21 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Δ. Ιατρίδης στην Καστοριά μετά απο μήνυση του Π. Σμιξιωτη για το δημοσίευμα της απευθείας ανάθεσης 4000 €



Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ιατρίδης οδηγείται στο περιπολικό της αστυνομίας Ο 
δημοσιογράφος Δημήτρης Ιατρίδης οδηγείται στο περιπολικό της αστυνομίας

Με  την διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης, οδηγήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς για να απολογηθεί ο εκδότης της “Καστοριανής Εστίας” Δημήτρης Ιατρίδης, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ” Όλα Δέκα ” Πέτρος Σμιξιώτης!.
Το δημοσίευμα του kastorianiestia.gr που είναι προϊόν αναδημοσίευσης από το kozanimedia.gr αφορούσε την πρόσφατη απευθείας ανάθεση έργου από τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη προς τον Πέτρο Σμιξιώτη με το ποσό των 4.000 ευρώ που αναρτηθηκε στη Διαύγεια δύο μέρες μετά τον πολιτικό γάμο του μηνυτή στο δημαρχείο της Καστοριάς, με κουμπάρο – μάρτυρα τον Θ. Καρυπίδη.

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ιατρίδης μίλησε στο vetonews για τις στιγμές της σύλληψής του, ότι οι αστυνομικοί το συνέλαβαν εν ώρα εργασίας στα γραφεία της εφημερίδας και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Καστοριάς όπου ακολούθησε δακτυλοσκόπηση και η κατάθεση απο πλευράς του που έγινε παρουσία δικηγόρου. Ο κ. Ιατρίδης κάνει λόγo για πρωτοφανή ποινικοποίηση του δημοσιογραφικού έργου, της κριτικής και της τοπικής ειδησεογραφίας, η οποία εγείρει ερωτηματικά για το ποιον τελικά εξυπηρετεί. «Κάποιοι θέλουν την σιωπή μας, την φίμωσή μας  και την εδραίωση του φόβου στην απόπειρα κριτικής» και κατέληξε λέγοντας ότι «η νοοτροπία αυτή θυμίζει άλλες εποχές, και ότι στο τέλος θα λάμψει όπως πάντα η αλήθεια».

Ο μηνυτής Πέτρος Σμιξιώτης έχει την ηλεκτρονική εφημερίδα oladeka είνα,στός παραγωγός διαφημιστής και σκηνοθέτης της τηλεόρασης φανατικός υποστηρικτής του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη όπου ο τελευταίος μετά της συζύγου του ήταν μάρτυρας στο γάμο του πριν από μερικές ημέρες στην Καστοριά. Ο Π. Σμιξιώτης μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του kozanimedia μίλησε στο vetonews και  έδωσε την δική του εκδοχή για την απευθείας ανάθεση των 4000 € στην εταιρία του, λέγοντας ότι αφορά υπόλοιπο έργου που έχει παραδοθεί εδώ και μήνες στην Ομοσπονδία γούνας και που αντιστοιχεί στο μερίδιο της Περιφέρειας Δυτικής; Μακεδονίας που είχε συμφωνήσει οτι θα συμμετέχει. 

Τελικά ο εκδότης με εντολή της κ. Εισαγγελέως Καστοριάς αφέθηκε ελεύθερος και για την υπόθεση θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Αυτό που προκαλεί δυσάρεστη έκπληξη είναι το γεγονός οτι ο κ Σμιξιώτης ενω βρίσκεται εδώ και πολλά ετη στο χώρο του τύπου, προχώρησε σε μήνυση με εντολή  προσωπικής κράτησης -σύλληψης του  συναδελφου δημοσιογράφου και εκδότη, για την αναπαραγωγή δημοσιεύματος του
 kozanimedia, που θεωρεί οτι είναι αναληθές. Μλαιστα  χωρίς να εξαντλεί τον οδικό χάρτη που τηρείται σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και απο ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΜΕ όπως ο ίδιος, για επανόρθωση η αποκατάσταση της αλήθειας μέσω γραπτής η προφορικής ενημέρωσης, η ακόμη γραπτής προειδοποίησης για χρήση ένδικων μέσων εαν δεν υπάρξει αποκατάσταση κλπ.

