19 Ιουλίου 2022

Καίγονται σπίτια στην Πεντέλη – Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Οι φλόγες «γλύφουν» το Παίδων (upd)


Καίγονται σπίτια στην Πεντέλη – Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Οι φλόγες «γλύφουν» το Παίδων (upd)

Πύρινη λαίλαπα κατακαίει τα πάντα

(Ανανέωση 02.40): Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι φλόγες «γλύφουν» το Παίδων Πεντέλης, το οποίο ευτυχώς είχε νωρίτερα εκκενωθεί.

Το στοίχημα είναι η φωτιά να μην μπει στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επεκταθεί στην περιοχή, αλλά δυστυχώς καίγονται σπίτια: Στις 02:30 τη νύχτα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, είπε ότι «Καίγονται σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη, αλλά δεν υπάρχει εικόνα για το πόσα είναι αυτά, όπως και ποιο είναι γενικότερα και το μέγεθος των ζημιών». 

Πληροφορίες του pronews.gr από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρουν ότι «Αν δεν κοπάσουν οι άνεμοι μέχρι τα ξημερώματα που θα ξεκινήσουν και πάλι τα πυροσβεστικά θα έχουν χαθεί δεκάδες ή και εκατοντάδες σπίτια».

Αναζωπύρωση την ίδια ώρα υπήρξε και στην Ανθούσα, αλλά και στη Διώνη, όπου πολλοί κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

Η φωτιά μπήκε στην Παλαιά Πεντέλη και την έχει περικυκλώσει. Φαίνονται εστίες και στους απέναντι λόφους. Η Πεντέλη εκκενώνεται προς Βριλήσσια. Αυτό είναι το στενό πίσω από τον Σερίφη. 5/ #πυρκαγια #φωτια #Πεντελη #Ντραφι #Παιδων
25
Απάντηση
Αντιγραφή συνδέσμου

Προηγουμένως, στις 02.00 τη νύχτα, το 112 έστειλε μήνυμα: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε προς Βριλήσσια».

Ένα σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Την ώρα που τηλεοπτικός σταθμός είχε ζωντανή μετάδοση από το μέτωπο της φωτιάς, στο βάθος φαινόταν η φωτιά που είχε «καταπιεί» ένα σπίτι στην Πεντέλη.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι διαστάσεις της πυρκαγιάς είναι τόσο μεγάλες που κρίνονται ανεξέλεγκτες από νωρίς το βράδυ, ειδικά από τη στιγμή που οι ισχυροί άνεμοι δεν έχουν κοπάσει και έχουν καθηλωθεί τα εναέρια μέσα κατάσβεσης.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, το σπίτι έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Ήδη, από νωρίς έχουν γίνει αναφορές για καμένα σπίτια στο Ντράφι ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη δοθεί εντολή για εκκένωση τόσο σε αυτήν την περιοχή όσο και στην Ανθούσα, τη Διώνη και το Δασαμάρι. 

Τουλάχιστον έχει εκκενωθεί το νοσοκομείο Παίδων. Απομακρύνθηκαν 36 άρρωστα παιδιά και 19 γιατροί, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Εξ αυτών, 15 παιδιά πήραν εξιτήριο, ενώ 21 βρίσκονται στο Παίδων Αγία Σοφία και το «Αγλαΐα Κυριακού».

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

poulman__2_
poulman__1_
poulman__3_
pulman

5647072__1_
5647018
5647073
5647072

Στο πεδίο της φωτιάς βρίσκονται 420 πυροσβέστες με 85 οχήματα, 18 πεζοπόρα τμήματα, ενώ η Περιφέρεια Αττικής έχει διαθέση υδροφόρες και οχήματα έργου. Επιπρόσθετα, στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν και οι Ρουμάνοι πυροσβέστες.

—————————————————————————

Εκτός ελέγχου βαίνει το μέτωπο στην Πεντέλη με τις φλόγες πλέον να βρίσκονται στις πύλες της Παλαιάς Πεντέλης την ίδια στιγμή που σε Ανθούσα, Ντράφι, Διώνη και Δασαμάρι έχει δοθεί εντολή εκκένωσης αλλά με τον νέο κόσμο να αρνείται να φύγει αλλά να δίνει μάχη με κάθε μέσο για μην δει την περιουσία του στάχτη.

