02 Απριλίου 2017

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; Προκάλεσαν ζημιά 2.000.000 ευρώ στο Δημόσιο, πήραν ΜΙΖΕΣ ύψους 1.500.000 ευρώ...πλήρωσαν 10.000 - 15.000 ευρώ και α φ έ θ η κ α ν ...ελεύθεροι !!!



Αναγνώρισε και στους τρεις το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
 
 Έτσι, οι καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ως 15.000 ευρώ.



Αχ αυτή η ... δικαιοσυνούλα... τι ευαίσθητη που είναι, όταν πρόκειται να δικάσει ΛΑΜΟΓΙΑ, που έχουν χλαπακιάσει τ' άντερά τους σε χρήμα και μίζες...

Για τον καστανά όμως και την γριούλα, επέβελε ποινές φυλάκισης ...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

Α ρε... Σαπφώ Νοταρά που σας χρειάζεται... αλλά με αληθινό ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.

     Καλλιόπη Σουφλή

Αναλύτής Δημοσιογράφος





Βαριές ποινές για τις μίζες της 'DePuy' επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε τρεις καθηγητές ιατρικής του ΑΠΘ.  
 
 
Οι τρεις πανεπιστημιακοί ορθοπαιδικοί ιατροί καταδικάστηκαν σε κάθειρξη από 11 ως 14 ετών, με το δικαστήριο να αποφασίζει παράλληλα, την δέσμευση της περιουσίας τους σε ύψος ανάλογο με το ποσό της δωροληψίας για την οποία τους καταδίκασε, δηλαδή το 1,5 εκατομ ευρώ...
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ιατροι
Οι κατηγορούμενοι κάθισαν στο εδώλιο έπειτα από έρευνα του ΣΔΟΕ, που αποκάλυψε καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνταν από την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητος. 
 
 
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, εισέπρατταν μίζες και άλλες παροχές (ταξίδια, γεύματα κ.ά.) από την DePuy, θυγατρική της 'Johnson & Johnson' για την χρήση ορθοπαιδικών υλικών της εταιρείας, τα οποία στη συνέχεια  «ξ έ π λ ε ν α ν»  με την αγορά ακινήτων, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, με γονικές παροχές κ.ά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για σκαφη αναψυχης
Το βούλευμα προσδιορίζει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ το συνολικό ποσό με το οποίο επωφελήθηκαν οι τρεις πανεπιστημιακοί και στα 2 εκατομμύρια ευρώ την ζημιά που προκάλεσαν στα δημόσια νοσοκομεία «Ιπποκράτειο», «Γ.Γεννηματάς» και «Γ.Παπανικολάου», στα οποία υπηρετούσαν την περίοδο του σκανδάλου (2000-2006).

Σχετική εικόνα
Η διερεύνηση του σκανδάλου 'DePuy' ξεκίνησε έπειτα από τις αποκαλύψεις στελέχους της εταιρείας, σύμφωνα με το οποίο τα προϊόντα πωλούνταν στην Ελλάδα υπερτιμολογημένα κατά 35%, με ποσοστό 20% να εισπράττεται από τους συνεργαζόμενους γιατρούς. Στα ποινικά δικαστήρια της Αθήνας εκκρεμούν οι δίκες πολλών άλλων γιατρών, που συνδέονται με το ίδιο σκάνδαλο.
Παρά την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας για αθώωση των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών, οι τρεις πανεπιστημιακοί γιατροί καταδικάστηκαν – σε κάθειρξη 14 ετών ο ένας και 11 ετών οι άλλοι δύο - για τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση. 

Αναγνώρισε και στους τρεις το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και δέχτηκε η έφεσή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
 
 Έτσι, οι καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ως 15.000 ευρώ.
Και οι τρεις στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως οι καταθέσεις και τα περιουσιακά στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή τους έχουν αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο από την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητος.



