14 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ τρόμαξε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 200 χιλιάδες που ψήφισαν στην «κεντροαριστερή» φάρσα;



Με τη χορηγία όλου του κατεστημένου και της ΝΔ)
Αναμφίβολα οι 200.000 που πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές της «κεντροαριστεράς» (με τη χορηγία όλου του κατεστημένου) είναι ένας αριθμός που δεν σηματοδοτεί ΚΑΝΕΝΑ «πολιτικό ρεύμα» αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή νεκρανάστασης…

Δολοφονία από την κυβέρνηση Τσίπρα πριν λίγο. Πήδησε στον ακάλυπτο όταν της ήρθε κατασχετήριο και σκοτώθηκε


Από το facebook και την σελίδα Πλειστηριασμοί STOP:  Μέσω : Ανεμος Αντίστασης

Στην ανάρτηση που έγινε πριν λίγη ώρα, περιγράφεται αυτοκτονία κυρίας μία ηλικίας που αυτοκτόνησε. Με άντρα κατάκοιτο.

Η κυρία έλαβε σήμερα κατασχετήριο από τράπεζα για πρώτη κατοικία (που δήθεν προστατεύουν οι Συριζαίοι) και απελπισμένη πήδησε στο κενό.

Ο Τσίπρας ενώ ετοιμάζεται αν ξεσπιτώσει χιλιάδες κόσμου, μοιράζει πλεονάσματα.

Ο Τσίπρας δολοφονεί!
 
 
 
 

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Βασιλικότεροι του βασιλέως


Και με καραμέλλες "τύπου κοινωνικό μέρισμα" απο 10 εως 240 ευρώ

Κάποιος να σταματήσει τον Πινόκιο




Επιτέλους, κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Πινόκιο. Με τα ψέματα που λέει η μύτη του απειλεί όλη τη χώρα. Με τα πλεονάσματα που μοιράζει και μάλιστα με… προεκλογικό διάγγελμα όχι μόνο εξοργίζει τους πολίτες αλλά πλέον τους αναγκάζει να πάψουν να ακούνε ακόμη και ειδήσεις που είναι θετικές.

Ποιος λέει όχι σε λεφτά που θα μοιραστούν; Κανείς, όμως, ας δούμε την πραγματική αλήθεια κι όχι αυτή που προσπάθησε να μας παρουσιάσει ο Τσίπρας σε πανελλαδική μετάδοση. Όχι αυτή που θα δούμε από την Αυγή και τα λοιπά συριζαίϊκα μέσα ενημέρωσης αύριο. Αλλά αυτή που βιώνουμε καθημερινά.

Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι οι Έλληνες είναι ζητιάνοι και θα απλώσουν το χέρι να πάρουν το χαρτζιλίκι που τους δίνει. Νομίζει ότι επειδή δεν έχει αυτός αξιοπρέπεια δεν έχουν και οι πολίτες αυτής της περήφανης χώρας.

Πιστεύει ότι με φιλοδωρήματα πείνας θα κερδίσει αυτό που έχασε. Την αποδοχή δηλαδή που πλέον δεν υπάρχει. Πιστεύει ότι η «δωροδοκία» με δικά μας λεφτά είναι ικανή να μας κάνει να ξαναψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γελασμένος γιατί ξέρουμε τι έκανε όλον αυτόν τον καιρό. Ξέρουμε ότι έχει «βιάσει» την ελληνική κοινωνία για να παρουσιάζει πλεονάσματα με αίμα και δάκρυα.
Άραγε μπορεί να μας πει ο μέγας οικονομολόγος Αλέξης πώς είναι δυνατόν να μοιράζεις πλεόνασμα 1,4 δις ευρώ όταν αποδεδειγμένα ο προϋπολογισμός του 2017 παρουσιάζει απόκλιση περίπου 1 δις ευρώ;

Τι λέει άραγε για το γεγονός ότι φέτος είχαν προβλεφθεί επιπλέον φόροι 2,55 δις ευρώ σε σχέση με το 2016; Πήρε δηλαδή από την τσέπη μας 2,7 δις περισσότερα κι έρχεται τώρα να μας επιστρέψει τα μισά;