Η πράξη του κ. Σμιξιώτη κατά την εκτίμηση του vetonews στερείτε κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, είναι εκδικητική και υποχρεωτικά οδηγεί σε δυσάρεστες σκέψεις για το που το πάει μιάς και ο τελευταίος δεν κρατά κανένα πρόσχημα σε οτι αφορά την κραυγαλέες ζητωκραυγές υπέρ του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη.

Σπύρος Κουταβας

Πηγή: vetonews

Πρωτόγνωρα γεγονότα ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ στην Καστοριά




Ίσως να είναι η πρώτη φορά - αφού κάτι ανάλογο δεν συνέβη στην περιοχή ούτε και την περίοδο της Δικτατορίας, που δεν υποβλήθηκε απλά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά εκδότη και διευθυντή εφημερίδας, αλλά επιδιώχθηκε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου που οδηγεί σε άμεση σύλληψη.

Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από ανάρτηση του κ. Δημήτρη Ιατρίδη, εκδότη της Καστοριανής Εστίας,στο ιστολόγιο της εφημερίδας του στο ίντερνετ, κριτικού σχολίου για απ' ευθείας ανάθεση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη σε εργολάβο, που μόλις δυο ημέρες πριν -σύμφωνα με την ανάρτηση- είχε ο ίδιος γίνει κουμπάρος (μάρτυρας) στον πολιτικό του γάμο, υποβλήθηκε μήνυση (όχι από τον περιφερειάρχη) για αυτόφωρο έγκλημα (!) με αποτέλεσμα ο ανυποψίαστος κ. Δημ. Ιατρίδης να συλληφθεί μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του και σε κόσμο, την ώρα της εργασίας του.



Ο κ. Ιατρίδης, ύστερα από μερικές ώρες αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της εισαγγελέα Καστοριάς και η υπόθεση θα δικαστεί τελικά αργότερα, αλλά ο υψηλός συμβολισμός του γεγονότος αυτού, αφήνει έκθετη την πολιτική ηγεσία του τόπου, δεδομένου ότι η απαξία του δημοσιεύματος μόνο με έγκλημα καθοσιώσεως δεν μοιάζει.

Και εμπνέει ανησυχία για την τροπή που μοιάζει να παίρνουν αγαθά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και να τελούν υπό την εγγύηση των εκλεγμένων.

Η ΟΔΟΣ μένει πάντα στο πλευρό κάθε έκφρασης ελεύθερου λόγου και της κριτικής ενημέρωσης μέσα στα όρια της νομιμότητας.

Χριστουγεννιάτικο σοκ στον Πειραιά: Άστεγος Ελληνας με 2 κοριτσάκια 5 & 6 ετών στο Λιμάνι

Χριστουγεννιάτικο σοκ στον Πειραιά: Άστεγος Ελληνας με 2 κοριτσάκια 5 & 6 ετών στο Λιμάνι


Άστεγος με 2 κοριτσάκια ηλικίας 5 και 6 ετών και το σκυλάκι τους βρίσκονται στην Πύλη Ε9 (δεξιά της πύλης) του Λιμανιού του Πειραιά.
Το Piraeuspress.gr έφερε το θέμα στην δημοσιότητα, προκειμένου να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από τους αρμόδιους φορείς αλλά και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, τόσο για τον άστεγο άνδρα, μα κυρίως για τα ανήλικα κοριτσάκια.
Προέχει η άμεση μεταφορά των ανήλικων κοριτσιών σε ζεστό χώρο όχι μόνο λόγω Χριστουγέννων, καθώς κινδυνεύουν από το κρύο.


Παράλληλα, καλούμαστε όλοι μας και μέχρι να κινητοποιηθεί η κρατική μηχανή, να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας.

Ποια κρατική μηχανη του Α. Τσίπρα του πρωθυπουργού προστάτη των λαθροεισβολέων που επιδοτει με 400 ευρώ το άτομα μέχρι και 2500 ευρω τον μήνα για μια οικογένεια λαθροεισβολέων   ;;
fyllokaiftero1.blogspot.com
Με πληροφορία  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ

ΔΕΙΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 400ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ  ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 400ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
Olga Vaxevanou προς ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αν μπορει καποιος να βοηθησει την ελληνιδα γιαγιουλα ...Αριστοτελους με Τσιμισκη γωνια..Θεσσαλονικη..εκει βρισκεται..
Σχολιάστε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ....ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ! ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑ… ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!


