30 Μαρτίου 2022

Ενώπιον της δικαιοσύνης η Ρ.Πισπιρίγκου – Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα

Ενώπιον της δικαιοσύνης η Ρ.Πισπιρίγκου – Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ – Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα
 

Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών -Έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή

Οργή στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, σκότωσε την μικρή Τζωρτζίνα δίνοντάς της την ουσία κεταμίνη η οποία οδήγησε στον βασανιστικό θάνατό της.

Η τοξική αυτή ουσία ανιχνεύθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και ήταν σε τόσο μεγάλη ποσότητα που οδήγησε μέσα σε λίγα λεπτά στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η «μητέρα» των παιδιών έπαιζε θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή δείχνοντας με τις αντιδράσεις της ότι προσπαθούσε να μάθει τι έγινε τελικά με την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. Μάλιστα δεν δίστασε να ειρωνευτεί λέγοντας ότι θα λένε πάλι «την δηλητηρίασες».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης της κόρης Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα.

H μητέρα των τριών νεκρών παιδιών αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα όπου και θα πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι πρώτες δηλώσεις της

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου συνέλαβαν χθες άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την τραγική υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να ήταν απόλυτα ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της σύλληψής της και βεβαίως συνέχιζε να παίζει θέατρο για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια» φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια της, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στην Πάτρα και της ζήτησαν να τους συνοδεύσει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, όταν η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, μπήκε στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να κλείσει το κινητό της τηλέφωνο για να μην υπάρξει πιθανότητα να πληροφορηθεί ότι δεν είναι μια απλή μεταφορά στην Αθήνα αλλά προσαγωγή που στη συνέχεια έγινε σύλληψη.

Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ

Μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και πέρασε το πρώτο της βράδυ μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδειχνε ψύχραιμη και δεν μιλούσε πολύ. Κατά η διάρκεια της νύχτας έμεινε μόνη της στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαρκώς υπό επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Για τον ίδιο λόγο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τα κορδόνια από τα παπούτσια της, αλλά και τη ζώνη που φορούσε, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει κάποια απόπειρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Τι είπε ο πατέρας των τριών παιδιών

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, φάνηκε σαστισμένος στην είδηση για την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων προσπάθησε χθες,  ο Μάνος Δασκαλάκης στη σκιά της ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε κάτι για το θέμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει δεχτεί κάποια όχληση από την αστυνομία.

Ο διάλογος: 

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή».

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι».

 Θέατρο μέχρι την τελευταία στιγμή

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν προσήχθη από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έδινε συνέντευξη στην ιστοσελίδα thebest.gr .

Η δημοσιογράφος ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που είχε βρεθεί στην Τζωρτζίνα

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι αν το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό» τόνισε δίνοντας ρεσιτάλ ηθοποιίας.

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα».

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά…

Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δεν φαντάζεσαι», έλεγε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν.

Στο μικροσκόπιο και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η υπόθεση, όπως είναι φυσικό δεν κλείνει. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας καθώς ερευνάται αν δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως η Τζωρτζίνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά.

«Φτάσαμε στην αρχή του τέλους της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία αλλά μόνο για την Τζωρτζίνα, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά τα οποία «έφυγαν» από τα χέρια της μητέρας τους.

» Αυτό που με έκανε από την πρώτη στιγμή να υποστηρίξω ότι ήταν έγκλημα, είναι αρχικά ότι έχω εξασκηθεί στη γλώσσα του σώματος και οι εμφανίσεις αυτής της κυρίας έδειξαν ότι είναι ένοχη. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, όλοι οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σάββατο προς Κυριακή.

 pronews.gr

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

 

 


"Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Εβραίους της Καστοριάς" είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Τελιγιορίδου, για τους Καστοριανούς μακεδονομάχους η μνήμης της περίσσεψε και ... περισσεύει !!

