15 Δεκεμβρίου 2017

Εθνικό όνειδος: Με απαίτηση του Κ.Γαβρόγλου μετατέθηκαν οι αξιωματικοί που ερευνούσαν τους εξτρεμιστές της μειονότητας




Εθνικό όνειδος: Με απαίτηση του Κ.Γαβρόγλου μετατέθηκαν οι αξιωματικοί που ερευνούσαν τους εξτρεμιστές της μειονότητας


Μετατέθηκαν χθες το βράδι ο Διοικητής Ασφαλείας Κομοτηνής ο οποίος αποσπάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κρατικής Ασφαλείας στην Τροχαία οι οποιοι χειρήστηκαν την γνωστή υπόθεση διερεύνησης του αν υπάρχει διδακτικό προσωπικό του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με επιστημονικό αντικείμενο – πεδίο – ειδικότητα, που σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου “τουρκική μειονότητα”.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πλέον Διοικητής Ασφαλείας είχε χτυπηθεί πριν από 15 μήνες στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής από αναρχικούς, μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως αγαπητό άτομο στην κοινωνία της Κομοτηνής.
Οι δύο αξιωματικοί πλήρωσαν το «μάρμαρο» επειδή έπραξαν το καθήκον τους για να διερευνήσουν τους εξτρεμιστές της μουσουλμανικής μειονότητας που επιχειρούν να επιβάλλουν τον όρο «τουρκική»
Η απομάκρυνσή τους έγινε κατόπιν απαιτήσεως του υπουργείου Παιδείας και πρόκειται για εθνικό όνειδος.
Το pronews.gr  οπως αναφέρει το ίδιο,  είχε ενημερώσει έγκαιρα προ δύο ημερών για την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας το οποίο ζητούσε τον λόγο από την Ασφάλεια γιατί ερευνά εξτρεμιστές.
Σε έγγραφο που έστειλε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ζητούσε «τα πλήρη στοιχεία του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου, του οποίου το επιστημονικό αντικείμενο-πεδίο-ειδικότητα σχετίζεται με το ζήτημα της χρήσης του όρου "τουρκική μειονότητα"».

Επίσης η τοπική Ασφάλεια ζητούσε από το Δημοκρίτειο να απαντήσει εάν υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες ακαδημαϊκών ή άλλων έγκυρων μελετητών, που να ασχολούνται με το παραπάνω ζήτημα.
Απόλυτα φυσιολογικός έλεγχος για λόγους διασφάλισης των εθνικών συμφερόντων και βέβαια συνάδουν απόλυτα με την εθνική γραμμή, τουλάχιστον αυτή που ισχύει μέχρι τώρα που ο Α.Τσίπρας μίλησε για "ανάγκη εκσυγχρονισμού" της συνθήκης της Λωζάνης και ο Ρ.Τ.Ερντογάν για "επικαιροποίησή" της.

Και τότε παρενέβη το (ελληνικό...) υπουργείο Παιδείας, που ζήτησε... εξηγήσεις από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές Κομοτηνής, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι... "η συνταγματικά προστατευόμενη ακαδημαϊκή ελευθερία δεν απειλείται"!
Μετά την αντίδραση του υπουργείου Παιδείας, εκδόθηκε ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία ενημέρωσε ότι "ανακαλείται έγγραφο, το οποίο συντάχθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής και απεστάλη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης την 30 Νοεμβρίου 2017".


Κι έτσι,όποιος θέλει να χρησιμοποιεί τον όρο"τουρκική μειονότητα" μπορεί να το κάνει χωρίς να κινδυνεύει...

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στη Δυτική Θράκη, ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στη μουσουλμανική μειονότητα, έκανε λόγο για «ομοεθνείς» και «συμπατριώτες» του.



Pronews



Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like στην σελίδα μας στο facebook  η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!

 


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"- ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Παντρεύτηκε ο Βασίλης Λεβέντης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"- ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Παντρεύτηκε ο Βασίλης Λεβέντης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Να του ευχήθουμε να ζήσει, να ευτυχίσει και καλούς απογόνους!
Και όμως είναι αλήθεια! Σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2016 είναι παντρεμένος ενώ στο περσινό πόθεν έσχες του 2015 ήταν ανύπαντρος.
Πάντως μείναμε πικραμένοι γιατί δεν μας κάλεσε σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός…

Τελικά έχουμε φάει πολύ σανό, μας το έπαιζε τόσα χρόνια και άνθρωπος της εκκλησίας. Άραγε για ποιόν λόγο τόσα χρόνια δεν παντρεύτηκε;

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες 2015

lev-1

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες 2016

leve
Στο πόθεν έσχες του 2016 δηλώνει παντρεμένος!