Πηγή

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελπίδα Έρχεται - ψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ

 «H Ελπίδα έρχεται – Η Ελλάδα προχωράει – Η Ευρώπη αλλάζει» είναι το βασικό μήνυμα  σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που εστιάζει στις στιγμές απελπισίας που περνάνε οι Έλληνες και επιχειρεί να μεταδώσει ελπίδα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμφανίζεται πουθενά στο σποτ,          

     




  Τι είπε όμως ο Μπαλάφας: Οι πολίτες ήξεραν ότι θα έρθουν νέα δύσκολα μέτρα!

Promoted Content
 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ
Ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να έχει τίτλο κανονικά: «Ούτε τσίπα». Αλλά ποιος την έχασε, βρε αδέρφια, ώστε να τη βρουν τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μπαλάφας;

Βγήκε, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και είπε το εξής… αμίμητο: «Ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα, δύσκολα μέτρα, όπως η μείωση του αφορολόγητου ή μείωση των συντάξεων. Αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις προσπαθούμε να λειάνουμε με την διαπραγμάτευση. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές».
Σωπάτε, κύριε υφυπουργέ! Τα ήξερε όλα ο λαός… Όταν θέλατε την ψήφο του, του μοστράρατε κατάμουτρα το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», του μιλούσατε για «σκισμένα Μνημόνια» και για νταούλια και ζουρνάδες! Αυτά τα ξεχάσατε;

Πρόσθεσε δε: «Τα μέτρα θα θίγουν ένα τμήμα τη μεσαία τάξη και όχι τους μικρομεσαίους. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Οι περικοπές στις συντάξεις θέλουμε να ισχύσουν το 2020, 2021 και 2022 ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα».
Θέλετε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, όταν διαρρηγνύατε, ως δήθεν αριστερή αντιπολίτευση, τα ιμάτιά σας σε οποιαδήποτε προκλητική μείωση των συντάξεων. Τα λησμονήσατε κι αυτά…

Επειδή, όμως, μιλάτε χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής για «τζάμπα μαγκιές», καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο περισσότερο: Τζάμπα μαγκιά είναι να τάζει κανείς «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», να μιλάει για «κόκκινες γραμμές» και ύστερα, με το πρώτο, κιόλας, αγριεμένο βλέμμα των δανειστών, να λουφάζει στη γωνία και να ρουφάει το αυγό του!
Ο Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 – 520 π.Χ.) έλεγε πολύ σοφά: «Μην προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας». Και επειδή, η κυβέρνησή σας νιώθει μια σχετική… αλλεργία κάθε φορά που ακούει αρχαία Ελληνικά, ας σας το πούμε και στη νεοελληνική γλώσσα: «Να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις».



Σφαλιάρα στους -ευρωλάγνους τρομοκράτες πολιτικούς μελέτη της Bank of America: Υποτίμηση μόνο 7,5% της δραχμής σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ!





H δραχμή θα υποτιμάτο 7,5% έναντι του ευρώ, αν διαλυόταν σήμερα η Ευρωζώνη και υπήρχε επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, σύμφωνα με μελέτη της Bank of America, στην οποία αναφέρεται δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.
Η μελέτη, με τίτλο: «Η ημέρα μετά το ευρώ», που έχει συνταχθεί από έναν Έλληνα, τον Αθανάσιο Βαμβακίδη, σημειώνει ότι κα το νέο ισπανικό νόμισμα θα υποτιμάτο 7,5% σε σχέση με το ευρώ, ενώ το νέο γερμανικό μάρκο θα ανατιμάτο κατά 15% και το νέο γαλλικό νόμισμα θα έχανε το 5% της αξίας του.
Οι υπολογισμοί αυτοί έχουν γίνει με βάση τις βασικές μακροοικονομικές διαφορές μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης, ωστόσο, στην πράξη η ανατίμηση του μάρκου και οι υποτιμήσεις των νομισμάτων της Περιφέρειας της Ευρωζώνης μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερες, σύμφωνα με τον Βαμβακίδη.
Η Welt διερωτάται, γιατί η Bank of America δημοσιεύει τώρα μία τέτοια μελέτη, όταν έχουν χάσει πολλά χρήματα οι κερδοσκόποι που προέβλεπαν το τέλος του ευρώ. Η απάντηση που δίνει ο Βαμβακίδης είναι ότι η χαλαρή νομισματική πολιτική της ΕΚΤ θα σταματήσει κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον και αυτό θα προκαλέσει σε πολλές χώρες προβλήματα λόγω του υψηλού δημόσιου χρέους τους.
Και οι Ευρωλάγνοι τρομοκρατούν τον κόσμο με υποτίμηση της δραχμής μέχρι και 50% μετά την έξοδο από το Ευρώ....

