15 Ιουνίου 2017

Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ, το έκανε η Βενετία Κάντζια. ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.



Βενετία Κάντζια: Θεωρώ ότι, με τις ενέργειές μου προς τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, καλύπτομαι πλήρως, επί πλέον και από το Ακροτελεύτιο  Άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο και σέβομαι και ακολουθώ. 
Αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που περιμένω να δω και από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ στην οποία και προσφεύγω.

 Δεν ξεχνώ ότι ως μέλος του Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού, έχω όχι μόνον υποχρεώσεις ( όταν αυτές είναι νόμιμες), αλλά και δικαιώματα, τα οποία δεν επιτρέπω να μου αγνοούν ή και καταπατούν.

Και βέβαια, ας μην ξεχνά κανείς από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ότι ευθύνεται ο καθένας /κάθε μία προσωπικά,  για πράξεις και  οποιεσδήποτε παραλείψεις ή λάθη εις βάρος του Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού, μέλος του οποίου είμαι και εγώ. 

Άλλωστε, σιωπή, απόκρυψη ή παραχάραξη και διαστρέβλωση της αλήθειας, ισοδυναμεί με συνενοχή στην προδοσία. Και αυτή την αλήθεια έχω καθήκον να ερευνώ, αλλά και να κάνω κτήμα και σε άλλους."








 Βασικό, ουσιώδες και καίριο στοιχείο για την σωτηρία της Πατρίδας μας, πρέπει να είναι η έρευνα και η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Με αφορμή την... "Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων", η οποία στερείται πάσης νομιμότητας, η ακτιβίστρια ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ, διερεύνησε τα στοιχεία και ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ, ζητώντας από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, απαντήσεις.
Το αίτημά της, φέρει ημερομηνία 11.5.2017.
Μέχρι σήμερα, 15-6-2017, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!
Αυτό, πρέπει να μας προβληματίσει όλους...

Αλήθεια, τι θα μπορούσε να απαντήσει μια Δημόσιος Υπάλληλος, έστω και στην υψηλότατη θέση που βρίσκεται, για την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ", ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ;;;

Αν καταστεί σαφές σε όλους τους Έλληνες, πως... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και παράλληλα, εκλείψει ο φόβος που μας έχουν επιβάλει, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ.

Ο αγώνας της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ, πρέπει να βρει υποστηρικτές ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΛΛΗΝΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
   ΑΝΑΛΥΤΗΣ






ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ            ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Σήμερα την 11.5.2017, κατέθεσα συμπληρωματκό υλικό προς την Κυρία Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο και επισυνάπτεται στην παρούσα


Αφορμή γι αυτό, μου έδωσε το συστημμένο έγγραφο Αρ. πρ.: 23443 / 11.4.2017, της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) ,  ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ΑΘΗΝΩΝ / ΤΜΗΜΑ Γ΄- ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.


Το  έγγραφο αυτό  παρατίθεται επίσης, μαζί με τα εύλογα και απόλυτα δικαιολογημένα ερωτήματα, προβληματισμούς, απορίες και σχόλια,  που όπως θα καταλάβουν οι αναγνώστες και αναγνώστριες, είναι φυσικό να δημιουργούνται, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από μία ΑΡΧΗ, η οποία ήδη από της δημιουργίας της, στερείται πάσης νομιμότητας!!


Θα μου πείτε όμως ότι δεν είναι ….. η μόνη….. απόλυτα σωστό! Αυτό όμως με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να μας απογοητεύει και απελπίζει. Το αντίθετο μάλιστα, γιατί η έρευνα και η αποκάλυψη της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς, είναι ζωτικά απαραίτητο στο δίκαιο και νόμιμο αγώνα που κάνουμε για την Πατρίδα Ελλάδα, τα παιδιά μας, εμάς τους ίδιους.


Τα υπόλοιπα, αφήνονται στους δικούς σας συλλογισμούς, τη δική σας κρίση και ενεργοποίηση.


Τελειώνοντας, γι αυτούς που αρέσκονται να ψάχνουν, μια μικρή επίκαιρη σταχυολόγηση από ενδιαφέροντα κείμενα:


ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τι είναι το Holter ρυθμού 24 ώρου (Περιπατητική ηλεκτροκαρδιογραφία).

Επιμέλεια αναδημοσίευσης: Μανώλης Μάνου
απο την σελίδα του: doktor hospital

Χλαπουτάκης Γεώργιος-Καρδιολόγος

Τι είναι το Holter ρυθμού 24 ώρου (Περιπατητική ηλεκτροκαρδιογραφία).

 
 

Το holter ρυθμού αποτελεί μια ηλεκτρονική συσκευή αρκετά μικρών διαστάσεων από την οποία εξέρχεται μια δεσμίδα 5-7 καλωδίων τα οποία καταλήγουν στους αντίστοιχους ακροδέκτες. Οι τελευταίοι με ειδικά αυτοκόλητα προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες θέσεις στο θώρακα του ασθενούς. Η συσκευή με μία ειδική ζώνη προσδένεται στη μέση συνήθως του ασθενούς. Ο ασθενής, με τη συσκευή να καταγράφει το ηλεκτροκαρδιογράφημα του,  πραγματοποιεί τις καθημερινές του δραστηριότητες. Παράλληλα μπορεί να κρατάει σημειώσεις σχετικά με την ώρα που έκανε κάποιο περίπατο ή που ένιωσε κάποιο σύμπτωμα. Ειδικά για το τελευταίο η συσκευή διαθέτει ειδικό κουμπί, το οποίο και πατάει ο ασθενής όταν νιώσει  το σύμπτωμα για το οποίο γίνεται η διερεύνηση. Κατά την ανάγνωση της καταγραφής ο ιατρός εντοπίζει ακριβώς τη στιγμή που ο ασθενής ένιωσε το σύμπτωμα και αξιολογεί το αν αυτό προκλήθηκε από την καρδιά του ασθενούς ή όχι.