 
 
"Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Εβραίους της Καστοριάς" είδε η  βουλευής του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Τελιγιορίδου, για  τους Καστοριανούς  μακεδονομάχους η μνήμης της περισσεύει !!
 
Ποιός θα το πίστευε μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώτη φορά αριστερά και μια πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του  << Ενάντια στην ολιγαρχία του πλούτου και της κοινωνικής εκμετάλλευσης >>,  θα "κατάθετε" υπέρ των Εβραίων,  για.... μια δυο δεκάδες ψήφων , ...όσοι είναι σήμερα οι Εβραίoι στην Καστοριά ;
 
Να θυμηθούμε ότι μπροστά στα γραφεία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς,  τα οποία φυλάχτηκαν από την αστυνομία με δρακόντια μέτρα, είχε λάβει χώρα  μια έντονη διαμαρτυρία για την προδοσία της Μακεδονίας, όπως φώναζαν και οι διαδηλωτές του νομού Καστοριάς.
Σχετικά με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι  ο,τι βρίσκεται στον "φυσικό του χώρο" που αντιπροσωπεύει ως κομματικός βουλευτής ο Ζήσης Τζηκαλάγιας. 




 ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !! Πρώτη φορά αριστερά...και τελευταία!!

Οι Εβραίοι συμπολίτες μας οδηγήθηκαν με βίαιο τρόπο στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και μόνο 35 από αυτούς γλύτωσαν από τη θηριωδία των ναζί.

Στο σημείο που οι φασίστες συγκέντρωσαν τα μέλη της Εβραϊκής Καστοριανής κοινότητας στις 24 Μαρτίου 1944 αποτίσαμε σήμερα, με συγκίνηση και σεβασμό, φόρο τιμής και καταθέσαμε την συλλογική υπόσχεση πως είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στο ρατσισμό, το ναζισμό και τον φασισμό.

Ιδιαίτερα τώρα με τον πόλεμο στη γειτονιά μας οφείλουμε όλοι και όλες να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την ισότητα, την αρμονική συμβίωση των λαών  και την αποκατάσταση της Ειρήνης.

Όχι πια φασισμός.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Πηγή φωτογραφειών :fakebook

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Fterografos Εθ.Δημ.Ομάδα

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

 

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Σοκ στο Μαξίμου με τη δημοσκόπηση της MRB: Υπέρ της Ρωσίας οι Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκ στο Μαξίμου με τη δημοσκόπηση της MRB: Υπέρ της Ρωσίας οι Έλληνες – Γιατί κερδίζουν τα δεξιά κόμματα

Ο Κ.Μητσοτάκης «πόνταρε» τα πάντα στην φιλοδυτική στάση και φαίνεται ότι θα το πληρώσει ακριβά.

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 7:06) Υπέρ της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία δηλώνει η πλειονότητα των Ελλήνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB. 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης προκαλούν σοκ στο Μαξίμου, καθώς η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη έχει υιοθετήσει μια ξεκάθαρα φιλοδυτική στάση την οποία όμως αναμένεται να την «πληρώσει» και στις εκλογές.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, όπως φάνηκε κι από τις απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματα της έρευνας, είναι αυτό του πολέμου στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, το 91,6% των ερωτηθέντων απάντησε πως τον απασχολεί πολύ/αρκετά το ζήτημα του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ ο πόλεμος και οι επιπτώσεις του απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο θέμα ένα 30,5% των ερωτηθέντων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ευρήματα της μεγάλης δημοσκόπησης της MRB αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη Ρωσία και τη γνώμη για τον ρόλο χωρών και οργανισμών στις εξελίξεις, καθώς ένα τεράστιο ποσοστό δηλώνει υπέρ της Ρωσίας.

Με δεδομένο ότι ένα 5,7% των πολιτών απάντησε ΔΞ/ΔΑ στην ερώτηση, η πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι η Ρωσία είχε δικαιολογημένες ανησυχίες για την κατάσταση στην Ουκρανία, ακόμα και όσοι διαφωνούν με τη στρατιωτική επιχείρηση από πλευράς Μόσχας, και προχώρησε σε αυτή την επέμβαση.