Λεπτομέρεια: χθες το βράδυ, ο… ερωτών ήταν μεταξύ των 153 που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ τον προϋπολογισμό του 2018, δηλαδή και την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά!
Για τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ περνάει τους νησιώτες;
Το τι έκανε χθες το βράδυ ο Δημητράκης, είναι γνωστόν.
Μπορούμε να γνωρίζουμε σε πόσο καιρό, θα βρίσκεται μεταξύ εκείνων, που  θα κρεμαστούν στο Σύνταγμα;;;
Γιατί τότε θα δει, ποιούς περνούσε για μαλάκες...
Καλλιόπη Σουφλή



Ενδεικτική της μεγάλης κοροϊδίας που πέφτει από το τσίρκο των συγκυβερνώντων στον ελληνικό λαό, είναι η ερώτηση που κατέθεσε σήμερα για τον αυξημένο ΦΠΑ στα νησιά από τις αρχές του 2018, ο βολευτής των ψεκασμένων, Δημητράκης Καμμένος.

Στην ερώτηση, υποστηρίζει ότι θα προκληθεί φορολογικό αλαλούμ από την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ διότι η Κως και η Λέρος που θα διατηρήσουν χαμηλούς συντελεστές ως αντιστάθμισμα για την επιβάρυνση που υφίστανται  λόγω «προσφυγικού» ανήκουν στην ίδια ΔΟΥ με την Νίσυρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς και Αγαθονήσι που θα πρέπει να αυξήσουν το ΦΠΑ και ζητά να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αντισταθμιστικών μέτρων  που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα εξισορροπήσουν την επιβάρυνση της νησιωτική Ελλάδας από την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ.
Λεπτομέρεια: χθες το βράδυ, ο… ερωτών ήταν μεταξύ των 153 που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ τον προϋπολογισμό του 2018, δηλαδή και την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά!
Για τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ περνάει τους νησιώτες;


 
Πηγή

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΦΩΤΟ: Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης "μαλώνουν" για το ποιός θα κόψει την κόρδέλα ασήμαντου έργου-ΤΕΛΙΚΑ κόβει την κομένη κορδέλα ο...

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΦΩΤΟ: Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης "μαλώνουν" για το  ποιός θα κόψει την κόρδέλα ασήμαντου έργου-ΤΕΛΙΚΑ κοβει την κομένη κορδέλα ο...ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (πρωην υποψήφιος σε ακροδεξιό κόμμα )

Για γέλεια και για κλάματα -Για κλάματα  που ο πολίτης που τους ψήφησε πληρώνει τους μισθούς τους. 


 Ούτε ο Πατακός ( 1967) δεν τα έκανε αυτά Σωτήρη μας 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Σωτήρης Αδαμόπουλος επάγγελμα καρδιοχειρουργός
Δήμαρχος Καστοριάς της ΝΔ Ανέστης Αγγελής πρώην βουλευτής  επάγγελμα γεοπόνος και αγρότης


Πηγή Φώτο: + Μητρόπολης Καστοριάς

Τσακαλώτος: «Θα πέσει η κυβέρνηση αν δεν ψηφίσετε τις διώξεις για πλειστηριασμούς»


Εκκληση Τσακαλώτου σε βουλευτές να ψηφίσουν «ναι» στις διώξεις / EUROKINISSI: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκκληση Τσακαλώτου σε βουλευτές να ψηφίσουν «ναι» στις διώξεις / EUROKINISSI: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σαφή αμηχανία έχει προκαλέσει στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η τροπολογία για αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον ασκεί σωματική βία στους συμβολαιογράφους και εμποδίζει τους πλειστηριασμούς.

Προκαλεί, κατά συνέπεια, αίσθηση το γεγονός ότι οι κυβερνώντες βουλευτές δεν έχουν αντιρρήσεις για τα σκληρά μέτρα λιτότητας, τις περικοπές και τους πλειστηριασμούς, αλλά ανησυχούν για τους «μπαχαλάκηδες» που κινδυνεύουν να συλληφθούν επειδή παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς κατοικιών!

Η «ζύμωση» του Ευκλείδη
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απηύθυνε έκκληση στους βουλευτές που απειλούν να καταψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν στη Βουλή πως αν δεν περάσει η τροπολογία, υπάρχει κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.

