13 Σεπτεμβρίου 2016

«Τελειωμένη» η Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να …

κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειωμένη» η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει!
…της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει!







Του Βασίλη Καπούλα

Αποσύρεται από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο η Χ.Κλίντον; Μάλλον ναι καθώς νέες φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν μυστική νοσοκόμα που βρίσκεται στο επιτελείο της Χ.Κλίντον να της κάνει νευρολογικό τεστ και να της μετρά τον σφυγμό λίγο πριν καταρρεύσει! Καμία σχέση με πνευμονία…
Χρήστης του Twitter πόσταρε φωτογραφία της Χίλαρι Κλίντον με το δεξί της χέρι στην καρδιά και το αριστερό στα χέρια αυτής της γυναίκας.
«Μυστική νοσοκόμα τσεκάρει τον σφυγμό της Χίλαρι; Ετσι φαίνεται» έγραψε ο χρήστης:
Μια δεύτερη φωτογραφία, που επίσης αναρτήθηκε στο Twitter, δείχνει την κυρία Κλίντον να μιλά στη γυναίκα με τα μπλε, ενώ της κρατάει τα δάχτυλα.
«Η Χίλαρι σφίγγει τα δάχτυλα της νοσοκόμας της», έγραψε ο χρήστης που ανέβασε το post. «Ξεκάθαρα, είναι αποπροσανατολισμένη. Τελικό στάδιο της νόσου του Πάρκινσον;», αναρωτιέται.
Κάποιος άλλος έγραψε: «Η βοηθός της τής λέει «σφίξε μου τα δάχτυλα». Ενα νευρολογικό τεστ. Οχι πενυμονία!».
Η γυναίκα που φαίνεται στις φωτογραφίες αναγνωρίστηκε από κάποιους ως η Λίζα Μπάρντακ, η προσωπική γιατρός της Χίλαρι Κλίντον.
Η Χίλαρι Κλίντον κατέρρευσε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, που την οδήγησε στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη.
Αρχικά, το στρατόπεδο της υποψήφιας Προέδρου υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη λόγω της υπερβολικής ζέστης, ωστόσο αργότερα η γιατρός της, Λίζα Μπάρντακ, είπε πως η Κλίντον είχε ήδη διαγνωσθεί με πνευμονία από την προηγούμενη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από την κατάρρευση.
Παρ” όλα αυτά, οι φωτογραφίες της Κλίντον ενώ φεύγει από την εκδήλωση, κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της, τη δείχνουν να δέχεται τη φροντίδα μιας γυναίκας που φορά ένα σκουρόχρωμο μπλε φόρεμα.
Oι φήμες ότι η Χίλαρι Κλίντον πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον ή από εγκεφαλική/ νευρολογική πάθηση δεν είναι τωρινές, ωστόσο ποτέ δεν ελήφθησαν σοβαρά όπως τώρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειωμένη» η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει! - Εικόνα0
ΕΚΤΑΚΤΟ: «Τελειωμένη» η Χ.Κλίντον: Φωτογραφίες-σοκ δείχνουν γιατρό να της μετρά τους σφυγμούς και να της κάνει νευρολογικό τεστ λίγο πριν καταρρεύσει! - Εικόνα1
 ΠΗΓΗ

Γονίδια επηρεάζουν την ποσότητα καφέ που πίνει ο καθένας

Η επιρροή του DNA στην καφεΐνη


Γονίδια επηρεάζουν την ποσότητα καφέ που πίνει ο καθένας
Εδιμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο
Την θεωρία ότι υπάρχουν γονίδια που επηρεάζουν την ποσότητα του καφέ που πίνει ο καθένας μας διατυπώνουν ερευνητές, σε άρθρο που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο Scientific Reports.

Επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Νικολα Πιραστου, από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, μελέτησε γενετικά δεδομένα για περισσότερα από 1.200 άτομα από την Ιταλία που είχαν δώσει πληροφορίες για το πόσο καφέ έπιναν κάθε μέρα.

Όσοι ήταν φορείς της γενετικής μετάλλαξης PDSS2 έπιναν ένα φλιτζάνι καφέ λιγότερο την ημέρα, κατά μέσο όρο, συγκριτικά με εκείνους που δεν είχαν τη συγκεκριμένη μετάλλαξη.

Η μελέτη μιας άλλης ομάδας 1.700 ατόμων από την Ολλανδία κατέληξε σε παρόμοια αποτελέσματα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η PDSS2 μειώνει την ικανότητα των κύτταρων να αποδομούν την καφεΐνη. Και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η καφεΐνη παραμένει για περισσότερο χρόνο στον οργανισμό του ατόμου.

