25 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ:ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Κωμική ταινία θυμίζει H Δήλωση του Σ.Αδαμόπουλου για την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016





Την κωμική ταινία "Παλεύω με τον εαύτο μου" θυμίζει η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς εκλεγμένο  με   Περιφερειάρχη τον Θ. Καρυπίδη ο οποίος σαν περιφερειακός συνδιασμός υπάγεται στον ΣΥΡΙΖΑ ή εν πάσει περιπτώσει εκλεκτηκαν στηριζόμενοι σε δηλώσεις υπέρ τους στον Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε τι λέει ο ...άνθρωπος.!
"" Καταγγέλει σκοτεινούς κύκλους " Εχουμε χάσει όλα τα παιδιά στο εξωτερικό"  Προσπαθούν να κατεβάσουν τα σύμβολα μας απο τις σημαίες "
Εκτός απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή - η φιλική του κυβέρνηση, κάνει αυτά ακριβώς που "καταγγέλει" ο Αντιπεριφερειαρχης του Θ.Καρυπίδη   - Για τους  Τσίπρα και Καμμένο λέει;
Τότε η μόνη ειλικρινείς καταγγελία είναι η παραίτηση, διαφορετικά αποτελεί προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης των Καστοριανών πολιτων "Παλεύει με τον εαυτο του" ;

 Πριν λίγες μέρες μόλις,  κάλεσε τους δημάρχους να του υποδείξουν άμεσα χώρους που θα διαθέσουν οι τρείς δήμαρχοι του νομού Καστοριάς για την δημιουργία HOT SPOT και στην Καστοριά, ποιόν  λαό εμπαίζει με την δήλωση του  ο κ..Σ. Αδαμόπουλος ; ο πρωην υποψήφιος βουλευτής  ακροδεξιού κόμματος (οχι της Χ.Α) και νύν μέλος " αριστερού" Περιφερειακού συνδιασμού.

                                                     .
Φωτο αρχείου
Βιντεο:alfa news kastoria

fyllokaiftero1.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ- Στη Βέροια: Κάτοικοι εμπόδιζαν το λεωφορείο με τους λαθροπρόσφυγες από την Ειδομένη



Ενταση στη Βέροια: Κάτοικοι εμπόδιζαν το λεωφορείο με τους πρόσφυγες από την Ειδομένη [βίντεο]

Μια δυσάρεστη υποδοχή αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες που πείσθηκαν να εργκαταλείψουν την Ειδομένη και να μεταφερθούν στο hotspot της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του «Ε» το λεωφορείο, το οποίο έφυγε στις 17:00 από την

Ειδομένη, όταν έφτασε στη Βέροια, βρέθηκε μπροστά σε συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής που δεν άφηναν το λεωφορείο να περάσει.

Εξάλλου, το απόγευμα, ομάδα προσφύγων που εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα, προσπάθησε με συνθήματα να αποτρέψει αυτούς που επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο προκειμένου να φύγουν από την Ειδομένη για τη Βέροια.


                                                   .