Και τι να πει κανείς για το έγκλημα του ΕΦΚΑ που τσάκισε τους επαγγελματίες και τη μεσαία τάξη με τις εισφορές – σοκ;

Έχει να απαντήσει κανείς για το γεγονός ότι το κράτος χρωστά πάνω από 4 δις ευρώ στους ιδιώτες και δεν τα δίνει;

Να μας πει κάτι για το γεγονός ότι η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί προ πολλού και τα ληξιπρόθεσμα έφτασαν τα 100 δις ευρώ;
Να μας πει για τη συνεχόμενη αύξηση των κόκκινων δανείων, καθώς οι πολίτες δεν μπορούν ούτε τις οφειλές για τα σπίτια τους να πληρώσουν;
Και να μας πει γιατί η οικονομία βουλιάζει στην ύφεση ή μάλλον προβλεπόταν ανάπτυξη άνω του 2,6% για φέτος και τελικά θα χαθεί μια μονάδα ΑΕΠ, ήτοι σχεδόν 1,8 δις;
Και να πούμε και τις άλλες αλήθειες. Χωρίς ανάπτυξη, χωρίς νέες δουλειές, δεν πρόκειται να ανακάμψει η οικονομία. Με τη λογική του βιασμού της μεσαίας τάξης για να ισοπεδωθούν τα πάντα η χώρα δεν πάει μπροστά.
Όμως, υπάρχει και η άλλη αλήθεια. Αυτή που λέει ότι η μοιρασιά μποναμά σε χαμηλοσυνταξιούχους είναι fake news όπως αρέσκεται να λέει ο πρωθυπουργός μας. Διότι από τους ίδιους ανθρώπους που… ελεημονεί σήμερα, έκοψε συντάξεις, έκοψε ΕΚΑΣ, έκοψε επιδόματα για ΑΜΕΑ. Αυτή είναι υποκρισία, αυτή είναι εξαπάτηση.
Τα έχουμε μάθει τα κόλπα του Τσίπρα. Θα μπορούσαμε να τα λέμε «τσιπρακισμοί» για να ξέρουμε τι ακριβώς είναι αλλά και για να καταλάβουμε ότι πράγματι τέτοιον ψεύτη δεν ξανάχει δει η Ελλάδα.


 ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεγάλη «παγίδα» με το κοινωνικό μέρισμα που ελάχιστοι παρατήρησαν


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεγάλη «παγίδα» με το κοινωνικό μέρισμα που ελάχιστοι παρατήρησαν
Κοινωνικό μέρισμα 2017: Το ποσό των 720 εκατ. ευρώ θα μοιράσει η κυβέρνηση το Δεκέμβριο, σε 3,4 εκατομμύρια νοικοκυριά ως κοινωνικό μέρισμα.
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη παροχή είναι διαφορετική από τα αναδρομικά που θα πάρουν οι συνταξιούχοι λόγω της παράνομης παρακράτησης των εισφορών.
Το ποσό του κοινωνικού μερίσματος θα διανεμηθεί με τη μορφή μιας εφάπαξ έκτακτης εισοδηματικής ενίσχυσης σε άγαμους φορολογούμενους, έγγαμους χωρίς παιδιά και οικογένειες με παιδιά, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.
Κοινωνικό μέρισμα 2017: Έτσι θα μοιραστεί σε 3,4 εκατ. νοικοκυριά - Δείτε αν το δικαιούστε
Συγκεκριμένα, τα εισοδηματικά κριτήρια αφορούν μονοπρόσωπα νοικοκυριά με ύψος εισοδήματος μέχρι 9.000 ευρώ και πολυπρόσωπα με ανώτατο όριο τα 18.000 ευρώ.
Τα εισοδηματικά όρια προσαυξάνονται κατά 50% για κάθε επιπλέον ενήλικα και κατά 25% για κάθε παιδί.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Άγαμοι:





  • με ετήσιο εισόδημα έως 3.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 450 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 3.000 ευρώ έως 6.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 350 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 6.000 ευρώ έως 9.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 250 ευρώ
Έγγαμοι χωρίς παιδιά:
  • με ετήσιο εισόδημα έως 4.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 675 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 5.501 ευρώ έως 9.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 525 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 9.001 ευρώ έως 13.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 375 ευρώ
Έγγαμοι με ένα παιδί:
  • με ετήσιο εισόδημα έως 5.250 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 787,5 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 5.251 ευρώ έως 10.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 612,5 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 10.501 ευρώ έως 15.750 θα λάβουν μέρισμα 437,5 ευρώ
Έγγαμοι με δύο παιδιά:
  • με ετήσιο εισόδημα έως 6.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 900 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 6.001 ευρώ έως 12.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 700 ευρώ
  • με ετήσιο εισόδημα από 12.001 έως 18.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 500 ευρώ.