«Τα άτομα με την επίμαχη γονιδιακή μετάλλαξη δεν χρειάζονται την ίδια ποσότητα καφέ με τους υπόλοιπους για να πετύχουν εγρήγορση και αφύπνιση. Συνεπώς, η μελέτη μας τεκμηριώνει ότι η ανάγκη μας για καφέ επηρεάζεται από τα γονίδια μας» εξηγεί ο Δρ Πιραστου.

Και σπεύδει να σημειώσει ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγαλύτερης κλίμακας έρευνα για να επιβεβαιώσει τα ευρήματα και να διευκρινίσει τον βιολογικό δεσμό μεταξύ της γενετικής μετάλλαξης PDSS2 και της κατανάλωσης καφέ.
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr

Από την παρέα της Αίγινας και κολητή του Τσίπρα η κυβερνητική πρόταση για το Ταμείο Ξεπουλήματος

Από την παρέα της Αίγινας και κολητή του Τσίπρα η κυβερνητική πρόταση για το Ταμείο Ξεπουλήματος


Η σύζυγος βουλευτή Β” Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, και κολλητή από την γνωστή «παρέα της Αίγινας» προτείνεται από την κυβέρνηση ως επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.
Πρόκειται για την κ. Όλγα Χαρίτου, που σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr, είναι η μία εκ των τριών προτεινόμενων από την κυβέρνηση για τις τρεις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.
Η κ. Χαρίτου θεωρείται μία απ” τους στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως εξάλλου δείχνει και η σχετική φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές του κ. Τσίπρα στο νησί.
Η ίδια μάλιστα από πέρυσι είχε ενταχθεί και στο επιτελείο του πρωθυπουργού μετά την πρόσληψή της για έναν χρόνο σε θέση αμισθί ειδικής συμβούλου σχετικά με θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφορικής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.
Στέλεχος της Κουμουνδούρου η κ. Χαρίτου έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν το κόμμα σε αρκετές διακομματικές επιτροπές, ενώ υπήρξε και μέλος της συντακτικής επιτροπής του κομματικού περιοδικού «Μπλόκο».
χαριτου

 
 
 
crashonline.gr

Λαθρομεταναστης σπάει την σιωπή του – ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ



Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.


«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας


«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος»


Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.


Το Ισλαμικό Κράτος μεταφέρει τους θανάσιμους πράκτορές του διαμέσου της τουρκικής συνοριογραμμής των 565 μιλίων στις πλούσιες δυτικές χώρες. Φυσικά πρώτη στο πέρασμά τους είναι η Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν ως γέφυρα.


Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να «φυτέψουν» στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.


Σύμφωνα με το στέλεχος του ISIL η μυστική διείσδυση είναι η απαρχή ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιποίνων στην Δύση για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από τον συνασπισμό χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.


«Μας επιτίθενται και με βεβαιότητα θα τους επιτεθούμε και εμείς»


«Χρησιμοποιούμε προς ώφελός μας την γενναιοδωρία των αναπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη» είπε με κυνική ειλικρίνεια.


Οι ένοπλοι του ISIL χρησιμοποιούν ντόπιους δουλέμπορους για να αναμειχθούν μέσα στα τεράστια «κύματα» προσφύγων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη.


Περίσσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει μόνο στην Τουρκία προσπαθώντας απελπισμένα να αποφύγουν την αιματοχυσία στην Συρία.


«Από τα λιμάνια της Σμύρνης και της Μερσίνας, χιλιάδες πρόσφυγες διασχίζουν την Μεσόγειο με στόχο να φτάσουν στην Ιταλία. Μετά η πλειοψηφία πηγαίνει σε πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, όπουπαραδίνονται στις αρχές και αιτούνται ασύλου. Οι δικοί μας προσέρχονται ως πρόσφυγες.» πρόσθεσε.


Δύο Τούρκοι δουλέμποροι υποστήριξαν τα λεγόμενα του στελέχους του ISIL. O ένας παραδέχθηκε ότι βοήθησε περισσότερους


από δέκα εκπαιδευμένους μαχητές να διεισδύσουν στην Ευρώπη με τον «μανδύα» του αιτούντα ασύλου.


Ο ίδιος είπε» «Μερικούς τους στέλνω να βρουν τις οικογένειές τους, άλλους γιατί πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι»!


Το στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους μίλησε και για κάποια συνάντηση που είχε με έναν ανώτερό του αποκαλούμενο ως «ο εμίρης»


«Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστέυω ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα γίνονται κατά δυτικών κυβερνητικών στόχων και όχι κατά πολιτών, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες».


Η αποκάλυη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά που εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους στην Δύση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.


Ο Abu Mohammed al-Adnani εκθείασε μάλιστα τις πρόσφατες επιθέσεις σε Αυστραλία,Βέλγιο και Γαλλία.


«Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμά μας στους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στην άπιστη Δύση και παντού να χτυπήσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και οπουδήποτε βρεθούν»


«Θα είμαστε εχθρόι, ενώπιον του Θεού με όποιον μουσουλμάνο μπορεί να χύσει το αίματα ενός Σταυροφόρου και δεν το κάνει αυτό με μια «Βόμβα»,σφαίρα,μαχαίρι,αμάξι,πέτρα, ή ακόμα με μια γροθιά ή κλωτσιά»


Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ ο οποίος είπε «αφού οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν πολλούς πρόσφυγες έχουν αυξηθεί τα αιτήμα για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Ο ποιος αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα θα ήταν μια άμεση δράση από την Διεθνή Κοινότητα ώστε να λυθεί το συριακό πρόβλημα»


Δηλαδή ακόμα και το προσφυγικό πρόβλημα στου οποίου την δημιουργία η Τουρκία, οι χώρες του Κόλπου αλλά και οι ΗΠΑ έπαιξαν μείζονα ρόλο, επιτρέποντας ή και βοηθώντας στην δημιουργία του ISIL με στόχο την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η Άγκυρα θέλει να το χρησιμοποιήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό: Να ανατραπεί ο Σύρος πρόεδρος.


Πολύ βολικά η Ευρώπη αρχίζει να αποκτά ένα άλυτο πρόβλημα και το συριακό έγινε πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και για την ίδια την Ευρώπη. Ειδικά η χώρα μας ευρίσκετέ πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και όλα αυτά για κάποιων τα σχέδια που εδράζουν σε τόπους πολύ μακρινούς από εδώ για να ανησυχούν για τα αποτελέσματα των πράξεών τους.



Νέο "αριστερό"χαράτσι στα ακίνητα: 1000€ για μίσθωση & πώληση


Νέο χαράτσι στα ακίνητα: 1000€ για μίσθωση & πώληση - Κεντρική Εικόνα

Τουλάχιστον 1.000 ευρώ επιπλέον θα κληθούν να πληρώσουν όσοι ιδιοκτήτες θέλουν να νοικιάσουν ή να πουλήσουν το ακίνητό τους, καθώς τα πιστοποιητικά που θα χρειαστούν όπως η ηλεκτρονική ταυτότητα, το πιστοποιητικό πολεοδομικής νομιμότητας, η βεβαίωση για τον ΕΝΦΙΑ και άλλα ανεβάζουν το κόστος για κάθε ακίνητο.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος πρόκειται για πιστοποιητικά και έγγραφα που θα πρέπει να συνοδεύουν κάθε ακίνητο:
-Ηλεκτρονική Ταυτότητα κτιρίου
-Πιστοποιητικό πολεοδομικής νομιμότητας
-Βεβαίωση καταβολής ΤΑΠ (τέλος που εισπράττεται από τους Δήμους μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ).
Τα παραπάνω πιστοποιητικά έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα:
-Ενεργειακό πιστοποιητικό
-Πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
Και το έγγραφο πλήρους αποπληρωμής του ΕΝΦΙΑ
Με βάση τους υπολογισμούς παραγόντων της αγοράς που επικαλείται η Καθημερινή, τα τρία αυτά νέα έγγραφα ανεβάζουν το κόστος για κάθε ένα από τα κτίρια που έχει στην κατοχή του ο ιδιοκτήτης στα 1.000 ευρώ.
Στην περίπτωση της ταυτότητας κτιρίου θα πρέπει να εκδοθεί από όλους τους κατόχους ακινήτων ανεξαιρέτως εντός πέντε ετών.
Μάλιστα θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να υπολογίζουν ότι θα πρέπει να ανανεώνεται ανά επτά έτη, γεγονός που ανεβάζει το κόστος καθώς η κάθε ανανέωση απαιτείται να γίνεται από μηχανικό ο οποίος έχει αμοιβή τουλάχιστον 300 ευρώ.


koolnews.gr

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Καστοριανός επιχειρηματίας και αστυνομικός συνελήφθησαν για μεταφορά ναρκωτικών


 Συμφωνα με πληροφορίες ένας καστορανός επιχειρημάτιας και ένας αστυνομικός της Καστοριάς συνελήφθησαν νωρίς το βράδυ σήμερα 13-9-2016 για μεταφορά στο εσωτερικό μεγαλης ποσότητας ναρκωτικών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι είναι πολύ γνωστοί στην κοινωνία της πόλεως της Καστοριάς και η ποσότητα φθάνει  τα 100 κιλά χασίς.

Η διαδικασία της σύλληψης τους είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτην την ώρα 10:00 μ.μ με τους συλληφθέντες να βρίσκονται αυτή την στιγμή  στην αστυνομία της Καστοριάς .

Δεν αποτελέι έκπληξη ούτε σοκ η σύλληψη του αστυνομικού αφου έχει ξανασυμβεί σε κοντινή πόλη, στην Φλώρινα να συλληφθεί αστυνομικός για τον ίδιο λόγο πριν μια τετραετία περίπου.