 Πηγή:  iefimerida.gr

ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΕΝΤΟΛΗ ΚΙΣΣΙΝΓΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: “ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Μετά από το μεγάλο ανθελληνικό παραλήρημα του Κίσσινγκερ στις 7 Μαρτίου στην σύσκεψη των Ιλλουμινάτι, όπου φέρεται να είπε για μας τους Έλληνες: «Τhey must be undone! Πρέπει να τους ξεκάνουμε!«, έδωσε στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, μία νέα εντολή: “ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ”.!!!
Αλλά όπως φαίνεται, αυτές τις εντολές του Κίσσινγκερ δεν τις μαθαίνουν οι ………. “γάτοι” της “πληροφόρησης” για να ενημερώσουν τους Έλληνες.
Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.
Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.
Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων.
Ετοιμάζονται λοιπόν να μας ξεκάνουν με τον ΝΟΜΟ και θεωρούν πως οι Έλληνες θα τον ……. δεχτούμε τον αφοπλισμό, αφού …… το λέει η ……. προφητεία του αγίου Κοσμά του Αιτωλού. («Θα σας ζητήσουν τα όπλα. Να έχετε διπλά να κρατήσετε το ένα. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα σώσει».)
Ναι αλλά η προφητεία αυτή του αγίου Κοσμά, έχει ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ το 1936 και τώρα προσπαθούν να την “επαναφέρουν” , αλλά με …….. διαφορετικό τρόπο, για να μας αφοπλίσουν πρώτα και μετά να μας εξοντώσουν.
Εξηγούμαι: Το 1936, (με δόλο πάλι πριν τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο) η Κυβέρνηση Μεταξά ζήτησε από τους Έλληνες τα όπλα, με την αιτιολογία ότι τα χρειαζόταν ο Ελληνικός στρατός. Δεν υπήρχαν τότε κυνηγητικά όπλα και όποιος είχε όπλο, ήταν πολεμικό από τον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Αλλά τότε, ήταν ακριβώς όπως το είχε πει ο άγιος Κοσμάς. Τα ΖΗΤΗΣΑΝ τα όπλα, δεν τα ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ. Δηλαδή αν ήθελες έδινες, αν ήθελες κράταγες και ένα. Ο μεγάλος όγκος των όπλων τότε , παραδόθηκαν φυσικά από τους Κρητικούς, που πάντα ήταν οπλισμένοι. Τότε βέβαια δεν άκουσαν τον άγιο Κοσμά, γιατί δεν διάβαζαν τα χειρόγραφα των προφητειών όπως σήμερα, αλλά ούτε και οι Πνευματικοί ποιμένες τότε, ασχολούνταν με τις προφητείες για να ενημερώνουν τον κόσμο ως όφειλαν.
Έτσι έμεινε στην ιστορία ως ο “αφοπλισμός της Κρήτης” και φυσικά πρώτα τους αφόπλισαν και μετά τους επιτέθηκαν οι Γερμανοί.
Πάντα προδότες και δόλιοι κατά των Ελλήνων είναι.
Έτσι λοιπον, έχει επαληθευτεί η προφητεία του αγίου Κοσμά, γιατί αν ψηφίσουν σήμερα νόμο αφοπλισμού των Ελλήνων, δεν θα δίνουν φυσικά την δυνατότητα αν θέλεις να κρατήσεις τα μισά. Το καταλάβαμε;; Οπότε δεν αφορά το σήμερα η προφητεία αλλά τον αφοπλισμό του 1936. Θέλουν να κάνουν μία παραποίηση της προφητείας, που αυτούς φυσικά τους εξυπηρετεί, για να αφοπλίσουν τους Έλληνες.
Σήμερα όμως δεν μιλάμε για άγνωστης προέλευσης πολεμικά όπλα, αλλά για κυνηγητικά και νόμιμα αγορασμένα, με νόμιμες άδειες κατοχής, που εκτός των άλλων είναι και μία νόμιμη ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Οποιοσδήποτε νόμος θα προσκρούσει και σε άρθρα του Συντάγματος, που θα αφορούν απαλλοτρίωση νόμιμης κινητής ιδιοκτησίας.
Να προσέχετε γιατί θα δείτε και θα ακούσετε πολλούς “λαγούς” και “παπαγάλους” να προπαγανδίζουν το μάζεμα των όπλων, για να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη. Και όχι φυσικά με τον τρόπο αυτής της δημοσίευσης που ενημερώνει και ξεσηκώνει, αλλά με ένα άλλο τρόπο υποδούλωσης της αντίδρασης.
Θέλουν να μας ξεκάνουν λοιπόν, αλλά μας φοβούνται τόσο πολύ, που μας θέλουν και άοπλους.
Ρε δειλές παλιοαδερφές, μήπως μας θέλετε και …… δεμένους;;;;;
Μωρή π@υτ@ν@ Κίσσινγκερ, πολλά έχεις πει για τους Έλληνες, αλλά είσαι μία κλ@νι@ρ@ κότα. Τίποτα περισσότερο. Μας θέλεις και άοπλους, μας θέλεις και …δεμένους, μήπως να πέσουμε και για…. ύπνο, ή και πάλι φοβάσαι;;;;;
Ρε τον φόβο μας νάχετε και με τον φόβο μας να ζείτε.!!!!

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!!!!!!

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1094232663930286&id=97908445877844
katohika
 

(Βιντεο :Ο Θούρειος του Ρήγα Φεραίου) Στο διαδίκτυο κυριαρχεί η ευχή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ





                                                    .