 Απο : fonaklas
parapolitiki

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ-Χιλιάδες συνταξιούχοι διαδήλωσαν μπροστά στη Βουλή για τις νέες περικοπέςΤι λένε οι συνταξιούχοι για τις νέες περικοπές στις συντάξεις

Έκλεισε για αρκετή ώρα το κέντρο - Κυκλοφοριακό κομφούζιο




Οργανώσεις απ' όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα - Επιστρατεύθηκαν πάνω από 70 πούλμαν - Σχεδόν 3.000 άτομα στη διαδήλωση - Ένας Γολγοθάς η καθημερινότητά μας, δήλωσαν

Το δικαίωμα στη ζωή διεκδίκησαν χιλιάδες συνταξιούχοι οι οποίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα στην μεγάλη πανελλαδική  κινητοποίηση. Το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό, ενώ στους γύρω δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό χάος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στη διαδήλωση μετείχαν σχεδόν 3.000 συνταξιούχοι. Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα, ενώ σταδιακά αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου.


Περισσότερα από 70 πούλμαν γεμάτα συνταξιούχους από όλη την Ελλάδα έφτασαν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην μεγάλη πανσυνταξιουχικη συγκέντρωση ενάντια στα νέα μέτρα που θα συρρικνώσουν κι άλλο τις συντάξεις.


Οι Πανσυνταξιουχικές οργανώσεις διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα «φωτιά», τα οποία μόλις θα εφαρμοστούν, οι συνταξιούχοι θα δουν ακόμα μια μείωση στην ήδη πενιχρή σύνταξη τους.



Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των συνταξιούχων ζητούν να μην εφαρμοστεί τίποτα από τα νέα μέτρα, παρόλο που είναι μνημονιακές δεσμεύσεις, αλλά ταυτόχρονα να καταργηθούν και τα παλιά μέτρα, επαναφέροντας τις συντάξεις στο αρχικό τους στάδιο.

Από την άλλη πλευρά η προοπτική μείωσης των επικουρικών συντάξεων είναι σχεδόν δεδομένη, αφού οι πρόσφατες εγκύκλιοι από το υπουργείο Εργασίας ενεργοποίησαν μόνιμο μηχανισμό συνεχούς μείωσης αυτών, με τον υπολογισμό των νέων συντάξεων να είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τους οικονομικούς δείκτες και πιο συγκεκριμένα με την ύφεση ή αντίστοιχα την ανάπτυξη, την ανεργία, τους μισθούς αλλά και τη γήρανση του πληθυσμού.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, οι συνταξιούχοι μαγείρεψαν και μοίρασαν φασολάδα και ακολούθως άρχισαν να μπαίνουν στα πούλμαν για το ταξίδι της επιστροφής στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.












Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων έως το 2022 καταφτάνουν νέα μέτρα ύψους 10 δισ. ευρώ με τις περικοπές των συντάξεων παρόλο που οι συνταξιούχοι, απώλεσαν 50 δισ. ευρώ, κατά την περίοδο 2010-2016. Με τον επανυπολογισμό των συντάξεων θα καταβάλλονται οι επικουρικές που θα περιορίζονται ακόμα και στα 30 ευρώ ενώ η μέση επικουρική σύνταξη για όσους έχουν καταθέσει αιτήσεις συνταξιοδότησης από την 1η Ιανουαρίου του 2015 και μετά, υπολογίζεται σε 157 ευρώ.







Δείτε βίντεο: Τι λένε οι συνταξιούχοι για τις νέες περικοπές στις συντάξεις

.


protothema.gr

Η «εν κρυπτώ» υπογραφή πώλησης του ΟΛΘ στο Σαββίδη




Σχεδόν στα κρυφά πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και αυτό διότι οι συχνές επισημάνσεις του πρέσβη των Η.Π.Α, κ. Πάιατ, για το αδιαφανές της προέλευσης των χρημάτων των επενδυτών αναγκάζει την κυβέρνηση να μην δώσει πανηγυρικό τόνο και φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας να μην βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία που θα αποτελούσε εύσημο στο success story της προσέλκυσης επενδυτών που συχνά πυκνά λέει.

Φυσικά η επισήμανση του Αμερικανού πρέσβη έχει σαν κύριο αποδέκτη τον κ. Σαββίδη που μετέχει στη κοινοπραξία και όπως είναι γνωστό την περιουσία του την οφείλει στις επενδύσεις που έχει στη Ρωσία. Βέβαια ο ελληνορώσος επιχειρηματίας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Η.Π.Α. καθώς εκτός από τις αμιγώς επιχειρηματικές του ενέργειες έχει αναμιχτεί ενεργά και με τα Μέσα Ενημέρωσης (Έθνος, Ημερησία, MEGA, Έψιλον), ενώ είναι γνωστές οι σχέσεις του με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι προσπάθειες του να βρίσκεται πάντα κοντά στο Μαξίμου. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CRASH ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Σήμερα υπογράφεται η σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Για το Δημόσιο θα υπογράψει ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Αρης Ξενόφος, ενώ για την κοινοπραξία του επενδυτή ο συντονιστής της Σωτήρης Θεοφάνης και ο διευθύνων σύμβουλος της Terminal Link Μπορίς Βένζελ. Στην υπογραφή θα είναι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των Deutsche Invest Equity Partners Αλεξάντερ φον Μέλενσιν και της Belterra Άρθουρ Νταβίντιαν.

Η κοινοπραξία (South East Gateway Thessaloniki), η οποία αποκτά το 67% του ΟΛΘ έναντι 231,92 εκατ. ευρώ και δέσμευση για επενδύσεις άλλων 180 εκατ., συγκροτείται από: το γερμανικό επενδυτικό κεφάλαιο Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) το οποίο κατέχει και το 47% του σχήματος, τη θυγατρική της γαλλικής ναυτιλιακής τακτικών γραμμών μεταφοράς
εμπορευματοκιβωτίων CMA CGM, Terminal Link, η οποία κατέχει το 33% και την Belterra Investments συμφερόντων Ι. Σαββίδη (20%). Σημειώνεται πως η Terminal Link ελέγχεται σε ποσοστό 51% από την CMA CGM, η οποία ασκεί και το management και άλλο 41% ανήκει στην κρατική κινεζική China Merchants Ports.


Πηγή

Ρομά έδιναν σε υπαλλήλους του ΟΣΕ μίζες από 100 ευρώ!

Ρομά έδιναν σε υπαλλήλους του ΟΣΕ μίζες από 100 ευρώ!



Ανάμεσα στους συλληφθέντες και διευθυντικό στέλεχος της ΟΣΕ - Πώς κέρδιζαν δημόσιους διαγωνισμούς, προσφέροντας την ελάχιστη τιμή - Οι κωδικοί «πιράνχας», «σαλάμια», «φυστίκια»

 

 

 

Το λοιπούνου, για να μην το κουράζουμε...

ΑΠΟΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑ.

Για τους ΡΟΜΑ, ένα γερό χέρι ξύλο και να τους πετάξετε έξω από την Ελλάδα.

Αλλά αυτό, προϋποθέτει ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όχι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

 

  Καλλιόπη Σουφλή 

 Πολικός Αναλυτής



Ρομά έδιναν σε υπαλλήλους του ΟΣΕ μίζες από 100 ευρώ!



 Δημήτρης Πώποτας, Aρια Καλύβα

 

Υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 7 εκατ. ευρώ η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την εγκληματική οργάνωση που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες εκποιήσιμου τροχαίου υλικού από σιδηροδρομικούς σταθμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας η οποία εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.



Η παρουσία της υπόθεσης έγινε σήμερα από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Ανδρέα Αποστολόπουλο και την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Ιωάννα Ροτζιώκου.

Ειδικότερα:
Από την Οικονομική Αστυνομία εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση αποτελούμενη από Ρομά που σε στενή συνεργασία με διεφθαρμένους υπαλλήλους του ΟΣΕ «έκλεβαν» υλικό και άλλα μέταλλα και τα πουλούσαν σε χαλυβουργικές εταιρείες, αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά.

Υπολογίζονται ότι από το Φεβρουάριο του 2015 που ξεκίνησε η δραστηριότητα η ζημιά για το ελληνικό δημόσιο ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένα διευθυντικό στέλεχος της ΟΣΕ ΑΕ που προχωρούσε σε διευκολύνσεις στη συμμορία των Ρομά. 

Όπως προέκυψε οι Ρομά είχαν στήσει 3 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν στο χονδρικό εμπόριο σιδήρου και μετάλλων και σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους υπαλλήλους κέρδιζαν δημόσιους διαγωνισμούς προσφέροντας την ελάχιστη τιμή μονάδας που περιγραφόταν στη κάθε διακήρυξη του διαγωνισμού, βγάζοντας ουσιαστικά εκτός όλους τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, εκτός από τους διαγωνισμούς που κέρδιζαν έκλεβαν στο ζύγισμα, αρπάζοντας μεγαλύτερες ποσότητες από τις ήδη διαθέσιμες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προχωρούσαν στην αφαίρεση ποσοτήτων εκποιήσιμου υλικού από διαφόρους χώρους του ΟΣΕ. 

Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν και λογαριασμούς σε τράπεζες της Ελβετίας ενώ οι μίζες που έδιναν στους διεφθαρμένους υπαλλήλους ξεκινήσουν από 100 ευρώ και έφταναν μέχρι τις 40.000 ευρώ.

Για τις επικοινωνίες τους χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες, αποκαλώντας τους υπαλλήλους «πιράνχας» , τις μίζες «σαλάμι» και «φυστίκια» ενώ «παιχνίδι» αποκαλούσαν τη συμφωνία με υπαλλήλους προκειμένου να αναλάβουν υλικό χωρίς παραστατικά και ζύγι. Συνολικά συνελήφθησαν 19 άτομα, 11 Ρομά και 8 υπάλληλοι του ΟΣΕ. 




Πηγή
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-Κ.Γαβρόγλου όπως... Ρ.Τ.Ερντογάν: Ανακάλυψε «ασυμμετρία» στην Συνθήκη της Λωζάνης



Κ.Γαβρόγλου όπως... Ρ.Τ.Ερντογάν: Ανακάλυψε «ασυμμετρία» στην Συνθήκη της Λωζάνης


Άρχισε ο «εκσυγχρονισμός» που είχε προαναγγείλει ο Α.Τσίπρας (και η νέα «ερμηνεία» που είχε προαναγγείλει ο ΠτΔ Π.Παυλόπουλος) και σε μία κατάπτυστη δήλωση ο υπουργός Παιδείας Κ.Γαβρόγλου υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για το «ασύμμετρο» της εκλογής του Οικουμενικού Πατριάρχη σε σχέση με τον μουφτή.

Εκτός από το αδιανόητο της σύγκρισης του Οικουμενικού Πατριάρχη με έναν απλό μουφτή (Επίσκοπος μιας περιοχής ας πούμε) ο Κ.Γαβρόγλου ξεχνάει ότι ο Πατριάρχης εκλέγεται από την Άλωση της Πόλης και εποχής Γεννάδιου με σουλτανικό φιρμάνι και δεν εμπίπτει στην Συνθήκη της Λωζάνης η οποία προσδιορίζει περιφερειακά θέματα του Πατριαρχείου και όχι την εκλογή του Πατριάρχη αυτή καθεαυτή.

Θέμα εκλογής μουφτή από την μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης ανοίγει ο κ. Κώστας Γαβρόγλου υποστηρίζοντας ότι υπάρχει «ασυμμετρία» μεταξύ των διαδικασιών ανάδειξης του Οικουμενικού Πατριάρχη και των μουφτήδων.
 έδρου Ταγίπ Ερντογάν στην χώρα μας, ο υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι της Βουλής και θα προβληθεί σήμερα στις 21:00  τάχθηκε υπέρ της εκλογής Μουφτή υπό προϋποθέσεις, τονίζοντας ότι: «Θα πρέπει να αρχίσει μια πολλή σοβαρή συζήτηση, με την ίδια τη μειονότητα ως προς το θέμα της ορθολογικοποίησης της εκλογής μουφτήδων» ενώ σε άλλο σημείο υποστήριξε:

«Το σοβαρό ζήτημα που πρέπει να συζητηθεί και νομίζω πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότη­τα που υπάρχει για συζητήσεις, είναι ο προσδιορισμός του εκλεκτορικού σώματος», επισημαίνοντας ότι «τον Πατριάρχη δεν τον εκλέγει η ρωμαίικη κοινότητα στην πόλη, δεν τον εκλέ­γουν καν ιερείς, τον εκλέγουν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου. Άρα υπάρχει πάντα στην εκλογή των θρησκευτικών ηγετών, ένα ειδικό εκλεκτορικό σώμα».

Ο κ. Γαβρόγλου αναφέρει ότι μετά την ψήφιση του νόμου, που κάνει προαιρετική την εφαρμογή της Σαρίας, με Προεδρικό Διάταγμα, θα οριστούν οι δικονομικές αρμοδιότητες του μουφτή, ενώ θα ακολουθήσει σύσταση επιστημονικής επιτροπής, από νομικούς και ειδικούς, επί του Ισλαμικού δικαίου.

Αποτιμώντας την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Ελλάδα, ο κ. Γαβρόγλου σχολιάζει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος «έχασε την ευκαιρία να μιλήσει σε Ευρωπαίους εταίρους», ενώ ερωτηθείς για το αν υπήρξε όφελος για τη χώρα μας από την επίσκεψή του, απαντά πως «είναι καλό να σπάνε οι πάγοι».



Pronews