Η μεγάλη «παγίδα»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δικαιούχοι εκτός των εισοδηματικών κριτηρίων θα πρέπει να πληρούν μια ακόμη προϋπόθεση. Συγκεκριμένα, δεν θα μπορεί κάποιος να λάβει το «μποναμά» αν έχει ακίνητη περιουσία αξίας μεγαλύτερης των 180.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις

Το ποσό της εφάπαξ ενίσχυσης που θα λάβουν οι τελικοί δικαιούχοι θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο και δεν θα προσμετράται στο συνολικό οικογενειακό εισόδημα κάθε νοικοκυριού προκειμένου να κριθεί εάν αυτό δικαιούται κάποιας άλλης κοινωνικής παροχής καταβαλλόμενης με βάση εισοδηματικά κριτήρια.
Κοινωνικό μέρισμα 2017: Αυτά είναι τα ποσά που θα πάρει κάθε οικογένεια

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα 2017 μέσω του Taxisnet, όπως και πέρσι, μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και θα ανοίξει η ειδική πλατφόρμα.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Oι εγκληματίες ομολογούν και μετανοούν, αλλά ένας αριστεροκομμουνιστής είναι περήφανος για τον... φόνο!



Η σημερινή κυβέρνηση με το... αριστερό πρόσημο, υπό το βάρος των... αλύπητων και γενικευμένων πλειστηριασμών το 2018, της πλήρους εφαρμογής... νεοφιλελεύθερων μέτρων στο πλαίσιο της γ΄ αξιολόγησης, της πλήρους εκχώρησης όλων των περιουσιακών στοιχείων του Κράτους στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων μέσα στις επόμενες 51 ημέρες και τα αδιέξοδα στην κοινωνία, δεν πρόκειται να αντέξει. 




ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ. ΑΘ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ*

Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες η χώρα δείχνει ότι έχει εισέλθει ανεπίσημα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. 
Ή, σύμφωνα με μια άλλη ανάγνωση, η συγκυβέρνηση θα επιχειρήσει να παίξει την τελευταία ζαριά στη... ρουλέτα του διχασμού, τους ψεύδους, της υποκρισίας, της εξουσιολαγνείας και της... καρεκλομανίας!


Η σημερινή κυβέρνηση με το... αριστερό πρόσημο, υπό το βάρος των... αλύπητων και γενικευμένων πλειστηριασμών το 2018, της πλήρους εφαρμογής... νεοφιλελεύθερων μέτρων στο πλαίσιο της γ΄ αξιολόγησης, της πλήρους εκχώρησης όλων των περιουσιακών στοιχείων του Κράτους στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων μέσα στις επόμενες 51 ημέρες και τα αδιέξοδα στην κοινωνία, δεν πρόκειται να αντέξει. 
Όσο θα παραμένει φαινομενικά όρθια θα χρησιμοποιεί τα μοναδικά όπλα που διαθέτει: το ψέμα και το θράσος.

Ο συγκολλητικός ιστός της εξουσίας έχει απλώσει στις... οθόνες μας όλο το εύρος των παρά φύση συμμαχιών. Ένα... αριστερό μόρφωμα τυχοδιωκτών συνυπάρχει με έναν αχαρακτήριστο δεξιό θίασο. 
Ένα... αριστεροψεκασμένο μόρφωμα στηρίζεται στην ψήφο 3 Μουσουλμάνων βουλευτών με τον κυβερνητικό εταίρο και πάλαι γνωστό... τουρκοφάγο, να έχει... καταπιεί τη γλώσσα του. 
Παρακολουθούμε τον... κόκκινο βραχίονα της κυβέρνησης να προάγει ο,τιδήποτε είναι αντίθετο προς το εθνικό και πατριωτικό και τον γαλάζιο βραχίονα να... καταπνίγει τον πόνο και την... ντροπή του στα ουίσκι και τη... ρουλέτα του ψεύδους, της υποκρισίας, της χυδαιότητας και της ξεφτίλας. Η... εξουσία, αγιάζει τα μέσα!