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ"!

Σχόλιο ιστολογίου : Ο κος Β. Αλεβιζόπουλος είναι γνωστός από τον πολυετή αντιστασιακό αγώνα του στη νέου τύπου κατοχής που βιώνει ο λαός και η πατρίδας μας. Εδώ και εδώ μπορείτε να δείτε παλιότερες δημοσιεύσεις με τις απόψεις του απέναντι στα δεινά που έχει φέρει η παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μας.


Καταγγελτικός ο Βασίλης Αλεβιζόπουλος, Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας), κατά των Τσίπρα-Καμμένου ζητώντας να κάτσουν στο σκαμνί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Όπως επισήμανε στο Εκρηκτικό Δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη, οι Τσίπρας-Καμμένος και όσοι υπέγραψαν το 3ο Μνημόνιο διέπραξαν εσχάτη προδοσία διότι υπέγραψαν την παράδοση του εθνικού εναέριου χώρου στους τοκογλύφους και δη τους Γερμανούς! Δεν φτάνει δηλαδή που παρέδωσαν 14 περιφερειακά αεροδρόμια στη FRAPORT, παραδίδουν και τον εθνικό μας εναέριο χώρο στους Γερμανούς. Κάλεσε δε την αντιπολίτευση, αλλά και την ίδια την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή να ανατρέψει την αρχική της απόφαση και να μην δεχθεί την παράδοση του εθνικού μας εναέριου χώρου στους τοκογλύφους, διαφορετικά ζήτησε να καθίσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία οι Τσίπρας-Καμμένος! 


Σημειώνουμε ότι χθες από την ίδια εκπομπή του Α. Μυλωνάκη, ο κ. Αλεβιζόπουλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη περί παράδοσης του εθνικού μας εναέριου χώρου, από την κυβέρνηση Τσίπρα στους Γερμανούς!!!

 
 Πηγή: Τελευταία Εξοδος

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ...

Κωσταντοπούλου «Σ’ αυτή τη μάχη μπήκα για να αποτινάξουμε τα μνημόνια»

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΙΠΕ <<Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΗΤΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ>>

 Διαβάστε αναδημοσίευση μας απο τον enniko.gr

της Δευτέρας 18 Μαϊου  2015

Κωνσταντοπούλου: Σχήμα λόγου το σκίσιμο  του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

08:05 πμ, Δευτέρα 18 Μαϊ 2015
Εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δήλωσε πως έχει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή ανέφερε πως ήταν «σχήμα λόγου η κατάργηση του μνημονίου με έναν νόμο». Δείτε το βίντεο του STAR.

Διαβάστε επίσης εδω τι έλεγε για τον Τσίπρα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Δεν έχω λόγο να μην του έχω εμπιστοσύνη

Ζωή Κωνσταντοπούλου Η
Γενική ανυπακοή και άρνηση πληρωμής φόρων και εισφορών, στο πνεύμα του Αμερικανού ιντιβιντουαλιστή Χένρι Ντέιβιντ Θόρο, προτείνει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστεύοντας ότι οι Ελληνες κι οι Ελληνίδες είναι ώριμοι-ες να ρίξουν το καθεστώς των μνημονίων, να βρουν την πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους, να παλέψουν και να νικήσουν

• Διαβάζουμε ότι η Πλεύση Ελευθερίας λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και ότι η δομή της διαφέρει από αυτήν άλλων πολιτικών κομμάτων και είστε ανοιχτή στην κοινωνία. Υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου;

Η Πλεύση Ελευθερίας είναι μια μάχη, ένα κίνημα απελευθέρωσης της χώρας και των ανθρώπων, όχι «άλλο ένα κόμμα». Γεννιέται από εκείνους που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, να διακινδυνεύσουν, να εκτεθούν. Με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και κόστος.
Τη συγκροτούμε με κινηματικές δράσεις και έμπρακτες πρωτοβουλίες (Οχι στα Ναι τους, Δικαιοσύνη για όλους, Ανυπακοή, Δεν υποκλίνομαι), και όχι με γραφειοκρατικούς μηχανισμούς.