Συγκεκριμένα, το 43,4% απάντησε «Είμαι εντελώς εναντίον της επέμβασης γιατί είναι απολύτως αδικαιολόγητη», ενώ το 42,8% απάντησε «Είμαι εναντίον της επέμβασης αλλά αναγνωρίζω ότι η Ρωσία σε κάποια πράγματα είχε δίκιο και εύλογες ανησυχίες». Το 8,1% απάντησε «Αναγνωρίζω ότι η Ρωσία είχε σοβαρούς λόγους να επέμβει στην Ουκρανία και τη στηρίζω». Επί της ουσίας, το 50,9% αναγνωρίζει ότι η Ρωσία είχε εν μέρει δίκιο στη διαμάχη με την Ουκρανία, ανεξάρτητα από το αν επικροτεί ή όχι τη στρατιωτική επιχείρηση.

Το ποσοστό μπορεί να φαίνεται οριακό όμως δεν είναι, καθώς είναι σπάνιο σε έναν πόλεμο η πλειονότητα να στηρίζει το μέρος που κάνει επίθεση, ενώ αυτό που έχει σημασία να δούμε είναι ότι και το 43,4% που δηλώνει κατά της Ρωσίας δεν δηλώνει υπέρ της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού διαφωνεί με την αποστολή όπλων.

Συγκεκριμένα το 73,1% διαφωνεί με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών, ενώ το 85,4% συμφωνεί με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 53,5% των όσων δηλώνουν αντίθετοι με την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία ψήφισαν Νέα Δημοκρατία τον Ιούλιο του 2019. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το κυβερνών κόμμα χάνει de facto τους μισούς σχεδόν ψηφοφόρους της μόνο και μόνο από την πολιτική της στο θέμα του πολέμου! 

Γιατί κερδίζουν τα δεξιά κόμματα

Με αυτή την εξέλιξη κερδίζουν πολιτικά τα κόμματα που βρίσκονται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας και έχουν κρατήσει μια πιο ουδέτερη στάση.

Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis το κόμμα του Η.Κασιδιάρη, Έλληνες για την Πατρίδα, εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 2,3%, ενώ στην εκτίμηση ψήφου φτάνει στο κατώφλι της Βουλής με 2,9% και πλέον φαίνεται αρκετά πιθανό να βρίσκεται στη Βουλή.

Επιπλέον, η Ελληνική Λύση στην εκτίμηση ψήφου, της ίδιας εταιρείας, φλερτάρει με ποσοστό της τάξης του 6% και μάλιστα δεν αποκλείεται να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά εάν δεν δημιουργηθεί κάποιο δεξιό κόμμα που θα μπορέσει να πάρει το 13-14% που μέχρι και σήμερα παραμένει «ορφανό». Γαλάζιοι βουλευτές σημειώνουν ότι το κόμμα του Κ.Βελόπουλου κερδίζει πολλές ψήφους από τους φιλορώσους Νεοδημοκράτες.

Αυτά τα δύο κόμματα, αλλά και άλλα μικρότερα κόμματα που βρίσκονται εκ των δεξιών της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι «τσιμπούν» ψήφους από το κυβερνών κόμματα, λόγω της φιλοδυτικής στάσης του Κ.Μητσοτάκη.

Σημειώνεται ότι στις τάξεις της κυβέρνησης κυριαρχούσε η εκτίμηση ότι «η ξεκάθαρη φιλοδυτική στάση» της κυβέρνησης -όπως σημείωναν οι πρωθυπουργικοί συνεργάτες- θα τύγχανε ευρείας αποδοχής από τους κεντρογενείς ψηφοφόρους που κοιτάζουν προς τη μεριά της Χαριλάου Τρικούπη.


.