Πολίτες, παράγοντες και αυτοδιοικητικοί ζητούν πλέον την επέμβαση και του στρατού καθώς εκεί βρίσκουν ότι θα δοθεί μια λύση στην αναχαίτιση της φωτιάς.

Παρά το γεγονός ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι πυροβέστες συνεχίζουν τις προσπάθειές τους ενώ αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται περίπου 150 μέτρα από τα σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη.

Την ίδια στιγμή οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο έχουν κυκλώσει περιμετρικά τον οικισμό της Καλλιθέας και προσπαθούν να αποτρέψουν τη φωτιά να μπει μέσα σε αυτόν.

Οι άνεμοι πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι θυελλώδεις και οι ριπές του ανέμου φτάνουν μέχρι τα οκτώ μποφόρ.

Η περιοχή, για να αντιληφθούν όσοι δεν γνωρίζουν, είναι γεμάτη πεύκα, μέσω των οποίων η φωτιά μεταδίδεται σε χρόνο-ρεκόρ.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17:00 και μέσα σε τρεις ώρες επεκτάθηκε ταχύτατα σε Ντράφι, Ανθούσα, Δασαμάρι και Διώνη καθώς στα πρώτα στάδια η πυροσβεστική ήταν με μικρή δύναμη ενώ τα εναέρια μέσα και ειδικά η… επένδυση στα air-tractors δεν “λειτούργησε” καθώς δεν μπορούσαν να πετάξουν λόγω ανέμων!

Αυτή την  ώρα, ένα από τα πιο επικίνδυνα μέτωπα της φωτιάς είναι στον δρόμο από Παλαιά Πεντέλη προς Άγιο Πέτρο και συγκεκριμένα ανατολικά από το μοναστήρι των Αγίων Ασωμάτων. Η φωτιά εκεί κινείται με νότια κατεύθυνση, αλλά, εάν οι άνεμοι γυρίσουν δυτικοί, τότε θα κατευθυνθεί προς το νοσοκομείο Παίδων και την Παλαιά Πεντέλη.

Στις 21:45, η πυρκαγιά της Πεντέλης στο μέτωπο στην κορυφή προς Διόνυσο έχει μειώσει ταχύτητα, στο μέτωπο στα δυτικα και νότια προς Καλλιθέα έχει ένταση.

 



Της κοντής της φταίνε οι τρίχες :Πρόστιμο 750 ευρώ σε μελισσοκόμο επειδή άναψε καπνιστήρι



 Της κοντής κυβέρνησης εν προκειμένω
 
Στην Θήβα έπεσε το πρώτο πρόστιμο σε μελισσοκόμο 750 ευρώ χτες Δευτέρα 18/7/22
Όπως γράφει η πράξη επιβολής προστίμου, ο μελισσοκόμος προέβη σε κάπνισμα μελισσιών σε ημέρα με δείκτη επικινδυνότητας 4.
 
Θα κάνω μια πρόταση προς την ΟΜΣΕ καλοπροαίρετα.
 
Να φροντίσει και να προτείνει στο Υπουργείο, ώστε οι πράξεις προστίμων, να μην γράφουν ότι ο μελισσοκόμος  προέβην σε κάπνισμα μελισσιών επειδή αυτή η διατύπωση είναι λανθασμένη καθώς τέτοια εργασία δεν υπάρχει στα μελίσσια.
 
Να γράφει, ότι επιβάλουμε πρόστιμο στον μελισσοκόμο επειδή τόλμησε να ασκήσει το επάγγελμα του και να φροντίσει τα μελίσσια του, ημέρα με δείκτη επικινδυνότητας 4.
Γιατί θα τρώμε που θα τρώμε πρόστιμο, να το ευχαριστιόμαστε τουλάχιστον και να γράφει την αλήθεια.
 