Παρά τη φίμωση, την προπαγάνδα, τον υπόγειο και φανερό πόλεμο, που μαίνεται όχι μόνο από το σύστημα αλλά και από το παράλληλο κρυφο-σύστημα κάποιων βολεμένων και ακριβοπληρωμένων δήθεν επαναστατών, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, σε ολόκληρη τη χώρα και στη διασπορά.

Επιλέξαμε το δύσκολο: να ανοίξουμε τον δρόμο κι όχι να ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και στον κόσμο κι όχι σε πλάτες ή σε τσέπες άλλων. Αυτό είναι κάτι που ο απλός κόσμος καταλαβαίνει και αγκαλιάζει παντού.

• Πολλοί σας θαυμάζουν για τη στάση που τηρήσατε ως πρόεδρος της Βουλής, αρκετοί όμως εκφράζουν μια δυσαρέσκεια, σας θεωρούν αλαζόνα και αυταρχική και αποκαλούν την Πλεύση Ελευθερίας κόμμα αρχηγοκεντρικό.
Δεν επιδιώκω να τους πείσω όλους ούτε να πείσω με τα λόγια. Οι πράξεις του καθενός είναι που μετράνε. Η δική μου πολιτεία είναι δημόσια κι ανοιχτή.

Το ποια είμαι δεν το έκρυψα ποτέ. Αν το να υπερασπίζεσαι τη δημοκρατία και τους πολίτες απέναντι στην επιβολή, την αδικία και την ασυδοσία είναι αυταρχικό, τότε είμαι αυταρχική. Αν το να μιλάς ανοιχτά και να παλεύεις με όλη σου τη δύναμη γι’ αυτά που πιστεύεις, μέχρι τέλους, είναι αλαζονικό, τότε είμαι αλαζονική. Το ότι η Πλεύση Ελευθερίας δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία μου είναι γεγονός.

Εχω την ευθύνη της συγκρότησής της. Δεν θα κρυφτώ πίσω από άλλους για να μειώσω την ευθύνη μου, όπως έκανε ο Τσίπρας όταν πρόδωσε τον λαό και τις δεσμεύσεις του για την εξουσία και τα κολλητιλίκια με τους κατακτητές. Ηγεσία σημαίνει ευθύνη, όχι εξουσία.
Η δική μου ευθύνη είναι να εγγυηθώ ότι θα βρει έκφραση και δικαίωση αυτή η τεράστια πλειοψηφία του λαού μας που καταδυναστεύεται από τα μνημόνια και δεν θέλει να ζήσει σαν δούλος.

• Πολλοί, ενώ είναι φιλικοί μαζί σας, δυσφορούν από τους χαρακτηρισμούς σας για τον κ. Τσίπρα («προδότης», «ξεφτιλισμένος»), θεωρώντας πως είναι σκληροί πολιτικά και υπέρ το δέον υβριστικοί.

Λέω αυτό που πιστεύω. Η ειλικρίνεια δεν είναι βρισιά. Είναι υποκρισία να καλλωπίζεις λεκτικά πράξεις αποτρόπαιες και αποκρουστικές. Είναι προδότης αυτός που παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια για την καρέκλα του.
Είναι ξεφτιλισμένος αυτός που έλεγε «θα περάσει πάνω από το πτώμα μου όποιος πουλήσει την ΕΥΔΑΠ, τη ΔΕΗ, τον ΟΛΠ, τον ΟΛΘ, τα λιμάνια, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις τράπεζες, τα αεροδρόμια, το Ελληνικό» και σήμερα τα χαρίζει όλα αυτά και ό,τι άλλο έχει απομείνει. Διαφωνεί κάποιος σε αυτό; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο.

• Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μπαίνετε οριακά στη Βουλή. Στις επόμενες εκλογές θα συμπράξετε με άλλα κόμματα ή ισχύει η καταστατική σας αρχή (συνεργασία με όλους όσους συμφωνούν στις αρχές σας, «από τα κάτω»);

Δεν ασχολούμαι με τις δημοσκοπήσεις. Δεν τις πίστεψα ποτέ. Είδαμε πώς δούλεψαν και στο δημοψήφισμα και μέχρι τα exit polls ακόμα, για να έρθει ήπια ο θρίαμβος και να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ούτε κίνητρό μου είναι το να μπούμε απλώς στη Βουλή.
Σε αυτή τη μάχη μπήκα, από το 2012, για να αποτινάξουμε τα μνημόνια. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς. Αυτό δεν γίνεται με παραδοσιακές συνταγές και εκλογομαγειρέματα ούτε με την αγωνία της πολιτικής επιβίωσης. Προσωπικά, κάτι τέτοιο δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Θέλω να βρουν ξανά οι άνθρωποι στην πατρίδα μας την πίστη στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους, να παλέψουν και να νικήσουν, να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Δεν βλέπω κανέναν πολίτη ως «από κάτω», αλλά ως κομμάτι του κινήματός μας, που γι’ αυτό δημιουργήθηκε.

• Πιστεύετε ότι η ελληνική κοινωνία θα δείξει ανυπακοή σε συνθηκολογημένες κυβερνήσεις και ότι τελικά θα σας ακολουθήσει;
Ναι. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες δεν θα χαρίσουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους. Δεν θα σκύψουν το κεφάλι. Πιστεύω ότι είναι ώριμη στις συνειδήσεις η ανάγκη να ρίξουμε το καθεστώς των μνημονίων με γενική ανυπακοή. Να αρνηθούμε να πληρώσουμε εμείς, τα παιδιά και οι γονείς μας ένα χρέος που δεν οφείλουμε και που μας φόρτωσαν οι επίορκοι στις πλάτες μας.

Να αρνηθούμε να καταβάλουμε φόρους και εισφορές που επιβάλλονται για να εξαθλιωθούν οι πολίτες και να μπορέσουν να ξεπουλήσουν κάθε γωνιά της χώρας στους δανειστές-κατακτητές. Να αρνηθούμε να υποβληθούμε σε μέτρα που απορρίψαμε με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος.
Να αποκαταστήσουμε τη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία και να αντισταθούμε στη βίαιη κατάλυσή της. Το άρθρο 120 του Συντάγματος, το παλιό 1-1-4, μας δίνει αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα και μας επιφορτίζει με αυτή την ευθύνη. Γι’ αυτό και θα καλέσουμε σε συγκεκριμένες πράξεις γενικής ανυπακοής, με πλαίσιο και στήριξη, ορίζοντας συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.
• Εξακολουθείτε να μιλάτε για το παράνομο χρέος την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να το αποπληρώνει. Τι γίνεται με την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους; Θα έχει -μαθαίνουμε- δημόσια εκδήλωση την ερχόμενη Τρίτη 4 Απριλίου στις 5 μ.μ. στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ίδρυση της Επιτροπής Αλήθειας. Τα προκαταρκτικά της πορίσματα αποτελούν πανίσχυρο όπλο του λαού μας για την αποκήρυξη του παράνομου χρέους. Η Επιτροπή αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.
Ο Ζαν-Λικ Μελανσόν ενέταξε στο προεκλογικό του πρόγραμμα για την προεδρία της Γαλλίας την ίδρυση μιας τέτοιας Επιτροπής με αναφορά στη δική μας, ενώ ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για το Χρέος εξακολουθεί να αναφέρεται στα πορίσματά μας.
Η κυβέρνηση Τσίπρα επιδίωξε να παύσει τις εργασίες και να θάψει το έργο της Επιτροπής. Δεν τους κάναμε τη χάρη. Η Επιτροπή συνεχίζει να υπενθυμίζει πως ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας παραβιάζει τη δημοκρατία και τη διεθνή νομιμότητα. Θα συνεχίσουμε μέχρι να απαλλάξουμε τη χώρα από το άχθος του παράνομου χρέους.

Εγώ, δεν ντρέπομαι γι αυτές...