Κατά πληροφορίες του iefimerida, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την αντίρρησή τους με το περιεχόμενο της τροπολογίας, για την οποία άλλωστε ενημέρωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου - το οποίο συνεδρίασε και πάλι χωρίς ανακοινώσεις.

Το επιχείρημα για τον Λαφαζάνη
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν με το επιχείρημα ότι αν ψηφιστεί η διάταξη εναντίον όσων παρεμποδίζουν τους πλειστηριασμούς, θα μπορεί κάθε συμβολαιογραφείο να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, και αυτό θα είναι αρνητικό για την εικόνα του κυβερνώντος κόμματος. Οι ίδιοι βουλευτές εξέφρασαν επίσης την ανησυχία ότι «η αυτεπάγγελτη δίωξη θα κάνει ήρωες κάποιους σαν τον Λαφαζάνη, ο οποίος μπορεί να μπει στη Βουλή με αυτό το θέμα».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε πως η μάχη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και της υλοποίησης του προγράμματος συνδέεται άμεσα με την υλοποίηση των πλειστηριασμών.
Ωστόσο, πολλοί βουλευτές επέμειναν πως δεν θέλουν να ψηφίσουν την τροπολογία απόψε στη Βουλή. «Αν δεν ψηφίσετε, θα πέσει η κυβέρνηση» ήταν η απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Πολλοί από τους βουλευτές εξέλαβαν όσα είπε ο ΥΠΟΙΚ ως «έμμεσο εκβιασμό».

Ετσι, μετά από αυτό το παρασκήνιο κατέληξαν στο να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, προκειμένου να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, η οποία θα γίνει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ
Ετσι, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος από τις 3.30 δίνουν εξηγήσεις στην -κεκλεισμένων των θυρών -συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να στηρίξουν την τροπολογία οι βουλευτές.
Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κοντονής: «Δεν θα αφήσουμε τους τρελούς να ανοίγουν τα κεφάλια των συμβολαιογράφων»
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής υπεραμύνθηκε της τροπολογίας που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων μπλοκάρουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.
«Η διάταξη αυτή δεν συνδέεται με την πρώτη κατοικία αλλά την προστασία όσων κάνουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Εδώ μπορεί να μπει ένας τρελός και να τους ανοίξει το κεφάλι. Δεν γίνεται να τους αφήσουμε απροστάτευτους από τη στιγμή που επιτελούν δημόσιο καθήκον» είπε.

Και πρόσθεσε: «Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγαλοοφειλέτες και τους μεγαλοκαρχαρίες, οι οποίοι πήραν τα δάνεια εκατομμυρίων και οι οποίοι έφτιαξαν τις βίλες και έβγαλαν τα λεφτά έξω. Δεν συνδέεται αυτή η διάταξη με πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία. Δεν μπορούμε να έχουμε 2 μέτρα και δύο σταθμά για συμβολαιογράφους. Δηλαδή να ισχύει το αυτεπάγγελτο για όσους κάνουν φυσικούς πλειστηριασμούς και να μην ισχύει και να μένουν απροστάτευτοι όσοι κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς» είπε, στρεφόμενος και προς το εσωτερικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΡΕ ΚΑΝΕΙ 9% -ME ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ! «ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ» ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ!! ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ! ΓΛΥΦΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!


111
Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει την δημοφιλή Ελληνοφρένεια, η οποία ενοχλούσε πολλούς με την σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Η τηλεθέαση μόνο χαμηλή δεν ήταν αφού «χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%.
Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».
Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα.
Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις – η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.
Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την επιστολή 25 βουλευτών του κόμματος που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.
«Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα» έγραφε παλαιότερα το Left.gr για την ραδιοφωνική εκπομπή παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.
Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της ελληνοφρένειας λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα
Περίεργος ο ρόλος και του αντιπροέδρου του ΑLPHA Δήμου Βερυκίου! Καλά πληροφορημένες πήγες στο κανάλι μας έλεγαν ότι έβαλε και αυτός το χεράκι του στο πρόωρο τέλος της σατιρικής εκπομπής!