Αίσχος.
Πως θα ζήσουμε κύριοι της κυβέρνησης;
 
Γίνεται να αφήσεις τα ζωντανά σου τις μισές ημέρες του καλοκαιριού χωρίς περιποίηση;
Το μέλι δεν βγαίνει χειμώνα, αλλά καλοκαίρι, και δεν χαμπαριάζει από δείκτες επικινδυνότητας η μελιτοέκκριση.
 
Το 60% της συνολικής Ελληνικής παραγωγής μελιού βγαίνει στα πευκοδάση τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
Δεν υπάρχει εργασία στην μελισσοκομία που να λέγεται κάπνισμα.
Χρησιμοποιούμε τον καπνό ώστε να ηρεμήσουν οι μέλισσες και να μπορέσουμε να δουλέψουμε, είτε να μεταφέρουμε μελίσσια, είτε να τα επιθεωρήσουμε, είτε να τα τρυγήσουμε.
Η απαγόρευση του καπνού  στην μελισσοκομία ισούται με απαγόρευση ασκήσεως του επαγγέλματος μας.
 
Πέστε το μας ξεκάθαρα ότι πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα και μην μας βασανίζετε.
Για καμία μεγάλη φωτιά δεν θυμάμαι να έφταιξε μελισσοκόμος. Μικροφωτιές ναι είχαμε σε αγρούς ή χωράφια, αλλά ούτε την Εύβοια, ούτε την Πελοπόννησο, ούτε την Αττική την έκαψαν μελισσοκόμοι. Τόσα χρόνια μέσα στα πευκοδάση ήταν οι μελισσοκόμοι με αναμμένα καπνιστήρια και δεν έκαψαν κανένα, Χαλκιδική, Θάσος, Εύβοια, τίποτα και ποτέ.
 
Για τα καλώδια της ΔΕΗ που περνούν μέσα από δάση και προκαλούν βραχυκυκλώματα και πυρκαγιές ούτε λόγος ούτε πρόστιμα.
 
Για τους μελισσοκόμους που ζουν από τα δάση και δεν τους συμφέρει να τα κάψουν, βάζετε και πρόστιμα και απαγορεύσεις.
 
Λες και οι μελισσοκόμοι έκαψαν τα δάση.
 
Στόχος σας δεν είναι η προστασία των δασών, δεν σας ενδιαφέρουν τα δάση αλλιώς θα είχατε σοβαρή πυρόσβεση και δεν θα ερχόντουσαν οι ξένοι Ρουμάνοι και λοιποί να μας βάζουν τα γυαλιά, στόχος σας είναι η καταστροφή της Ελληνικής παραγωγής τελικά και τίποτα άλλο.
Για αυτό το τελευταίο έχω ευχάριστα νέα να σας πω.
 
Είστε κοντά στους στόχους σας, αφού οι Έλληνες μελισσοκόμοι μειώθηκαν κατά 50% μέσα στην τελευταία τριετία.


ΠΗΓΗ

 

Δημοφιλή άρθρα:

Καστοριά : Ο μητροπολίτης Καστοριάς θέλει ουσιαστικά τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας " δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως

Βουλευτής ΝΔ είχε πει ότι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνούν τη χώρα: «Μας πίεσαν γι’ αυτό πληρώνετε πανάκριβο ρεύμα»!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 



Μακάβριο promotion για την 4η δόση: «4πλάσιες οι πιθανότητες θανάτου αν δεν το κάνετε» – Άρα άχρηστο το τριπλό



Μακάβριο promotion για την 4η δόση: «4πλάσιες οι πιθανότητες θανάτου αν δεν το κάνετε» – Άρα άχρηστο το τριπλό

Επικίνδυνοι απατεώνες ή απλά δεν ξέρουν τι λένε;

Kυβέρνηση και «ειδικοί» ξεκίνησαν ένα μακάβριο promotion της τέταρτης δόσης του εμβολίου επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν (όχι τους ανεμβολίαστους καθώς αυτοί δεν φοβούνται έτσι κι αλλιώς) τους τριπλο-εμβολιασμένους λέγοντάς τους ότι έχουν αυξημένες πιθανότητες να πεθάνουν από κορωνοϊό!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο OPEN αναφορικά με την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού είπε το εξής καταπληκτικό:

«Όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση»!