Εγώ, δεν ντρέπομαι γι αυτές...




 ... ΤΙΣ ΦΤΥΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ!

Γιατί αν ήταν ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, θα 'πρεπε να έχουν σφάξει τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που γέννησαν.
 


Καλλιόπη Σουφλή



Η ΦΥΛΑΚΗ είναι κοντά !! Μας «δουλεύει» ο Μπαλάφας: Οι πολίτες ήξεραν ότι θα έρθουν νέα δύσκολα μέτρα!

Promoted Content
 
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ
Ο τίτλος του κειμένου θα μπορούσε να έχει τίτλο κανονικά: «Ούτε τσίπα». Αλλά ποιος την έχασε, βρε αδέρφια, ώστε να τη βρουν τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μπαλάφας;

Βγήκε, λοιπόν, στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και είπε το εξής… αμίμητο: «Ο ελληνικός λαός γνώριζε ότι θα έρθουν νέα, δύσκολα μέτρα, όπως η μείωση του αφορολόγητου ή μείωση των συντάξεων. Αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις προσπαθούμε να λειάνουμε με την διαπραγμάτευση. Τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές».
Σωπάτε, κύριε υφυπουργέ! Τα ήξερε όλα ο λαός… Όταν θέλατε την ψήφο του, του μοστράρατε κατάμουτρα το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», του μιλούσατε για «σκισμένα Μνημόνια» και για νταούλια και ζουρνάδες! Αυτά τα ξεχάσατε;

Πρόσθεσε δε: «Τα μέτρα θα θίγουν ένα τμήμα τη μεσαία τάξη και όχι τους μικρομεσαίους. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Οι περικοπές στις συντάξεις θέλουμε να ισχύσουν το 2020, 2021 και 2022 ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα υπάρξουν αντισταθμιστικά μέτρα».
Θέλετε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, όταν διαρρηγνύατε, ως δήθεν αριστερή αντιπολίτευση, τα ιμάτιά σας σε οποιαδήποτε προκλητική μείωση των συντάξεων. Τα λησμονήσατε κι αυτά…

Επειδή, όμως, μιλάτε χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής για «τζάμπα μαγκιές», καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο περισσότερο: Τζάμπα μαγκιά είναι να τάζει κανείς «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», να μιλάει για «κόκκινες γραμμές» και ύστερα, με το πρώτο, κιόλας, αγριεμένο βλέμμα των δανειστών, να λουφάζει στη γωνία και να ρουφάει το αυγό του!
Ο Χείλων ο Λακεδαιμόνιος (600 – 520 π.Χ.) έλεγε πολύ σοφά: «Μην προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας». Και επειδή, η κυβέρνησή σας νιώθει μια σχετική… αλλεργία κάθε φορά που ακούει αρχαία Ελληνικά, ας σας το πούμε και στη νεοελληνική γλώσσα: «Να σκέφτεσαι προτού μιλήσεις».
newsbomb.gr
  triklopodia.gr

VIDEO - Από εκδήλωση στο Γκάζι στην Αθήνα... Κοιτάξτε πακιστανική φανατική μουσουλμανική νεολαία που καλλιεργούν στην Ελλάδα!

Πακιστανική νεολαία. Αν το έκαναν Ελληνόπουλα θα γινόταν χαμός και θα έλεγαν οι αριστεροφασίστεροί Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου Λαφαζάνης ότι είναι ρατσιστικές εκδηλώσεις.
Κοιτάξτε πακιστανική φανατική μουσουλμανική νεολαία που καλλιεργούν στην Ελλάδα! Από εκδήλωση στο Γκάζι στην Αθήνα με τις ευλογίες ΣΥΡΙΖΑ, Καμίνη και ΝΔ! 

Στρατιωτικές στολές, παραδοσιακές ενδυμασίες και συνθήματα! Πού είναι οι αντιφασίστες και οι πολιτικά ορθοί που βγάζουν σπυριά με όλα αυτά; 
Καημένα μου προσφυγάκια, που δεν σας αφήνουν οι κακοί φασίστες να μετέχετε της "ελληνικής" παιδείας και να "αφομοιωθείτε"...