αν δεν έχει λυθεί το θέμα του ονόματος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ουάσινγκτον θέλουν να λυθεί το ζήτημα και να ενταχθούν τα Σκόπια σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. Για έναν λόγο: για την ανάσχεση της ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια και το «κλείδωμα» τυχόν «κερκόπορτας» προς το εσωτερικό της Ε.Ε.

Με… 180 η συμφωνία για την ΠΓΔΜ

Οι Βρυξέλλες παρακολουθούν και τις κινήσεις των δυνάμεων της αντιπολίτευσης σε Αθήνα και Σκόπια. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αυγή, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ Χρ. Μιτσκότσκι (σ.σ. ηγείται του κόμματος VMRO, το οποίο συνεχίζει να… ελέγχεται από τον εθνικιστή πρώην πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι) έχει ήδη γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος της διεθνούς κοινότητας για την επίλυση του Σκοπιανού. Τα ίδια μηνύματα έχουν φτάσει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, παλιότερα, είχε αφήσει να εννοηθεί πως ενδέχεται να θέσει ακόμη και θέμα δεδηλωμένης. Αφορμή οι δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου πως διαφωνεί με τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της γειτονικής χώρας.

Λόγω των παραπάνω φαίνεται πως ήρθε η πρόταση των Βρυξελλών να ενισχυμένη πλειοψηφία και ψήφιση της συμφωνίας από 180 βουλευτές. Η κυβέρνηση, αναφέρει η Αυγή, έχει δεχτεί εισηγήσεις και παραινέσεις να ζητήσει υπερψήφισης της συμφωνίας, όποτε κι αν έρθει, από πλειοψηφία 180 βουλευτών. Η πρόταση, που στηρίζεται από Γιούνκερ και Μονγκερίνι, έχει φτάσει έως και σε ανώτατα κλιμάκια της ελληνικής κυβέρνησης.

Το Μαξίμου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας, το Μέγαρο Μαξίμου έχει διαμηνύσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αναξιόπιστη αλλά και ότι αν επέλθει τελικά συμφωνία, αυτή θα περάσει σε κάθε περίπτωση από τη Βουλή.
Στόχος της κυβέρνησης για την ώρα είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Και μετά να αποφασιστεί πότε και πως θα «πάει» η συμφωνία στη Βουλή.

Η πρόταση διπλής ονομασίας

Οι δυο υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και Νικολά Ντιμιτρόφ, επεξεργάζονται και διαπραγματεύονται σκληρά τη νομική και διπλωματική φόρμουλα μιας υπό εξέταση συμφωνίας. Αυτή, περιέχει «βήματα» και «στάδια» και οδηγεί στην αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας της ΠΓΔΜ, παράλληλα με τους απαραίτητους σταθμούς στον δρόμο προς την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., αναφέρει η Αυγή.

Μάλιστα, η Αθήνα απέρριψε μια νέα πρόταση από πλευράς ΠΓΔΜ. Μια πρόταση που προέβλεπε τη διατήρηση της συνταγματικής ονομασίας της χώρας στο σύνταγμα μαζί με τη νέα ονομασία. Για παράδειγμα, μία φράση του τύπου: «Η συμφωνημένη ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είναι Άνω Μακεδονία» εμφανίζεται από την άλλη πλευρά ως πρόταση που θα μπορούσε να ικανοποιεί και τις ελληνικές ευαισθησίες αλλά και να διασφαλίζει την πολιτική αντοχή της κυβέρνησης Ζάεφ για επικύρωση της συμφωνίας, αναφέρει το δημοσίευμα. Αλλά η πρόταση παραβιάζει την εθνική «κόκκινη γραμμή» για ονομασία «erga omnes» και άρα βρίσκεται εκτός συζήτησης.

Όλα αυτά ενώ το Σάββατο (12.05.2018) μετά τη συνάντηση του με τους Ν. Κοτζιά και Ν. Ντιμιτρόφ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Μ. Νίμιτς ανακοίνωσε ότι την προσεχή Πέμπτη (17.05.2018) θα συναντηθούν στη Σόφια, στο περιθώριο της συνόδου Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και ΠΓΔΜ, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ. Μια συνάντηση που ίσως σημαίνει πολλά…
 
Πηγή:
Εφημερίδα Αυγή / ΑΠΕ – ΜΠΕ



Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.
 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα
Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

H δικαστικη αλητεια δειχνει τον δρομο προς τον αφανισμο μας

Συναγερμός στην Καστοριά: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αγόρια



photo

Πρόκειται για τους Ναζίμπ Μπαρατί, Τζαφάρ Μαλεκί και Μουσταφά Γιουσεφαζαντέχ, 16 ετών και οι τρεις

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά την εξαφάνιση τριών παιδιών από την περιοχή της Καστοριάς.

Ειδικότερα, στις 9/5/2018, κατά τις μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από την Καστοριά, οι Ναζίμπ Μπαρατί, Τζαφάρ Μαλεκί και Μουσταφά Γιουσεφαζαντέχ, 16 ετών και οι τρείς.

Ο Ναζίμπ Μπαρατί έχει ύψος 1,73 μ., αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Τζαφάρ Μαλεκί έχει ύψος 1,72 μ., αδύνατος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Μουσταφά Γιουσεφαζαντέχ, έχει ύψος 1,72 μ., αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Για την εν λόγω εξαφάνιση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 12/5/2018, αν και τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή της Καστοριάς στις 9/5/2018.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

protothema.gr 


Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.
 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα
Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Πίστεψε στο «δεν πληρώνω» με ΣΥΡΙΖΑ και τώρα καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ για διόδια 420 ευρώ με ΣΥΡΙΖΑ

Μαιος13
Θυμάστε το κίνημα «Δεν Πληρώνω», το οποίο υποστήριζε με όλες τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση;

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ένας από εκείνους τους πολίτες, οι οποίοι πίστεψαν πως ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του κυβερνώντος – πλέον – κόμματος, θα έμεναν πιστοί στα λεγόμενά τους.

Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε. Ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο μέχρι πρότινος συμβασιούχος αρχαιολόγος και νυν άνεργος, καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ στην εφορία, για μη καταβολή διοδίων ύψους 420 ευρώ!

Το απίστευτο αυτό πρόστιμο πρέπει να πληρώσει για τις 130 φορές που πέρασε από τα διόδια Πολυμύλου, στην Εγνατία Οδό, από το 2013 έως τα μέσα του 2015. Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση της εφορίας, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.500 ευρώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ συνολικά θα πληρώσει 22.000 ευρώ, με τα περαιτέρω πρόστιμα και τις προσαυξήσεις για το διάστημα αυτό.

Σε δηλώσεις του στο MEGA, ο υποστηρικτής στου κινήματος «Δεν Πληρώνω», απευθύνει κραυγή αγωνίας, λέγοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και ότι, όντας, άνεργος, δεν έχει τρόπο να ανταποκριθεί στο ποσό αυτό.
Απο true.gr
ΠΗΓΗ: apocalypsejohn.com

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ
Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

Πώληση:
 Χοντρική Λιανική
Βότανα - Χειροποίητες παραδοσιακές μαρμελάδες - Γλυκά κουταλιού - Παραδοσιακό βιολογικό μέλι - Παραδοσιακό Λικέρ - Ρακόμελο.
 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα
Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
βιολογικό - βουνού