Δηλαδή όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις (φουλ-κομπλέ εμβολιασμό δηλαδή κατά το ελληνικό κράτος) δεν έχουν καμία προστασία!

Για το τίποτα έβαλαν μέσα στο σώμα τους ένα πειραματικό επί της ουσίας σκεύασμα.

Eίναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «τα νέα στελέχη του ιού δεν προκαλούν βαριά νόσηση»!

Είπε συγκεκριμένα:

«Η μέχρι τώρα πορεία του ιού δείχνει ότι, ανεξαρτήτως των συμπτωμάτων που περιγράφετε, γιατί το να έχω πυρετό με προβληματίζει, αλλά εάν αυτός πυρετός δεν με οδηγεί στο νοσοκομείο ή στη ΜΕΘ, είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Προς το παρόν τα στελέχη που έχουν προκύψει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι στελέχη που κάνουν πιο βαριά νόσηση και προκαλούν θάνατο.

Ελπίζουμε και αυτό, δεν θα είναι ένα τέτοιο στέλεχος. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ένα στέλεχος μπορεί να γίνει επιθετικό με την έννοια της βαρύτερης νόσου, αλλά είναι κάτι σπάνιο να συμβεί.

Ακόμα και τον ίδιο τον ιό δεν τον «συμφέρει», γιατί προσπαθεί πρακτικά να επιβιώσει, διότι βρίσκει μεγαλύτερο τείχος ανοσίας, και  από τα εμβόλια και από την νόσηση. Εάν όμως επιβιώνοντας σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους, τότε ο ίδιος θα τείνει να εξαφανιστεί»!

Σοκάρει το ποσό που πήρε ο Θ.Βασιλακόπουλος εν μέσω κορωνοϊού από φαρμακευτικές – Δείτε τις συμβάσεις

spot_img

Ο «ειδικός» που στηρίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους και κατηγορεί συνεχώς τους ανεμβολίαστους

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω των ακραίων απόψεων του αναφορικά με τα εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεμβολίαστοι πήρε πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ εν μέσω κορωνοϊού! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συμβάσεις που είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια, από τα τέλη του 2020, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στον Θ.Βασιλακόπουλο 759.259.00 ευρώ.

Να τονιστεί ότι στο Λαϊκό Νοσοκομείο υπάρχουν δύο Θ.Βασιλακόπουλοι, ο ένας είναι ο γνωστός καθηγητής Πνευμονολογίας και ο άλλος είναι καθηγητής Αιματολογίας, στις συμβάσεις δεν διαχωρίζονται ακριβώς ποια ποσά πήρε ο ένας και ποια ο άλλος. 

Συνολικά υπάρχουν σχεδόν 50 συμβάσεις οι οποίες αναφέρουν το όνομα Θ.Βασιλακόπουλος και συνολικά δόθηκαν 759.259.00 ευρώ.

Μην ξεχνάμε ότι ο Θ.Βασιλακόπουλος τις τελευταίες ημέρες βγαίνει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και προωθεί την τέταρτη δόση, μάλιστα προτείνει στην κυβέρνηση να επιτρέψει στους πολίτες να μπορούν να αγοράζουν μόνοι τους το εμβόλιο από το φαρμακείο.

Όλες οι συμβάσεις είναι από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τις υπογράφει ο καθηγητής Νικόλαος Βούλγαρης.

Οι περισσότερες συμβάσεις αφορούν διάφορες διαλέξεις που έκανε ο καθηγητής Θ.Βασιλακόπουλος, για τις οποίες χρυσοπληρώθηκε, ενώ υπάρχουν και συμβάσεις που αναφέρονται σε «αποδοχή δωρεάς», αλλά και σε έρευνες για φάρμακα. 