Πλέον και επίσημα το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά ανήκει στην κατηγορία των ΜΜΕ που στηρίζουν την πολιτική Τσίπρα με ναυαρχίδα προπαγάνδας το δελτίο των 7 του Αντώνη Σρόιτερ
Σύμφωνα με πηγές του καναλιού λοιπόν, η Ελληνοφρένεια τελείωσε λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Όπως σημειώνουν από το κανάλι της Κάτζας, η τηλεοπτική αγορά είναι πολύ σκληρή το τελευταίο διάστημα. Από τον Alpha τονίζουν πως η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, όμως το τηλεοπτικό πρόγραμμα σημείωνε συχνά τη φετινή σεζόν τηλεθέαση που δεν ξεπερνούσε ούτε το 10%. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

To makeleio.gr λέει ότι αυτό είναι μια υποκριτική θέση! Η εκπομπή της Μενεγάκη κάνει 9% και δεν έχει κοπεί ακόμα!

Με πληροφορίες από το makeleio.gr infowar.gr usay.gr



Εντατικοποιεί χωρις προσχήματα την λογοκρισία το facebook υπέρ της φασιστερής κυβέρνησης σε βάρος "επώνυμων" γνωστών σχολιαστών, δημοσιογράφων, και στοχαστών

  Εντατικοποιεί χωρις προσχήματα  την λογοκρισία το facebook υπέρ της φασιστερής κυβέρνησης σε βάρος "επώνυμων" γνωστών σχολιαστών, δημοσιογράφων, και στοχαστών 
Ειναι κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει με κρυφο -μυστικό τρόπο η κυβέρνηση απο τον Αυγουστο του τρέχοντος έτους 2017 σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες - δηλώσεις χρηστών του facebook 
Δημιουργεί εμπόδια το faceboook  σε αντίθετες με την κυβέρνηση ιστοσελίδες και μπλόκς που επιχειρούν να δημοσιεύουν ενημερωτικά  άρθρα, σχόλια, στοχασμούς  και ρεπορταζ  τα οπόια αποκαλύπτουν την υποτακτική  αλλά και την αντισυνταγματική συμπεριφορά του Πρωθυποργού μελών της κυβέρνησης και της δημόσιας διοικησης . 
Ομως τις τελευταίες ημέρες αυτο γίνεται χωρίς ίχνος δικαιολογίας χωρίς προσχήματα -το facebook μπλοκάρει κάθε σχόλιο δήλωση η δημοσίευση όχι μόνο απλών χρηστών αλλά και γνωστών "επωνύμων δημοσιογράφων -σχολιαστών - στοχαστών όπως του Γιώργου Αδάλη, του Μανώλη Μάνου, της Πόπης Σουφλή   και πολλών άλλων 
To facebook σε "συνεργασία' με την αυταρχική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ θέλει να αποκόψει τον λαό απο υγιής πηγές ενημέρωσης να μην έχει την δυνατότητα της ενημέρωσης.
 
 
George Adalis B πρόσθεσε 13 σχόλια σε αυτό.
Προς τον "δικαστή" του FaceBook που εχτές "αποφάσισε" να με μπλοκάρει για 24 ώρες:
Oταν εσύ πήγαινες -στο διαδίκτυο-, εγώ είχα ήδη ... έρθει κι έπινα καφέ! Για την πληρωμένη πουστιά σου, θα στα πω σήμερα στις 8:00 το βράδυ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και θα τα γράψω όπου μπορώ!!! Για να μάθει ο κόσμος τι κουφάλες είστε και τι σκοπό έχετε!!! Τα λέμε το βράδυ ... λαμόγια!
Τόσο πολύ σε πείραξε ρε τζουτζέ του Τσίπρα που ξεβράκωσα με στοιχεία το ... μικρό αφεντικό σου και τις ΜΚΟ;;;
ΥΓ
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα για να βρω ΠΟΥ και ΠΩΣ προσέβαλλαν την μπουρδελοποιημένη … «κοινότητά» σας και ένα έχω να σας πω:
XAXAXAXAXAXAAAAAAAAA



Η ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ μου απαγορεύει να αναδημοσιεύω και σε ομάδες που είμαι Συντονιστής

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε

Κοκαΐνη και παιδοφιλία στο Βατικανό




Oι έρευνες για τους παραλήπτες των ναρκωτικών και του υλικού παιδικής πορνογραφίας συνεχίζονται, ενώ από την Αγία Έδρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση.  