Εικόνες του μέλλοντος απο μαθητικές παρελάσεις Ισλαμιστών μαθητών με μανδύλες ανάμεσα σε ελληνόπουλα.


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 12 η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.






Την παρέλαση παρακολούθησαν ο υφυπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των κομμάτων και της εκκλησίας.



Με φωτογραφίες απο την πηγη


Το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης πιέζει τα παιδιά και τους γονείς τους να αγαπήσουν τους πρόσφυγες, διαφορετικά σε ονομάζουν ρατσιστή




Οι γονείς των παιδιών από το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης μας έστειλαν μια επιστολή για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους! Μια δασκάλα του σχολείου πιέζει τα παιδιά να μην εκφράσουν την γνώμη τους διαφορετικά θα είναι ρατσιστές!!! Εδώ θα διαβάσετε την καταγγελία των γονέων:

Καταγγελία γονέων του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης

Απευθυνομαστε σε ολους τους Ελληνες ή τουλαχιστον σε οσους εχουν απομεινει ..κυριως ομως, απευθυνομαι στους γονεις.
Με λυπη διαπιστωνουμε οτι, το σχολειο σαν σχολειο δεν υφισταται πια.
Θα μου πειτε, τωρα το καταλαβες;;;

ΟΧΙ, απλα τωρα δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα.
Το σχολειο τα τελευταια χρονια, εχει μετατραπει σε εργοστασιο που παραγει πολτοποιημενα μυαλα στην πλειοψηφια.
Οπου, η ελευθερη σκεψη ειναι απαγορευμενη και κατακριτεα.
Τα παιδια μας, διδασκονται ενα σωρο αχρηστα πραγματα, οπως πως να υποχωρουν και να υποδουλωνονται.

Αυτο το λεω με αφορμη μιας ομιλιας, που πραγματοποιηθηκε στις 22-3-2016 σε Γυμνασιο της Κατερινης, με ΘΕΜΑ το προσφυγικο και το ρατσισμο.
Στην ομιλια, υπηρξε παροτρυνση της καθηγητριας για βοηθεια και αποδοχη των μαθητων, προς τους καημενους και ταλαιπωρημενους προσφυγες.
Και πως, οποιαδηποτε αλλη σκεψη και αντιληψη ειναι κατακριτεα και ρατσιστικη.
Δεν ελειψε μαλιστα, η συγκεκριμενη καθηγητρια να ευχηθει, σε μαθητη που ειχε αντιθετη γνωμη απο την δικη της…..λεγοντας του( Σου ευχομαι, οταν μεγαλωσεις να εχεις αφεντικο, εναν απο αυτους και να σου φερεται με τον ιδιο ρατσιστικα).


Οι ερωτήσεις που θέτουμε είναι:

Αυτος ειναι ο ρολος και η δουλεια του εκπαιδευτικου;;;
Να κατευθυνουν τα παιδια μας και σε ποια κατευθυνση;;;
Να ελεγχουν τη σκεψη τους με ποια αρμοδιοτητα;;;
Να υποδεικνυουν τι;;;
Οταν το σωστο για καποιον, ειναι λαθος για μενα η το αντιθετο.
Να εκφοβιζουν ποιον, τον εφηβο;;;
Του στυλ κατσε καλα γιατι αυριο, μεθαυριο ξερεις τι θα παθεις;;;
Σε μια Ελλαδα, οπου ανθρωποι εχουν χασει τη ζωη τους.
Σε μια Ελλαδα, που τα Ελληνοπουλα πεινανε.
Σε μια Ελλαδα, που υπαρχουν εκατομμυρια ανεργοι.
Σε μια Ελλαδα, που ανθρωποι κοιμουνται στα παγκακια και στον δρομο.
Σε μια Ελλαδα, που 6χρονια τωρα την χτυπανε εχθροι και φιλοι απο παντου.
Στα σχολεια πνιγουν καθε μορφη ελευθεριας ……..
ΥΓ Και ολα αυτα δυο μερες πριν τη διπλη Εθνικη μας εορτη.
25Μαρτιου και Ευαγγελισμος της Θεοτοκου.

ΚΟΡΑΞ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ!!!




katohika.gr