Αναλυτικά οι συμβάσεις

6ΙΗ746ΨΖ2Ν-ΤΟ7 6ΙΚΗ46ΨΖ2Ν-ΦΛΣ 6Κ8146ΨΖ2Ν-ΞΨ8 6Ν5Μ46ΨΖ2Ν-3ΒΙ 6Ξ5Υ46ΨΖ2Ν-ΠΧΒ 6Ο2Ψ46ΨΖ2Ν-ΗΧ8 6Ψ9Β46ΨΖ2Ν-9ΑΠ 9ΒΙΛ46ΨΖ2Ν-42Π 9ΒΨ346ΨΖ2Ν-12Ψ 9ΘΧΛ46ΨΖ2Ν-Ρ2Δ 9ΙΨΥ46ΨΖ2Ν-6ΘΨ 9ΚΓ946ΨΖ2Ν-Λ6Η 9ΜΘΠ46ΨΖ2Ν-7Ω9 9Ο4Ρ46ΨΖ2Ν-ΚΒΝ 9ΟΡΕ46ΨΖ2Ν-ΚΔΓ 9Π8Δ46ΨΖ2Ν-ΕΒΔ 9Ρ9Β46ΨΖ2Ν-7ΣΗ 9ΣΧΝ46ΨΖ2Ν-7Σ2 9ΥΞΥ46ΨΖ2Ν-Φ4Β 9ΦΚΧ46ΨΖ2Ν-1ΜΛ 9ΩΚΝ46ΨΖ2Ν-ΒΛΒ 67ΖΛ46ΨΖ2Ν-Κ2Κ 67Π846ΨΖ2Ν-1ΑΕ 92ΟΥ46ΨΖ2Ν-ΘΦΨ 634846ΨΖ2Ν-Α7Η Ε9ΝΖ46ΨΖ2Ν-ΞΣΑ ΡΛ9Φ46ΨΖ2Ν-ΥΡΟ ΨΘΘΤ46ΨΖ2Ν-Ξ73 ΨΚΖΛ46ΨΖ2Ν-Θ1Υ ΨΝΧΣ46ΨΖ2Ν-ΖΜΔ ΨΞΧ646ΨΖ2Ν-ΙΓΚ ΨΣΠ346ΨΖ2Ν-7ΕΚ Ω1ΦΩ46ΨΖ2Ν-ΡΘ8 Ω53046ΨΖ2Ν-Θ3Ψ ΩΑΣΦ46ΨΖ2Ν-ΟΓΒ ΩΚ6346ΨΖ2Ν-ΑΟΞ ΩΚ9246ΨΖ2Ν-ΧΧΖ ΩΛΚΞ46ΨΖ2Ν-Ζ6Χ ΩΜΙ846ΨΖ2Ν-ΥΞ6 ΩΞ5746ΨΖ2Ν-4Χ6 ΩΞΨΙ46ΨΖ2Ν-ΘΥ8 ΩΣΘΤ46ΨΖ2Ν-9ΒΩ ΩΥΠΩ46ΨΖ2Ν-43Ο ΩΨΚΙ46ΨΖ2Ν-Ω94 ΩΩΣΛ46ΨΖ2Ν-ΣΧΔ


Αυτός όμως ο "ειδικός" της κυβέρνησης και των 300 της βουλής που προωθούν τα εμβόλια,  τα "πήρε" ειδικά χοντρά σε μορφή έρευνας εν μέσω κορωνο-εγκλεισμού.


Το βίντεο υπάρχει σε προηγούμενο άρθρο μας και στο διαδίκτυο.

Με πληροφορίες και υλικό από το pronews.gr¨

 και 2η Πηγή

 

Σχετικά άρθρα: 

 τ. Aντιπρόεδρος Pfizer δρ. M.Yeadon: «Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος του εμβολίου mRNA που έφερε τον όλεθρο» (upd)

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Λένε στους πολίτες να εμβολιαστούν με την 4η δόση για τον Covid αγνοώντας τους κινδύνους

«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια: Μόλις είχε κάνει την 4η δόση

Νέος ξαφνικός θάνατος: Πέθανε μέσα στο γραφείο του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων (φώτο)

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


                  Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

                     Τηλέφωνο: 6978276141- 6982864084