Είθισται, στα θέματα της ποινικής δικονομίας να ακούμε συχνά-πυκνά τους εγκληματίες να δηλώνουν μετανιωμένοι έχοντας ως προφανή στόχο την ελάφρυνση της θέσης τους. Αυτό, είτε γίνεται τεχνητά κατόπιν προτροπής του δικηγόρου, είτε γίνεται... αγνά και ειλικρινά, συνεκτιμάται από το δικαστήριο. 
Όποιος προσπαθεί να πείσει με το φιλότιμο του και την ειλικρινή μεταμέλειά του ότι δεν ήθελε να διαπράξει έγκλημα, στο τέλος καταφέρνει στις περισσότερες περιπτώσεις να μειώσει την ποινή του. 
Στην Ελλάδα όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουμε τους κατεξοχήν αρμόδιους για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής, τον υπουργό και κυρίως τον υφυπουργό Οικονομικών να δηλώνουν ότι συνειδητά... σκότωσαν τους μικρομεσαίους με την άγρια και ληστρική φορολογία ή άλλα μέτρα, γιατί ήθελαν να ενισχύσουν τους... αδύναμους! 
Σίγουρα δεν το είπαν τυχαία. 
Βλέπουν ότι στην Ελλάδα του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι φτωχοί και οι πάμφτωχοι αυξάνονται. 
Τους λένε απροκάλυπτα ότι εσείς θα έχετε κάρτα σίτισης των 100 ευρώ (αξιοπρέπεια αλά Βενεζουέλα) γιατί τα πήραμε από τους... πλούσιους. 
Τόσο χαμηλά έχουν τους ανθρώπους σε αυτήν τη χώρα. 
Ναι, αυτούς που ήταν στη μικρομεσαία αστική τάξη και τώρα έχουν περάσει στο... κλαμπ των οριακά φτωχών, των πάμφτωχων ή των εξαθλιωμένων. 
Γιατί κατά βάθος οι τύποι αυτοί δεν έχουν στο μυαλό τους τη δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά την υποτέλεια και την εξάρτηση των φτωχών, είτε σε επίπεδο τσέπης, είτε σε επίπεδο... μυαλού. 
Βέβαια, αυτά πρέπει να τα βλέπουν όσοι τους ψήφισαν, για να εκτιμήσουν το μέγεθος της προκλητικότητας και της θρασύτητας. 


Αγαπητέ Συνέλληνα, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να σου κόψουν τα... πόδια και να σε πείσουν ότι θα είναι καλύτερο και πιο... λειτουργικό για σένα να κυκλοφορείς με... πατερίτσα. 
Και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν με απόλυτο κυνισμό. 
Αυτοί που ρυθμίζουν τις τύχες εκατομμυρίων ψυχών ομολογούν με κυνικό τρόπο ότι διέπραξαν έγκλημα και ούτε λίγο ούτε πολύ το... απολαμβάνουν! 
Σου ζητούν να τους... αναγνωρίσεις ότι αυτό το έγκλημα το διέπραξαν για... ιερό (ιδεολογικό) σκοπό! 
Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό... 
Αν σε πείθουν, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και του μυαλού σου. 
Εάν σου ζητήσουν συγγνώμη προεκλογικά (που δεν θα ζητήσουν...), οφείλεις να τους... περιποιηθείς με τον δικό σου τρόπο εκεί που πραγματικά πρέπει και... πονάει, δηλαδή στην κάλπη. 
Τον εγκληματία που σκότωσε άπαξ μπορείς να τον συγχωρήσεις. Αυτούς που εγκληματούν κατά συρροή και το ομολογούν πρέπει να τους στείλεις εκεί που τους αξίζει: στο... εκτελεστικό απόσπασμα της Ιστορίας! 


*ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
e-mail: loukas1972@gmail.com
Facebook: Λουκάς Γεωργιάδης, Loukas Georgiadis
Twitter: LoukGeorgiadis, loukas geo


Πηγή

Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά: «Κόλαση απο τα αγέλες αδέσποτων, για τους πολίτες όλη η Ελλαδα τελικά ,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΛΩΡΙΝΑ -ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΟΙ  ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ 


«Σε πραγματική κόλαση εξελίσσεται η επίσκεψη ή η διάβαση κατοίκων της Καλαμαριάς μέσα από το χώρο του πρ. Στρ. Κόδρα, στον οποίο τουλάχιστον μία αγέλη άτυχων αδέσποτων εγκαταλειμμένων σκύλων είναι εγκαταστημένη και από εκεί επιτίθεται στους διερχόμενους ανύποπτους πολίτες», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς

«Ο χώρος, όπου συγκεντρώνεται η αγέλη είναι απολύτως ακατάλληλος και οι συνθήκες ομοιάζουν με αυτές ενός κολαστηρίου, διότι τα άτυχα ζώα στερούνται προστασίας και περίθαλψης ακόμα και της ελάχιστης τροφής και για το λόγο αυτό γίνονται επιθετικά! Περιστατικά επιθέσεων έχουν καταγραφεί τουλάχιστον από το 2012 και επαλαμβάνονται τακτικά , χωρίς ο οικείος Δήμος Καλαμαριάς ή ο διαδημοτικός Σύνδεσμος («ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ.»), που χρηματοδοτείται γενναία από τρείς Δήμους (Καλαμαριάς, Θέρμης και Θερμαϊκού)  να ενδιαφερθεί για  να δώσει λύση στο θέμα. Κι ενώ επίκειται με την αποφασιστική συμβολή της ΡΕΚΚ  η παραχώρηση του πρ. Στρ. Κόδρα  στην τοπική κοινωνία ώστε να μετατραπεί από τόπος εγκατάλειψης σε υπερτοπικό πνεύμονα πρασίνου, η δημοτική αρχή και ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ δείχνουν αδιαφορία για το φαινόμενο αυτό, όπως και για την γενικότερη κατάσταση εντός του χώρου».

Η ΡΕΚΚ δίνει στη δημοσιότητα τη μαρτυρία και σχετικό φωτογραφικό υλικό  μίας γυναίκας κατοίκου Καλαμαριάς από πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε μέσα στο πρ. Στρ. Κόδρα :
«…Το απόγευμα της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2017 και γύρω στις 18:00 , ενώ κυκλοφορούσα πεζή μέσα στον χώρο του πρ. Στρ. Κόδρα έχοντας σκοπό να επισκεφτώ το Φεστιβάλ «Πεδίο Δράσης Κόδρα» βρέθηκα στο μέσο ενός κύκλου αγέλης αδέσποτων σκυλιών (15 τον αριθμό περίπου).
Ένα από αυτά ,ενώ προσπαθούσα να διώξω την αγέλη, χωρίς να το προκαλέσω,  με άρπαξε δυνατά από το πίσω μέρος του δεξιού μου μηρού και έμπηξε τα δόντια του στα «μαλακά σημεία».

Αμέσως επισκέφθηκα το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» , όπου οι γιατροί μου καθάρισαν την πληγή γιατί το τραύμα θεωρήθηκε επιφανειακό και –κακώς – δεν μου δοθηκε σύσταση για άδεια , ούτε για άμεση μετάβαση στο «Αντιλυσσικό Κέντρο».
Μέχρι την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο μηρός μου στο σημείο του τραύματος συνέχισε να με πονάει και δεν ήμουν σε θέση ούτε να καθίσω. Το σημείο του τραύματος είχε σκληρύνει , οπότε αναγκάστηκα να επισκεφτώ το ΓΝ Παπανικολάου .

Στο σημείο του τραύματος οι γιατροί εντόπισαν «αποστηματική κοιλότητα» ,  γεμάτη από πύον οπότε και διανοίχθηκε.
Από τότε, στο τραύμα γίνονταν συχνές αλλαγές , ενώ ελάμβανα συστηματικά αντιβίωση. Από τις 13 Οκτωβρίου με παρακολουθεί ιατρός από το ιατρείο ΙΚΑ του Συνοικισμού Βότση στην Καλαμαριά.
Σημειώνω ότι είμαι γυμνάστρια στο επάγγελμα και μετά τον τραυματισμό μου εξακολουθώ να έχω μέχρι σήμερα (14.11.2017)  έντονη δυσκολία στο βαδισμα…».
Το θύμα τις αμέσως επόμενες ημέρες θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Η ΡΕΚΚ καλεί τη δημοτική αρχή και τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ να δράσουν άμεσα για να μην βρεθούμε στο μέλλον μπροστα σε άλλες  ανεπιθύμητες καταστάσεις και καλεί όσους και όσες δέχονται επιθέσεις από αδέσποτα ζώα να το καταγγέλουν άμεσα στην Αστυνομία ή και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.