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

 

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Παρατάξεις του Δήμου Καστοριάς δεν πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο προφανως αγανακτισμένοι, από την αυταρχική στάση, προέδρου και δημάρχου

 Σύμφωνα με πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com υπάρχει κλίμα αυταρχικότητας από την πλευρά της δημοτικής αρχής και των μελών της πλειοψηφίας σε βάρος μελών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, και περίεργη αντιμετώπιση, για το λόγο αυτό  τους "έγραψαν" κατά το κοινώς λεγόμενο.

Άλλωστε αυτό έχει καταγγελθεί και από πολίτες σε ανεξάρτητα ΜΜΕ οι οποίοι κάνουν λόγο συχνά  για εκδικητικότητα από την δημοτική αρχή σε βάρος τους,  των πολιτών δημοτών της Καστοριάς.

Μέχρι και μπλοκαρίσματα πολιτών στο fakebook έχουν καταγραφεί σε βάρος πολιτών που δεν αποδέχονται όσα λέει ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ο.τι έχουν αποχωρήσει και μέλη της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη Καστοριάς τελείως πρόσφατα.

Και ακόμη να θυμίσουμε: Πρώην εργαζόμενοι της δημοτικής αρχής και μαθητές της δημοτικής χορωδίας,  την  έχουν καταγγείλει για σειρά από μη συνεπή και σωστή "αντιπετώπιση" τους, ως  μαθητές εργαζόμενοι του δήμου, και έχουν υποστεί ειρωνία ως προς την αμοιβή τους και άλλα.

 Τι είπε όμως, και τι θέλει να πει  "ο ποιητής" του δήμου Καστοριάς από το βαθύ της ΝΔ ; << Κρυπτόμενος δεν δοξάστηκε κανείς.>>

Πολλοί  δοξάστηκαν κρυπτόμενοι από εχθρούς, και χούντες, και απελευθέρωσαν τον νομό και  την χώρα πρέπει κάποιος να του πει !!

 Σύμφωνα με πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com υπάρχει κλίμα αυταρχικότητας από την πλευρά της δημοτικής αρχής και των μελών της πλειοψηφίας σε βάρος μελών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, και περίεργη αντιμετώπιση, για το λόγο αυτό  τους "έγραψαν" κατά το κοινώς λεγόμενο.

Άλλωστε αυτό έχει καταγγελθεί και από πολίτες σε ανεξάρτητα ΜΜΕ οι οποίοι κάνουν λόγο συχνά  για εκδικητικότητα από την δημοτική αρχή σε βάρος τους,  των πολιτών δημοτών της Καστοριάς.

Μέχρι και μπλοκαρίσματα πολιτών στο fakebook έχουν καταγραφεί σε βάρος πολιτών που δεν αποδέχονται όσα λέει ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ο.τι έχουν αποχωρήσει και μέλη της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη Καστοριάς τελείως πρόσφατα.

Και ακόμη να θυμίσουμε: Πρώην εργαζόμενοι της δημοτικής αρχής και μαθητές της δημοτικής χορωδίας,  την  έχουν καταγγείλει για σειρά από μη συνεπή και σωστή "αντιπετώπιση" τους, ως  μαθητές εργαζόμενους του δήμου.

 Τι είπε όμως, και τι θέλει να πει  "ο ποιητής" του δήμου Καστοριάς από το βαθύ της ΝΔ ; << Κρυπτόμενος δεν δοξάστηκε κανείς.>>


Σήμερα είχαμε την 4η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για το 2022 και κάποιες συμπτώσεις μόνο τυχαίες δεν τις λες.
Πλήρης απουσία των μελών δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης. Αυτή η κίνηση δεν απαξιώνει ούτε πρόσωπα, ούτε τον ύψιστο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά μόνο του δημότες που τους εξέλεξαν για να είναι παρόντες και να τους εκπροσωπούν.
Άλλο διαφωνώ, άλλο απέχω.
Κίμων Μηταλίδης