Πότε ο ασθενής χρειάζεται αυτή την εξέταση

α) Σε περίπτωση αρρυθμιών. Οι τελευταίες μπορεί να προκαλλέσουν στον ασθενή αίσθημα παλμών (χτύπων στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα), ζάλη, ατονία, αίσθημα αφανισμού,σκοτοδίνη, λιποθυμικό επεισόδιο. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η ζάλη που προέρχεται από τις καρδιακές αρρυθμίες μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά μπορεί  και να είναι στιγμιαία με διάρκεια ελαχίστων δευτερολέπτων.

β) Σε περίπτωση διευρεύνησης για στεφανιαία νόσο. Η ένδειξη για την εξέταση σε αυτή την περίπτωση  είναι λιγότερο ισχυρή. Αν εντοπιστούν ενδείξεις ισχαιμίας κατά την εξέταση είναι ένα αξιόπιστο εύρημα. Αν όμως δεν εντοπιστεί ισχαιμία σε καμιά περίπτωση δεν βγαίνει διάγνωση ότι ο ασθενής είναι υγιής. Στην περίπτωση αυτή αν υπάρχει ισχυρή υποψία γίνεται διαστρωμάτωση κινδύνου του ασθενούς και κατόπιν επιλέγεται η κατάλληλη εξέταση για τη διερεύνησή του.


Πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων - Αιφνιδίου θανάτου

Μια από τις πολύ σημαντικές εφαρμογές  του holter   ρυθμού στο πεδίο τις πρόληψης  είναι 

 Α)  Η πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων στους ηλικιωμένους ασθενείς 

Στους υπερτασικούς ασθενείς ηλικίας άνω των 70 ετών, και όσο η ηλικία μεγαλώνει τόσο μεγαλώνει και ο κίνδυνος,  και ιδιαίτερα σε αυτούς οι οποίοι έχουν επηρεασμένους κάποιους δείκτες από το tripplex  καρδιάς όπως διάταση του αριστερού κόλπου και  η υπερτροφία ή δυσλειτουργία της αριστερής κοιλίας, το holter ρυθμού  επιβάλλεται για την πρόληψη των αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων.  Είναι χαρακτηριστικό ότι το 20% των εγκεφαλικών επεισοδίων σε αυτές τις ηλικίες (κρυπτογενή εγκεφαλικά) οφείλονται  σε  υποκλινικά επεισόδια, κολπικής μαρμαρυγής (που δεν γίνονται αντιληπτά από τον ασθενή).  

Πρέπει να τονιστεί ότι πολλά από τα επεισόδια που κοστίζουν τη ζωή ή προκαλλούν μόνιμη αναπηρία στους ασθενείς θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με μια φθηνή εξέταση που δεν προκαλλεί καμία ενόχληση στον εξεταζόμενο.


Β)  Ο  εντοπισμός των επεισοδίων  επικίνδυνων αρρυθμιών  σε ασθενείς που έχουν περάσει έμφραγμα του μυοκαρδίου ή  που έχουν χειρουργηθεί για συγγενείς καρδιοπάθειες στην παιδική τους ηλικία.

Η προσφορά του Holter ρυθμού και στις δύο  κατηγορίες ασθενών είναι σημαντική λόγω της δυνατότητας που δίνει  για την πρόληψη του αιφνιδίου θανάτου.   Και σε αυτούς τους ασθενείς η εξέταση θα έπρεπε να επαναλαμβάνεται κατ’έτος.



Λόγω της μεγάλης σημασίας της εξέτασης στην πρόλήψη έχουμε επιλέξει  η τιμή της εξέτασης να είναι αρκετά χαμηλή έτσι ώστε  το οικονομικό να μην είναι εμπόδιο στην πραγματοποίηση της.

 

ΠΗΓΗ

 

Αυτο είναι απο τα άγραφα: Απίστευτο! Έκλεψαν μοτοσυκλέτα αστυνομικού έξω από τη ΓΑΔΑ

Απίστευτο! Έκλεψαν μοτοσυκλέτα αστυνομικού έξω από τη ΓΑΔΑ
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται και ενδεχομένως σε χώρες... «μπανανίες»
Άλλο πάλι και τούτο! Επιτήδειος κατάφερε να κλέψει μηχανάκι αστυνομικού κοντά στη ΓΑΔΑ και αυτό πρέπει να είναι πρωτοφανές! Ο αστυνομικός γνωστοποίησε το συμβάν πριν από λίγο και οι συνάδελφοί του ψάχνουν εδώ και κάποιες ώρες την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