Τι να πει, η... "αγία έδρα" του ΣΑΤΑΝΑ;

Για τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που εξαφανίζονται; 

Για τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που βιάζονται; 

Που δολοφονούνται;

Που πουλιούνται στην βιομηχανία του sex; 

Που αφαιρούνται τα όργανά τους;

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;


Καλλιόπη Σουφλή

Κοκαΐνη και παιδοφιλία στο Βατικανό

   Xρήστος Μαζάνης 


Ήταν πρωί του περασμένου Σεπτέμβρη όταν οι καραμπινιέρι της Ρώμης, έπειτα από πληροφορίες συλλαμβάνουν τον 47χρονο Οστίλο Ντελ Μπάλτζο, υπάλληλο του Βατικανού.
Είχε μόλις βγει από το γραφείο του και η σύλληψη γίνεται πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του μάρκας Ford Focus. 

Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, στο όχημά του βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης αλλά και τρία usb τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας (βίντεο και φωτογραφίες).

Οι αστυνομικοί, ήταν σίγουροι πως τα ναρκωτικά αλλά και τα βίντεο δεν ήταν για δικιά του χρήση. Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες, όπως αναφέρουν οι Αρχές, ο υπάλληλος δεν έχει βγάλει λέξη. 
Ωστόσο η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης. «Έχει κλειστεί σε μια περίεργη θρησκευτική σιωπή», δηλώνει υψηλόβαθμος Ιταλός αξιωματικός ο οποίος έχει γνώση της υπόθεσης.



Πώς όμως οι έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα βίντεο δεν ήταν για δικιά του χρήση; Πώς ξέρουν εάν τα βίντεο έμπαιναν ή έβγαιναν στο Βατικανό ; 
Όπως αναφέρουν οι εξειδικευμένοι αστυνομικοί, αφού έψαξαν το κινητό του τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του στο γραφείο του δεν βρήκαν ίχνη, κάτι το οποίο δεν συνάδει με τις περιπτώσεις παιδόφιλων. 
Άλλωστε και ο δικαστής που τον δίκασε αρχικά αναφέρει στην έκθεσή του χωρίς δισταγμό ότι «το υλικό βρισκόταν στην κατοχή του προκειμένου να μεταφερθεί σε τρίτους».

Ο κατηγορούμενος, μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο
Ο κατηγορούμενος, μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο


Ο Nτελ Μπάλτζο εργαζόταν στο Ποντιφικό Συμβούλιο για τον Πολιτισμό, το θεσμό της Εκκλησίας που συντονίζει ο Καρδινάλιος Τζιανφράνκο Ραβάσι.

Oι έρευνες για τους παραλήπτες των ναρκωτικών και του υλικού παιδικής πορνογραφίας συνεχίζονται, ενώ από την Αγία Έδρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση
 Οι πράκτορες που έψαξαν το αυτοκίνητό του στελέχους του Βατικανού, σύμφωνα με την αναφορά τους βρήκαν έναν φάκελο ο οποίος περιείχε 30 περιτυλίγματα κοκαΐνης αλλά και 5 στυλό γεμάτα με τη ναρκωτική ουσία.

Έπειτα από τρεις μήνες στη φυλακή «Ρετζίνα Κοέλι», οι ανακριτές αλλά και οι εισαγγελείς, πίστευαν πως ο υπάλληλος θα σπάσει και θα αποκαλύψει τους παραλήπτες. Όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. 
Αντιθέτως ο δικηγόρος του δράστη, Άντζελο Στανίσια, ζήτησε την απελευθέρωση του πελάτη του ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 
Η ανακριτής Ντανιέλα Νταουρία απέρριψε το αίτημα στις 4 Δεκεμβρίου και προτίμησε να εξαναγκάσει τον κατηγορούμενο υπό κατ 'οίκον περιορισμό με το ηλεκτρονικό βραχιόλι. 
Όπως δήλωσε, «ο κατηγορούμενος εργάζεται σε άλλο κράτος το οποίο μπορεί να του προσφέρει προστασία».

Oι έρευνες για τους παραλήπτες των ναρκωτικών και του υλικού παιδικής πορνογραφίας συνεχίζονται, ενώ από την Αγία Έδρα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση. 



Πηγή