15 Ιουνίου 2016

Η συγκέντρωση των προβοκατόρων # Παραιτηθήτε " ήταν συγκέντωση τρεiς και το ευρω-πέως

Φωτογραφία:ΦΤΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

Της Εθ.Δημ.Ομάδα

Οι προβοκάτορες σε βάρος του λαού ήταν ελάχιστη -μικρή μάζοξη κολωνακιοτών ευρω-πέων ευρωλιγούρηδων.( του Κ-ώλου τα ενιάμερα )

Και εν γένει γονιπετών ποταμίσιων γερμανουπηρετών.

 Ο λαός τους πήρε χαμπάρι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ...έκαναν μπάμ απο μακρυά οι ευρωλάγνοι και πολιτικοί κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ.

Η κρυφή ευρωλαγνεία της μπουρζουαζίας – εικόνες μιας συγκέντρωσης

Η κρυφή ευρωλαγνεία της μπουρζουαζίας – εικόνες μιας συγκέντρωσης

Φωτογραφίες: Άρης Χατζηστεφάνου
IMG_8635
IMG_8646
IMG_8665
IMG_8693
IMG_8712
IMG_8730
IMG_8751
IMG_8770
IMG_8785
IMG_8794
.

INFO-WAR.GR

IMG_8802

Ο Δήμος Καστοριάς καί άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες δεν απαντούν σε αιτήσεις πολιτών -Απόλυτη ισοπέδωση του κράτους

Φωτογραφίες: ΦΤΕΡΟΓΡΑΦΟΣ : Η φωτογραφία είναι βγαλμένη εν ώρα λειτουργίας του Δήμου Καστοριάς κατα την οποία δεν υπήρχε μέσα ούτε ένας - μία υπάλληλος προς μεγάλη έκπληξη του φωτορεπόρτερ  αλλα... και  προς μεγάλη απογοήτευση του ως πολίτη .


 Ρεπορτάζ : Μανώλης Μάνου


Οι πολίτες του Δήμου Καστοριάς κάνουν αιτήσεις για διάφορα θέματα που τους αφορούν στη  αρμόδια  υπηρεσία   τις παραλαμβάνουν μεν κανονικά όμως δεν απαντουν σχεδόν  ποτέ.Παραβλέπωντας τον σχετικό νομό 143/ 91 ο οποίος ρητά και κατηγορηματικά τους υποχρεώνει να απαντουν στις αιτήσεις των πολιτών εντος 10 ημερών, και να τον εφαρμόζουν απαρέγκλητα  διαφορετικά θα πρέπει να έχουν ποινικές κυρώσεις και τιμωρίες

" Πρωταθλητές" σε αυτή την παρανομία -παράλειψη αποτελούν σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Δήμος Καστοριάς υπο του σημερινού Δημάρχου Α. Αγγελή και η πολεοδομία η οποία υπάγεται πάλι στον Δήμο Καστοριάς.
Εχουν φθάσει στο σημείο να μην απαντούν ακόμη και σε γνωστους δικηγόρους του νομού Καστοριάς - ακόμη ακόμη  και σε πρώην Δημοτικούς Συμβούλους πόσο μάλον σε απλούς πολίτες.
Εχουμε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όνοματα πολιτών της Καστοριάς,  είναι όμως νομίζουμε  περιτό να τις δημοσιεύσουμε .

Ομως το ΄'ιδιο συμβαίνει και με άλλες υπηρεσίες του κράτους σε όλη σχεδόν την επικράτεια με την "κυβέρνηση" Τσίπρα Καμμένου  οι Δημόσιου υπάλληλοι (πλήν ίσως  της αστυνομίας ) έχουν αποθρασυνθεί  τελείως στο επίπεδο της εξυπηρέτησης του πολίτη.
Τώρα πλέον δεν μιλάμε για την διάλυση του κράτους όπως με τους προηγούμενους, αλλά για την ισοπέδωση του. 

«ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΛΑ «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ» ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ»


«Δεν υπάρχουν τα λεφτά που ζητούν από τους αγρότες και δεν θα τα πάρουν», είπε στον Αlpha 989 ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, με αφορμή τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των αυξημένων εισφορών στον ΟΓΑ. Χαρακτήρισε «υπέρογκη» την αναδρομική αύξηση από το 2ο εξάμηνο του 2015 και το 1ο του 2016. Από το 2017 θα αλλάξει το σύστημα και θα είναι 19% επί του καθαρού εισοδήματος για την επόμενη χρονιά. Το 30% είναι σήμερα ανασφάλιστοι, δεν μπορούν να πληρώσουν. Δεν υπάρχουν λεφτά για να τα πάρουν. Επίσης, αν ήθελαν να είναι δίκαιοι, πρέπει να υπάρξει δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ξεκινάμε να αναδείξουμε το ζήτημα της υγείας. Σοσιαλισμός είναι αυτός που θα σου δώσει γιατρό, εισόδημα, τη …………

δυνατότητα να ζήσεις ως άνθρωπος. Κομμουνισμός, σοσιαλισμός είναι να ζει ο άνθρωπος ως άνθρωπος».
 Προειδοποίησε ότι «θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Τώρα που θα σταματήσουν οι δικηγόροι την απεργία θα αρχίσουν οι κατασχέσεις και για τα χωράφια. Το 60%-70% των χωραφιών είναι υποθηκευμένα. Εμείς συνεχίζουμε και για τα χρέη, τα κόκκινα δάνεια, το φορολογικό, το ασφαλιστικό. Δεν τα παρατάμε. Μας έλεγε ο Τσίπρας που θα δώσει αφορολόγητο, το οποίο είναι πολύ μικρό και 500 χιλιάδες τους πέταξε έξω. Πάμε στην καπιταλιστική αγροτική επιχείρηση. Είναι άλλο ζήτημα ο καφετζής του χωριού να τον φορολογεί και να τον βάζει στον ΟΑΕΕ. Όλοι ψάχνουμε να βρούμε και δεύτερη δουλειά». 
 «Μαζεύει παράδες ο κόσμος για να πληρώσει…Πού φτάσαμε και πού είσαι ακόμα. Θα εφευρίσκουν «παραιτηθείτε» και «αγανακτισμένους» είπε ο κος Μπούτας και πρόσθεσε πως «αυτές οι κινήσεις είναι αποπροσανατολισμός, λένε να εφαρμοστούν τα μέτρα για να φύγουν γρήγορα από το μνημόνιο. Δεν χρειάζεται να τα πει ο Κουτσούμπας και ο Μπούτας, αν παρακολουθήσει ο κόσμος καταλαβαίνει».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ:ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ο φακός τον «συνέλαβε» την ώρα που… (Βίντεο)





parakato.gr
Στις εργασίες της 64ης συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύνοδος που έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Taschenbergpalais, στη Δρέσδη της Γερμανίας, μετείχαν εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλοι τρεις Έλληνες, ο εφοπλιστής Γιώργος Λογοθέτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Libra Group, ο δ/νων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο ελληνοκυπριακής καταγωγής ιδρυτής της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Deep Mind, Ντέμης Χασάπης.
Δείτε παρακάτω την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο: