06 Ιουνίου 2018

<<ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ» ΜΕΧΡΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα -Tην Κυριακή 8 Ιουλίου


Φωτογραφία: Εurokinissi
Φωτογραφία: Εurokinissi
Νέο μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου.
Το νέο συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας , το μοναδικό κανάλι που έδειξε σε όλο τον κόσμο τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπου διατρανώθηκε η προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων και η μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, καλεί σε ΣΥΛΛΑΛΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ .
Τρεις ημέρες πριν την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ (Βρυξέλλες 11 και 12 Ιουλίου με την παρουσία και του Προέδρου των ΗΠΑ), η καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ θα χτυπήσει στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και η Βεργίνα Τηλεόραση θα μεταδώσει τον παλμό της σε κάθε γωνιά της γης.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , δεν θα παραπέμψει ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα στην Ελληνική Βουλή για ψήφιση, για προφανείς λόγους.

Θα προτιμηθεί η προενταξιακή διαδικασία της γειτονικής χώρας , μέσω πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών, κάτι που διαπιστώνουμε ότι ήδη συμβαίνει. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα δεσμεύσει και τις επόμενες γενιές των Ελλήνων , θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η τοποθέτηση των Ελλήνων και μάλιστα όχι μόνο αυτών που ζουν στην Ελλάδα αλλά και των αποδήμων! Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας που διεξήγαγε δημοψήφισμα (2015) για λιγότερο σημαντικά θέματα και είχε την «άνεση» να ανατρέψει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού ικανοποιώντας μικροπολιτικά οφέλη, προτιμά να αποφασίζει για τα εθνικά μας θέματα, ερήμην μας .

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες και τα «μπάνια…του λαού», θα διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Στην περίπτωση που το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων περάσει από την Ελληνική Βουλή, θα βρισκόμαστε απέξω την ημέρα επικύρωσης της πρότασης από την Ελληνική Βουλή να βροντοφωνάξουμε πως το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν παραχωρείται, δεν παραχαράσσεται, δεν μεταβιβάζεται. Το όνομά μας είναι η ιστορία μας!

Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας».

Αυτό είναι το πιο παλιό καταγεγραμμένο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για την Μακεδονία… Έγινε το 1895 στην Έδεσσα!


34321869_582288852158151_7586425108311310336_n
Η φωτογραφία είναι του 1895 , Συλλαλητήριο στην… Έδεσσα στο δρόμο του Σιδηροδρομικού Σταθμού για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας …
( Φωτογραφία : Τούνας Θωμάς )
πηγη: Σύλλογος Ανάδειξης – Προστασίας Ελληνικής Ιστορίας Και Παράδοσης

Απο: makeleio.gr

Η ΕΥΠ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK (;;;;)







Θα μας τρελλάνει  ο Μανώλης Χατζησάββας...
Τι είναι αυτό πάλι;;;


Δηλαδή, για να καταλάβω, η ΕΥΠ, πληρώνει για να μάθει τι λέμε στα inbox των φατσοβιβλίων;
Πόσα πληρώνει;;;
Με το κομμάτι της συνομιλίας πάει;

Ρουμπάτη, αλήθεια λέει ο Χατζησάββας;
Γιατί μέχρι τώρα, δεν μας έχει δώσει την εντύπωση ότι λέει παπαριές...

Για λε... για λε... πόσο πάει το κομμάτι;;;;

Ρε, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, εσύ πλερώνεις για φατσοσυζητήσεις;;;

Δηλαδή, η μανδάμ που μιλάει με τον μουσιού περί ... πιριντίμ πιριντόμ, να σου δώσει την συνομιλία της, να την κάνεις τι;;;

Ωχ Παναγιά μου... θα τρελλαθούμε τελείως κυρία μου... κι άρχισαν και οι ζέστες...


Καλλιόπη Σουφλή




https://attikanea.blogspot.com

Πηγή ΑΝΤΙ300

Βέροια Συλλαλητήριο για την Μακεδονία Βροντερό όχι απο τους πολίτες της ΒΕΡΟΙΑΣ !



Με συνθήματα “Διπλή ονομασία σημαίνει προδοσία” και “Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία” ο λαός της Ημαθίας διατράνωσε την αντίθεση του με την παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στο κράτος των Σκοπίων.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου, η οποία γέμισε ασφυκτικά. Κόσμος υπήρχε και στα γύρω από την πλατεία πεζοδρόμια όπως και σε τμήμα της οδού 10ης Μεραρχίας. Η συγκέντρωση είχε παλμό αλλά όλα κύλησαν μέσα σε κόσμια πλαίσια.
Στην εκδήλωση πρώτος χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και ακολούθησαν οι δήμαρχοι Κώστας Βοργιαζίδης, Νίκος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Γκυρίνης. Την πρώτη ομιλία έκανε ο ο καθηγητής της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης Νικόλαος Κόϊος ενώ την κεντρική ομιλία ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο βουλευτής Αποστόλος Βεσυρόπουλος, ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Χαλκίδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Στάθης Σαρηγιαννίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Γιώργος Σοφιανίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Καγκελίδης, Χρήστος Κούτρας, Ζήσης Πατσίκας, ο πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας κ.α.
Στην κεντρική του ομιλία ο Μητροπολίτης με επιχειρήματα τόνισε ότι οι Σκοπιανοί είναι σλάβοι και δεν έχουν σχέση με τους Μακεδόνες. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι δυο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, η Ελλάδα θέλει τα Σκόπια στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ αλλά πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός ανάμεσα στα δυο κράτη και στην ιστορία τους.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλες τις ομιλίες αλλά και πλάνα από την συγκέντρωση. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό
.



«Ευλογούν» το «ειρηνικό ξεπούλημα» της χώρας – Πόσοι παρατηρούν τα σημεία των καιρών; (ΒΙΝΤΕΟ)



του Κίμωνα Χαραλάμπου
Αν αυτά που συμβαίνουν δεν είναι σημεία των καιρών, τότε τι είναι; Τα γεγονότα τρέχουν γύρω μας!
Την στιγμή που τα εθνικά θέματα της χώρας ξεπουλιούνται, οι επικεφαλής Πατριαρχείου και Αρχιεπισκοπής δείχνουν να «ευλογούν» αυτή την κατάσταση μέσω ενός υποτιθέμενου λόγου… ειρήνης.
Μια ειρήνης, ενός ειρηνικού «ξεπουλήματος», που με τις παρούσες συνθήκες, βολεύει αυτούς που θέλουν τον κακό του Ελληνισμού.
Έχουμε και λέμε:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και το Πατριαρχείο, στο πλαίσιο του τριήμερου Διεθνούς Οικολογικού Συμποσίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό τον τίτλο «Προς μια πιο πράσινη Αττική –λες και οι άνθρωποι που έχουν φτωχοποιηθεί στην Ελλάδα θα χορτάσουν με πράσινη φροντίδα-, δήλωσε πως το Αιγαίο πρέπει να γίνει μια «γέφυρα ειρήνης».

Γέφυρα ειρήνης με ποιους άραγε; Με τους Τούρκους που διεκδικούν την μισή Ελλάδα; Με τους Τούρκους που κρατούν δύο Έλληνες αιχμάλωτους;
Να συνεκμεταλλευτούμε μήπως το Αιγαίο, όπως πρότεινε ο έτερος αριστερός οικολόγος και πρώην ΥΠΟΙΚ του Α.Τσίπρα, Γιάννης Βαρουφάκης ή τα κάνουμε Natura, όπως πρότεινε ο έτερος «σύντροφος» Λαλιώτης;
Σε σχέση με το «Σκοπιανό», όπως έχει τίτλο η «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Με τις ευλογίες Βαρθολομαίου η προσπάθεια για λύση».
Τι είδους λύση ευλογεί ο Βαρθολομαίος, μιας και όλες οι προτάσεις περιέχουν το όνομα «Μακεδονία», με την κυβέρνηση της Ελλάδας να μιλά ακόμα και για «μακεδονική γλώσσα»;
«Πιστεύω, θα βλέπετε ότι και εμείς προσπαθούμε να λύσουμε διαφορές που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια και εμποδίζουν τις δύο γειτονικές χώρες να έχουν μια ομαλή συνεργασία και κοινή πορεία. Πιστεύω ότι η δυνατότητα επίλυσης θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον σταθερότητας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια, που το χρειαζόμαστε, αλλά και καλής συνεργασίας ανάμεσα σε δύο γειτονικούς λαούς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ασπάζονται και την ορθόδοξη χριστιανική πίστη.
Και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο, που δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, εγκωμιάζοντας, με βυζαντινή… μεγαλοπρέπεια, την «ακτινοβολία» του Πατριαρχείου και τον «διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμικό ρόλο» του Πατριάρχη.
«Είναι μέσα στα πλαίσια των κανονικών υποχρεώσεων του Οικουμενικού Πατριαρχείου να προσπαθεί να αίρει τα σχίσματα, όπου υπάρχουν, και να εργάζεται για την πανορθόδοξο ενότητα και συνεργασία, όπως το κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια», αντέτεινε ο κ. Βαρθολομαίος, ευχαριστώντας την ελληνική κυβέρνηση για την συμπαράσταση και τη συμβολή της.

Κλείνουμε το άρθρο με την νέα τοποθέτηση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για το Σκοπιανό.
Για άλλη μια φορά ο Αρχιεπίσκοπος επανέλαβε μεν την σταθερή θέση της Εκκλησίας για τις εξελίξεις που αφορούν το ονοματολογικό των Σκοπίων (τι άλλο μπορούσε να πει άλλωστε), ωστόσο επεσήμανε ότι αυτά τα θέματα δεν τα αντιμετωπίζουμε με συλλαλητήρια και φωνές.
Τι εννοεί ο Αρχιεπίσκοπος; Να ξεσηκωθεί, με άλλον τρόπο πιο άγριο, ο ελληνικός λαός; Όχι βέβαια.

Όπως τόνισε υπεύθυνη για το θέμα είναι η Βουλή. Μα, το κυβερνόν κόμμα θέλει να δώσει το όνομα και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι άλλων κομμάτων που στηρίζουν την προσπάθεια.
Ή μήπως ο κόσμος που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε την παράδοση του ονόματος Μακεδονία;

Όλα αυτά μας οδηγούν στο συμπέρασμα, πως οι δύο επικεφαλής της Εκκλησίας «ευλογούν» το ξεπούλημα της χώρας σε αντίθεση με αρκετούς Μητροπολίτες και ιερείς, οι οποίοι ανοιχτά και θαρραλέα έχουν εκφράσει την στήριξή τους κατά της όποιας παραχώρησης στον εχθρό. Οι εποχές θυμίζουν την ελληνική επανάσταση, όταν ο κλήρος εναντιώθηκε στις κεφαλές της Εκκλησίας και στήριξε τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

ΘΛΙΒΕΡΟ! Ο ελληνικός ΣΤΡΑΤΟΣ κινείται με λάστιχα… Τούρκικα λάστιχα Made in Turkey… (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 


Το φωνάζουμε και το λέμε συνεχώς, η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να παράγει. Μόνο έτσι θα μπορέσει να αποκτήσει την αυτάρκεια που είναι αναγκαία για την ασφάλειά της.

Όσο δεν κάνουμε το αυτονόητο, θα βλέπουμε εικόνες σαν την παρακάτω, όπου χρησιμοποιούμε ελαστικά από την… Τουρκία για να κινηθούν τα ελληνικά στρατιωτικά οχήματα. Την αποκάλυψη έκανε το armyvoice.gr το οποίο παρουσίασε φωτογραφίες από το όχημα αναγνωρίσεως MS 240 το οποίο κινείται με ελαστικά «Made in Turkey»:



Τα ελαστικά προέχρονται από την επαρχία Κοτζαέλι, η οποία βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Προποντίδας., και φαίνεται ότι ήρθαν στην Ελλάδα και το στρατό μέσω Θεσσαλονίκης, αφού μια ελληνική εταιρία εισήγαγε τα εν λόγω ελαστικά.
Με λίγα λόγια η Ελλάδα στηρίζει με τον τρόπο της την τουρκική βιομηχανία και οικονομία, ώστε μετά οι Τούρκοι να έχουν περισσότερα χρήματα και να αγοράζουν κι άλλα όπλα για τον στρατό τους…
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...

Άη στο διάολο ρε πατριδοκάπηλε... ΕΧΕΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;; ΟΧΙ! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.


 "Δέν γίνεται νά συγκυβερνάω καί ἄρα νά συντάσσομαι ἐν πλήρει συνειδήσει μέ τούς λακέδες πρακτόρων ἀλλοδαπῶν σχεδιασμῶν  καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία τῆς Πατρίδας…"





 Είναι ή δεν είναι πατριδοκάπηλος, ένας βολευτής του κυβερνώντος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ συνασπισμού, όταν από την μια στηρίζει την κυβέρνηση και από την άλλη, ζητά από τον λαό να κατέβει στα συλλαλητήρια;;;


Ρε, ή έχουμε χάσει τις πραγματικές έννοιες των λέξεων, ή κάποιοι που η λέξη ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ τους είναι παντελώς άγνωστη, νομίζουν πως μπορούν να παίξουν με την νοημοσύνη μας.

Αυτό το "πολιτικό υποκείμενο" (ως σκέτο υποκείμενο τον βλέπω στα οράματά μου), με το όνομα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, καλεί τον λαό, να κατέβει στα συλλαλητήρια, αλλά... ο κώλος του, έχει σφηνώσει στην ΒΟΛΕυτική καρέκλα της συγκυβέρνησης των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ και δεν ξεκολλάει,. (εδώ η σχετική πρόσκληση).

Μήπως κι αυτός "τον... παίρνει αριστερόστροφα", όπως φαίνεται και απο σχετικό τουίτερ του, αφού βρίσκεται σε  κυβέρνηση Αριστερών;;;

 Δημήτρη Καμμένε, δεν πας στο διάολο κι ακόμα παραπέρα;;;
Καλεις τον λαό να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια, που ο πρωθυπουργός σου, χαρακτήρισε ... "ετερόκλητο όχλο", αντί να έχεις τ' αρχίδια να παραιτηθείς;;;

Βγάλε τουλάχιστον τον σκασμό και ... θυμίσου...
Θυμίσου τα λόγια του Αρχάγγελου... που την ώρα που θα βγαίνει η ανθελληνική ψυχή σου, θα γίνουν οι εφιάλτες και οι Ερινύες σου. (εδώ)



"Θυμάσαι, σοὔχω μιλήσει καί κατ’ ίδίαν, καί δημόσια γιά ἕνα…θηλυκό ἀλέγκρο, «δύστροπο», μέ χούγια καί «παραξενιές»…
Ἀλαφροίσκιωτο καί ἄπιαστο σάν ἀερικό…
Σάν…νεράϊδα…
…Ἀκεραιότητα, τὄνομα της.


Ἔχεις ἀπωλέσει τίς ὅποιες λίγες πιθανότητες εἴχες καί ἔχουμε ὅλοι μας, ἐκεῖ πού…»μετράει», ἐκεῖ πού θά μᾶς κρίνουν οἱ περιστάσεις, νά τήν…κατακτήσεις.


Δέν γίνεται νά συγκυβερνάω καί ἄρα νά συντάσσομαι ἐν πλήρει συνειδήσει(καί ἐδῶ αὐτό ἀκριβῶς είναι τό καθ-ὁριστικό στοιχεῖο τῆς ὑπόθεσης) μέ ἐθνοαποδομητές καί εθνομηδενιστές τύπου Χριστοδουλοπούλου – Χριστόπουλου – Κουράκη – Σπυροπούλου καί ἄλλων, καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία τούτου τοῦ δύσμοιρου Τόπου…
 

Δέν γίνεται νά συγκυβερνάω καί ἄρα νά συντάσσομαι ἐν πλήρει συνειδήσει μέ τούς λακέδες πρακτόρων ἀλλοδαπῶν σχεδιασμῶν ὅπως οἱ ἀφοί Παπανδρέου, γιά τούς ὁποίους…κάποτε «ἀφιέρωνα» πλῆθος ἄρθρων νά ἀναδείξω τόν προδοτικό τους ρόλο, τύπου Βαρουφάκη, καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία τῆς Πατρίδας…


Δέν γίνεται νά ἔχω ἀφιερώσει δεκάδες ἄρθρα καί συζήτήσεις (κυρίως μέ τόν Ἀρχάγγελο) γιά νά ἀναδείξω (ουμε) τόν ὕπουλο ρόλο
EFSF στά θεμέλια τῆς Πατρίδας καί τήν φτωχοποίηση τοῦ Λαού της, καί μόλις…ἐκλεγῶ νά σπεύδω νά τήν ἀλυσσοδένω γιά 32 χρόνια μέ φληναφήματα πού, πέραν ὄλων τῶν «ὑπολοίπων», ἀποκαλύπτουν Ἀναγνώριση τοῦ μέχρι χτές…Ἐπαχθούς καί Ἐπονείδιστου Χρέους, μέ τήν…παντιέρα τῆς Καταγγελλίας τοῦ ὁποίου ἀπευθύνθηκα στό ἐκλογικό σῶμα καί ἀμέσως μετά τήν ἐκλογική…ἐπιτυχία «ΞΕΧΑΣΑ», καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία…



Δέν γίνεται νά μήν ἀποκαλύπτω στόν κόσμο πού μέ…ΠΙΣΤΕΨΕ τήν ὑπουλη κάι προδοτική πρόταση Βαρουφάκη γιά
SWAPS πού οὐσιαστικά ἀποτελούν τό τελειωτικό χτύπημα στήν Πατρίδα καί νά ἐπικαλούμαι τήν ἱστορία της…


Δέν είναι…τίμιο…
Δέν είν’ ἀντρίκιο…
Δέν είν’…Ἑλληνικό…



Τό χειρότερο, ἔχεις ἀπωλέσει τό δικαίωμα νά κοιτᾶς τό παιδί σου στά μάτια, γιατί βαθειά μέσα σου ξέρεις ὅτι ἔχεις…ὑποπέσει στόν χειρότρο συμβιβασμό…
Στήν χειρότερη…ἀπάτη…
Ἔχεις διαπράξει τήν χειρότερη…πλάνη…


Σάν τήν…φώκια, μοιρολογᾶς τόν πεθαμένο πρίν τόν…φᾶς…


«Θέλεις νά είσαι ἀνάμεσα στούς ὑποψήφιους μέ τούς ΑΝ.ΕΛ. στίς ἐπερχόμενες ἐκλογές καί νά. …ἐπανεκλεγεῖς», θά μοῦ…ἀντιτεινεις…
«Δέν σέ..παίρνει γιά…συγκρούσεις»…


Σέ…καταλαβαίνω, καί…
…σέ λυπάμαι.
Ἄντε καλό βράδυ."

 



 Θα σου θυμίζω τα λόγια του αείμνηστου Αρχάγγελου και θα σε ξεβρακώνω κάθε φορά που θα μας το παίζεις... "ελληναράς του κώλου", μέχρι να μάθω ότι... αποδήμησες εις... ΔΙΑΟΛΟΝ!


Καλλιόπη Σουφλή

https://attikanea.blogspot.com






ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA κλικ ΕΔΩ

Φωτογραφία του χρήστη ΡΕΚΛΑΜΑ     REKLAMA.
Επιγραφές -Εκτυπώσεις ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMA τηλ παραγγελιών: 6978276141

ΤΟ ΣΥΛΛΗΛΑΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7:30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ



Το συλληλατήριο στην Καστοριά μπροστα απο την πρώην Νομαρχία ξεκινα όπως και σε όλη την Ελλάδα στίς 7:30 το απόγευμα - βράδυ

Συνολικά - Πρόκειται για 24 πόλεις, 15 στη Μακεδονία και 9 στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Στην Βόρεια Ελλάδα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε:
Καβάλα
Δράμα
Σέρρες
Κιλκίς
Πολύκαστρο
Λαγκαδά
Νέα Μουδανιά
Πέλλα
Έδεσσα
Βέροια
Κατερίνη
Φλώρινα
Πτολεμαΐδα
Καστοριά
Σιάτιστα

Στην υπόλοιπη χώρα σε Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Θήβα, Χαλκίδα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο και Κω.

Το επίκεντρο των συλλαλητηρίων στην Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να είναι η Αρχαία Πέλλα γενέτειρα του Μεγάλου Αλέξανδρου, όπου θα φτάσουν διαδηλωτές από τη Θεσσαλονίκη και αλλού, ενώ και στη Λάρισα έχουν φτάσει από σήμερα διαδηλωτές από την Κρήτη.

Τα συλλαλητήρια έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το υπουργείο εξωτερικών της πΓΔΜ με την οποία καλεί τους πολίτες της που ταξιδεύουν στη χώρα μας να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τα συλλαλητήρια.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ:


ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