Karfitsa

ΒΙΝΤΕΟ: Πρώην στέλεχος του βαθύ ΠΑΣΟΚ η Ολ. Τελιγιορίδου βγήκε στον Παπαδάκη να μιλήση για το " Κοινωνικό μέρισμα " το βάπτισμα του Τσίπρα

 Είχε γίνει σοβαρό θέμα στα ΜΜΕ τοπικά σάιτ εκείνον τον καιρό-ήταν κατα την δευτερη ευκαιρεία που ζήτησε ο Α. Τσίπρα απο τον λαό που ύστερα εξαπάτησε κατά τον πλέον εγκληματικό γενοκτόνο τρόπο. Δεν έγινε γνωστό αν ο καλός συνάδελφος   δημοσιογράφος Γ. Παπαδάκης το γνωρίζει αυτο το γεγονός, το οποίο θα ήταν για γέλια όμως δυστυχώς  είναι για κλάματα, μετα την ολοκληρωση της καταστροφής του λαού απο το ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ.

Αυτος ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, αρνήθηκε να γίνει Φιλιππινέζα των λαθροεισβολέων του ΤσιπροΚαμμένου . Περνάει Στρατοδικείο. ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΛΑΜΟΓΙΑ.(βίντεο)






Δεν νομίζω να υπάρχει ΕΛΛΗΝΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ, που να μην αισθάνθηκε περήφανος/η, ακούγοντας από τα χείλη αυτού του ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, που τιμά τον Όρκο του στην Πατρίδα, τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να υπακούσει στους "ανωτέρους του" να ... μετατραπεί σε Φιλιππινέζα των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Αλήθεια, ποιός από τους ... "ανωτέρους του", ΤΟΛΜΑ να συγκριθεί με τον ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ Ευάγγελο Φώτη;


Κι όμως, αυτός Ο ΕΛΛΗΝ, παραπέμπεται στο Στρατοδικείο!

Είναι η δεύτερη φορά, που εν ενεργεία στρατιωτικός, ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ.

Ο πρώτος, ήταν ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ.
Πέρασε Στρατοδικείο, κι αυτός...
 
Παρ' όλα αυτά, είναι δεδομένο πως κι άλλοι στρατιωτικοί αντιτάχθηκαν... λίγοι...

Κι ίσως να μην πήραν μεγάλες διαστάσεις οι αντιστάσεις τους, να μην δημοσιοποιήθηκαν, αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.

Εδώ, θα κριθούμε όλοι μας...
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.


Οι... στρατοδίκες, θα πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι, με πλήθος λαού, που θα συμπαρασταθεί στον Ευάγγελο Φώτη.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και για όσους στρατιωτικούς ισχυρίζονται πως είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις εντολές των ανωτέρων τους,  τους παραπέμπουμε στα λεχθέντα του κ. Ευάγγελου Φώτη, από την επίσημη ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων. 





Το κείμενο που ακολουθεί, είναι από το blog του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

16 & 30 Νοεμβρίου ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS! - NA ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ! 

 

από το σημερινό έντυπο Μακελειό



















Για κάτι που έπρεπε να πράξουν όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα, το προδοτικό κράτος  τον τιμωρεί / εκδικείται παραδειγματικά...

Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης καταγγέλει επίσης πράγματα τα οποία απλώς υποψιαζόμασταν πως διεξάγονται έτσι...

« Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot "Alexyl Derveni", Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017...

 
 
..δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α.ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά.
Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
 
Σκοπεύω να το δημοσιεύσω με κάθε τρόπο.
 
Στην αναφορά μου γράφω ότι  «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία. 
 
Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. 
Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».
 
 
Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης



.

 Πηγή