02 Απριλίου 2024

Η Καπηλεία του Κέντρου και από τον Λοβέρδο - Μιλάει για αυτό ο Βασίλης Λεβέντης (ΒΙΝΤΕΟ)

.

Ανδρέας Λοβέρδος: Πολιτική διακήρυξη με αιχμές προς πάσα κατεύθυνση - «Θα  επαναφέρω το ΠΑΣΟΚ και τον ήλιο»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ δήλωσε για την δημιουργία του δεύτερου κόμματος του μετά τον διωγμό του από το ΠΑΣΟΚ το πρώτο δεν του κάθησε, και είχε διάρκεια ζωής λίγους μήνες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του να πάρει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ:

Λοβέρδος

«Το κόμμα μου είναι στο κέντρο»

Όσον αφορά το πού τοποθετεί το κόμμα του στον πολιτικό χώρο και γιατί επέλεξε την απουσία του πράσινου χρώματος, ο κ. Λοβέρδος απάντησε  σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι «το κόμμα μου είναι στο κέντρο.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  κ. Βασίλης Λεβέντης  απαντά στον δημοσιογράφο που του έκανε σχετική ερώτηση ο,τι αποτελεί  καπηλεία του Κέντρου από τον θρασύ  Λοβέρδο.

In.gr

 

Η άγρια δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Με πέντε μαχαιριές σκότωσε την Κυριακή ο 39χρονος

Δύο μαχαιριές στον θώρακα και τρεις στην πλάτη δέχτηκε η άτυχη κοπέλα από τον 39χρονο που μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών - Παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

ag-anargyroi-thyma-arthrou_2
 
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με θύμα μια 28χρονη κοπέλα και δράστη τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Η 28χρονη, η οποία είχε μεταβεί στο Τμήμα για να εκφράσει το φόβο της και να ζητήσει ένα περιπολικό για να επιστρέψει στο σπίτι της, είδε τον 39χρονο να τις επιτίθεται να με μαχαίρι, όταν βγήκε από το τμήμα και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής από τη σχετική εξέταση, η άτυχη κοπέλα δέχτηκε πέντε μαχαιριές, δύο στον θώρακα και τρεις στην πλάτη, οι οποίες αποδείχτηκαν μοιραίες για τη ζωή της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d09e74d4kpmp)


Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο των Αθηνών, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων στους οποίους η άτυχη 28χρονη είχε καταφύγει για να καταγγείλει τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της θα αναζητήσει πλέον αρμόδιος εισαγγελέας.

Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Τρίτης ο προϊστάμενος της εισαγγελίες Πρωτοδικών της Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος παρενέβη αυτεπάγγελτα ζητώντας ποινική έρευνα για την αναζήτηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που ειχαν βάρδια στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Πάντως ο εισαγγελέας που θα διενεργήσει την έρευνα θα αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ.

Τέλος να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει ασκηθεί ποινική διωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορια οπλοχρησια και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Η κατάθεση του φίλου της 28χρονης - «Πετάχτηκε με άλμα πάνω της, αιφνιδιάστηκα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω»

Τις σοκαριστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της φονικής επίθεσης έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων περιέγραψε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με το θύμα τη ώρα που έλαβε χώρα η τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας ανέφερε στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ότι μόλις βγήκε η 28χρονη από το τμήμα του είπε πως οι αστυνομικοί την προέτρεψαν να κάνει μήνυση κάτι που εν τέλει αρνήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε στον μάρτυρα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 προκειμένου να την συνοδεύσουν στο σπίτι της.

Επιπλέον ο μάρτυρας ανέφερε πως όσο βρισκόταν έξω από το γραφείο στο τμήμα άκουγε την κοπέλα να μιλά με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς και, από τη συζήτηση, κατάλαβε πως οι αστυνομικοί της έλεγαν να κάνει μήνυση και εκείνη το αρνούνταν λέγοντας πως δεν τον φοβάται.

Ακολούθως ο άνδρας πρόσθεσε ότι η τραγωδία συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα είχε καλέσει το 100 και έλεγε ότι ο πρώην σύντροφός της είναι έξω από το σπίτι. «Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

aganargyroi-1a
aganargyroi-3


Να σημειωθεί ότι, δεδομένου του γεγονότος ότι το έγκλημα σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, πέραν της έρευνας για το φονικό, διεξάγεται ΕΔΕ και για το τι προηγήθηκε μέσα στο ΑΤ.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του μετέπειτα δολοφόνου της καταγγέλλοντας τον για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d09e74d4kpmp)


Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε «θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί και η περιγραφή έτερου αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στο protothema.gr. Ο μάρτυρας οποίος είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι το θύμα του, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε η 28χρονη. «Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει «δέχομαι απειλές για τη ζωή μου». Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές» ανέφερε για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

aganargyroi-2a

Όπως  αναφέρει το protothema.gr «την κυνηγούσε 100 μέτρα (σ.σ. ο 39χρονος). Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο» αναφέροντας πως η κοπέλα φώναζε για βοήθεια αλλά κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει. «Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. "Με κυνηγάει να με σκοτώσει". Ήταν με έναν φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε "θα σε σκοτώσω"».